9 legjobb zuhanytálca gyártó

A mai orosz generáció egyre inkább felváltja a hagyományos fürdőkádat a zuhanytálcákkal, zuhanykabinokkal és kabinokkal. Ennek oka lehet a felgyorsult élettempó, amikor nincs elég idő a forró fürdőben való pihenésre. Az emberek reggel zuhanyoznak, miközben munkába sietnek. Este gyorsan le akarja öblíteni az izzadtságot, étkezni szeretne, vagy lefeküdni egy nehéz munkanap után. Mivel a zuhanytálca a zuhanyzás fő higiéniai terméke, a megfelelő választás meghatározza a fürdőszoba kényelmét és kényelmét. Ma a hazai piacon a különböző gyártók zuhanytálcáinak széles választékát kínálják. Szakértői tanácsok segítenek kiválasztani a megfelelőt.

Hogyan válasszunk egy zuhanytálcát

 1. Méretek.A zuhanytálca vásárlásakor az egyik legfontosabb paraméter a zuhanytálca méretei. 70-130 cm között lehetnek. 1,5-1,5 méteres szűk helyekre a legjobb egy legalább 70-90 cm-es modellt választani. A nagyméretű termékek (120-130 cm) lenyűgözően fognak kinézni egy tágas fürdőben.
 2. A zuhanytálca alakjaNem csak a tervezési szempontokat kell figyelembe venni. Közvetlenül érinti a megszállt területet. Ha nem szeretne helyet spórolni a fürdőszobában, választhat négyzet vagy téglalap alakú modelleket. És a félköríves külső perem (negyedkör) kevesebb hasznos helyet “eszik” egy szűk fürdőben.
 3. Zuhanyzó tálca mélységea választás a vízvezeték-szerelő termék alkalmazásától függ. Ez 5 és 50 cm között lehet. Ha a zuhanytálcát csak zuhanyozásra tervezték (különösen idősek vagy nagyméretű emberek számára), akkor a legkisebb modelleket (5-15 cm) kell választani. Ha a tálcában akarja áztatni a ruháit, vagy négylábú barátját fürdetni, jobb, ha mélyebb tálat vásárol (25-50 cm).
 4. Anyagok.A modern olcsó zuhanytálcák különböző anyagokból készülnek. A hagyományos öntöttvas és acél mellett akrilból, agyagból, műmárványból és kőzetből is készülnek. Az akril zuhanytálca a legtöbb ügyfél számára a legjobb megoldás. Tökéletesen ötvözi az olyan tulajdonságokat, mint az ár, a hő megőrzése, a zajmentesség és a karbantartás egyszerűsége.
 5. Biztonság.Biztonság a zuhany alatt. Ebben az értelemben előnyben kell részesíteni a hornyolt felületű vagy az alján csúszásgátló bevonattal ellátott medencéket.

A mi felülvizsgálatunkban a 9 legjobb zuhanyzótálca-gyártó szerepelt. A minősítés összeállításánál figyelembe vettük a szakértők véleményét és a fogyasztói véleményeket.

Olvasson tovább  Háttérkép és tippek kiválasztása

A legjobb cégek-gyártók értékelése a zuhanytálcákról

Jelölés hely gyártó értékelés
A legjobb cégek-gyártók értékelése a zuhanytálcákról 1 Cezares 4.9
2 Ravak 4.8
3 Hatria 4.8
4 HUPPE 4.7
5 RGW 4.7
6 ALVARO BANOS 4.7
7 Radaway 4.6
8 Aquanet 4.5
9 Iddis 4.5

Cezares

Értékelés: 4.9

Cezares

A legnagyobb európai zuhanytálca-gyártó az olasz Cezares cég. Az orosz fogyasztóknak már volt idejük értékelni a jól ismert márkájú egészségügyi termékek előnyeit, az első szállítások 2008-ban történtek. A vállalat a csúcskategóriás termékekre specializálódott; az Oroszországban kínált termékkínálat gazdag és széles árkategóriájú. A márka erőssége a magas minőség, a hagyományos stílus és az innovatív technológia kombinációja.

A modern zuhanytálcák olyan anyagokból készülnek, mint az akril, az üvegkompozitok és a műmárvány. Míg az akril zuhanytálcák könnyűségük és megfizethetőségük miatt keresettek, az innovatív üvegkompozit nagy terhelést is képes elviselni. A szakértők a márkának adják az első helyet a rangsorban.

Előnyök

 • Olasz stílusban;
 • magas minőség;
 • széles választék;
 • modern anyagok és technológia.

Hátrányok

 • nem található.

Ravak

Értékelés: 4.8

Ravak

A cseh Ravak vállalat olasz márkákkal versenyez a hazai piacon. Erősségük a megfizethetőség és a széles termékválaszték. A Cseh Köztársaságból származó zuhanytálcák csak kialakításukban maradnak el a minősítés vezetőjétől. A Ravak termékek azonban nagyon népszerűek az orosz fogyasztók körében. A szakértők kiemelik a vállalat független technológiai fejlődését. Ilyen például az üvegelemek AntiCalc védelme.

Ma a vállalat folyamatosan növeli eladásait, évente több mint 100 000 darabot ad el a különböző piacokon. zuhanytálcák. A választék az akriltól a szintetikus márványig terjed. A zuhanytálcák lábakra vagy a padlóra szerelhetők.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • termékek széles választéka;
 • önfejlesztés;
 • modern anyagok használata.

Hátrányok

 • szerény design.

Hatria

Értékelés: 4.8

Hatria

Minden Hatria termékre jellemző az eredeti kialakítás. A gyártó nagy hagyományokkal büszkélkedhet, amelyek tökéletesen ötvöződnek az innovatív megoldásokkal és az úttörő formatervezéssel. Világszerte felhasználók milliói értékelték a zuhanytálcák kiváló minőségét. A vállalat ragaszkodik a fürdőszobai dekoráció új koncepciójához, amelyben minden egyes elemnek eggyé kell válnia.

a zuhanytálcák négyzet vagy téglalap alakban kaphatók. Anyaga öntött márvány vagy agyag. Sima vagy bordázott belső tál a Hatria moduláris termékcsaládban. Ha a színekről van szó, nincs választás. . minden modell tisztán fehér. A vállalat a harmadik helyen áll a rangsorban.

Olvasson tovább  Minden a vágott dióról

Előnyök

 • eredeti design;
 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • modern technológiák.

hátrányok

 • mikrorepedések jelennek meg a zuhanytálcák felületén.

HUPPE

Értékelés: 4.7

HUPPE

A német HUPPE cég irigylésre méltó (több mint 120 éves) múltra tekint vissza a szaniterek területén. A gyártónak a fejlett fejlesztéseknek, a kiváló minőségű termékeknek és a környezetvédelemnek köszönhetően sikerült világelsővé válnia. Az intelligens folyamatok nemcsak minimális szennyezőanyag-kibocsátást eredményeztek, hanem a szénhidrogén nyersanyagok és az energia gazdaságtalan felhasználását is. A szakértők szerint a márka fő különbsége a versenytársaktól a magas termelési kultúra.

A német zuhanytálcák praktikusak, kiváló minőségű kivitelezéssel és érdekes kialakítással rendelkeznek. Az egészségügyi termékek telepítésének néhány nehézségét a felhasználók okozzák. ezért a gyártó a negyedik helyen áll a rangsorban.

Előnyök

 • Német minőség;
 • környezetbarátság;
 • fejlett technológia.

hátrányok

 • telepítési nehézségek.

RGW

Értékelés: 4.7

RGW

A fiatal német cég, a Royal Glass of Water rövid időre vezető szerepet töltött be a zuhanytálcák, kabinok, ajtók piacán. Az RGW-termékek iránt nagy a kereslet az Egyesült Államokban és az EU országaiban, és nemrégiben megkezdték a szállítást hazánkba is. A gyártó specialitása a laminált üveg “triplex” használata. Maximális biztonságot nyújtanak viselőjük számára. A felületet mészgátló bevonattal látják el, így az átlátszó elem mindig tökéletesen néz ki.

A zuhanytálcák akrilból, kerámiából és szintetikus márványból készülnek. A sima formák és lekerekített sarkok használata esztétikussá és ergonomikussá teszi a megjelenést. Széles választék áll rendelkezésre mélység, forma és kialakítás tekintetében. Magas árszintje megakadályozta, hogy a márka magasabb helyezést érjen el a rangsorban.

Előnyök

 • a “triplex” használata;
 • mészgátló bevonat;
 • nagy választék.

Hátrányok

 • magas ár.

ALVARO BANOS

Értékelés: 4.7

ALVARO BANOS

A spanyol ALVARO BANOS cég a szaniterek teljes választékát gyártja. A gyártó megkülönböztető jegye az egyedi projektek fejlesztése. Építésziroda büszkélkedhet rezidenciákkal a Côte d’Azur-on, üvegtornyokkal az Egyesült Arab Emírségekben. A tervezők nem állnak meg itt, folyamatosan bővítik a zuhanykabinok, tálcák és egyéb fürdőszobabútorok választékát.

Ami a spanyol gyártó zuhanytálcáinak előnyeit illeti, a szakértők megemlítik kecses lakonizmusukat, szilárdságukat és ergonómiájukat. A termékek gyártásához akrilt használnak, amelyet speciális bevonattal védenek. Míg Oroszországban a márka szerényen képviselteti magát, ami nem teszi lehetővé, hogy helyet foglaljon el a rangsorok vezető csoportjában.

Olvasson tovább  7 legjobb szivattyú a víznyomás növelésére

Előnyök

 • egyedi tervek;
 • különböző méretek, formák és színek;
 • védőbevonat akrilra.

Hátrányok

 • szerény tartomány Oroszországban.

Radaway

Értékelés: 4.6

Radaway

A lengyel Radaway gyártó a kényelmes, kiváló minőségű szanitertermékekre koncentrál. Egy fiatal csapat, amely 2002-ben kezdte el fejleszteni a piacot, számos kihívással szembesülve. Munkatársaink rövid idő alatt megszerezték a zuhanyrendszerek tervezéséhez szükséges tapasztalatot. Minden zuhanykabint, tálcát és sarkot Lengyelországban terveznek és gyártanak, így a gyártónak sikerül ellenőrizni a termékek minőségét. A szakértők megjegyzik a személyzet egyik sajátosságát az ügyfelekkel való kommunikáció során. Figyelmet fordítanak a zuhanykabinok, sarkok és tálcák vásárlásával járó kockázatokra, és ajánlásokat tesznek.

A zuhanytálcák érdekes kialakítással és robusztus szerkezettel büszkélkedhetnek. A modellek különböző formájúak és színűek.

Előnyök

 • formák és színek széles választéka;
 • figyelmes támogatás;
 • minőségi termékek.

Hátrányok

 • magas ár.

Aquanet

Értékelés: 4.5

Aquanet

Az orosz Aquanet gyártó a múlt század vége óta gyárt szanitertermékeket. A kis cég elég gyorsan a hazai piac jelentős és jól ismert szereplőjévé vált. Fő tevékenysége a fürdőszobabútorok és kiegészítők gyártása. A termékek felismerhető dizájnnal, megfizethetőséggel és jó funkcionalitással rendelkeznek. Minden ízlésnek megfelelő szetteket, zuhanykabinokat, ajtókat, tálcákat, sarkokat, kádakat és dobozokat talál. Több sorozat létezik, amelyek stílusban, anyagban és árban különböznek egymástól.

A szakemberek szerint minden termék, beleértve a zuhanytálcákat is, környezetbarát anyagokból készül. Megfelelnek az európai szabványok és előírások valamennyi követelményének.

Előnyök

 • felismerhető design;
 • alacsony ár;
 • környezetbarátság.

Hátrányok

 • gyenge minőség.

Iddis

Értékelés: 4.5

Iddis

Az orosz Iddis cégnek sikerült az utolsó helyre kerülnie értékelésünkben. A gyártó megpróbálja megnyerni a hazai vásárlók szívét az egészségügyi termékek megfizethető áraival. A márkakatalógusban minden szükséges tartozékot megtalál a fürdőszoba befejezéséhez. És a vízvezeték-készlet stílusosan illeszthető össze. Az azonos kialakítású zuhanykabinok vagy tálcák különböző méretekben kaphatók, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű fürdőszobát felszerelhessen.

A zuhanytálcák az európai előírásoknak megfelelően készülnek. A zuhanytálca akrilból készült, acél kerettel. Vannak műanyag ABS-akrilból készült változatok, az ilyen modellek ellenállnak a repedéseknek. A tálcák 5 állítható lábbal vannak felszerelve.

Előnyök

 • sok azonos stílusú termék;
 • megfizethető ár;
 • nagy tartósság.

Hátrányok

 • az alkatrészek zúzódások, karcolások és horpadások vannak.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: