A 22 legjobb téglagyártó

Az építőipar egyik legnépszerűbb anyaga a tégla. Falak és válaszfalak, homlokzat- és kéményburkolatok, kerítések építéséhez és alapozáshoz használják. A piacon számos tégla kapható különböző célokra, teljesítményre, méretre, árra stb. . De még ugyanaz a termék is, amelyet különböző gyárak gyártanak, jelentősen eltérhet egymástól. Hagyja, hogy az Expertology csapat szakértőivel együttműködve megértsük az építőipari téglák kiválasztásának árnyalatait.

Hogyan válasszunk téglát

Variety. A felhasznált anyagoktól és technológiáktól függően a következő téglatípusok különböztethetők meg.

 1. A kerámia vagy vörös tégla tekinthető az ilyen típusú építőanyag őseinek. A régi időkhöz hasonlóan agyagból készülnek, és 1000 °C körüli hőmérsékleten, kemencében szinterezik őket. A legalkalmasabb alapokhoz, falakhoz, válaszfalakhoz és homlokzatburkolatokhoz. Az anyag tökéletesen ötvözi a megfizethetőséget és a környezetbarátságot.
 2. A szilícium-dioxid anyag népszerűségben felülmúlta minden társait. Elsősorban az alacsony költségeken és a pontos geometriai méreteken alapul. Az anyagot mész és kovahomok, valamint különböző adalékanyagok keverékéből állítják elő. Alkalmazások – fal, válaszfalak és kerítések.
 3. A tűzálló tűzálló agyagtéglákat kémények, tűzhelyek és kandallók összeszereléséhez használják. Fő jellemzője a magas hőmérsékletnek való ellenállás (1700°C-ig). Szintén agyagból készül, ezért környezetbarát.
 4. A klinkertéglát szilárdsága és fagyállósága jellemzi. Ezeket a tulajdonságokat tűzálló agyag használatával érik el. Használható homlokzati munkákhoz vagy kerti utak burkolásához.
 5. A hiperpréselt a legmodernebb termék. Márványból, travertinből, mészkőből vagy dolomitból készül. A kötőanyag hozzáadása után a habarcsot összepréselik és összeolvasztják. Ez a technológia lehetővé teszi a tégla nagy szilárdságát és nagyon pontos geometriáját. Ezt a drága anyagot leginkább dekoratív homlokzatokhoz vagy kandallókhoz használják.
 6. A burkolótéglákat tökéletes geometria és esztétikus megjelenés jellemzi. Alkalmazási területe a külső és belső aljzatok felületkezelésére korlátozódik. Ebbe a csoportba tartozik minden téglatípus, kivéve a tűzálló tüzelőagyagot.

Méret.A téglák kiválasztásánál fontos tényező a méretük.

 1. A standard termék a tömör tégla, amely 250 mm hosszú, 120 mm széles és 65 mm magas. Sokoldalú felhasználhatósága jellemzi.
 2. Másfél téglákat (250x120x88 mm) használnak masszív építményekhez.
 3. A dupla tégla (250x120x138 mm) csökkenti a fektetéshez szükséges időt.
 4. Vásárolhat keskeny téglákat (250x60x65 mm) dekorációs célokra.
 5. A minimális szélességű (250x22x65 mm) termékek burkolólapok.

A töltelék jellege.A téglák három típusát különböztetjük meg töltelékük alapján.

 1. a teljes testes termékek nem rendelkeznek sem kamrákkal, sem lyukakkal. Rendkívül tartósak, de alacsony a hővisszatartásuk és nagy a súlyuk.
 2. Az üreges téglák különböző formájú és méretű kamrákat vagy lyukakat tartalmaznak. Az üregek könnyebbé és olcsóbbá teszik az anyagot, és javítják a hangszigetelő és hőszigetelő tulajdonságait. de törékenységhez is vezet.
 3. A porózus tégla egy speciális technológiával készül. Az agyagot fűrészporral keverik össze, formázzák és égetik. A fa égése pórusokat képez, amelyek javítják a tégla hőszigetelő tulajdonságait. Hátrányai közé tartozik a kényelmetlen működés és a magas ár.

A 22 legjobb téglagyártót választottuk ki a felmérésünkhöz. A vállalat termékeit a belföldi piacon értékesítik. A minősítés során figyelembe vették a szakértők és a vásárlók véleményét.

A legjobb téglagyártók értékelése

Jelöléshelytermék neveértékelés
A legjobb mészhomoktégla gyártók1Lipetsk szilikát üzem5.0
2Jaroszlavli szilikát téglaüzem4.9
3Voronyezsi építőanyag üzem4.8
4Mikhailovsky szilikát téglagyár4.7
5Cherepovets szilikát téglagyár4.6
6Tveri építőanyag-gyár 2. sz4.5
A vörös (kerámia) téglák legjobb gyártói1Golitsynsky kerámia üzem5.0
2LSR. Fali anyagok4.9
3Novokubansky gyár kerámia falanyagokból4.8
4Szláv tégla4.7
5Rjazan téglagyár4.6
6Vladimir téglagyár4.5
A burkolótéglák legjobb gyártói1Zheleznogorszki téglagyár5.0
2Kirovo-Chepetsk téglagyár4.9
3Kirovi téglagyár4.8
Tűzálló téglák legjobb gyártói1Szukholozhsky tűzálló üzem5.0
2Novomoskovskogneupor téglagyár4.9
3Borovichi tűzálló anyagok üzem4.8
A legjobb klinkertégla gyártók1Öko-klinker5.0
A legjobb préselt téglagyártók1Hipersajtolt tégla5.0
2RIK4.9
3BARRUM4.8

A mészhomok téglák legjobb gyártói

A szilikát téglákat már több mint száz éve használják az építőiparban. Jelenleg népszerű megfizethető ára, pontos geometriai méretei, penészgombásodással szembeni ellenállása, jó hangszigetelése miatt. Több hazai mészhomoktégla-gyártót is kiemeltek a szakértők.

Lipetsk szilikát üzem

Értékelés: 5.0

Lipetsk szilikát üzem

Oroszország legnagyobb mészhomoktégla gyártója a Lipetsk Silicate Plant Ltd. Az üzem 1938 óta működik hatékonyan, és azóta többször korszerűsítették. 2015-ben a géppark újabb korszerűsítése következett be, az üzletek nagy teljesítményű német berendezésekkel bővültek. Évente akár 130 millió szabványos téglát is képes előállítani. A szakértők olyan terméktípusokat dicsértek, mint a teljes testű, az üreges és a színes szilikát téglák. A gyártó a rangsorunk győztese.

A hazai fogyasztók elégedettek a tartóssággal, a sokoldalúsággal és az elfogadható árakkal. A termék pontossága viszont változó és tételfüggő.

Előnyök

 • modern termelés;
 • megfizethető ár;
 • modellek széles választéka;
 • nagy szilárdság.

Hátrányok

 • A pontosság tételenként változik.

Jaroszlavli mészhomokos téglagyár

Értékelés: 4.9

Jaroszlavli mészhomokos téglagyár

A jaroszlavli mészhomoktéglagyár 1931 óta működik. Az ország legrégebbi vállalata több mint 40 féle építőanyagot gyárt. A korszerűsítést követően a mészhomoktégla éves termelése elérte a 100 millió darabot. darabok. A vállalat saját laboratóriummal rendelkezik, amely ellenőrzi a nyersanyagok és a késztermékek minőségét. 2017-ben a YaESK egyesült az ECO üzemmel, amely gázszilikát téglák és vasbeton szerkezetek gyártására specializálódott. Ennek eredményeképpen az ügyfélnek az építőipari termékek széles választékát kínáljuk.

A felhasználók pozitív benyomást szereztek a NESK termékekről. Egyesíti a megfizethetőséget, az erőt és a tartósságot. Csak a geometriai méretek pontosságára vonatkoznak észrevételek.

Előnyök

 • Építőanyagok nagy választéka;
 • házon belüli laboratórium;
 • tartósság;
 • elfogadható ár.

Hátrányok

 • pontatlan geometriai méretek.

Voronyezsi építőanyag üzem

Értékelés: 4.8

Voronyezsi építőanyag üzem

A Voronyezsi építőanyag-kombinát már átlépte a 60 éves határt. A vállalat több mint egy rekonstrukción és a termelési kapacitások felújításán esett át. A vállalat további fejlesztésre váró üres telkekkel rendelkezik. Bár a legutóbbi korszerűsítés után elérte a 144 m-es kapacitást. tégla évente. Minden termék rendelkezik minőségi tanúsítványokkal. A szakértők különösen dicsérték a bevezetett körbefutó színezési technológiát, amely a téglák díszítésének és színezésének széles körű lehetőségeit nyitja meg.

A VKSM Pridonsky üzem a harmadik helyen végzett a jó minőség, az elfogadható árak és a tisztességes termékválaszték miatt. De nem minden anyagnak van derékszöge, a letört élek megtalálhatók.

Előnyök

 • nagy termelési kapacitás;
 • Szigorú minőségellenőrzés;
 • kötetfestés;
 • megfizethető árak.

Hátrányok

 • chipek vannak jelen;
 • durva sarkok.

Michaelowski szilikát téglaüzem

Értékelés: 4.7

Mikhailovsky szilikát téglagyár

Az építési termékek széles skáláját fejlesztette ki a Mihajlovszki Mészhomok tégla üzem. A vállalat a hazai fogyasztóknak teljes és üreges magvas termékeket, aprított és sima termékeket, klasszikus fehér és modern színes téglákat kínál. A termelési kapacitások évente akár 120 millió tonna tégla előállítását is lehetővé teszik. tégla. A LANXESS Deutschland GmbH német pigmentjének tartósságát a szakértők nagyra értékelik; több mint 25 évig nem fakul ki. A vállalat megalapítása (1978) óta a termék minősége prioritást élvez a vállalatnál. Ennek érdekében a gyártás minden szakaszában szigorú ellenőrzést végeznek.

A felhasználók elégedettek a Mikhailovsky termék minőségével, tartósságával és színpalettájával. A hátrányok közé tartozik a magas ár.

Előnyök

 • gazdag választék;
 • pigmenttartósság;
 • szigorú minőségellenőrzés;
 • tartósság.

Hátrányok

 • magas ár.

Cherepovets homokos mészkő téglagyár

Értékelés: 4.6

Cherepovets homokos mészkő tégla üzem

A vállalat Cherepovets Plant of Silicate Bricks viszonylag fiatalnak tűnik a versenytársakhoz képest. 1972-ben helyezték üzembe. A vállalat az egyik legnagyobb téglagyártó az északnyugati régióban. Éves termelési volumen 100 millió. feltételes darabok. A kínálatban üreges és tömör téglák, egy- és féltéglák, homlokzati téglák és közönséges téglák találhatók. A modellválaszték bővítése érdekében 1998-ban a TCM üzemben bevezették a volumetrikus festési technológiát. A márkát a szakértők dicsérték a rusztikus téglafelületéért.

A felhasználók nagyra értékelik a széles termékválasztékot, a festett téglák elérhetőségét és az elfogadható árakat. A méretek pontosságát is kritika éri – így a mi rangsorunkban.

Előnyök

 • modellek széles választéka
 • modern technológiák;
 • Rozsdás téglák;
 • megfizethető árak.

Hátrányok

 • pontatlan méretek.

Tveri építőanyag-gyár 2. sz

Értékelés: 4.5

Tveri építőanyag-gyár 2. sz

1951-ben épült meg a 2. számú Tveri Építőanyaggyár. A vállalat a Szovjetunió idején a szocialista verseny többszörös győztese volt. Az üzemet az 1990-es években teljesen felújították, amikor német berendezéseket vásároltak. A TKSM már 1996-ban megkapta a “Platina csillagot” egy svájci kiállításon a téglák magas minőségéért. A gyártó törekszik az optimális ár/minőség arány fenntartására. A szakértők a vállalatot a volumetrikus módszerrel nyert színes téglák széles skálájáért veszik fel a minősítésünkbe.

A felhasználók nemcsak a mészhomok téglák minőségével és árával elégedettek, hanem az éjjel-nappal működő szállítási szolgáltatással is. Azonban elég sok panasz érkezett a nagy mennyiségű repedt és letört anyagra.

Előnyök

 • nemzetközi elismerés;
 • modern felszerelés;
 • széles választék
 • elfogadható árak.

Hátrányok

 • sok selejt.

A vörös (kerámia) téglák legjobb gyártói

A kerámiatéglák környezetbarátnak tekinthetők. A termék agyagból készült, ami biztonságos az emberek számára. A vörös téglák hőtartóak, könnyen rakhatók és használhatók, és a formák és színek széles skáláján kaphatók. A szakemberek több vállalatot is kiemeltek.

Golitsino kerámia üzem

Értékelés: 5.0

Golitsino kerámia üzem

A Golitsino Kerámiaüzemnek mély történelmi gyökerei vannak. A vállalatot 1882-ben alapították, és azóta rengeteg tapasztalatra tett szert. Az elmúlt 30 évben a márka prémium termékekre specializálódott. Éves termelési volumen 120 millió. kerámiatégla. A vörös téglák leggazdagabb választékáért a vállalat a rangsorunk győztese. Az oroszországi vezető pozíciókat a fejlett importált berendezések, a kiváló minőségű, exkluzív modellek biztosítják.

A felhasználók elégedettek a méretpontossággal, a megbízható csomagolással, a minimális forgácsolódással. A hátrányok között említik a Golitsyni Kerámiagyárból származó téglák beszerzésének nehézségeit.

Előnyök

 • gazdag tapasztalat;
 • modern berendezések
 • Kiváló minőségű téglák;
 • gazdag választék.

Hátrányok

 • Nehézségek a gyári vásárlással kapcsolatban.

LSR. Fali anyagok

Értékelés: 4.9

LSR. Fali anyagok

Nem rosszabb, mint a vezető a rangsorban a gazdagság a kínálat kerámia termékek márka LSR. Fali anyagok. A fogyasztóknak közönséges építési téglákat (üreges és tömör téglák), burkolóanyagokat, nagy formátumú kerámiákat kínálnak. A szakértők megjegyezték a vállalat innovatív megközelítését; ez az egyetlen olyan vállalkozás hazánkban, amely tömegesen gyárt klinkert. Az üzem termékei minőségben nem maradnak el a külföldi analógoktól, ugyanakkor költségben jobbak. A vállalatot alkotó négy üzem teljes kapacitása 450 millió. hagyományos tégla.

A vásárlók nem panaszkodnak az LSR anyagok minőségére. A fizetős termékek foglalásának és kiadásának megszervezése azonban sok kívánnivalót hagy maga után.

Előnyök

 • gazdag választék;
 • fejlett technológia;
 • Nagy termelési volumen;
 • magas minőség.

Hátrányok

 • Az értékesítés rossz szervezése a szövetség üzemeiben.

Novokubansky Kerámia Falanyagok Gyára

Értékelés: 4.8

Novokubansky gyár kerámia fali anyagok számára

Novokubansky üzem kerámia falanyagok büszkélkedhet saját nyersanyag bázissal. Ennek eredményeképpen a minőségellenőrzés az agyaggyártással kezdődik, és a gyártási folyamat során végig folytatódik. A kimenet a nemzetközi szabványok minden követelményének megfelelő tégla. Valamivel szerényebb, a rangsor vezetőivel összehasonlítva, a termékválaszték és az éves termelés (70 millió rubel). darabok). A szakértők kedvelik az automatizált gyártósorokat, amelyek csökkentik az emberi tényezőnek a termék minőségére gyakorolt hatását.

Az orosz építők a Novokuban téglát közepes méretű terméknek nevezik. Jó szilárdsággal és fagyállósággal rendelkezik, elfogadható árral. Az esztétika tekintetében azonban a felhasználóknak van néhány panaszuk.

Előnyök

 • Saját nyersanyagbázis;
 • szigorú ellenőrzés a gyártás minden szakaszában;
 • jó minőség;
 • elfogadható árak.

Hátrányok

 • szerény megjelenés.

Szláv tégla

Értékelés: 4.7

Szláv tégla

Saját kőbányával és OAO Slavyansky Brickkel rendelkezik. Itt kiváló minőségű agyagot termelnek ki, amelyet több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező modern gyáraknak szállítanak. A Szlavjanszk-on-Kuban komplexum két gyártóüzemet foglal magában, amelyek évente akár 140 millió szabványos tégla gyártására is képesek. szabványos tégladarabok. A szakértők szerint Oroszország és Európa legfejlettebb kerámiaipari vállalkozásai között van a Szlavjanszk-on-Kuban-i gyár. A tervezésben a Hans cég részt vett

 • ngl from Germany. A márka a kerámiatermékek gazdag választéka miatt szerepel a rangsorunkban.

  A fogyasztók gyakran előnyben részesítik a Slavyanskiy téglát szép színei és jó minősége miatt. Vannak panaszok, hogy az idő múlásával az anyag morzsolódik, elrontva a homlokzat megjelenését.

  Előnyök

  • Saját agyaggödör;
  • modern felszerelés;
  • fejlett technológia;
  • gazdag választék.

  Hátrányok

  • Voltak olyan esetek, amikor a fedőréteg tönkrement.

  Rjazan téglagyár

  Értékelés: 4.6

  Rjazan téglagyár

  A rjazani téglagyár 1929 óta van jelen az építőipari piacon. Kapacitása akár 70 millió. kerámiatégla évente. A szakértők a márkát a vállalkozás mélyreható modernizációjára, az innovatív technológiák bevezetésére vonatkozó minősítésünkben szerepelnek. Az üzem a kerámiatéglák széles választékával (20 fajta) ejti rabul az orosz fogyasztókat. A katalógus egyszerű és vastagított modelleket, üreges és tömör téglákat, közönséges téglákat és burkolótéglákat kínál. Az építési főszezonban a vállalat termékei iránt nagy a kereslet, ami hiányt eredményez a.

  A felhasználók megjegyzik a megrendelés gyors letöltését és kézbesítését. A csomagolással kapcsolatban azonban vannak panaszok, a rétegek között nincsenek szigetelők, ami az elülső rész karcolódását okozza. A méretek pontosságát is kritika éri.

  Előnyök

  • gyors betöltés és szállítás;
  • modern felszerelés;
  • innovatív technológiák;
  • különböző modellek.

  Hátrányok

  • megbízhatatlan csomagolás;
  • pontatlan méretek.

  Vladimir téglagyár

  Értékelés: 4.6

  a térség hatalmas agyaglelőhelyei miatt döntöttek úgy, hogy téglagyárat építenek Vlagyimirban. Az első termékek 1991-ben kerültek piacra, és 2004-re a vállalat éves termelése elérte a 95 millió darabot. darabok. A gyár ma MSTERA márkanév alatt ismert. A szakértők figyelmet fordítottak a termék magas minőségére, a színek széles választékára (56 árnyalat). Az automatikus gyártósorok két eljárással lehetővé teszik számunkra a magas szintű termelés fenntartását.

  A márka demokratikus ára, tartóssága és jó minősége miatt kerül a rangsorunkba. A hátrányok közé tartozik a kifizetett megrendelések nem teljesítése (a lefoglalt téglákat más vevőknek adják el), valamint a hibás raklapok beszerzése.

  Előnyök

  • Saját nyersanyagtartalékok
  • automatikus vonalak;
  • különböző színek;
  • kedvező ár.

  Hátrányok

  • nem teljesíti szerződéses kötelezettségeit;
  • hibák lehetségesek.

  A burkolótéglák legjobb gyártói

  A burkolótégla továbbra is az egyik legnépszerűbb anyag a házépítésben. Esztétikus megjelenésének, széles színválasztékának, időjárásállóságának és tartósságának köszönhetően a termék felkeltette az oroszok figyelmét. A következő vállalatok gyártanak minőségi termékeket.

  Zheleznogorszki téglagyár

  Értékelés: 5.0

  Zheleznogorszki téglagyár

  A zseleznogorszki téglagyár 1994-ben épült. A vállalat a burkolótéglák gyártására specializálódott. A következetesen magas színvonalú gyártás érdekében a vállalat a legmodernebb európai gyártósorokat vásárolta meg. A szakértők megjegyzik a termékek kifogástalan pontosságát, esztétikáját és nagy tartósságát. A minőség bizonyítéka a megfelelőségi tanúsítványok, valamint számos rangos diploma. Az üzem az építőiparban a 100 legnagyobb vállalat közé tartozik. Évente mintegy 40 millió tégla hagyja el a gyárat. Kerámia és burkolótégla. A márka a rangsorunk győztese lesz.

  A hazai fogyasztóknak hízelgő a minőség, a megfizethető ár és a gyors szállítási idő. A tekintélyes színpaletta és a robusztus csomagolás további plusz pontokat jelent.

  Előnyök

  • magas minőség;
  • esztétikus megjelenés;
  • megbízható csomagolás;
  • gyors szállítás.

  Hátrányok

  • nem található.

  Kirovo-Chepetskiy téglagyár

  Értékelés: 4.9

  Kirovo-Chepetskiy téglagyár

  A Kirovo-Chepetskiy Téglagyár egy fiatal és nagyon modern vállalat az építőiparban. A vállalat története 2007-ig nyúlik vissza, amikor egy német projektet valósítottak meg. Maximális kapacitással az üzem több mint 40 millió tonna téglát képes előállítani. szabványos téglák évente. Legújabb európai gyártósorok, amelyek biztosítják a termék magas minőségét. A gyártónak a burkolótéglák széles választékával sikerült gyorsan vezető szerepet szereznie a régióban. A termékeket a kiskereskedelmi hálózatnak a KS-Kerámia márkanév alatt szállítják.

  A hazai építők kedvelték a Kirovo-Chepetsk téglagyár termékeit szép megjelenésük, gyors falazásuk és pontos geometriai méreteik miatt. Hátrányként említették a kivirágzás megjelenését.

  Előnyök

  • széles termékválaszték;
  • Pontos geometriai méretek;
  • alacsony hővezető képesség;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • idővel a só kijön.

  Kirovo-Chepetsk téglagyár

  Értékelés: 4.8

  Kirovszki téglagyár

  A Kirovo-Chepetskiy téglagyár regionális szinten jelentős szereplőnek számít. Termelési kapacitása évi 100 millió tonna téglára korlátozódik. darab/év. A szilikát téglák alkotják a kínálat nagy részét. A színes termékek, a burkolótéglák és a dísztéglák magas esztétikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A szakértők felhívják a figyelmet a vállalatnál alkalmazott számítógépes logisztikára, a modern technológiai berendezésekre és az energiahatékony termelésre. A márka a harmadik helyet foglalja el értékelésünkben.

  Visszajelzéseikben a felhasználók a termékek megfizethetőségét, jó minőségét, szilárdságát és tartósságát emelik ki. Csak a burkolati termékek választéka tűnik szerényebbnek, mint a piacvezetőké.

  Előnyök

  • nagy termelési kapacitás
  • számítógépes logisztika;
  • Energiahatékony termelés;
  • jó minőség.

  Hátrányok

  • A burkolótéglák szerény választéka.

  Tűzálló téglák legjobb gyártói

  Az építőiparban a kémények és kandallók nem nélkülözheti a tűzálló anyagokat. A tüzelőtégla továbbra is az egyik legnépszerűbb tégla. Oroszországban számos üzem állít elő kiváló minőségű tűzálló termékeket.

  Szukholozhsky tűzálló üzem

  Értékelés: 5.0

  Szukholozhsky tűzálló üzem

  A szuholozski tűzálló üzem születésnapja 1932. március 27-re nyúlik vissza. Az üzem gazdag tapasztalatokra tett szert, amelyeket nemzedékről nemzedékre adnak tovább. A gyártást többször modernizálták, ami lehetővé tette a gyár számára, hogy megőrizze vezető pozícióját az orosz piacon. Ma a vállalat tűzálló termékek gyártására szakosodott. A fogyasztóknak a tűzálló téglákon kívül könnyűszerkezetes termékeket, hőszigetelőket, száraz tűzálló betonkeverékeket is kínálnak. Az ügyfelek száma már meghaladta a 2000-et, nemcsak helyi, hanem külföldi partnerekkel is.

  A szakértők a győztes márkát a széles termékválasztékért és a magas minőségért díjazták. Az ügyfelek is egyetértenek velük, megfigyelve a megfelelő méretet és a megfizethető árat.

  Előnyök

  • Tűzálló termékek széles választéka;
  • A termékek kiváló minősége;
  • pontos méretek;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • nem található.

  “Novomoskovskogneupor” téglagyár

  Értékelés: 4.9

  Novomoskovskogneupor téglagyár

  A rangsor győztesének méltó versenytársa a Szovjetunió napjai óta a “Novomoskovskogneupor” téglagyár. A vállalatot azért alapították, hogy tűzálló termékeket szállítson a kuznyecki és magnyitogorszki kohóknak. Az 1940-ben egyesült csapat erőfeszítéseinek köszönhetően a kormány által tervezett termelési kapacitást (évi 50 ezer tonna) túllépték. tonna), 70 ezer tonna. tonna tűzálló anyagok. Ma a Novomoskovskogneupor részvénytársaság vezető pozíciót tölt be a tűzálló téglák piacán. A szakértők ezt a tényt az innovatív technológiák bevezetésével, a kibővített választékkal és a magas szintű minőséggel magyarázzák.

  Ami a hátrányokat illeti, az ügyfelek felhívják a figyelmet a gyenge termelési kultúrára, különösen a rakodási terület területén.

  Előnyök

  • innovatív technológiák;
  • nagyszerű élmény;
  • gazdag választék;
  • elfogadható árak.

  Hátrányok

  • szennyeződések a telephelyen.

  Borovichi tűzálló anyagok üzem

  Értékelés: 4.8

  Borovichi tűzálló anyagok üzem

  2019-ben a Borovicsi Tűzállóanyaggyár 162. évfordulóját ünnepli. A legrégebbi vállalat nemcsak gazdag múlttal, hanem magasan képzett személyzettel és modern tudományos és technológiai bázissal is büszkélkedhet. A szakértőket lenyűgözte a vállalat ügyfeleinek listája, amelyen olyan nagyvállalatok szerepelnek, mint a Magnyitogorszki Vas- és Acélművek, a Rusal, az MMC Norilsk Nickel és a PJSC Severstal. Az ügyfeleknek kínált tűzálló termékek választéka több mint 43 terméktípust tartalmaz.

  A hazai felhasználók megjegyzik a termékek jó minőségét, a tűzálló anyagok széles választékát, az elfogadható árakat. De az alkalmazottai rossz munkakörülményei miatt a vállalat csak a harmadik helyen szerepel a minősítésünkben.

  Előnyök

  • dicsőséges hagyományok;
  • nagyszámú partner;
  • termékek széles választéka;
  • elfogadható árak.

  Hátrányok

  • a munkavállalók rossz munkakörülményei.

  A klinkertégla legjobb gyártói

  A klinkertégla számos előnnyel jár. Tartós, nagyon erős, alacsony nedvességfelvételű, ellenáll az alacsony és magas hőmérsékletnek, széleskörűen alkalmazható. De a magas ár elriasztja a potenciális vásárlókat. A szakértők kiemelték az egyik vállalat klinkertégláját.

  Öko-klinker

  Értékelés: 5.0

  Öko-klinker

  Az Eco Klinker klinker téglagyár viszonylag nemrég (2014) épült. Novocheboksarsk. A szakértők egy importhelyettesítő programnak köszönhetően figyeltek fel egy fiatal vállalatra. Az orosz gyártó létrehozta a korábban külföldről importált kiváló minőségű klinkertégla gyártását. Az Ekoklinker téglagyár kedvező tulajdonságai közé tartozik a megfizethető ár, valamint a tűzálló agyag magas kínálata a régióban. A vállalat folyamatosan bővíti a klinker választékát, ami lehetővé teszi a vállalat számára, hogy vezető pozíciót foglaljon el az országban. A katalógusban burkoló és burkoló klinkertéglák, lépcsők és csempék találhatók. A márka a rangsorunk győztese.

  A felhasználók az Ekoklinkier termékeket kedvező áraik, fagyállóságuk, környezetbarátságuk és nagy tartósságuk miatt részesítik előnyben.

  Előnyök

  • magas minőség;
  • elfogadható ár;
  • hazai nyersanyagbázis;
  • gazdag választék.

  Hátrányok

  • nem észleltek.

  A hiperpréselt téglák legjobb gyártói

  Innovatív technológiákat alkalmaznak a hiperpréselt téglák gyártása során. Az anyag pontos méretekkel, nagy szilárdsággal, tökéletesen sima felülettel, időjárásállósággal rendelkezik. A szakértők a következő gyártók termékeit kedvelik.

  Hiperpréselt téglák

  Értékelés: 5.0

  Hipersajtolt tégla

  A RIK Hyperpressed téglagyára volt az első gyártó Oroszországban, amely ezt az egyedülálló építőanyagot gyártotta. Lukhovtsy. A téglagyártás legújabb vívmányainak felhasználásával a vállalatnak sikerült nagyobb szilárdságú termékeket előállítania. A szakértők kiemelték a kiváló méretpontosságot és a sima, fényes felületet. A vállalat a megrendelések gyors teljesítése, a hiperpréselt téglák széles választéka és az elfogadható ár miatt lett a rangsorunk győztese.

  A hazai építtetőknek nincs különösebb panaszuk a termék minőségére és a geometriai méretpontosságra. Hacsak a megnövekedett szilárdság nem okoz kellemetlenséget az építőknek a fektetési folyamat során.

  Előnyök

  • modern termelés;
  • megnövekedett erő;
  • pontos méretek;
  • sima felület.

  Hátrányok

  • nem található.

  RIK

  Értékelés: 4.9

  RIK

  A modern hipersajtolt téglákat a RiK fejlesztette ki. Ez a következő helyen található. Voskresensk. A gyártó kétféle terméket kínál: lekerekített és éles sarkokkal. A színpaletta 7 színben áll rendelkezésre, a színskála fokozatos telítettségi fokozattal bővült. A szakértők dicsérték a tökéletes méretpontosságot, az összes oldal simaságát, a tartósságot és a fagyállóságot. A márka a második helyet foglalja el az értékelésünkben.

  Az orosz fogyasztók már találkoztak a RiK hiperpréselt téglákkal. A vélemények rendkívül pozitívak, a termékek tökéletesen kombinálják a megfizethető árat és a jó minőséget. Hátránya, hogy a weboldal nagyon kevés információval szolgál, így a felhasználók nehezen találják meg a termék részleteit.

  Előnyök

  • széles színválaszték;
  • pontos méretek;
  • nagy szilárdság;
  • elfogadható árak.

  Hátrányok

  • kevés információ áll rendelkezésre a honlapon.

  BARRUM

  Értékelés: 4.8

  BARRUM

  A hiperpréselt téglák egyik első oroszországi gyártója a voronyezsi Barrum téglagyár. A vállalat mára ipari méreteket öltött, és következetesen ellátja az építőipari piacot tartós termékekkel. A nagy szilárdságú téglák választéka 6 textúrát és 10 színváltozatot tartalmaz. A fogyasztók választhatnak a teljes test, az alakos vagy az üreges test között. A szakértők a márkát a precíz geometriája, az alacsony hőmérsékletekkel szembeni ellenállóképessége és a kiváló tartóssága miatt tették fel a listánkra.

  A felhasználók dicsérik a Barrum termékeket esztétikájuk és ár-érték arányuk miatt. Az építőanyagok gyártó általi szállítása is vonzó. Gyakori probléma a tégla repedezése a habarcs száradása után.

  Előnyök

  • széles választék;
  • megfizethető árak;
  • pontos méretek;
  • esztétikus megjelenés.

  hátrányok

  • repedések jelennek meg a habarcs száradása után.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: