A csőbilincsekről

Gyakran, amikor a csövek lakóhelyeiben javítják, meg kell erősíteni a javítási objektum két szegmenseinek végét. Ellenkező esetben nagyon nehéz lesz ugyanazon a szinten rögzíteni őket, és statikus. Csőbilincsekkel, megbízható rögzítés történik elmozdulás és forgás nélkül. Segíti a munkafolyamat optimalizálását és javítja a késztermék minőségét.

A csőbilincsekről

Sajátosságok

A csőbilincs kialakítása eltérő, mivel csak henger alakú alkatrészekre vonatkozik. Valójában ez egy alelnök, amely rögzíti a beillesztett részt, és a nyomás miatt határozottan rögzíti. Ennek megfelelően a megfelelőbb ilyen segédeszköz a fémből vagy más szilárd anyagból származó csövekre vonatkozik, amely nem oszlik meg nyomás alatt.

A csőbilincsekről

A csőbilincs általában két különálló részből áll – Tartók keresztmetszetű lyukak kerek alakú. Ezek a lyukak fölött a rögzítő felületek. A detaileket a csőbilincsbe helyezik.

Az egyik rész közepén történő feldolgozásához a csövet a lyukakon és a bilincseken keresztül kell elvezetni, majd a szükséges felületkezelést vagy a rész levágását eredményezik.

A csőbilincsekről

Felülvizsgálati modellek

Feature – és bizonyos esetekben még hátránya – Cső rögzitők az a tény, hogy a tipikus modellek számítják csak az egyik cső átmérője – 1/2 vagy 3/4 hüvelyk. Vannak modellek is vannak a lábakon, de a kevésbé fenntarthatóság miatt ritkán használják őket.

A csőbilincsekről

Különben is kiválaszthat egy olyan eszközt, amelyet egy csőre terveztek. Az ilyen bilincs csak egy lyukat, amelyben elhelyezett. Az ilyen helyett mozdulatlanul és az arcot ábrázolja, és a rész csavarokkal rögzíti a mechanizmusokat. Ez a modell komoly előnye van a standard felett – képes megragadni a csövet bármely átmérőjű 10-89 mm.

A csőbilincsekről

Ugyanabban az időben Az egyetlen bilincs tárolási verziója leggyakrabban nem jelent széles csúszást, így a csövek tippjeit használják. De önállóan bármilyen hosszúságú eszközt készíthet. Ehhez szükséged lesz egy acélcsőre egy faragványokkal, szorítással egy szivacsral. A legjobb, ha a fekete csöveket választani erre, mivel galvanikus bevonatú korróziójával védettek, meglehetősen olcsó költségekkel rendelkeznek, és a ragasztóval vagy más anyagokkal érintkeznek. Vásárolhat egy ilyen csövet bármilyen építési áruházban.

A csőbilincsekről

Hogyan válasszuk ki?

Először is el kell döntenie, hogy milyen feladatokra van szükségük egy csőszerű bilincsre. Csak a szokásos kettős modellek alkalmasak a hegesztéshez. A szálak vágásához vagy létrehozásához egyedülálló lehet. A szűk átmérőjű termékek esetében a szokásos ácsmester használható.

Néhány bilincset szivacsok szállítják, vagy hozzáadhatod őket. Ebben az opcióban gyakran használják a nagy terület pajzsok ragasztását, amelyből a munkalapok, az ajtók és a t. Ns.

Egy szivacs szilárdan rögzítve van, a másik pedig a szükséges méretre és bilincsekre mozog, rögzíti a dugót.

A csőbilincsekről

A csőbilincsekről

Megbízható és kényelmes alelnök lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű munkát végezzen annak a ténynek köszönhetően, hogy mindkét kezét szabadsá teszik és javítják a részleteket, mint amennyit önállóan nagyon jó mester lehet. ezért Ügyeljen arra, hogy figyeljen a szimmetriára, ha egy pár csövekre van kiválasztva. Aszimmetrikus és görbe eszköz adhat rossz dokkoló termékeket, ha kell főzni őket.

A csőbilincsekről

A csőbilincsek az alábbi videóban kerülnek bemutatásra.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása