A bal fúrókról

Ha egy törött hajtű vagy csavart (halott) találkozik, akkor több különböző módon is kivonhatja. Azonban a legmegfelelőbb a bal forgási fúró használatának tekinthető. Arról, hogy mit képviselnek, beszéljünk ebben a cikkben.

Ami?

A fúró olyan eszköz, amely rögzítve van a gépen, vagy patron kézi, pneumatikus vagy elektromos fúró, és az a célja, hogy ezt a lyukat a különböző anyagokat. Fúrók a legsokoldalúbb vetőgépek rendelkezésre, ezek különböző sikerrel, de képesek megbirkózni fa, szerves üveg, kerámia, műanyag, beton és egyéb anyagok. A használatuk hatóköre lehetetlen: az eszközt az építési tevékenységek legkülönbözőbb területeiben és otthoni igényekben használják. És a termékek különböznek csak az átmérőtől.

A fúró csak első látásra úgy tűnik, hogy rendes eszköz, de a gyakorlatban ésszerűen meg kell tennie, hogy nem lenyűgözze a harmadik lyukat, és nem szakad meg. Sorvetőgép – ez a fő fogyasztható anyaggal való munka során gépek, fúrógépek, a fő terhelés esik rajta, mert előfordul, hogy nem fordul elő lyukak különböző munkák.

Az eszköz illetékes kiválasztásából függ az élettartamtól és milyen hamarosan meg kell szereznie egy újat.

Sajátosságok

A bal forgás vágószerszáma a Shank hengeres és kúpos konfigurációjával készült, különböző berendezéspaptorokhoz. A bal forgási fúró megjelenése szerint nincs szignifikáns különbség a hagyományos jobboldali eszközökkel, nem számolva a csavarhúzó irányát. A gépi épületben, a gép-szerszámiparban és a kikapcsolódásban található eszközök széles körű használata.

Ugyanígy a baloldali berendezések működtethetők a műhelyekben és a háztartási igények között. A speciális fúrók kulcsfontosságú jellemzője, hogy a bal oldali forgást és a megfelelő elhelyezkedő vágóél.

Mire van szükség?

Mint már említettük, a bal forgás fúró gyakorolják eszterga, numerikus vezérlésű gépek, alkalmazni otthon közönséges elektromos fúrók. 2 fő irány van, ahol használhatja az ilyen konfiguráció berendezését.

Nagy pontosságú lyukak megszerzése

Különböző, mint a nagysebességű, kiegyenlített fúró, tökéletesen megbirkózik a csatornák fúrásával szürke és kovácsolott vas, sertés vasaló gömb alakú grafit, fém kerámia, ötvözött és tisztított acél. És azok is hasznosak lesznek olyan ötvözetekben, amelyeknek rövid chipjei vannak, például alumínium. A fúró kiváló megoldása a sárgaréz és a bronz, valamint bármely más anyag, amelynek mechanikai feszültsége nem haladja meg a 900 h / m2 értékét. Lyukak lehetnek és süket lehetnek. Vannak bizonyos technológiai műveletek is a poli (vinil-kloridból származó ablakok előállításában is, amely ugyanabban az időben forgó 2 fúróval ellátott speciális berendezéseket használ, amelyek közül az egyik jobb forgás, a másik – a bal oldalon.

Javítási munkálatok

A bal oldali forgási fúrók elengedhetetlenek, ha törött vagy “felhalmozott” hardvert kell fúrni. Lehet csavarok, csavarok, különböző csapok és más eredeti menetes kötőelemek, amelyeknek megfelelő szál van.

Alkalmazási módok

A gépjármű-javító műhelyek munkájában vagy a berendezések helyreállítási folyamata során a pillanatok akkor történhetnek meg, ha lehetetlen egy bizonyos csavart vagy valamilyen oknál fogva, hogy a rögzítő megszakadt. A helyzet nehézsége az, hogy kihúzza a törött csavar egyensúlyát a lyukból, és ugyanakkor ne rontja el a szálat. Szerszám a szokásos csavaros vágással, csak súlyosbodó helyzetben, közelebb közelebb a csatornába. Ebben a kérdésben a bal forgás forgácsoló szerszáma.

Az elektródába helyezhető a gombon (ha a patron kulcsfontosságú), akkor a fúró a patronban van rögzítve. Ezután az elektromos fúró hátra fordítja az ellenkező forgást. Az elektromos fúrók “fordított” módban ugyanazok a Revs, mint a jobb oldali forgatás esetén.

Ha például az ajtóhurok szétesését kell fúrni, akkor a fúró a felülethez (kakukk nélkül) van rögzítve, majd a fúró könnyen megnyomható, és a szokásos fúrás kezdődik. Az ajtóhurok jobb csavarja a bal oldalon csavart (az óra nyilakkal szemben), ugyanabban az irányban a bekapcsolás és a bal fúró. Más szóval, amikor beírja a bal forgási fúrót egy csavarral ellátott csavar felületére, egyszerűen csavart. Ugyanígy a csapok, csavarok csavartak.

A szálfragmensek megfelelő eltávolítása a lyukból származó lyukból, a csatorna elkészítéséhez szükséges. Ehhez a szokásos jobb rotáció vékonyabb fúrója a fúró alatt lévő lyukat, a bal oldali irányban, amelynek átmérőjének 2-3 milliméternek kell lennie, mint a menet átmérője.

A következő videó bemutatja a bal fúrók áttekintését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: