A 7 legjobb csavarhúzókészlet csavarhúzóhoz

A modern építési műveletek során sok kötőelemet kell ki- és becsavarni. Ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető egy elektromos szerszámmal. De néha egy kopott vagy törött bit is lehet a probléma. A problémát gyakran az iparos hibája, vagy a nagyon erős csavarhúzók és fúrók használata okozza. A hibás tartozékok miatti munkakiesések elkerülése érdekében egy bitkészletnek rendelkezésre kell állnia. Minden típusú csavar, csavar vagy önmetsző csavar kezelésére alkalmasak. Hogyan válasszon jó szerszámkészletet az elektromos szerszámgépéhez??

A bit kiválasztásának kritériumai

 1. Az első dolog, amit figyelembe kell venni, az a készlet terjedelme. Ha a vállalkozásában mindenféle kötőelemmel kell dolgoznia, akkor megéri, hogy a legteljesebb bitkészletet vásárolja meg.
 2. Egyes kivitelezőknek vagy bútorgyártóknak ugyanazt a szerszámot kell használniuk. Szeretnének egy minőségi bitet kéznél tartani, amely több helyettesítővel rendelkezik.
 3. A megfizethető ár arra ösztönöz egyes vásárlókat, hogy Kínából vásároljanak készleteket. A legtöbbjük egyszer használatos szerszám, amely egy tucat önmetsző csavar meghúzása után elhasználódik. Csak a neves cégek felügyelete alatt előállított, engedélyezett termékek felelnek meg minden minőségi követelménynek.
 4. A mágneses tartó gyakran hasznos kiegészítője a készletnek. A felhasználók a legellentmondásosabb igényeket támasztják vele szemben. Néhányan elégedetlenek a gyenge vonzerővel, mások egy kevésbé erős mágnest szeretnének látni. Az ideális bittartó csak a gyakorlatban határozható meg.
 5. Végül, de nem utolsósorban a megfelelő bitkészlet kiválasztásakor a tok kényelme és kapacitása is szerepet játszik. A biteket és a tartozékokat szilárdan be kell illeszteni a foglalatokba. De a kéz enyhe mozgatásával a bitek könnyen eltávolíthatók.

A legjobb csavarhúzó szettek kiválasztása. A rangsor összeállításakor a következő kritériumokat vették figyelembe:

 1. A gazdag választék;
 2. acélminőség;
 3. tervezés és kényelem;
 4. ár;
 5. szakértői vélemény;
 6. vásárlói visszajelzés.

A legjobb bitkészletek rangsora

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb bitkészletek ár-érték arányban1HITACHI 754000 (100 db.)1 490€
2osch 2607017164 (43 db.)1 889€
A legjobb bitkészletek a prémium kategóriában1Metabo 626704000 (71 db.)2 355€
2Milwaukee Shockwave (56 db.)1 628€
3Makita B-36170 (47 db.)1 609€
A legjobb bitkészletek: a minicase-ek1Ryobi 5132002257 (40 db.)1 062€
2osch X-Pro 2607017037 (25 db.)839€

A legjobb minőség/ár arány a bitkészletek esetében

A közepes árkategóriában jó bitkészletek találhatók háztartási és professzionális használatra. Vannak teljes halmazok és szűken meghatározott halmazok is. A szakértők több terméket is ajánlanak.

HITACHI 754000 (100 db.)

Értékelés: 4.9

HITACHI 754000

A legátfogóbb bitválaszték a HITACHI 754000 készletben (100 db.). A szerszámokat megfizethető áron értékesítik. Ne várd el, hogy a bitek szupererőkkel rendelkezzenek. A kínai termékekkel ellentétben azonban a HITACHI termékek hosszú ideig képesek kiszolgálni tulajdonosukat, ha gondosan bánnak velük. A szakértők azt javasolják, hogy kerüljék a nagy túlterhelést, akadályozzák meg az elakadásos forgást, és a bitek elég sokáig tartanak. A gyártó szándékosan ment egy ilyen lépés, duplikálva minden egyes elemet. És a legnépszerűbb bitek 5-7 duplával rendelkeznek. Ha mértékkel használják, a készlet legalább 5 évig tart.

Az első helyet a HITACHI bitkészlet is elnyerte a kompakt és tágas tokjáért. A bitekhez hasznos tartozékok, például mágnestartók tartoznak.

Előnyök

 • nagyszámú bit;
 • gazdag teljes készlet;
 • elfogadható ár;
 • jó minőség

Hátrányok

 • óvatos kezelést igényel.

Bosch 2607017164 (43€).)

Értékelés: 4.8

Bosch 2607017164

A neves német Bosch cég bitkészlete méltó versenytársa a verseny győztesének. 43 elemet tartalmaz, de ára magasabb, mint a 100 bitből álló HITACHI készleté. Ezért a szakértők a kihívónak csak a második sort adták meg. A készlet fő előnye a kiváló minőség. Bár a Bosch 2607017164 Kínában készül, az európai nagyvállalat szigorúan ügyel a minőségi kivitelezésre. A bitek szerszámacélból készülnek, minden alkatrész hőkezelésen megy keresztül.

6 darab 75 mm hosszúságú bitből és 32 darab 25 mm-es bitből álló készlet. a készlet több gyorsváltó és univerzális mágnestartót is tartalmaz. És ha a bitek rendben is vannak a felhasználókkal, néhány bit tartó nem tartja megbízhatóan a biteket. Minden alkatrész és tartozék rendezetten elfér a hordtáskában.

Előnyök

 • a bitek nagy tartóssága;
 • Mágneses tartók elérhetősége;
 • praktikus tároló tok;

Hátrányok

 • Enyhén laza rögzítés.

A legjobb prémium bit készletek

A csavarhúzóval végzett mindennapi munkához elengedhetetlenek a minőségi bitek. A legjobb darabok a prémium kategóriában találhatók. Íme néhány készlet, amelyet a szakértők nagyra értékeltek.

Metabo 626704000 (71 db.)

Értékelés: 4.9

Metabo 626704000

Német Metabo bit készlet 626704000 (71 db).) nemcsak a minőség, hanem a vonzerő példája is. A készlet minden egyes eleme esztétikus, hangsúlyozva a tulajdonos gondosságát. A szakértők hangsúlyozzák a vas, a vanádium és a króm optimális összetételét az acélban, ami kopásálló szerszámot eredményez. Annak érdekében, hogy a mesterember könnyebben eligazodjon a rengeteg bit között, minden egyes sorozat, amely egy adott nyílással rendelkezik, speciális színjelöléssel van ellátva.

a bitválasztás nem okoz panaszt. Minden népszerű modell 25 és 75 mm hosszúságban kapható. A készlet kompakt és praktikus hordtáskával rendelkezik, amely nem foglal túl sok helyet a raktárban vagy a garázsban. A Metabo 626704000 minden szempontból egyértelmű győztes a rangsorunkban.

Előnyök

 • nagy választékú bitek;
 • kompakt tok;
 • a felhasznált fém kiváló minősége;
 • jóképű dizájn;

Hátrányok

 • magas ár.

Milwaukee Shockwave (56 db.)

Értékelés: 4.8

Milwaukee Shockwave (56 db)

A szerszámok szokatlan formáját választották a mérnökök a Milwaukee Shockwave készlet kifejlesztésekor (56 db.). Minden bitet a Shock Zone koncepció szerint terveztek. Kedvező hatással van a szerszám törésállóságára nagy terhelés esetén. De nem csak az egyedi geometria teszi ezeket az elemeket olyan tartósakká. A belső rugalmasságnak köszönhető ütésállóság. Az acélminőség okos megválasztása és az innovatív hőkezelési technológia révén a fémek megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

A felhasználók eléggé elismerően nyilatkoznak a Milwaukee Shockwave bit robusztusságáról és tartósságáról. A hordtáska kiváló minőségű műanyagból készült, és tartós patentos zárakkal rendelkezik. De a ritka rések az oroszországi biteken nem tették ezt a készletet a rangsor győztesévé.

Előnyök

 • a szokatlan geometriai forma;
 • kompakt és stílusos hordtáska;
 • robusztusság és kopásállóság;

Hátrányok

 • Amerikai slot szabványok.

Makita B-36170 (47 db.)

Értékelés: 4.7

Makita B-36170 (47 db)

Értékelésünk méltó harmadik helyét a japán Makita B-36170 bitkészlet (47 db) foglalja el.). A szakértők dicsérték a króm-vanádium acélból készült bitek kiváló minőségét. A háztartási felhasználók is örömmel fogják tudni, hogy a készlet tartalmazza az összes szabványos bitet, az egyenes bitektől kezdve az egyenes bitig és a csillagbitig. A gyártónak van egy 5 és 11 mm közötti méretben kapható foglalatos készlete is. A fogyasztók itt egy hatékony mágnestartót is találnak.

Bár a bitkészletet elektromos szerszámokhoz tervezték, tartalmaz egy közönséges csavarhúzót is. Nagy segítséget jelentenek, ha a csavarhúzó akkumulátora lapos, vagy ha szűk, mély bemélyedésekben dolgozik. Érdemes megemlíteni a prémium készlet megfizethető árát is.

Előnyök

 • kiváló minőségű bitek;
 • elfogadható ár;
 • aljzatok;

hátrányok

 • bittartó holtjáték.

A legjobb bit-készletek: a mini-kés

A kompakt méretek és a korlátozott bitválaszték a Mini Case fő előnye. Sok kézműves értékeli a ceruzatartó kis méreteit, amely mindent tartalmaz, amire szükségük van a munkájukhoz. A szakértők több minőségi mini-készletet választottak ki.

Ryobi 5132002257 (40 db.)

Értékelés: 4.9

Ryobi 5132002257 (40 db)

A Ryobi 5132002257 készlet (40 db) a legtágasabb és legteljesebb minikosár a kínálatunkban.). A szakértők azonban nem a tartalom gazdagsága miatt adták az első helyet ennek a bitkészletnek. A fő oka annak, hogy a piedesztál tetején van, az egyes tételek magas minősége. Az összes járóbajonett duplázóval rendelkezik, mind a 25 mm-es változatban, mind az 50 mm-es bajonettek között. De a nagy szilárdságú szerszámacél ritkán kopik el, csak akkor, ha a tulajdonos a legegyszerűbb hibákat követi el munka közben.

Az alacsony ár ellenére a felhasználók visszajelzéseikben hosszú élettartamról számolnak be. Egyetlen panasz a mágneses tartó kialakításával kapcsolatban. Hosszú hüvely formájában készül, amelyet egy hatszögletű szárra nyomnak.

Előnyök

 • kiváló minőségű bitek;
 • dupla lapátos bitek;
 • megfizethető ár;
 • tartozékok széles választéka;

Hátrányok

 • a mágneses tartó szerencsétlen kialakítása.

Bosch X-Pro 2607017037 (25 db.)

Értékelés: 4.8

Bosch X-Pro 2607017037 (25 db)

A Bosch X-Pro Mini Case 2607017037 (25 db) a szakértők szerint egyszerű és hatékony bitkészlet.). Kompaktsága és praktikussága tökéletesen párosul az egyes elemek megbízhatóságával. A készlet tartalmazza a standard rövid (25 mm) és a hosszabbított (50 mm) biteket is. A hordtáska kialakítását a felhasználó különösen dicsérte. Belül egy praktikus billenő ketrec található, így a bitek egy kézmozdulattal kivehetők.

Ami a készlet hátrányait illeti, a szakértők a második helyet adják a versenyzőnek az egyszerű kialakítás, a szerény bitválaszték és a nem a leghatékonyabb mágneses tartó miatt.

Előnyök

 • tömörség és megbízhatóság;
 • az extra hosszú bitek elérhetősége;
 • praktikus hordtáska ferde kagylókkal;

hátrányok

 • egyszerű kialakítás;
 • szerény bitválaszték;
 • a gyenge mágneses tartó;
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: