A 12 legjobb öntöttkő mosogató gyártója

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy értékesítési ajánlatnak. A vásárlás előtt konzultálni kell a szakértővel.

Mivel a konyhai mosogatókat gyakran használják, gondosan kell kiválasztani őket annak érdekében, hogy strapabíróak és praktikusak legyenek. A műkő ebből a szempontból a megfelelő választás – nem hagy csíkokat, elnyeli a vízzajt és javítható. Ha a jövőben repedések jelennek meg, azokat ragasztóval lehet lezárni és lecsiszolni, visszaállítva a konyhaelem eredeti megjelenését. Melyek a műkőből készült mosogatók gyártói a legnépszerűbbek Oroszországban és miért, az értékesítés értékelésének elemzésével, a vállalatok választékával, a termékek jellemzőivel és az ügyfelek visszajelzéseivel találtuk meg. oktatás 1 A műkőből készült mosogatók gyártói a legnépszerűbbek Oroszországban és miért.

Az öntöttkő mosogatók legjobb gyártóinak rangsora

A mesterséges kőből készült mosdók abban különböznek monolitikus társaiktól, hogy nem egy szikladarabba vájják, hanem öntőformába öntik őket. A folyékony összetétel kb. 70-80% kődarabot és 20-30% kötőanyagot (általában akrilgyantát) tartalmaz. A kő kívánt színének eléréséhez a gyártó színezőanyag-pigmenteket ad hozzá. Az öntés rezgés alatt történik a maximális szerkezeti sűrűség érdekében. Ennek a technológiának köszönhetően a termék tetszőlegesen alakítható, és szilárdsága nem sokban különbözik a tömör kőétől.

A gyártók természetes márvány- vagy gránitforgácsot és kvarcot használnak ezekhez a mosogatókhoz. A zúzott kőzet mennyisége és a felhasznált kötőanyag típusa határozza meg a süllyeszték tartósságát és élettartamát. Íme néhány olyan vállalat, amelynek termékei kiállták az idő próbáját és nagy keresletnek örvendenek a vásárlók körében.

JelölésszékhelyGyártóÉrtékelés
A legjobb műkő mosogatók gyártóinak értékelése1ZigmundShtain5.0
2
  gran
4.9
3GranFest4.8
4

olygran

4.7
5Blanco4.6
6Franke4.5
7Mix
 • ne
 • 4.4
  8Gran
   a
  4.3
  9Omoikiri4.3
  10Marrbaxx4.2
  11Florentina4.1
  12

  a

   mark
  4.0

  ZigmundShtain

  Értékelés: 5.0

  ZigmundShtain

  A német gyártó évek óta kiváló minőségű műkő termékeket szállít az orosz piacra. A vállalat alapanyagként gránitforgácsot használ. A vélemények azt mutatják, hogy a mosogató könnyen tisztítható, és tökéletesen tolerálja az agresszív vegyi anyagokat, például a Domestos-t. A vásárlók különösen örülnek a karcolások hiányának, amikor porokat használnak. Katalógusában a márka kerek és szögletes formájú mosdókat kínál. A téglalap alakú változatok kis peremmel rendelkeznek a keverőfelületen az edények egymásra helyezéséhez. Nagyméretű modelleket is vásárolhat az edények szárítására szolgáló platformmal.

  A gyártó a műkőből készült mosogatók színválasztékával tűnik ki. Katalógusában olyan árnyalatok találhatók, mint: “Érett pezsgő, svájci csokoládé, kősó, indiai vanília, sötét kőzet, őszi fű, stb. . Ezek nem csak marketing célú szép nevek, hanem a kőmodell eredendő színének pontos megjelenítése. Az ilyen gazdagság lehetővé teszi, hogy különösen díszítse konyháját a mosogató és a készlet többi részének összehangolásával.

  Előnyök

  • van kerek és négyzet alakú változat, valamint kiegészítő platformmal ellátott változat is;
  • a színek sokfélesége;
  • a rögzítő szerelvények tartozékai;
  • +280 fokos hőmérsékletig alkalmas.

  Hátrányok

  • A fém márkajelzés fel van ragasztva, és idővel le fog válni – így a vendégek már nem láthatják, hogy ki a gyártó.

   gran

  Értékelés: 4.9

  <ul></div><p>gran” src=”/wp-content/uploads/2023/03/54816666195571-6912.jpg” height=”360″ title=”</p><ul>gran”></p><p>a vállalat szlogenje: “A hely, ahol a víz és a kő találkozik”. A vállalat kizárólag műkőből készült mosogatók gyártására szakosodott, és 10 éve vezető szerepet tölt be a Vámunió és Oroszország piacán. A gyártó innovatív öntési technológiát alkalmaz, és termékei megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. A vállalat gyárában automatizált gyártósorokat használnak, amelyek kiküszöbölik az emberi hibákból eredő hibákat. Az Egyesült Államokból és Európából származó berendezések, kiváló minőségű nyersanyagok, szakaszos ellenőrzés: ezek a márka sikerének kritériumai. A vállalat saját tervezőirodát is létrehozott, és sajátos képzési rendszert dolgozott ki az alkalmazottak számára, ami hozzájárul a mosogatók minőségének javításához. A minőségtanúsítványok bárki számára elérhetők, aki szeretné megtekinteni őket, mivel a hivatalos honlapon nyilvánosan hozzáférhetők.</p><p>Kiemeltük a gyártót a konyhai mosogatókban alkalmazott innovációik miatt. A vállalat kifejlesztett például egy olyan teleszkópos rudas szűrőt, amely bármilyen mosogatószélességre kihúzható, és a mosogató oldalára szerelhető. Ez lehetővé teszi az élelmiszerek kiolvasztását, hogy a víz le tudjon folyni, és a műkő ne karcolódjon a kemény, jeges részeken.</p><h4>A</h4><ul><li>a mosogatókat külföldi berendezéseken gyártják;</li><li>kiváló minőségű nyersanyagokat használnak;</li><li>Lépésről lépésre történő ellenőrzés van folyamatban;</li><li>van egy- és kéttálas változat;</li><li>a minőségi tanúsítványok nyilvánosan elérhetők a hivatalos honlapon.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a mosogatók egy része 5 év használat után már leesett.</li></ul><h3>GranFest </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=GranFest

  A vállalat egy több mint 15 éve működő nemzeti gyártó. Nyersanyagként a vállalat gránit vagy márványforgácsot használ, legfeljebb 80%-ban mesterséges kővel. ez nagyobb termékstabilitást és hosszabb élettartamot eredményez. A gyártó kiemelten kezeli a minőséget, ezért a mosogatók felülete simább és pórusmentes. A mosogatót könnyebb ápolni és tisztább. A vásárlói visszajelzések szerint a mosogató több éves használat után sem keletkezett rajta karcolás, és nagyon jól ellenáll a forró víznek és a vegyszereknek. A tulajdonosok attól is el vannak ragadtatva, hogy forró edényeket (serpenyőket, lábasokat) tehetnek a mosogatóba, és nem történik velük semmi baj. A katalógusban kerek, ovális, téglalap, négyzet és hatszög alakú modellek találhatók, így konyháját személyes preferenciái szerint rendezheti be.

  A gyártót a termékek megfizethetősége miatt kedveltük. A Blanco a FÁK és Oroszország területén kiterjedt vállalati üzlethálózattal rendelkezik, így közvetlenül a cégtől vásárolhat mesterséges kőből készült mosogatót, elkerülve a közvetítők láncolatát. Ez nemcsak pénzt takarít meg, hanem garantálja a termék eredetiségét is.

  Előnyök

  • aprólékos ellenőrzés;
  • 12 díj nemzetközi vásárokon;
  • Számos márkabolt az egész FÁK-ban és Oroszországban;
  • Mesterséges kő minden konfigurációban.

  Hátrányok

  • A világos színű kövön teafoltok maradnak, ha nem törlik le azonnal.

  olygran

  Értékelés: 4.7

  Polygran

  Ez egy másik hazai gyártó, amely öntött kőből készült mosogatókat gyárt. A katalógusban négyzetes és téglalap alakú változatok is elérhetők. Vannak olyan modellek, amelyek oldalán vágódeszka található. A felületet vizes hornyokkal látták el, hogy a folyadékok le tudjanak folyni. Az edényeket is könnyebb felemelni, hogy ne törjenek össze. A színválaszték nyolc színt tartalmaz a monokróm világos (bézs, barack, homok) és a fekete között, valamint számos pöttyözött változatot. A műkőből készült mosogatók minden fajtája rozsdamentes acélból készült betétrácsokkal és rögzítő szerelvényekkel van kiegészítve. Nem kell szifont vásárolni, a mosogatóval együtt érkezik.

  A gyártót a viszonylag megfizethető ár miatt jegyezzük meg a versenytársakhoz képest, akiknek a termékei szintén mesterséges kőből készülnek. A költségvetési kategória ellenére a mosogatók gránitmorzsából készülnek, és kiváló tartósságot mutatnak, amint azt a vásárlók a véleményükben megerősítették. A tulajdonosok azzal is elégedettek, hogy a mosogató nem színeződik el az idő múlásával.

  Előnyök

  • tökéletesen ellenállnak a hőmérséklet-változásoknak;
  • nagy tartósság;
  • ellenáll a színezékekkel, vegyi anyagokkal és élelmiszerhulladékkal szemben;
  • megfizethető ár.

  A hátrányok

  • Viszonylag szűk modellválaszték.

  Blanco

  Értékelés: 4.6

  Blanco

  A gyártó gránitmorzsalékból készült mosogatót kínál az asztallappal egy szintre vagy a fej fölé szerelhetőként. Vannak fej fölötti és beillesztett opciók. Téglalap, kerek, négyzet és nem szabványos formák a konyhai sarokmegoldásokhoz. A vállalat gondoskodott a színválasztékról, ahol 11 változat közül választhat. A mesterséges anyagból készült modellek egy- vagy kéttálas változatban, valamint egy további kis rekesszel rendelkeznek, amelyben leöblítheti a gyümölcsöket és a zöldségeket. A hivatalos weboldalon a mosogatót a munkalap szélessége szerint lehet kiválasztani, 30 és 90 cm között.

  Véleményünk szerint a gyártó saját szabadalmaztatott Silgranit PuraDur anyaga miatt a legjobb. 80%-ban természetes gránit morzsából és kerámia pigmentek, akrilgyanta és ásványi anyagok hozzáadásával, amelyeket a vállalat titokban tárol. E vállalat mosogatói különösen erősek és strapabíróak. A vélemények azt mutatják, hogy a serpenyőnek a mosogatóba történő leejtése nem okoz repedéseket. Sokan megpróbálták lemásolni a gyártó mesterséges kövét, de hiába, így ha erős mosogatót szeretne a konyhájába, válasszon itt.

  Előnyök

  • 10 színváltozat;
  • a mesterséges kő egyedi összetétele;
  • a mosogatók fokozott robusztussága;
  • foltok könnyű eltávolítása.

  Hátrányok

  • magas költség.

  Franke

  Értékelés: 4.5

  Franke

  És itt van egy gyártó, amely svájci minőségű mosogatókat gyárt. A mesterséges kő fő összetevője a gránit morzsa. Az adalékanyagokkal színárnyalatokat lehet létrehozni: mandula, ónix, grafit, vanília, csokoládé, cukor stb. . A színes összetevők mellett a gyártó antibakteriális védelmet is alkalmaz, így a mosogató felülete biztonságosabbá teszi az edények tárolását és elősegíti az egészséget. A katalógusban standard méretű konyhai mosogatók, valamint keskenyebb változatok találhatók, amelyek szélessége 18.7 cm, amely 30 cm mélységű munkalapokba vágható. Ezek szegélyezéssel és vízelvezető szárnyakkal vannak ellátva. A tál mélysége 16 és 20 cm között változik.

  A vásárlók megjegyzik a műkőből készült felületek csendességét. A mosogató nagy nyomás alatt csendesen működik, nem hallatszik a rozsdamentes acélból készült társainak csattogó hangja. Több tulajdonos elégedett az anyag ellenálló képességével a késekkel és más főzőedényekkel szemben, amelyek nem egyszer túlélték az esést.

  Előnyök

  • nagy tartósság;
  • Kiváló higiéniai tulajdonságok;
  • szűk lehetőségek vannak 18-tól.7 cm a munkalap alatti beépítéshez;
  • Nagy és kis “szárnyak” szárításhoz.

  Hátrányok

  • Néhány modellnél a túlméretezett lefolyók a legkisebb tálakban is kínosnak tűnnek.

  Mix

 • ne

  Értékelés: 4.4

  Mix<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/03/19016666195571-6512.jpg” height=”222″ title=”Mix</p><li>ne”></p><p>A márka a minőségi szaniteráruk hazai márkája. A gyártó kő és rozsdamentes acél mosogatókkal foglalkozik. Az elsők gyártásához gránitmorzsát vagy fröccsöntött márványt használnak. A műkő termékek egyértelműen az orosz fogyasztókhoz és a mi működési feltételeinkhez igazodnak. A választékban kerek és téglalap alakú mosogatók szerepelnek, mosogatógép-tartókkal vagy anélkül. A színválaszték a bézs, a szürke és a fekete árnyalatait tartalmazza. A termékek az Orosz Föderáció 50 régiójában kaphatók, és szinte minden városban megvásárolhatók futárszolgálattal történő szállítás nélkül. Segít, ha látja a színt működés közben, hogy a megfelelő választást meg tudja hozni. A vélemények alapján az ügyfelek elégedettek a műkő modellek ár-minőség arányával.</p><p>A gyártó érdekessége, hogy a mosogatók többségénél nincs lyuk a keverőcsap számára. Ez utóbbit közvetlenül a munkalapba szerelik. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy ugyanazt a mosogatót “szárnnyal” szereljék be a jobb vagy a bal oldalra. Egy univerzális kialakítás arra az esetre, ha még nem tudja, hogyan fog kinézni a konyha többi része, vagy ha új helyre költözik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Karcolással és kopással szembeni ellenállás;</li><li>A művelet során az anyag hosszirányú leválása nem történik meg;</li><li>a szín ellenáll a kifakulásnak;</li><li>Az anyagok jól tűrik az éles hőmérséklet-ingadozásokat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a felület enyhén érdes.</li></ul><h3>Gran</p><ul>a</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=Gran<ul></div><p>a” src=”/wp-content/uploads/2023/03/55216666195571-9012.jpg” height=”310″ title=”Gran</p><ul>a”></p><p>A gyártó Oroszországban híres a kompozit mosogatóiról. Az anyag kvarchomok, kőzetapríték és pigmenttartalmú segédanyagok keveréke, kötőanyagokkal. Elég erősek, pl. a 40×36 cm-es mosogatótálak 80 kg súlyt is elbírnak. Ez segít megelőzni az edények, serpenyők és egyéb konyhai eszközök leesését. A véleményekben a márka termékeit a mosogatók mélysége miatt dicsérik. A mosogató egyes modelleknél akár 20 cm-es is lehet, ami kényelmes az edények és az ételek mosogatásához, és megakadályozza, hogy a fröccsenő víz az asztallapra fröccsenjen. Nagy szilárdság mellett a fejlesztőknek sikerült elérniük a mesterséges kő relatív könnyűségét. A legtöbb opció súlya 10-13 kg, így nem terheli a pollert.</p><p>A gyártó specialitása a Hi mosogatósorozat<br />Egy olyan id, amelyhez foghatót egyetlen más versenytárs sem tud felmutatni. Ez a termékcsalád egy egyszínű műkőből készült mosogatótálcából áll, amelynek felső felülete és pereme más színű. választhat egy keverőgépet tállal vagy főzőlappal kombinálva is, hogy még eredetibb legyen a konyhai kialakítás.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>az emberi tényező minimális befolyása;</li><li>folyamatos öntőszalagot használ;</li><li>Eredeti tervezési ötletek;</li><li>egy- és kéttálcás, valamint szárnyas modellek közül lehet választani.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A keverőcsapokhoz szükséges lyukak fúrásához a mosogatóban marógépet kell vásárolni.</li></ul><h3>Omoikiri </h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=OmoikiriOmoikiri

  A japán gyártó rozsdamentes acélból és műkőből készült konyhai mosogatókra specializálódott. Ez utóbbihoz gránitmorzsát használnak. Hogy a felületet antibakteriális hatásúvá tegyék, a fejlesztők ezüstionokkal ruházták fel. A mikrobák nem szaporodnak el egy ilyen mosogatóban, még akkor sem, ha piszkos edényeket hagynak benne. A kőből készült mosogatók nyolc semleges, természetes színben kaphatók, így a mosogató színe illeszkedik konyhája többi részéhez. A gyártó másik előnye az akár 23 cm-es tál mélysége, amely csökkenti a víz fröccsenését, és lehetővé teszi, hogy több gyümölcsöt vagy zöldséget lehessen egy menetben megmosni.

  A magazin szerkesztőbizottsága a gyártót tartotta a legjobbnak az innovatív Tetogranit anyag kifejlesztéséért. Ez a műkő gránitforgácsból és akrilgyantából készül, amelyet Tetoron szálakkal egészítenek ki. Ez a kialakítás még tartósabbá teszi a kompozitot – a mosogató alja soha nem fog leesni.

  Előnyök

  • legfeljebb 23 cm mélységű tálak;
  • 8 színváltozat;
  • ezüstionok;
  • a műkő szilárdságának növelése a tetoronszálak beépítésével.

  Hátrányok

  • magas költség.

  Marrbaxx

  Értékelés: 4.2

  Marrbaxx

  Ezután egy hazai gyártó, amely a mesterséges kő márványforgács és kvarcit mikrokalcit létrehozására használja a német cégekből származó márványforgácsot és kvarcit mikrokalcitot. Ezt a nyersanyagot még a gazdaságos termékcsaládban is használják, így minden termék kiváló tartóssággal rendelkezik. Poliésztergyantával kombinálva a mesterséges kő a monolitikus gránit analógjává válik, és a Mohs-skálán 7-es értéket kap. A legkeményebb anyagnak tartott gyémánt például 10-es felületi keménységű. És a természetes márvány, a természetes repedések és pórusok miatt, csak 4 pont van. Ezenkívül a gyártó antibakteriális összetevőket használ a mosogatók funkcionalitásának javítása érdekében. A katalógusban egy- és kéttálcás mosogatókat kínálnak, és a mosogatók konfigurációja megegyezik a külföldi versenytársakéval.

  A vélemények szerint az ügyfelek szeretik azt a tényt, hogy a gyártó számos lehetőséget kínál a csaptelepek számára a kő színében, lehetővé téve számukra, hogy stilisztikai egységet hozzanak létre a konyhában. Vannak olyan ritka mosogatószínek is, mint például a cseresznye, amelyeket más gyártók nem kínálnak.

  Előnyök

  • sok olyan keverőcsap van, amely a kő színét viseli;
  • Antibakteriális összetevő;
  • Mohs-keménység 7;
  • a mosogatók színei ritkák.

  Hátrányok

  • a fehér mosogatókat nehéz tisztítani.

  Florentina

  Értékelés: 4.1

  Florentina

  A Florentina hazai márka kompozitból készült mosdókat kínál, amelyek metakrilált poliésztergyantán alapulnak. A terméket a gyártó saját tudományos intézete fejlesztette ki. A gyanta hőre keményedő és tökéletesen ellenáll a magas hőmérsékletnek, így biztosítva a műkő szilárdságát. Az erős kötőanyag-hatás ellenállóvá teszi a kompozit anyagot a mechanikai és kémiai hatásokkal szemben. Az öntőforma kitöltéséhez 7-es Mohs-keménységű kvarc ásványt használnak. Annak érdekében, hogy a mosogató fehér színe ne fakuljon ki, a vállalat magas fehérségi fokú Bajkál őrölt dolomitot használ. A gyártó másik különlegessége az ásványi töltőanyag használata akár 85%-os mennyiségben, amely a mosogatók megnövelt keménységét biztosítja.

  Megjegyeztük a gyártót a műkőből készült tálak különleges formájáért. Ezek lehetnek aszimmetrikus alakúak vagy ívelt pereműek. Ez érdekesebbé teszi a szaniterek megjelenését, vagy lehetővé teszi, hogy teljesen alámerüljenek hosszú tárgyak, például sütőtálca mosásához.

  Előnyök

  • ellenáll a szerves és szintetikus oldószereknek;
  • jól tűri a magas hőmérsékletet;
  • kiváló mechanikai ellenállás;
  • különböző tálformák;
  • az összetétel 85%-a ásványi töltőanyag.

  Hátrányok

  • a fekete felületek fehér csíkokat hagynak a vízből.

  a

   mark

   Értékelés: 4.0

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: