A DOWEL-NaGS méretei

Nagy népszerűség kezdett használni Dowel-körmök, Ha gyorsan kell telepítenie a betonra, tégla felületre. Fő plusz, amikor az adatkabátokkal dolgozik – Ez egy gyors telepítés, elegendő egy lyuk készítéséhez, telepíteni egy dugót, és pontszámot a kalapáccsal.

A DOWEL-NaGS méretei

A DOWEL-NaGS méretei

Előírások

A dowel-köröm kialakítása két részlet – ez egy köröm és hüvely (Dowel). A hüvely egyfajta műanyagból vagy acélból készült hengerrel rendelkezik. Oldalon vannak olyan távtartók, amelyek a köröm telepítésekor terjednek. A dowel-köröm műszaki jellemzői Megfelelnek a kormányok szabványainak, míg a paraméterek kisebb eltérései megengedettek – átmérőjű, súly, súly, hossz vagy kötőelemek változása. Az acél rudakból készült tálcák, amelyek ötvözete, amelynek ellenállnia kell a különböző terheléseknek. Keménység A termékek 54-56 HRC (Rockwell által) változnak.

Megengedett görbület Rúd kevesebb, mint 5 centiméter – 0,1 milliméter, rúd több mint 5 cm – akár 0,15. A csavar csúcsa egyenletesen és simán mozog a rúdba, hogy ne legyen jar, repedések és zsetonok, és a dömpangsága legfeljebb 0,8. A rögzítő felszínén nyomokat nyomok a feldolgozás során használt bilincsekből.

Ha a dübel hullámpapírral rendelkezik, a szélek közötti távolság legfeljebb 0,8, és a mélység közöttük nem magasabb, mint 0,15.

A DOWEL-NaGS méretei

A DOWEL-NaGS méretei

A köröm felületét feldolgozzuk Védő réteg cink, Legalább 6-7 mikrométer vastagsága. Betöltés Az átmérőtől függően a rögzítő hossza és az olyan anyag, amelyben a dübel részeg volt, eltérő lehet. Figyelembe kell venni Alapvető sűrűség, amely a munka, valamint a sík telepítése – függőleges vagy vízszintes (padló, fal, mennyezet). A körmön van egy aszimmetrikus vágás vagy faragás, amely nem akadályozhatja bemenetét a hüvelybe, de köszönhetően neki, a köröm nem húzható ki vagy kicsavarva.

A DOWEL maguk műanyagból készültek – polipropilén, nylon, polietilén. A betonból – 200-450 kilogramm, a tégla – 150-400 kilogrammból állnak. Csakúgy, mint a körmök, acélrudakból készíthetők, az ilyen kötőelemeket nehézkesnek és ellenállnak a terhelésnek akár 5 tonna. A műanyag szín fehér, fekete, szürke, kék, piros és narancssárga lehet.

A DOWEL-NaGS méretei

A DOWEL-NaGS méretei

A fajok mérete

A DOWEL szabványa szerint átmérője – 5, 6, 8, 10 mm. Nincs olyan közös, például 4 mm. A hossz 20 és 150 mm között változik, a dowel-köröm mérete a tervezési paraméterek szerint van kiválasztva. A jelölés hagyományos megnevezéséhez két érték jelenik meg, az első az átmérő, a második hosszúság. A legnépszerűbb dimenziós kötőelemek – 4×20, 4×40 mm, 5×30, 5×40 mm, 6×30, 6×35, 6×40, 6×50, 6×52, 6×60 mm, 6×70 mm, 6×80 mm, 6×100 mm, 8×40, 8×50, 8×60, 8×80 mm, 8×100 mm , 10×50, 10×60, 10×80, 10×100 mm, 10×120 mm, 10×160 mm, 12×60, 12×70, 12×80 mm.

A hardver méretét is meghatározhatjuk a táblázatok segítségével, amelyekben minden szükséges paraméter van megadva.

A DOWEL-NaGS méretei

A DOWEL rögzítőelemek típusokra vannak osztva.

  • Umbrella (vagy homlokzat). Ez egy nagy kalap és hossz. Ajánlott: nagy szigetelési rétegek rögzítésére. A köröm acélból vagy ütésálló műanyagból készülhet.
  • Kémiai. A ragasztó kapszula miatt rögzítés következik be. Az ampulla és az injekciós típusok kémiai típusa van.
  • Kw (vagy kötőelemek a levegőztetett betonhoz). A telepítéskor a menetvágás történik, de maga az alapanyag nem pusztul el. Ellenáll a terhelés 400-600 kilogramm.
  • Egyetemes. Az üresség és a szilárd felületek mindkét felületére tervezték. A “csavart” körmének felszerelése, és különös csomópontot képez, megbízható kuplungot és rögzítést biztosít.
  • Molly (vagy összecsukható tavasz) dugós. Acélból készült és a “hajtások” telepítésekor vékony és üreges falakba szerelve. Azt is hívhatja neki egy pillangó dugánt.
  • Öntés. Van további rögzítő bajusz, lehet egy három-beszélt, négy beszéd és hat beszéd. A szálas szörnyű, kalapáccsal eltömődik.
  • Keret. A megkülönböztető jellemzője a használhatatlan forma, hosszúkás.
  • Fém betonhoz. A rögzítésekhez a legjobb, ha speciális pisztolyt használ, de kézzel telepíthető. A lyukak előzetesen fel kell készülniük.

Érdemes megjegyezni ezt Egyes modellek egy sorban van egy korongot a tömítéshez.

A DOWEL-NaGS méretei

A DOWEL-NaGS méretei

A DOWEL-NaGS méretei

Választási szabályok

Mielőtt megvásárolná a DOWEL rögzítőt, tudnia kell Melyik felületre van felszerelve. Fontos paraméter a kiválasztáskor Átmérő és hosszúságú rögzítők. Amit többek, annál nagyobb a terhelés, ami ellenáll. Ezenkívül figyelembe veszi a felület vastagságát, sűrűségét és az üresség jelenlétét.

Például a lábazat esetében a leginkább 0,6 centiméter átmérőjű univerzális sávok és hosszú, legfeljebb 8 centiméterrel rendelkeznek. Ez az egyik megbízható tartó, de ha szétszerelnie kell a design, problémák merülhetnek fel. Emlékeztetni kell arra, hogy az összes szükséges jelölést a falra való felszerelés előtt és a lábán lévő lyukak alatt történő felszerelés előtt alkalmazzák, amelyet előzetesen előre fúrnak előre. A lyukak átmérőjének meg kell egyeznie a dübel átmérőjével.

A DOWEL-NaGS méretei

A DOWEL-NaGS méretei

Kis méretű WC-vel A dugóval történő telepítés a leginkább gyakorlati lehetőség lesz. A hardverrel együtt gumi alátétet vagy tömítéseket kell elérnie. Itt meg kell mérnie a felületet, és meg kell adnia a jelölést, ahol a rögzítőelemeket beillesztik. A következő fúró lyukat fúrja a csempe, és az építési perforátor beton után. A szigeteléshez és a hab műanyaghoz, a homlokzati példányok alkalmasak, az alapításukban van egy speciális fogaskerék, amelynek köszönhetően a dowel-köröm biztonságosan csatlakozik az alaphoz.

A TV-hez, a fali bejárati teremhez, a konyha, a polcok és egyéb bútorok elrejtésére, amely függőleges síkba kerül, jobb, ha fém körmöket használnak a levegőztetett betonhoz vagy kerethez.

Szintén jó lehetőség – egy spacel dowel, nem fogja károsítani vagy megsemmisíteni a falat a telepítés során.

A DOWEL-NaGS méretei

A DOWEL-NaGS méretei

A DOWEL-NaGS méretei

A következő videóban megismerheti a Dowel-Nails telepítésének típusát, jellemzőit és jellemzőit.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása