A 20 legjobb akrilfesték

A cikk tartalma
 1. Hogyan válasszunk akrilfestéket
 2. A legjobb akrilfestékek rangsora
 3. Legjobb akril padlófesték
 4. Zöld Intelúri fényesség
 5. Előnyök
 6. Hátrányok
 7. ESKARO Floor Aqua A
 8. Előnyök
 9. hátrányok
 10. Tikkurila Betolux
 11. Előnyök
 12. Hátrányok
 13. LAKRA akril padlózománc
 14. Előnyök
 15. Hátrányok
 16. a legjobb akrilfestékek falakra és mennyezetekre
 17. Tikkurila mágneses
 18. Előnyök
 19. Hátrányok
 20. V33 Facile A Vivre falakhoz és mennyezetekhez
 21. Előnyök
 22. Hátrányok
 23. TIKKURILA HARMÓNIA
 24. Előnyök
 25. Hátrányok
 26. Sikkens Alphatex SF
 27. Előnyök
 28. Hátrányok
 29. Regal Select 547 vizes bázisú belső festék – sík festék
 30. Előnyök
 31. Hátrányok
 32. ufas GOLD STAR 45 akril
 33. Előnyök
 34. hátrányok
 35. legfinomabb akril homlokzati festékek
 36. Tikkurila Facade Si con
 37. Előnyök
 38. hátrányok
 39. Sikkens Alphacoat
 40. Előnyök
 41. Hátrányok
 42. VGT VD-AK-1180 “Hófehér” homlokzatfesték
 43. Előnyök
 44. Hátrányok
 45. TEX Façade Universal Matt
 46. Előnyök
 47. Hibák
 48. A legjobb akril festékek konyhába és fürdőszobába
 49. ttle greene IntelGent Matt Em sion Értékelés: 4.9 Az akrilfesték beltéri használatra készült, de fagyálló, ezért alkalmas fűtetlen épületekbe is. A terméket fehér alapon árulják, de önmagában nem lehet alkalmazni – a színezés kötelező. A festék kiválóan tapad tégla, fa, vakolat és gipszkarton felületeken. Egy vékony réteg 60 perc alatt megszárad, de 24 óra elteltével teljesen száraz. Felhordható hengerrel, ecsettel vagy festékszóróval, a szükséges konzisztenciát vízzel hígítva lehet elérni. A fogyasztás nem a leggazdaságosabb, és egy literben 5-6 négyzetmétert tesz ki. Az akril típusú festék légáteresztő felületéről nevezetes. Nem engedi be a nedvességet, hanem kiengedi, ami fontos a földszinten és a magánházakban lakók számára. Az akril bevonat UV-védelemmel is rendelkezik, így a konyhaablakon keresztül beeső nap nem hagy fakó foltot a falakon. Előnyök ellenáll a mechanikai hatásoknak; a megkülönböztető fagyállósági tulajdonságok; vízzel könnyen hígítható; UV védelem. Előnyök 24 órán belül megszárad; Egy literrel 5 m²-t lehet befedni.; Nem lehet csak az alapot alkalmazni – a színezés kötelező. Tikkurila Euro Extra 20 nedvességálló Értékelés: 4.7 A finn márka fürdőszobai és konyhai festékének célja kifejezetten szerepel a dobozon. Az akril termékkel közvetlenül a mosogatók mögötti falakat szabad festeni, ahol sok víz kerül be. A szuper védőbevonat megakadályozza, hogy az építőanyagok átázzanak a nedvességtől és a gombásodástól. Festhet gipszkartont, vakolatot, téglát, betont és speciális tapétát is. A festékfogyasztás 6-11 négyzetméter. egy liter. Ha permetezővel szeretné használni, hígítsa a terméket vízzel, de ne túlságosan, hogy elkerülje a foltokat. A száradási idő az egyik legrövidebb, 4 óra. A mennyezetek és falak mellett a fűtőtesteket is lehet festékkel védeni, hogy megóvjuk őket a korróziótól a párás területeken. A visszajelzések azt mutatják, hogy ez a festékfelület nulla abszorpciós képességgel rendelkezik. Ez megakadályozza a víz, a zsír és a szennyeződések bejutását. Eltávolításukhoz egyszerűen futtassa óvatosan egy szivaccsal. Ezzel az akril falburkolattal könnyebben tisztán tarthatja fürdőszobáját és konyháját. Előnyök a felületet tisztán kell tartani; univerzális az alapítvány típusát tekintve; támogatja az összes alkalmazási módszert; Szárítási idő 4 óra. Hátrányok magas költségek; nem tisztítható súrolószerekkel.
 50. Előnyök
 51. Előnyök
 52. Tikkurila Euro Extra 20 nedvességálló
 53. Előnyök
 54. Hátrányok

Az akril ma népszerű befejező anyag. Belső és külső felületek festésére, mennyezetek, falak, padlók, homlokzatok és egyéb aljzatok befejezésére szolgálnak. Az akrilfestékek univerzális alkalmazhatóságuk miatt népszerűek. Alkalmazhatók betonra, fára, téglára, vakolt felületekre. Az akril könnyen kezelhető, így a festés az otthoni barkácsolók számára sem jelent problémát. Ha akrilfestéket szeretne választani a javításokhoz, akkor hallgassa meg szakértőink ajánlásait.

Hogyan válasszunk akrilfestéket

Összetétel. Az akrilnak számos előnyös tulajdonsága van, amelyek az összetételéből adódnak.

 1. Az anyag akril monomereken alapul, amelyek jól megtartják az adalékanyagokat és pigmenteket. Az alapfestékhez legfeljebb 10%-ig segédmonomereket adnak.
 2. Vizet vagy szerves vegyületeket használnak oldószerként. A belső festék vásárlásakor részesítsük előnyben a környezetbarátabb, vízbázisú anyagokat. A homlokzatfestékek leggyakrabban szerves oldószereket tartalmaznak.
 3. Az adalékanyagok célja a fedőképesség, a száradási sebesség és a tartósság javítása.
 4. A pigmentek felelősek a színért és a fedőképességért. A homlokzatfesték kiválasztásakor fontos jellemző a pigmentek UV-sugárzással és nedvességgel szembeni ellenállása.

Akril típusok.Az akrilfestékek felhasználásuktól függően több csoportba sorolhatók.

 1. A homlokzatfestékeket általában úgy határozzák meg, mint minden kültéri használatra szánt akril terméket. Házak, melléképületek, kerítések és kerti kiegészítők falainak díszítésére használhatók. Száradás után a bevonat nedvességálló, és a felület könnyen tisztítható, akár slaggal is.
 2. A beltéri festékek az épületek belső terében használt festékek. Beltéren és kültéren, üzemcsarnokban vagy fűtetlen raktárakban egyaránt használhatóak. A legfontosabb, hogy a festett felületet ne tegye ki a légköri csapadéknak és az UV-sugaraknak. A beltéri festékek jellemzője az ökológiai kompatibilitás és az emberi egészség szempontjából való biztonság.
 3. Az akril alapú speciális festékek olyan speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek ellenállóvá teszik a bevonatokat a biotoxinokkal vagy a hővel szemben. Ezeket az anyagokat vizes helyiségekben használják, a fűtési rendszer radiátorain alkalmazzák őket.

Alkalmazási technológia. A színezés után egyenletes és szép felület elérése érdekében a felhordási utasításokat be kell tartani.

 1. A fát festés előtt alaposan le kell csiszolni, majd a felületet le kell porolni.
 2. A beton, tégla és kő aljzat gondos tisztítást igényel.
 3. A rozsdát és a foltokat eltávolítjuk a fémfelületről, és szerves zsírtalanítókat használunk.
 4. Minden felületet a festékkel azonos gyártó alapozójával kell alapozni.

Felmérésünkben kiválasztottuk a 10 legjobb akrilfestéket. Mindegyik kereskedelmi forgalomban kapható Oroszországban. A minősítés a szakértői véleményeken és a hazai fogyasztók visszajelzésein alapul.

A legjobb akrilfestékek rangsora

Jelölés Helyszín Név LITR-enkénti ár!
Legjobb akril padlófesték 1
 • Zöld Intel
 • úri fényesség
 • 2 650 €
  2 V33 Felújítás Tökéletes padlóra és lépcsőkre 1 536 €
  3 ESKARO Floor Aqua A 1 320 €
  4 Tikkurila Betolux 1 300 €
  5 Lacra akril padlózománc 420 €
  A legjobb akrilfestékek falakra és mennyezetekre 1 Tikkurila mágneses 3 862 €
  2 V33 Facile A Vivre falakhoz és mennyezetekhez 393 €
  3 TIKKURILA HARMÓNIA 2 133 €
  4 Sikkens Alphatex SF 1 238 €
  5 Regal Select 547 vizes bázisú belső festék – lapos 2 185 €
  6

  ufas GOLD STAR 45 akril

  740 €
  A legjobb akril homlokzati festékek 1 Tikkurila Facade Si

 • con
 • 432 €
  2 SYMPHONY EURO-Balance homlokzat 490 €
  3 Sikkens Alphacoat 1 190 €
  4 VGT VD-AK-1180 Homlokzati fényezés 93 €
  5 TEX Façade Universal Matt 247 €
  A legjobb akrilfestékek konyhába és fürdőszobába 1
 • ttle green Intel
 • Gent Matt Em
   sion
 • 2 650 €
  2 Dufa Prémium Kera
 • ne 20
 • 583 €
  3 VGT VD-AK-1180 belső mosható matt 142 €
  4 Tikkurila Euro Extra 20 nedvességálló 533 €

  Legjobb akril padlófesték

  Az akril padlófesték kiválasztásakor figyelni kell a kopásállóságára. A padlót hagyományos tisztítószerekkel lehet tisztítani; a por porszívóval eltávolítható. A szakértők kiválasztottak néhány kiváló minőségű festéket a padlóburkolathoz.

 • Zöld Intel
 • úri fényesség
 • Értékelés: 4.9

  <li></div><p>KEZELÉS ZÖLD Intel</p><li>Gent Gloss” src=”/wp-content/uploads/2023/05/1661666193261-920.jpg” height=”409″ title=”<li>ttle greene Intel<li>gent gloss”><p>A brit cég akril padlófestéke száradás után fényes felületű és könnyen tisztítható, ami megkönnyíti a padló tisztán tartását. A termék az alapban érkezik, és a kívánt színárnyalatra színezhető. A termék kiválóan tapad fémen és fán. Ha a térfogatot vagy a színt hígítani kell, vizet használunk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a festéknek nincs kellemetlen szaga felhordáskor.</p><p>Ez a globális márka széles körben elérhető, így ha meg szeretné vásárolni, bármelyik építőipari boltban megtalálhatja. A termék nagyon népszerű a gazdaságos teljesítménye miatt, akár 14 m²-es terjedelemmel. egy litertől. Az akrilfesték 4 óra alatt megszárad, ami ideális a rövid időn belüli felújításhoz, amikor a helyiség nem állhat üresen hosszú ideig. A gyors száradási folyamat miatt kevésbé valószínű, hogy valaki a padlón járkál, és nyomokat hagy. A festéket iskolák, óvodák és egyéb létesítmények számára ajánljuk, esti sürgősségi javításokhoz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Vízzel könnyen hígítható;</li><li>Egy literrel akár 14 m² is lefedhető.;</li><li>jól tapad a fémhez és a fához;</li><li>4 óra alatt gyógyul.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem alkalmas betonpadlók festésére;</li><li>magas költség.</li></ul><h3>V33 Felújítás Tökéletes padlóra és lépcsőkre</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=V33 Felújítás Tökéletes padlóra és lépcsőkre

  Az innovatív akrilfestéket kifejezetten lépcsőkhöz és padlókhoz tervezték. Alkalmas fa, gránit, márvány, kőedények és csempék festésére. Lakkozott felületeken is alkalmazható. Akril fedőlakk adalékanyagokkal, kiváló tapadással rendelkezik és alapozó nélkül is alkalmazható. A félig matt fényű padló nagyszerű megjelenést kölcsönöz a padlónak, és ügyesen elrejti a foltokat. A termék öt előre meghatározott színben kapható, amelyek leginkább a padlófelületekhez alkalmasak: beton, loft, grafit, kő, cirkon. Az akril bevonat nem fél a piszkos lábbelitől vagy a kiömlő víztől, de a termék csak beltérben festhető. A száradási idő itt a felülvizsgálat vezetőjével szemben 24 óra.

  Az akrilfesték egyedi összetételű, ezért kapta a Renovation termékcsalád nevet. Szárítás után a felület egyszerre erős és rugalmas. Könnyen ellenáll az állati karmok és a cipősarkak ütéseinek. A padló nem karcolódik, és megőrzi gyönyörű megjelenését. Ezt a terméket közepes terhelésű helyekre ajánljuk, hogy a padlót ne kelljen kétévente festeni.

  Előnyök

  • könnyen alkalmazható;
  • A megszárított bevonatot a víz nem befolyásolja;
  • A felület rendkívül ellenálló a kemény tárgyakkal szemben;
  • Alapozó nélkül festhető.

  Hátrányok

  • csak beltéri padlókon használható;
  • nem színeződik;
  • 24 óra alatt gyógyul.

  ESKARO Floor Aqua A

  Értékelés: 4.7

  ESKARO PADLÓ AQUA A

  Az ESKARO Floor Aqua akrilfestéket széles körben használják. A padló festésére szolgál, amelyet a lakóházakban szokásos körülmények között használnak ki. Az anyag alkalmas beton vagy fa aljzatra. A szakértők dicsérték a termék magas minőségét, az ISO 9001 szerint tanúsított. A kiváló fedőképesség, a gyors száradás, a szagtalan és kopásálló tulajdonságok teszik a festéket termékértékelésünk győztesévé. A kabát könnyen karbantartható háztartási tisztítószerekkel.

  A hazai felhasználók elégedettek az észt lakkokkal. Jól tapad minden felületen, gyorsan szárad és szép fényes csillogású. Az egyetlen hátránya a magas ár.

  Előnyök

  • környezet- és biztonságbarátság;
  • kiváló rejtőerő;
  • kopásálló bevonat;
  • gyors száradás.

  hátrányok

  • magas ár.

  Tikkurila Betolux

  Értékelés: 4.7

  TIKKURILA BETOLUX

  A finn Tikkurila Betolux innovatív technológiák felhasználásával készült. A folyamatos kutatómunka lehetővé tette a finn vegyészek számára, hogy új összetevőket fejlesszenek ki, amelyek keményebbé és agresszív anyagokkal szemben ellenállóbbá teszik a zománcot. A zománc háztartási és ipari padlókhoz, laboratóriumokban és raktárakban egyaránt használható. Száradás után fényes filmet képez, amely hosszú évekig megőrzi színét.

  A felhasználók és a szakértők sem panaszkodnak az anyag környezetbarátságára és minőségére. A termék rejtőereje viszont sok kívánnivalót hagy maga után. A több réteg felhordásának szükségessége miatt a festékfogyasztás megnő.

  Előnyök

  • gyönyörű megjelenés;
  • mechanikai hatásokkal szembeni ellenállás;
  • környezetbarátság;
  • széles színválaszték.

  Hátrányok

  • magas fogyasztás;
  • nagyon gyorsan koszolódik.

  LAKRA akril padlózománc

  Értékelés: 4.6

  LAKK AKRIL PADLÓZOMÁNC

  A LAKRA akril zománc kiváló minőségű. Vízbázisú festék beltéri és kültéri padlókhoz. Ez lehet beton aljzat vagy fa szerkezetek. A termék gyorsan szárad, félig matt filmet hagyva maga után. A bevonatot a kopással és nedvességgel szembeni ellenállás jellemzi. A szakértők megjegyzik az anyag magas védő- és dekoratív tulajdonságait. A jó dobóteljesítmény és a megfizethetőség kombinációja a terméknek egy megtisztelő helyet biztosított a rangsorunkban.

  A hazai fogyasztók dicsérik a festék sokoldalú alkalmazhatóságát, megfizethető árát, könnyű felhordhatóságát. Az anyagnak hátrányai is vannak. A gyors száradási idő miatt sietni kell az alkalmazással, nem minden felhasználó szereti az illatát.

  Előnyök

  • jó fedőképesség;
  • alacsony ár;
  • kopásállóság;
  • a használat egyetemessége.

  Hátrányok

  • nagyon gyorsan szárad;
  • erős szag.

  a legjobb akrilfestékek falakra és mennyezetekre

  A legkörnyezetbarátabb vízbázisú vegyületeket használják a falakhoz és a mennyezetekhez. A fő műszaki paraméterek közé tartozik a rejtési képesség és a dekorativitás. A szakemberek több akrilfestéket is szerettek.

  Tikkurila mágneses

  Értékelés: 4.9

  Tikkurila mágneses

  akril festék kapható 0-tól 0.5 l és fehér színű. A szükséges árnyalatokat színezéssel állítják elő. A termék beltéri falfestésre szolgál, és 24 óra alatt szárad meg. Ha az állagot csökkenteni kell, vízzel lehet hígítani. A felhasználók véleményeikben megjegyzik, hogy egy literrel 15m² gazdaságos fogyasztás érhető el. Az anyag jól tapad a fához, gipszkartonhoz, betonhoz. A falakat festheted hengerrel vagy ecsettel, de permetezővel nem tudod megtenni.

  Az akrilbevonat előnye, hogy fémrészecskéket tartalmaz. Szárítás után a falak mágneses lesz. Jól használható naptár, fénykép, poszter vagy a családon belüli üzenetváltáshoz. Nem károsítja a falakat, és a nagy felület lehetővé teszi korlátlan számú tárgy rögzítését (ellentétben a hűtőszekrény felületével, amely 20 mágnest tart). Bár a festék bármilyen beltéri falon használható, a szakértők az akrilfestéket a gyermekszobákba ajánlják. Ez szórakoztatóbbá teszi a gyermek számára, és megakadályozza, hogy számos tű és köröm átszúrja a felületet.

  Előnyök

  • Bármilyen színben színezhető;
  • Jó tapadás betonhoz, gipszkartonhoz, fához
  • vízzel hígítható;
  • A mágnesek ezt követően a felületre tapadnak.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • nem alkalmas permetezésre az összetételben lévő fémrészecskék miatt;
  • 24 óra száradási idő.

  V33 Facile A Vivre falakhoz és mennyezetekhez

  Értékelés: 4.8

  V33 Facile A Vivre falakhoz és mennyezetekhez

  Az akril matt festék monolit falak és mennyezetek, valamint vékony gipszkartonból vagy fából készült válaszfalak festésére szolgál. Fogyasztása 1 liter 10 m²-re, de ezzel a termékkel egy réteg elegendő a tökéletes eredményhez. A fémrészecskéknek köszönhetően a felületet nem kell kétszer alapozni, ami jelentős megtakarítást ígér. A száradási idő legfeljebb 12 óra. A festék vízzel hígítható és ecsettel vagy rotációs hengerrel felvihető. Ha a falak és a mennyezet később szennyeződnek, könnyen letisztíthatók, mivel a bevonat mosható.

  A termék sokoldalúsága és az aljzat típusához való alkalmazkodóképessége miatt tetszett nekünk. Ragad és nem terül szét a téglákon. Ha a falak vakoltak, az akril tökéletesen megtapad a felületen. Ha van egy vagy több szobája, amely kifejezetten festésre szolgáló tapétával van bélelve, ez a termék is alkalmas számukra. Ennek eredményeképpen az egész lakásban egy kipróbált és bevált festéket használhat, ami kisebb fehér alapot eredményez.

  Előnyök

  • Vízzel hígítható;
  • tapétázható;
  • Egy rétegben alkalmazva jó eredmény;
  • utána kimosható.

  Hátrányok

  • Permetezésre nem alkalmas.

  TIKKURILA HARMÓNIA

  Értékelés: 4.8

  TIKKURILA HARMÓNIA

  A TIKKURILA HARMONY matt festék nagyon jól mutat a falakon vagy a mennyezeten. Bársony hatású, ami a belső térnek személyes és fényűző jelleget kölcsönöz. A szakértők a felszín megérintésének szenvedélyét jegyzik meg. Az anyag szagtalan és nem bocsát ki káros vegyületeket. Ez a festék beton, tégla, fa, gipszkarton és gitt felületeken használható. Száradás után olyan bevonatot képez, amely ellenáll a nedvességnek és eltávolítja az aljzat hibáit. A termék elnyerte a legjobb ár-érték arányért járó díjat.

  Az orosz ingatlantulajdonosok dicsérik a finn festéket széles színskálája, szagtalan, könnyű felhordhatósága miatt. Az egyenletes szín és a kellemes tapintású kivitel dicséretes.

  Előnyök

  • jó rejtőzködő képesség;
  • gyönyörű megjelenés;
  • környezetbarátság;
  • gyors száradás.

  Hátrányok

  • nem észlelték.

  Sikkens Alphatex SF

  Értékelés: 4.7

  SIKKENS ALPHATEX SF

  Az akril Sikkens Alphatex SF matt felületű, ha megszáradt. Beltéri falakhoz és mennyezetekhez tervezték. Jó tapadás beton, tégla, fa, vakolat vagy tapéta felületeken. A szakértők felfigyeltek a festék egyedi összetételére, amely nem tartalmazza a szokásos oldószert. Szükség esetén a termék közönséges vízzel hígítható (legfeljebb 10 %-ig). A festéket nagyon könnyű felvinni, ecsettel, festőhengerrel vagy szórópisztollyal is használható.

  Az oroszok számára a festék költségei jelentenek akadályt a befejező anyag kiválasztásakor. A felhasználóknak nincs kifogásuk az anyaggal és a bevonat minőségével kapcsolatban.

  Előnyök

  • gyönyörű megjelenés;
  • általánosan alkalmazható;
  • környezetbarátság;
  • egyszerű alkalmazás.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Regal Select 547 vizes bázisú belső festék – sík festék

  Értékelés: 4.7

  REGAL SELECT 547 VÍZBÁZISÚ BELSŐ FESTÉK - SIMA

  A prémium kivitel a Regal Select 547 vízbázisú belső festékkel érhető el – sima. A termék nagyon egyszerű és könnyen kezelhető, jó a fedőképessége és a fröccsenésállósága. száradás után elegáns matt felületet képez. A szakértők dicsérik az anyagot kiváló folyékonysága, jó kiegyenlítő tulajdonságai miatt. Az aljzat foltjai és kisebb hibái elrejthetők a felhordás során. Alapozó és festék egy készítményben, időt takarít meg.

  A felhasználók nemcsak a festék kényelmét, hanem a bevonat kiégéssel szembeni ellenállását is csodálják. Másrészt hátránya a magas ár és az, hogy csak +10 °C feletti hőmérsékleten alkalmazható.

  Előnyök

  • könnyű vele dolgozni;
  • kiváló rejtőerő;
  • nincs fröccsenés;
  • vonzó matt felület.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • Hőmérsékletkorlátozás az alkalmazás során.

  ufas GOLD STAR 45 akril

  Értékelés: 4.6

  PUFAS GOLD STAR 45 AKRIL

  a Pufas GOLD STAR 45 akril a legmagasabb fehérséggel rendelkezik. Nemcsak beltérben, hanem kültéren is használható. Az oroszországi gyártóüzemnek köszönhetően a német gyártó alacsony áron kínálja termékét, ami vonzóvá teszi a festéket a potenciális vásárlók számára. A szakembereknek tetszett a bevonat nedvességgel és mechanikai hatásokkal szembeni ellenállása. Az univerzális színezőpaszták beépíthetők a készítménybe. A termék a megfizethető ára miatt kerül a minősítésünkbe.

  A felhasználók hízelgően nyilatkoznak a termék könnyű alkalmazhatóságáról, színező tulajdonságairól és nedvességgel szembeni ellenálló képességéről. Hátrányai a hosszú száradási idő, a víz által a frissen festett felületre kerülő foltok.

  Előnyök

  • alacsony ár;
  • egyszerű alkalmazás;
  • tintable;
  • jó rejtőerő.

  hátrányok

  • Sokáig tart megszáradni;
  • foltok vízzel való lefröccsenés után.

  legfinomabb akril homlokzati festékek

  rendkívül időjárásálló homlokzati festékek. hosszú évekig ellenállnak a napfénynek és az esőzéseknek való kitettségnek. A szakértők több akrilfesték minőségét is dicsérik.

  Tikkurila Facade Si
 • con
 • Értékelés: 4.9

  TIKKURILA FACADE SI<li></div><p>CON” src=”/wp-content/uploads/2023/05/66316666193261-1720.jpg” title=”TIKKURILA FACADE SI</p><li>CON”><p>A Tikkurila Facade Si akrilfestéket lakóházak és irodák homlokzatára fejlesztették ki</p><li>con. Alkalmazható beton- vagy vakolt felületekre, valamint szálcementlapokra is. A gyártó akár 12 éves élettartamot ígér. A szakértők az anyag tartósságát a szilikon adalékanyagoknak tulajdonítják. vízzáróvá teszik a felületet, de a homlokzat képes “lélegezni”. A festék biocid adalékanyagokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a gombák, algák és penészgombák szaporodását. Környezetbarát és megfizethető ára miatt a termék a rangsorunk győztese.<p>A nemzeti fogyasztók értékelik a homlokzat és a lábazat megbízható védelmét a negatív légköri hatásoktól, a kényelmes csomagolást (4 változat) és a jó rejtőerőt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>tartós bevonat;</li><li>nedvességállóság;</li><li>biokontaminációval szembeni ellenállás;</li><li>méltányos ár.</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>kimutathatatlan.</li></ul><h3>SYMPHONY EURO-Balance homlokzat </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=SYMPHONY EURO-BALANCE HOMLOKZAT

  A SYMPHONY EURO-Balance Facade akril festék külső felületekre használható. Kiváló tapadás olyan felületeken, mint a beton, mészcement vakolat, pórusbeton blokkok. A termék alkalmas lakóépületek, ipari épületek vagy bevásárlóközpontok számára. a festék jól kombinálható a hőszigetelő rendszerekkel. A bevonat megvédi a homlokzatokat és a lábazatokat a gombától, a penésztől és az algáktól. A vízálló összetételnek köszönhetően életmentő lesz a problémás homlokzatok esetében, amelyek állandó csapadéknak vannak kitéve.

  A termék ezüstérmes lesz az értékelésünkben, csak árban marad el a győztes terméktől. A felhasználók elégedettek a festék minőségével, védő tulajdonságaival.

  Előnyök

  • széleskörű alkalmazási terület;
  • Kiváló kompatibilitás a hőszigeteléssel;
  • vízzáróság;
  • biológiailag lebomló.

  hátrányok

  • magas ár.

  Sikkens Alphacoat

  Értékelés: 4.7

  SIKKENS ALPHACOAT

  A Sikkens Alphacoat akrilfesték tartósságával tűnik ki. Független szakértők megerősítik a bevonat 20 éves tartósságát. A bevonat finoman texturált matt felületű. Magas rugalmassága és vízgőzáteresztő képessége miatt a termék a TOP 3-ban szerepel a minősítési listánkon. A termékben nincsenek VOC-ok, így biztonságos termék. A festék minden ásványi felületre (beton, pórusbeton, tégla, vakolat) használható.

  A potenciális vásárlók óvatosak a Sikkens Alphacoat festék megvásárlásával kapcsolatban, mert nagyon magas az ára. Nem ajánlott az anyagot szórópisztollyal felhordani.

  Előnyök

  • a bevonat tartóssága;
  • finom szemcseszerkezet;
  • rugalmasság;
  • páraáteresztő képesség.

  Hátrányok

  • magas ár
  • nem ajánlott permetezési módszerekhez.

  VGT VD-AK-1180 “Hófehér” homlokzatfesték

  Értékelés: 4.7

  VGT VD-AK-1180 homlokzat fehér

  akril külső festék fa, gipszkarton, tégla, beton vagy vakolt homlokzatok felújítására tervezve. Az alap 90%-os fehérséggel rendelkezik, és önmagában is használható, vagy bármilyen színűre színezhető. A gyártó lehetővé teszi a szórópisztollyal vagy kézzel történő felhordást. De egy literrel csak 4-5 m²-t lehet lefedni. A száradási idő, amikor a levelek nem tapadnak a homlokzatra, 24 óra, ezért a festéshez válasszon csendes, szélcsendes időt. A termék tökéletesen tárolható vasdobozokban, és 5 cikluson keresztül ellenáll a fagyasztásnak -40 fokos hőmérsékleten. a festéket előre meg lehet vásárolni, ha jó az ára, és fűtetlen helyiségben kell tárolni.

  A szín könnyen kezelhető és egyedileg, professzionális színezők segítsége nélkül is színezhető, amint azt a vásárlói vélemények is mutatják. Sokan elégedettek a termék árával és a kiváló minőséggel. Az akril bevonat UV-védelemmel van ellátva, és nem sárgul meg az idő múlásával. A homlokzatok felújításához ajánlott festéket a pénzmegtakarítás és a tökéletes eredmény érdekében ajánljuk.

  Előnyök

  • könnyen színezhető otthon;
  • elfogadható ár;
  • könnyen alkalmazható különböző módokon;
  • kiváló UV-védelem.

  Hátrányok

  • 24 órán belül megszárad;
  • nagy fogyasztás 4-5 m². egyliteres.

  TEX Façade Universal Matt

  Értékelés: 4.6

  TEKS homlokzatfesték Universal matt

  A Teks festéket beton, vakolat és nem fényes építési kerámia színezésére tervezték. Egy liter akár 6-8 négyzetmétert is lefedhet. 6, 13, 25 és 40 kg-os kiszerelésben kapható. Könnyen összehasonlítható egyetlen konténerben, az elvégzendő munka mennyiségétől függően. Tartósan időjárásálló matt felület. A gyártó szerint legalább 3 év, de a gyakorlatban hosszabb ideig tart. Más akrilvegyületekhez hasonlóan könnyen hígul vízzel, és nincs kellemetlen szaga. A vélemények szerint a festék könnyen színezhető és jól szilárdul. Egy év használat után a homlokzat úgy néz ki, mintha frissen festették volna.

  Az akril külső festékek közül az egyik leggyorsabban száradó festék. 1-2 óra alatt megszárad a homlokzaton. Ez akkor fontos, ha nagy mennyiségben festenek, amikor az időjárás bizonytalan, és egy erős szél bármikor tönkreteheti a munkát.

  Előnyök

  • könnyen színezhető;
  • tisztábbá teszi a homlokzatot;
  • szakemberek tanácsára jön létre;
  • száradási idő 1-2 óra.

  Hibák

  • nem alkalmas fához;
  • Nagy fogyasztás 4-7 m². egy liter.

  A legjobb akril festékek konyhába és fürdőszobába

  A konyha és a fürdőszobák magas nedvességtartalmú területek. Ahhoz, hogy a festék sokáig kitartson ezekben a helyiségekben, ellen kell állnia a szerkezetébe behatoló víznek, és képesnek kell lennie a festett felületek mosására a szennyeződés, a penész és a zsír eltávolítása érdekében. Itt vannak a legjobb termékek, amelyek iránt nagy a kereslet Oroszországban az adott helyeken.

 • ttle greene Intel
 • Gent Matt Em
   sion
 • Értékelés: 4.9

  <li></div><p>ttle greene Intel</p><li>Gent Matt Em<ul>sion” src=”/wp-content/uploads/2023/05/40616666193261-3220.jpg” height=”491″ title=”<li>TIGHT GREEN Intel<li>Gent Matt Em<ul>sion”><p>A brit márka festéke vezeti a listát ebben a kategóriában</p><li>greene. Akril Intel termék<li>Gent Matt Em<ul>párás helyiségekbe tervezték, hogy ellenálljon a víz behatolásának a felületbe és megőrizze a mély színt. Gipszkartonra, fára vagy gipszre alkalmazható. A fogyasztás gazdaságos, 14 m²/liter. A termék +5°C-tól felfelé festhető. A matt akrilfesték a katalógusból színezhető<li>bármilyen árnyalatban színezhető. Mint a gyártó többi termékéhez hasonlóan, az első réteg 1 óra elteltével megszárad, ami lehetővé teszi a festés folytatását. Végül a festék 4 óra után megszárad.<p>Ez a legjobb akrilfesték konyhákba vagy fürdőszobákba, mert száradás után nagyon jól taszítja a szennyeződéseket. A felületeket szivaccsal és mosószerrel erőteljesen lehet tisztítani és nyomkodni, mivel a kopásállóság 15-ször nagyobb, mint más matt társaiké.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>gyönyörű mély szín;</li><li>nagyon jól ellenáll a felületek szennyeződésének;</li><li>mosásállóság;</li><li>4 óra alatt szárad meg.</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>nagyon jó érték.</li></ul><h3>Dufa Prémium Kera<li>ne 20 </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Dufa Premium Kera<li></div><p>ne 20″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/6571666193261-7920.jpg” height=”391″ title=”Dufa Prémium Kera</p><li>ne 20″><p>A festéket fehér akril alapon árulják, és vízzel hígítják a kívánt konzisztenciára. A terméket a fürdőszobában a falakra, a mennyezetre és a padlóra lehet felvinni szórófejjel vagy hengerrel. A felhasználási mennyiség 1 liter 6-12 m²²-re. Az akril termék alkalmas gipszkartonra, gipszre, fára, téglára és betonra. A felület száradás után könnyen tisztítható, és ellenáll még a csiszolószereknek is, amint azt a vásárlói vélemények is megerősítik. A bevonat tökéletesen taszítja a szennyeződéseket, és megakadályozza a penész kialakulását a felületén.</p><p>A konyhai és fürdőszobai mosható akrilfestékek közül ez a legkörnyezetbarátabb összetételű. A termék a hivatalos “Leaf of Life” címkével van ellátva. A másik vezető festék száradási ideje 2 óra. Ebédidőben lefestheti a fürdőszoba falát, este pedig lezuhanyozhat. Ajánlott felújítási munkákhoz, amikor nincs idő a szárításra.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>alkalmas permetezőgépekhez;</li><li>A felület könnyen tisztítható;</li><li>környezetbarát összetétel;</li><li>megbízható védelem a penész ellen;</li><li>2 óra alatt megszárad.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a festéket nem lehet megfelelően felhordani.</li></ul><h3>VGT VD-AC-1180 belső mosható matt </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=VGT VD-AK-1180 belső matt moshatóVGT VD-AK-1180 belső matt mosható

  Az akrilfesték beltéri használatra készült, de fagyálló, ezért alkalmas fűtetlen épületekbe is. A terméket fehér alapon árulják, de önmagában nem lehet alkalmazni – a színezés kötelező. A festék kiválóan tapad tégla, fa, vakolat és gipszkarton felületeken. Egy vékony réteg 60 perc alatt megszárad, de 24 óra elteltével teljesen száraz. Felhordható hengerrel, ecsettel vagy festékszóróval, a szükséges konzisztenciát vízzel hígítva lehet elérni. A fogyasztás nem a leggazdaságosabb, és egy literben 5-6 négyzetmétert tesz ki.

  Az akril típusú festék légáteresztő felületéről nevezetes. Nem engedi be a nedvességet, hanem kiengedi, ami fontos a földszinten és a magánházakban lakók számára. Az akril bevonat UV-védelemmel is rendelkezik, így a konyhaablakon keresztül beeső nap nem hagy fakó foltot a falakon.

  Előnyök

  • ellenáll a mechanikai hatásoknak;
  • a megkülönböztető fagyállósági tulajdonságok;
  • vízzel könnyen hígítható;
  • UV védelem.

  Előnyök

  • 24 órán belül megszárad;
  • Egy literrel 5 m²-t lehet befedni.;
  • Nem lehet csak az alapot alkalmazni – a színezés kötelező.

  Tikkurila Euro Extra 20 nedvességálló

  Értékelés: 4.7

  A Tikkurila Euro Extra 20 nedvességálló

  A finn márka fürdőszobai és konyhai festékének célja kifejezetten szerepel a dobozon. Az akril termékkel közvetlenül a mosogatók mögötti falakat szabad festeni, ahol sok víz kerül be. A szuper védőbevonat megakadályozza, hogy az építőanyagok átázzanak a nedvességtől és a gombásodástól. Festhet gipszkartont, vakolatot, téglát, betont és speciális tapétát is. A festékfogyasztás 6-11 négyzetméter. egy liter. Ha permetezővel szeretné használni, hígítsa a terméket vízzel, de ne túlságosan, hogy elkerülje a foltokat. A száradási idő az egyik legrövidebb, 4 óra. A mennyezetek és falak mellett a fűtőtesteket is lehet festékkel védeni, hogy megóvjuk őket a korróziótól a párás területeken.

  A visszajelzések azt mutatják, hogy ez a festékfelület nulla abszorpciós képességgel rendelkezik. Ez megakadályozza a víz, a zsír és a szennyeződések bejutását. Eltávolításukhoz egyszerűen futtassa óvatosan egy szivaccsal. Ezzel az akril falburkolattal könnyebben tisztán tarthatja fürdőszobáját és konyháját.

  Előnyök

  • a felületet tisztán kell tartani;
  • univerzális az alapítvány típusát tekintve;
  • támogatja az összes alkalmazási módszert;
  • Szárítási idő 4 óra.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • nem tisztítható súrolószerekkel.
  Olvasson tovább  Önméretek facsavarok
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: