A chipekről

Sokan tudják, hogy a famegmunkáló ipar általában sok hulladék marad, ami nagyon problémás. Ezért újra felhasználásra kerülnek, vagy inkább a második alkalommal, míg a későbbi nyersanyagok minősége nem szenved. A fa feldolgozása után nemcsak az ágak maradhatnak, hanem szuka, por és fűrészpor is. A hulladékok megszüntetésének egyik egyszerű módszere az égésüknek nevezhető, de ez a módszer meglehetősen drága, ezért a fa hulladékot megfelelően újrahasznosítják, hogy az úgynevezett chipet adják. Mi az, hogy hogyan készül, és hogyan kell használni, ismerkedjen meg részletesen ebben a cikkben.

Ami?

Egyszerűen beszélgetés, chip apróra vágott fa. Sokan azt állítják, hogy mennyire értékes, mert még mindig hulladék, vagy gyakran a másodlagos termelés termékének nevezik. Mindazonáltal ezt a nyersanyagot széles körben használják különböző célokra és iparágakra, beleértve azt is technológiai nyersanyagként használják.

A chipek költsége nagyon kicsi, ezért gyakran használják nyersanyagként az üzemanyag számára. A termék ilyen másodlagos termelésének egyik jellemzője, hogy egész évben végezhető el.

Ugyanakkor ugyanakkor a nyersanyagok sok hátránya van, például ha a tárolási feltételek nem felelnek meg, akkor elkezd rothadni.

A chipekről

Hogyan?

Csillagot speciális vágógépekkel és más eszközökkel, például kombájnokkal kapjuk meg. A fa maradványai egyszerűen újrahasznosíthatók egy adott technológiával. Ezen célokra is a dobok. Általában a technika lehet a legkülönbözőbb. A nyersanyagok nagyvállalatoknál és kis magán műhelyekben készültek. A kombinációk általában profiltársaságokat használnak közvetlenül a fa használatával. A törmelék gépeket technológiai zsetonok vagy üzemanyag előállítására használják.

A zseton homogén tömegének előállításában nagyon jó minőségű terméket érhet el. A termelési képességek növelhetik a termelés további berendezéseit, például kalibrációs rácsokat. Továbbá, a faforgácsok gyártásában gyakran használják az ultrahang feldolgozását, ami szintén növeli a nyersanyagok minőségét, különösen akkor, ha az arbolitra használják. Az arbolit széles körben használják az építésben.

A chipekről

Milyen kőzeteket gyártanak?

A faforgácsok különböző fából származhatnak, sűrűsége és tömege eltérő lehet. A kocka átlagosan 700 kg / m3-ig terjedhet. Ami a fa sűrűségét illeti, nagyon változatos a különböző fajták számára. Például egy 290 kg / m3 sűrűsége releváns a tölgy zsetonok esetében, a vörösfenyő esetében ez az érték csak 235 kg / m3, és a fenyő sűrűsége csak 148 kg / m3. Érdemes megjegyezni, hogy az apróra vágott fűrészpor nagy sűrűsége akár 8 mm-es frakcióval a szokásos fa sűrűsége 20% -án belül van.

Külsőleg, a különböző típusú fákból származó csípések ugyanúgy néznek ki, első pillantásra egy nonspecialista valószínűleg nem látja a különbséget, de még mindig van. A különböző fafajtákból származó zsetonok használatát az idő különböző területeiben idővel tesztelik, ezért részletesebben fontolják meg ezt a kérdést.

Tölgy

Sok éven át a másodlagos tölgy nyersanyagokat aktívan használják különböző célokra. Tekercsek az alkoholos italok gyártásához használt tölgyből, nagyon gyakran borok. Egyszerű tüzelő zsetonok lehetővé teszik az italokat, hogy szelíd vanília vagy virág íz, és itt egy erős tüzelés – még a csokoládé illata is. A jellemzői tekintetében a tölgyfa chip bizonyos mértékig egyedülállónak tekinthető a borok előkészítéséhez és az erős alkoholfogyasztáshoz.

A tölgy nyersanyagokat az edények füstjére is használják, sárgás vagy barna.

A chipekről

Olkhova

Az Alder félkörben gyakran használják a halat, a húsokat és a sajttermékeket, mert nem tartalmaz káros toxinokat. Az égerből származó füst elég puha. Annak ellenére, hogy az Alder alkalmas a dohányzásra a különböző típusú ételek, a szakemberek ajánlottak a halételek és a finomságok számára. Az égerből származó Schiep tiszta formában vásárolható, más sziklákkal, vagy önállóan készülhet, ha megfelelő élmény van.

A chipekről

Berezova

A gyártók által a nyersanyagok által értékesített nyírfajták. Nyersanyagok kéreg nélkül is használható gyártására tüzelőanyag granulátum, valamint a cellulóz előállítására.

A chipekről

Könyv

A keleti vagy erdei bükk nagyszerű a zsetonok létrehozásához, a bükkfa tökéletesen zúzódik és megszáradt, míg a minimális gyanta. Buckka chip nem tudja elrontani a különböző ételeket, ő ad nekik egy vékony füstölt aromát. A bükk nyersanyagok plusz, hogy hosszú ideig tárolható anélkül, hogy elveszítené tulajdonságait.

A chipekről

Fenyő

Borovi chip, általában a kertben. Ez a fenyő anyag puha, környezetbarát és kellemetlen szagnak tekinthető. A tájkép kialakításánál használják, festett, biztonságos festő pigmentek. Az ilyen dekoratív nyersanyagok pluszja az ő megijesztősége, nincs szükség minden évben gondoskodni róla, valamint egy újra változtatni.

A chipekről

alma

Az Apple Chips, valamint körte, valamint a gyümölcsfák más fajtáinak zsetonja, amely a dohányzás egyik legnépszerűbbé válik. Az Apple Tree tartalmazza az illóolajok tömegét, amelyek minden edényt megnedvesített illatanyagok adhatnak.

A chipekről

Cseresznye

A Cherry-tól származó Swaypnak csodálatos illata van, gyakran használják az alkohol elkészítésére otthon, valamint a dohányzás különböző ételeket. Minden gyümölcsfajt, beleértve a cseresznyét is, hasznos illóolajokat tartalmaz, amelyek füstöltek, izolálták az illatos füst tömegét.

A chipekről

Boróka

Általános szabályként a boróka chipet nem használják tiszta formában, és alkalmazza azt, például egy mindent. A tiszta formában rendkívül ritka nagy mennyiségben, mivel nagyon erős és gyakran kellemetlen szagot adhat.

A chipekről

Tűlevelű

A tűlevelű félkör gyakran használják az arbolit előállítására, vagyis az építőanyag további gyártásához alapul szolgál. Az összetételű arbolit általában 70-90% fából áll.

A chipekről

Dekoratív

A jogi csirkék nagyszerűek a talaj mulasztásához, valamint a kertben lévő pályák díszítésére szolgálnak a háztartási szakaszokban. Gyakran keveredik a nyersanyagokból a gyümölcsfákból, majd otthon vagy a termelésben történő dohányzáshoz használják.

A CEDAR zsetonok dekoratív anyagként használhatók a kert mulasztásához, segítségével optimális mikroklímát hozhat létre a talajban. A nedvességtartalom fenntartása, valamint az antibakteriális hatás, a cédrus chip gyakran kibontakozik az alagsorban vagy a raktárban.

A kert használható égetés vagy nyársütés, amely, valamint a fitoncidokban gazdag fákfajok, amelyek sok patogén baktériumot megsemmisítenek a kertben.

A chipekről

A jelek áttekintése

Különböző zsetonokban az Ön célja, valamint a címkézés. A GOST szerint a technológiai chip a következő márkákkal rendelkezik.

  • C 1. Fa tömeg, alkalmas papírtermékek gyártására szabályozói.
  • C-2 csak a C-1-től különbözik, amit a papírtermékek gyártására szánnak.
  • Megjelölni Ц-3 Ezek a szulfát-cellulóz és a félig -cellulóz fajtái papír és kartonpapír gyártásához nem megfelelő.
  • Forgács Pv a fa szállapok gyártásához használják Ps – Érték-barát.

A technológiai nyersanyagok csak a szabvány követelményei vonatkoznak. Tehát például a kartonpapír vagy papír előállításához a nem kiváltott gravitációval történő csomagoláshoz szükséges, a C-3-as márka forgásait legfeljebb 10% -os kéreg tartalmával lehet elérni.

A chipekről

A használathoz?

A fa nagyon széles skálája van a chopper után. Üzemanyagként a varratok használhatók a gáztermelő növények működésére. Az üzemanyag chipet gyakran használják a nem csak a vállalkozásokban működő kazánok esetében, hanem a hétköznapi lakásokban is. Az ilyen nyersanyagok tökéletesen biztosítják az esedékes takarmányt és a gőzt.

Vannak olyan gáztermelőek is, akik tökéletesen dolgoznak a fa hulladékain. Az ilyen generátorok nagyon gazdaságosak, ezért a chipek iránti igény nagyon magas. Érdekes pont az Aulhova Chip használata, amelyet a húsgyártók és a kolbászok követnek. A nagy növények és a gyártók használata annak a ténynek köszönhető, hogy kiváló dohányzással rendelkezik.

Az építés során használt nyersanyagok. Vannak pozitív visszajelzések és tetőfedő zsetonok is. A zseton tetője csaknem fél évszázadon keresztül tarthat, emellett egy ilyen tető ezt követően különleges ellátást igényel. A termelésük speciális festőeszközeinek gyártói festett chipeket hajthatnak végre, amelyet gyakran a tájkép kialakításában, valamint a gyep dekorációban használnak. A dekoratív zsetonokat általában zsákokban csomagolják.

Érdemes megjegyezni ezt A hajók különböző célokra és termékekre is megrendelhetők, különböző frakciók, valamint meghatározott méretűek. Tehát például egy speciális technológiai chip, amelyet fa lemezek gyártására használnak, valamint a falblokkok zsetonjait. Ilyen tömböket is nevezik, fa, vagy arbolite, anyaguk alapján chipek és cement habarcs.

A hajókat aktívan használják rétegelt lemez, farostlemez, forgácslap, papír, karton és gipszkarton gyártásában. Jellemzően ezt a célokat nem egy nagy chip, hanem finom áramlást használnak. Általánosságban elmondható, hogy a chipek nagyon értékes másodlagos termék.

Az elmúlt években zsetonok egyre népszerűbbek, mert különböző, még az élet legváratlanabb szférájában is használható. Ezért a fa hulladék értékesítése nagyon jövedelmező üzleti.

A chipekről

A chipekről

Tárolás

A kis fa hulladék tárolása helyesnek kell lennie, csak akkor nem fognak megrongálódni. A Scoop tárolható:

  • konténerekben;
  • Speciális száraz bunkerekben;
  • Kuchakhban.

Egy kis mennyiségű nyersanyag, raktárak általában használt vagy bunkerek, amelyek a nyersanyag gyorsan és kényelmesen betölteni az autó. De általában ilyen helyeken a nyersanyagokat legfeljebb egy héten belül tartják.

A zárt tartályokat rendszerint a nyersanyagok rövid távú tárolására használják. Nagy kötetek tárolva egy halomban.

A chipekről

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása