9 legjobb AM WC.PM

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

Német szaniteráru gyártó AM.A PM gyorsan világhírnévre tett szert a megbízható tervezés, a sokoldalú kollekciók és az érzelemgazdag design terén. A vállalat termékei mára a stílus és a minőség mércéjévé váltak. Ha ennek a márkának a WC-csészéjét szeretné kiválasztani, figyeljen az AM legjobb modelljeinek értékelésére.PM, az értékelések és a teljesítmény alapján. A kipróbált és tesztelt termékek áttekintése, amelyek előnyei és hátrányai már ismertek, segítenek megtalálni a költségvetésnek és az igényeknek megfelelő WC-t.

A 9 legjobb AM WC.PM

Jelölés Ülés Név Értékelés
A legjobb AM padló WC-k.PM 1 AM.PM Inspire C508607WH 5.0
2 AM.PM Spirit V2.0 FlashClean 4.9
3 Am.Pm
 • ke C808607SC
 • 4.8
  4 AM.PM Gem C908607SC 4.7
  A legjobb AM fali WC-k.PM 1 AM.PM Sensation C301700WH 5.0
  2 AM.PM Spirit 2.0 C701700WH, FlashClean 4.9
  3 AM.PM Awe C111738WH 4.8
  4 AM.PM Excite C151738SCSI 4.7
  5 AM.PM Gem C901700SC tölcsér 4.6

  A legjobb AM padlós álló WC-k.PM

  A padló WC-ket két tiplifejes csavarral rögzítik a padlóhoz. A robusztus egység bármilyen felhasználói súlyt elbír. De a padlón való elhelyezkedés megnehezíti a tisztítást, ezért ezek a lehetőségek inkább 1-5 fős lakások és házak számára alkalmasak. Itt vannak a legjobb AM padló WC-k.a felhasználók által kipróbált és tesztelt PM.

  AM.PM Inspire C508607WH

  Értékelés: 5.0

  AM.PM Inspire C508607WH

  A gyönyörű, padlóra szerelt, 37x86x66 cm-es, fehér porcelánból készült, terjedelmes, monolitikus tállal rendelkező, padlóra szerelt WC 37x86x66 cm méretű. A vízszintes kivezetőnyílást egy dekoratív perem teljesen elfedi, így a közműcsatlakozások nem láthatók, és a WC a falba süllyeszthető. AM.A PM Inspire a legjobb, mert van egy zuhanyzó túlfolyó. Ehhez van egy speciális cső a felni alatt lévő lyukakkal. A tartály öblítésekor a víz minden oldalról egyenletesen folyik le, ami gyorsabbá teszi az öblítést és jobban tisztítja a csészét. A központi áramlás megerősödött.

  A mikrolift ülésmechanizmus megakadályozza, hogy a fedél hirtelen és hangosan záródjon. 100 000 liter víz szállítására alkalmas. nyitás/zárás. Gyártó AM.A PM 25 év garanciát vállal. Az ügyfelek visszajelzései szerint elégedettek az erőteljes öblítéssel, amely nem hagy szennyeződéseket és lerakódásokat. a fedél valóban simán záródik. A víz kiürítésekor a vízfröccsenés nem éri el a padlót. A porcelánt könnyű ápolni, csak törölje le a tál belsejét egy kefével.

  Előnyök

  • Gyönyörű design;
  • A kimeneti csatlakozót a test takarja;
  • a falhoz rögzíthető;
  • nincsenek porfelhalmozódási pontok;
  • zuhany lefolyó.

  Hátrányok

  • A termékcsalád egyik legdrágább modellje.

  AM.PM Spirit V2.0 FlashClean

  Értékelés: 4.9

  AM.PM Spirit V2.0 FlashClean

  WC AM.Az ovális padlóra szerelt PM a legjobb az antimikrobiális megoldáshoz, innen a FlashClean név. A kialakításnak nincs pereme; kevesebb helyen halmozódhatnak fel a baktériumok. A szennyeződésgátló bevonat nagyon sima, ami megnehezíti a vízkő képződését. A tölcsér speciálisan úgy van kialakítva, hogy ürítéskor a vízpermet ne fröccsenjen ki. Csendesen öblít 17 dB-es hangerővel, ezért a hálószoba melletti WC-ben is elhelyezhető.

  A vélemények alapján az ügyfelek elégedettek a takarékos vízfogyasztással – 0,6 literrel kevesebbet költ öblítésenként. Ha 4 személy él a házban, akkor egy év megtakarítása 4500 liter lenne. A fedél zsanérok gyönyörű krómozott kivitelben vannak. Az ülést azonban külön kell értékesíteni, ami további költségekkel jár. Mivel a kialakítás perem nélküli, a víz öblítéskor csak a középső részen folyik lefelé. Bár a modell jóval olcsóbb, mint a gyártó AM csúcsmodelljei.PM, a garancia még mindig 25 év, ami szintén nagy előnye a terméknek.

  Előnyök

  • Gyönyörű krómozott fedélpántok;
  • perem nélküli kialakítás;
  • iszapgátló bevonat;
  • anti-flush;
  • alacsony zajszintű öblítés;
  • Takarékos vízfogyasztás.

  Hátrányok

  • az ülés és a fedél külön-külön kapható;
  • csak központi öblítés.

  Am.Pm
 • ke C808607SC
 • Értékelés: 4.8

  Am.Pm<li></div><p>ke C808607SC” src=”/wp-content/uploads/2023/05/7161616666195561-129-.jpg” height=”465″ title=”Am.Pm</p><li>ke C808607SC”><p>Am padlóra álló WC.Pm</p><li>A legjobb a tömörség szempontjából, mert nagyon kevés helyet foglal el a padlón. Ezt a tál alapjának kis alapterülete teszi lehetővé. Az ultratrendi Dynamic Organic design által inspirált modell. A nagy fedél a tál meghosszabbításaként szolgál, és az ülőkét takarja. A kialakításnak nincsenek éles sarkai, amelyek sérülést okozhatnak. De a vízszintes kivezetés itt nyitott típusú, így a kommunikáció látható lesz.<p>A vásárlói vélemények kiemelik a következő vásárlói előnyöket: a sima, síkban záródó csappantyú, ürítéskor nem fröccsenő víz, valamint a robusztus, rozsdamentes acél üléstömítés. Gyorskioldó mechanizmust alkalmaznak, ha a tömítés cseréjéhez gyorsan szét kell szerelni a szerkezetet. De a szaniterek tulajdonosai megosztják, hogy a por összegyűlik a kompakt alap sarkaiban. Némelyiknek nyikorgó mikroliftje van. Más vásárlók arra figyelmeztetnek, hogy a műanyag borítás meglehetősen törékeny, és óvatosan kell kezelni. A 25 éves termékgarancia azonban megnyugtatja Önt, hogy ha valami elromlik, azt ingyenesen megjavítják.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kis helyigény;</li><li>a fedél sima leengedése;</li><li>megakadályozza a fröccsenést;</li><li>Rozsdamentes acél ülésrögzítés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a por felgyülemlik az alap sarkaiban;</li><li>a hulladékkivezető nyílás látható.</li></ul><h3>AM.PM Gem C908607SC </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=AM.PM Gem C908607SC

  A gyönyörű, padlóra állítható WC rendkívül karcsú kialakítású és könnyű súlyú. Méretek 36cm x 63cm x 80cm. A modell jól illeszkedik a modern vagy high-tech stílushoz. Minden elemet vastag mázréteggel vonnak be, hogy a szennyeződések és baktériumok ne tapadjanak meg a felületen. A WC-csésze másik jellemzője, amely a legjobbak közé került, az erőteljes öblítés. ezt a tölcsér különleges formája teszi lehetővé, amely örvényt hoz létre.

  A tartályon lévő gomb két részből áll. Nyomja le az egyiket 3 liter vízre, a másikat 6 literre. Megtakarít a számlákon, ha nem kell teljesen kiüríteni a tartályt. Az ügyfelek visszajelzései azt mutatják, hogy a vékony ülés nem hajlik meg az emberi test súlya alatt, és nem inog meg. A modell rejtett lábakkal van a padlóhoz rögzítve, így rendezett és nem feltűnő. A tál belsejében azonban vannak olyan helyek, ahol sárga por gyűlik össze, amelyeket egy felmosóval kell megtisztítani. Megfizethető árát tekintve ez a legjobb AM padló WC.PM minőség.

  Előnyök

  • ultra-vékony kialakítás;
  • vastag mázréteg;
  • erőteljes vízelvezetés pezsgőfürdővel;
  • nincs súrlódás az ülésen;
  • Két öblítési mód.

  Hátrányok

  • Vannak olyan területek a tál belsejében, ahol a lepedék felhalmozódik.

  A legjobb AM fali WC-k.PM

  A fali WC-ket egy díszléc mögé, egy speciális szerelőlemezre szerelik, ezért szükség lesz a következőkre. Míg a ciszterna el van rejtve a szem elől, minden minimalista és optikailag szép. Nem érintkezik a padlóval, így a felmosással való törlés egyszerűvé válik. Ezek a WC-k praktikusak lakásokban, házakban és nyilvános helyeken (bevásárlóközpontokban, éttermekben, edzőtermekben).

  AM.PM Sensation C301700WH

  Értékelés: 5.0

  AM.PM Sensation C301700WH

  AM fali WC.A PM kiemelkedik gyönyörű ovális kialakításával. A fedél egy darabot alkot a tállal. A burkolat falai teljesen elrejtik az összes kommunikációt. A perem nélküli kialakítás csökkenti a mikrobáknak otthont adó és azokat elszaporító edények számát. Az új Wrap Over kialakítással rendelkezik, amely az ülést a fedéllel együtt elrejti, amikor az ülés zárva van. Ezt a kiegészítőt azonban külön kell megvásárolni, ami növeli a készlet már így is magas árát.

  A véleményekben az ügyfelek arról számolnak be, hogy minden első alkalommal mindent leöblítettek, ritkán szükséges a tál tisztítása. A fröccsenésgátló rendszer működik, semmi sem repül a padlóra vagy az emberre. A termékhez egy szerelőkészletet és fényképes útmutatót mellékelünk. Az áramvonalas külső formának nincsenek sarkai a por felhalmozódásához. Az ülés nem csapódik, hanem simán záródik. A vásárlóknak különösen tetszik, hogy az éjszakai öblítéskor minden meglehetősen csendes.

  Előnyök

  • gyönyörű ovális kialakítás;
  • perem nélküli kialakítás;
  • Első alkalommal mindent kiöblítünk;
  • fröccsenésgátló rendszer.

  Hátrányok

  • Wrap Over fedél külön kapható.

  AM.PM Spirit 2.0 C701700WH, FlashClean

  Értékelés: 4.9

  AM.PM Spirit 2.0 C701700WH, FlashClean

  A falra szerelhető WC finom ülőkével és fedéllel rendelkezik, amely elnyerte a rangos iF Design és Good Design díjakat. Nagyon stílusosnak és modernnek tűnik. Kompakt méreteivel (36x48x35 cm) még a legkisebb WC-kbe is beépíthető, helyet hagyva a berendezésnek, a mosdókagylónak vagy a zuhanykabinnak. A rögzítések a kereten keresztül az acél tartószerkezethez rejtve vannak, így nincsenek nyílások a külső oldalon, minden szilárdnak és harmonikusnak tűnik.

  Véleményükben sok ügyfél megjegyzi a szaniterek gyönyörű megjelenését, a perem nélküli kialakítás könnyű gondozhatóságát, a kiürítéskor nem fröccsenő fröccsenést. A gyönyörű fedeles ülőkét külön kell megvásárolni. A kaszkád lefolyó csak a csésze hátsó részét érinti, így gyakrabban kell használni a WC-kefét. Mindenki szereti a rövidebb WC-csésze hosszát – senkinek sem kell a térdét az ajtóba dugnia, amikor szűkös a hely. A tál ferde alja megkönnyíti a hozzáférést az alatta lévő padlók tisztításához.

  Előnyök

  • perem nélküli kialakítás;
  • karcsú kialakítás;
  • lerövidített hossz;
  • Nincs visszacsobbanás öblítéskor;
  • rejtett rögzítések.

  Hátrányok

  • hagyományos kaszkád lefolyó;
  • az ülést külön kell megvásárolni.

  AM.PM Awe C111738WH

  Értékelés: 4.8

  AM.PM Awe C111738WH

  38x56x34 cm méretű, falra akasztható WC, amely a többi modell közül a legjobb az öblítés tisztítása szempontjából. A perem alatt egy speciális, lyukakkal ellátott csatorna biztosítja a víz egyenletes áramlását minden oldalról a tölcsérbe. Gyakorlatilag nincs szükség ecsetre. WC AM.A PM Awe félgömb alakú, éles szögek nélküli. Növeli a biztonságot a szűk WC-ben történő véletlen lábütközés esetén. A fedél eltakarja az ülést, így a megjelenés szebbé válik.

  A visszajelzések szerint sokan elégedettek a természetes kialakítással és a nagy tállal, amely minden méretű felhasználónak megfelel. A fedél lassan kioldódó mechanizmussal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy senkit sem kell felébreszteni éjszaka. Az ülés rögzítése gyorskioldású, ha valamit le kell szerelnie javításhoz. A WC-csészét a műanyag vezetőkön keresztül behelyezett csavarokkal rögzítik a szerelősínekhez. A rögzítés rejtett, ami előnyös, de nagyon nehéz lecsavarozni.

  Előnyök

  • zuhany lefolyó;
  • gömb alakú kialakítás;
  • a felület ellenáll a szennyeződéseknek;
  • rejtett rögzítés.

  Hátrányok

  • a rögzítőelemeket nehéz újra meghúzni, ha azok meglazulnak.

  AM.PM Excite C151738SCSI

  Értékelés: 4.7

  AM.PM Excite C151738SCSI

  AM fali WC.A PM Excite a legjobb a hangszigetelés szempontjából, mivel egy kiegészítő lemezzel van ellátva, amely csökkenti a zajokat a víz leeresztésekor és feltöltésekor. A falban már vannak furatok a szennyvízcső és a beömlőcső, valamint a rögzítőcsavarok számára. A WC-csészét ülőkével együtt szállítjuk, így Önnek csak a beszerelési részt kell megvásárolnia. A rozsdamentes acél zsanérok hosszú élettartamúak és vonzóbbá teszik a designt.

  A vélemények szerint az AM fali WC tulajdonosai.A PM Excite elégedett az illeszkedés kényelmével, a duroplast fedél minőségével, amely nem karcolódik. ürítéskor a zajok valóban kisebbek, mint egy hagyományos WC esetében. Mikrolift a sima leeresztésért. a víz két irányban áramlik, megkerülve az egész tálat, ami megkönnyíti az alapos tisztítást. A szelep a teljes nyílást kinyitja, így a tartály mindössze 30 másodperc alatt megtelik. A további hangszigetelő betétnek köszönhetően a folyamat kevésbé hallható a szobában.

  Előnyök

  • hangszigetelő készlet;
  • Üléssel együtt eladó;
  • Rozsdamentes acél fedél rögzítés;
  • karcálló műanyag.

  hátrányok

  • nehezen telepíthető.

  AM.PM Gem C901700SC mosogató

  Értékelés: 4.6

  AM.PM Gem C901700SC mosogató

  AM fali modell.A PM Gem a gyártó legtöbb termékcsaládjától eltérő kialakításában különbözik. A tál alakja hosszúkás magasságú, így mélyebbé válik. A fejlesztők egy kúpos falú tölcsért terveztek, amely fokozza a víz mozgását a lefolyás során. Ez elősegíti a WC-csésze alapos tisztítását az első öblítéstől kezdve. A szennyeződésgátló bevonat nem tartja meg a betokozódást. A perem nélküli kialakítás a higiéniát is növeli. A fali WC hófehér üvegzománcot kapott, bár az ára az egyik legkedvezőbb a gyártó kínálatában.

  A vélemények alapján úgy tűnik, hogy a WC-t könnyű felszerelni a nyitott rögzítési típusnak köszönhetően. Ez a technológia azonban csökkenti a termék megjelenését. Az ügyfelek megerősítik, hogy az első alkalommal minden kiöblül. A mellékelt ülés kényelmes, és nem fárasztja el a testet, még akkor sem, ha hosszú időt tölt el. A fedél simán záródik, mint a drágább modelleknél.

  Előnyök

  • maszatolásgátló bevonat;
  • nincs perem a baktériumok felhalmozódásának;
  • könnyen felszerelhető a telepítéshez;
  • hófehér zománc.

  Hátrányok

  • a látható szerelvények nem túl esztétikusak.
  Olvasson tovább  Hogyan kell kiszámítani a vakolat fogyasztását 1 m2 falakon?
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: