A Butt Stone-ról

Kutya kő gyakran használják az építési folyamatban, valamint a tájtervezők. Nagyra értékelik a nagy terhelések fenntarthatóságát, a kedvezőtlen állapotokat és a hosszú élettartamot. Minden egyes célból olyan kő, amely bizonyos tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik. Az akvizíciónak meg kell ismernie az összes árnyalatokat.

Ami?

Kutya kő – Ezek olyan kőzetek, amelyeket nem szabványos formák jellemeznek. Általában az üledékes típusú nyersanyagok fragmenseit, amelyek sűrűsége legalább 1800 kg / 1 m3. A legtöbb esetben a mészkő, a homokkő, a csatorna vagy a diorit termelésére használják. A rendszerindításhoz is használjon törmeléket.

Találhat egy téglalap alakú, lekerekített vagy lejtős kő.

A Boob Stone jellemzői.

 • Nagy szilárdságú. Az M1200-M1400 márkák a legtartósabbak.
 • Negatív hőmérsékletekkel szembeni ellenállás. A súlyos téli régiók esetében az F3000 márkát használják, F4000.
 • A bouts együtthatója a Boulder dimenzióktól függ, és közepes vagy magas jelzésen található.
 • Az arány a kiválasztott fajta alapján változik. Általában a nyersanyagok köbmétere 2-3 tonna lesz.
 • A térfogat súlya legfeljebb 50 kg.
 • Az ömlesztett sűrűség 1,3-1,9 tonna / köbméter.
 • A frakciók mérete 25-50 cm.

Ha a Brownstone építésre vásárol, akkor válasszon egy osztályt repedések nélkül. Figyelmet kell fordítani A “tisztaság” mutatója: Az agyag vagy a mergel szennyeződések száma nem haladhatja meg a 2% -ot. A tisztaságot úgy határozhatjuk meg, hogy egy sziklát egy sledgehammerrel üti: minél magasabb a harangozás és az ütés hangjának simasége, a gyár csak.

Érvek és ellenérvek

A rendszerindítás előnyei több tulajdonságot tartalmaznak.

 1. Hosszú élettartam. Ha a telepítés kompetensen történik, a nyersanyag több száz évet is szolgálhat. A gránitindítás a gabion struktúrákra vonatkozik.
 2. Ökológia. A Booth a természetes, természetes nyersanyagok kategóriájára utal. A kémiai összetevők nem alkalmazandók a feldolgozás során. Ez azt sugallja, hogy a kő biztonságos az emberek és a természet számára.
 3. Esztétikai komponens. A kutyák kő széles skálájában kerül bemutatásra, ami lehetővé teszi különböző kompozíciók létrehozását.
 4. Elérhetőség. Mivel a kő természetes, könnyen bányászott és önállóan használható.
 5. Gyakorlatiasság. A Booth egy olcsó anyag, amely nem lesz szüksége egy gyártásra, speciális berendezésekre és felszerelt területekre.
 6. Kopásállóság. A nyersanyagok nem félnek a hőmérsékleti különbségekkel, a szélkibocsátással, a páratartalommal, a rovarrohamokkal és a gomba. A kő bármilyen terheléssel megbirkózhat.

A hátrányok között csak egy tétel lehet megkülönböztetni – túl kemény fekvés. A csomagtartó telepítéséhez bizonyos ügyesség és e-mail szükséges.

Nézetek

Számos típusú boob kövek vannak, amelyek mindegyike megkülönbözteti a jellemzői és célja.

A stand eredete alapján több kategóriába sorolható.

 • Mészkő. Ez az üledékes fajták képviselője, amely alkalmas a támogató tervezés, a pályák és a hidak elrendezésére.
 • Granitis. Ez egy szilárd rendezés. Van egy széles színű megoldás paletta. Az anyag releváns lesz az alapítvány, lépcsőházak, dekoratív munkák.
 • Dekoratív. A rendszerindítás egy másik kategóriája, amelyet feldolgoztak, hogy a nyersanyagok működtethetők legyenek.

  Ez egy gyönyörű kő, amelyhez egyes funkciók jellemzőek.

  • A frakciók mérete 150-300 mm.
  • Külsőleg minden kőnek olyannak kell lennie, mint egy lemez. Az ilyen konfiguráció lehetővé teszi a cél alatt egy kicsit erősíteni a vastagságát a falak vagy a lábak szerkezetek.
  • Megnövekedett tisztítási követelmények kerülnek kiszabásra. A kövek megtisztítása előtt.
  • Az élek szintén testreszabhatók a rajz alatt.
  • A bányászat csak kézzel történik, mert egy ilyen módszer segítségével megmentheti a kő esztétikai tulajdonságait.
  • A magas értékű fülke, amely a talajban lévő hosszú lerakódások miatt a moha, gallyak és gyógynövények formájában sajátos nyomatokat kapott a felületen. Egy ilyen funkció a kő vonzó egyetért, ami nagyon nemes.

   Egyes vállalatok olyan technológiákat igényelnek, amelyekkel speciálisan idősek. Ez a módszer azonban növeli az anyag értékét.

   Szintén stand színekkel és formákkal osztályozhatók: Lekerekített, fűrészáru, szabálytalan alakú. A következő fajták is léteznek.

   Ipari

   Ez egy sor, amelynek kitermelését robbanás végzi, majd a kő feldolgozása a daráló. Általában egy kő bányászat a karrierben, amely túlnyomó munkát végez. A robbanásveszélyes munka befejezése után a kő elviszi a karrierjét, hogy frakciókat kapjon tőle. Annak érdekében, hogy ipari vagy építési boot, a mészkő vagy homokos sziklák ideálisak.

   Ezek a sziklák jó tulajdonságokkal rendelkeznek az építkezéshez. A nyersanyagokat aktívan használják a gátak, a gátak építéséhez, a hidak és az alapítvány támogatására.

   Lekerekített

   Ez a fajta víztestekből vagy speciális feldolgozási módszerrel készítettek. Maga a név azt sugallja, hogy a kő lekerekített formanyomtatványokkal rendelkezik. Gyakran ez a faj megtalálható a régiókban, ahol a tektonikus típusváltásokat a jégkorszak alatt megfigyelték. Követték őket, így kezelik őket, és kerek vázlatot adnak.

   Az ilyen rendszerindító második neve – macskaköves.

   A lekerekített barna kő a legősibb anyagnak számít, amelyet gyakran Rómában és az ókori Egyiptomban használtak. Gyakran keresi a következő célokat:

   • utak, négyzetek elrendezése;
   • a szökőkutak, a medencék létrehozása, amelyben mesterséges barlangok vannak jelen;
   • mint a virágágyás pázsitái díszítése;
   • A lekerekített buttól gyönyörű reteszelő falakat készíthet, szintén alkalmas az egyes alkatrészek létrehozására a tájtervezéshez.

   Hálószoba

   A foltos kőnek párhuzamos formája van. Ezt a nevet adják neki a kő felső és alsó szélének rovására, amely építők hívják az “ágy”. A frakció minimális vastagsága 70 mm.

   Az anyag alkalmas fesztikus struktúrák építésére, dekoratív járdaszegélyre vagy az alagsori padlók befejezésére.

   Hogyan és hol a bányászat?

   A BOOB Betétek az egész világon találhatók. Rendszerint ez a természetes kő a hegyvidéki tartományokból bányászódik, ahol az üledékes fajták felhalmozódnak. Vagy a vulkáni kitörések után észlelhető.

   A területen gazdag mezők vannak Krím, Alpok, az Orosz Föderáció Urálban, Kaukázusban és más városokban. Ezenkívül a mező Ukrajna, Kazahsztán, Lengyelország és Bulgária területén található.

   A bout bányászat nagyon aktív, mert nagy igény van erre a kőre.

   A bányászat folyamatában néhány technikai feltételeket kell végrehajtani. Amellett, hogy a rendszer szerkezete tisztának kell lennie, kötegek nélkül, csak erős frakciókat választanak ki, amelyek nem szétszóródnak, amikor a kalapácsok ütköznek.

   Súlyos két termelési módszer.

   • Robbanó. Ezt a módszert mészkő, gránit és homokkő. A robbanás segítségével sóoldatot kaphat egyenetlen arcokkal. A jövőben a nyersanyagok méretűek. A teljes folyamat három szakaszra oszlik: robbanás, rakodás és szállítás.
   • Fűrészelés. Releváns a lágy kőzetek előállításához.

   A használathoz?

   A Butte Stone kereslete annak jellemzői, hogy ez a nyersanyag elengedhetetlen az építési munkában. A Boothnak gazdag története van, amely szerint az emberek több ezer éve az ősi kultúrákban használták, és az épületek a tartósság megkülönböztetik.

   Most stand is élvezi kereslet és felülmúlja más építőanyagokat a tulajdonságaikon. A múltban a Boob Stone otthon épült. Most már különböző célokra alkalmazzák.

   Alapítvány

   Booth, mivel az ősi idők elkezdtek építeni Háztartás. A pólusok vagy az alapítvány az évezredek terhelésével és még mindig irigylésre méltó ellenállást mutat be.

   Az ilyen alapvető alapok a tömegességben különböznek, és teremtése nagy fizikai költségeket igényel. Mindazonáltal minden erőfeszítés indokolt lesz, mert a boot megtartó fal az örökkévaló építés, amely nem szörnyű fagy, nedvesség és terhelés.

   A szakemberek ajánlottak küzdelem, Ha tervezett egy nagy hordozótervezés.

   A nagy sziklákat az alsó részben kell elhelyezni a sarkokban, hogy a szerkezet erős legyen. Az első sorban egy cementkeveréket alkalmazunk, és az ürességet sekély frakció kövekkel töltjük fel.

   A Boob Alapítvány építése jó megoldás, mert:

   • Az építés kifogástalan jellemzői lesznek – a kő ereje lehetővé teszi, hogy ellenálljon a kétszintes ház terhelésével;
   • A rossz időjárási viszonyok ellenállása, még az árvizek, valamint a mechanikai hatások mentessége;
   • A pénzügyi oldalon egy ilyen alapítvány is előnyös – a lapot az egyszerűség jellemzi, így profil kézművesek segítségével megbirkózhat vele;
   • A Booth alkalmas bármilyen terep és talaj kialakítására;
   • Ha a lapot helyesen végezték, egy ilyen alapítvány vonzereje lenne, még akkor is, ha nem történt meg.

   Érdemes megérteni, hogy az ideális technológiák nem léteznek, ezért meg kell ismerned a Butt Alapítvány építésének negatív oldalát. Először is a komplexitáshoz kapcsolódik. Annak ellenére, hogy az építmény egyszerűségét kíséri, minden cselekvés csak manuálisan végezhető el. A probléma technikája nem segít.

   Építeni erős volt, szükség lesz rá Csak masszív köveket használjon. Ezért az asszisztensnek támogatnia kell.

   Kerítés

   Sokan kedvelik a kerítést a boutból, mert egy ilyen kerítést a szépség jellemzi, képes védelmet nyújtani az utcáról és a járművekből származó zajok elleni védelmet. A negatív időjárási viszonyok mentessége lehetővé teszi, hogy a félelem sok éven át.

   A Butt köveket helytelen formák jellemzik, így kiterjednek. A pillérek ajánlottak a szűk nyersanyagoktól. A mészkő, a gránit, a dolomit vagy a homokkő márkák alkalmasak lesznek a munkához. Az alapítványnak megbízható anyagból kell készülnie, mert a Butt kerítés sok súlya lesz. A legtöbb esetben a kerítés csak a fő homlokzat körül jön létre, ezért azonnal meg kell oldani a kapu kérdését, Wickets.

   Szem előtt kell tartani, hogy lehetetlen megszakítani az alapítványt, mivel a legnagyobb terhelést ezekhez a szakaszokhoz rendelik.

   Szembenézés

   Mivel nem minden esetben Bob épületeket építhetsz, néhány embert Az arcra nézve Egy ilyen anyag segítségével. A nyersanyagok kiválasztása, figyelembe kell vennie a kő színét, mintáját és alakját. Ha megfelel ezeknek a feltételeknek, akkor kap egy igazi remekművet.

   Látványterv

   A tájban a standt is aktívan használják. Természetes anyagok ismerete A kert vad stílusban készíthet egy kertet – A Booth lesz a tökéletes megoldás erre. A tervezők közepes méretű köveket használnak Virágvirágágyak. Ez a lépés észrevehetően átalakítja a virágágyak és virágok megjelenését, amelyek körül a kezeletlen sziklák találhatók, gyengéden és romantikusnak tűnnek. Néhány év elteltével a fű a kövek között morogni fog, ami még vonzóbbá teszi a tervezést.

   A virágágyás fülke nem ad földet, hogy összeomlik az utakon, ha a kerti telek lejtőn van.

   Egyes felhasználók úgy döntenek, hogy mesterséges tavakat hoznak létre, amely a kövek alját elhelyezi, vagy segít a parton a súgójukkal. Építhet egy úszómedencét, amely szokatlanul fog megjelenni.

   Nagyon lenyűgöző lesz Boyyland fonás, pavilon vagy fürdő. Fürdő A stand jó lehetőség az anyag technikai jellemzői miatt.

   Még mindig a csomagtartóból állhat, vagy csak szétszórja a nagy sziklákat a kertben, Miután létrehozta az érintetlen természet hatását. Az első esetben az út eredeti dekoratív adagolás lesz.

   A Boob Path létrehozásához, Előzetesen el kell döntenie az útvonalon, távolítsa el a törzsréteget. Ha nagy sziklákat kíván használni, meg kell mélyíteni őket. A köveket maguknak a homokba kell lefektetni. A macskakövek között 5-7 centiméter távolság jön létre. A kis frakciókhoz 3 centiméterben maximális távolságot alkalmaznak. A végső szakaszban megoldást használnak a mélyedések kialakítására.

   A Booth-tól a lehető leghosszabb ideig szolgálja, ajánlott megtalálni a csatornák széleit. Ezzel a módszerrel a víz nem fog megmaradni rajta.

   A Boob Stone falazatának alapjairól tovább nézzük a videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: