A drótfűrészek jellemzői

Sok különböző fűrész található, amelyet egy személy használja a mindennapi életben, és a vezeték – az egyik lehetőség.

Ez a termék kis súly, egyszerű design és a működését, de nem mindenki tudja, hogy mit djigli ivott, és hogyan kell használni.

Leírás

Először ez az eszköz 1894-ben jelent meg, amikor a Dice fűrészelésű sebészek használták. Leonardo Gieli tulajdonában volt, melynek tiszteletére nevezték el. Az Univerzális formája idővel megengedett, hogy jelentősen bővítse az eszköz alkalmazásának alkalmazási körét.

  Ma az ágak eltávolítására szolgál, mivel a fűrész 140 mm-es átmérőjű fákkal és akár 200 mm-es naplókkal is képes megbirkózni.

  Annak ellenére, hogy a design egyszerűsége, a Jigley-t a feladattal nem rosszabb, mint a nehezebb fűrészek. Igaz, akkor emberi erőfeszítéseket igényel, mert kizárólag mechanikus eszköz.

  A fő technikai jellemzők, amelyekre a vevőnek figyelmet kell fordítania:

  • Fém típusa;
  • hossz;
  • vastagság.

  A huszadik penge fákból áll, amelynek hossza 40-50 cm távolságban változik. Általános szabályként a termék vastagsága 0,5 mm. Ez az eszköz bárhol van elhelyezve, mert egyszerűen összeomlik. Huzal súlya akár 14 g, így még a zsebében is teljesen észrevehetetlen. A hálózatban sok olcsó opciót találhat, de alacsony minőségű és nem felel meg a technológiai gyártónak.

  A vándorban nincsenek elhelyezve 8 fordulat, de csak 4, a hossza is nem felel meg a szabványnak, így kevés előnye van egy ilyen eszközből. Átlagosan egy ilyen fűrésznek 71 cm-nek kell lennie.

  A termék végein vannak hurkok és fémgyűrűk, amelyekre a felhasználót a használat idején tartják. Ha a fűrészt helyesen tervezték, a különböző végekből származó gyűrűknek különböző átmérőjűnek kell lenniük. A huzal tekercsei a fogak szerepét játszják, amelyeken keresztül és a súrlódási erő hatására vágja. Az ilyen karakterlánc nagyon tartós, és kiváló minőségű acélból készül. Fűrészek, amelyek alkalmas habosüveg vágására. A drágább modelleknél lehet gyémánt morzsák.

  Használat

  A piacon találsz egy karakterláncfűrészt különböző módosításokról. Egy ilyen fűrész csak abban az esetben, ha az erdőbe, a természetben, akkor, amikor bármely más eszköz használatát vagy szállítását nem lehet lehetséges. Gyakran jelen van egy szervizműsorban, mert nem sok helyet foglal el, és nem ad súlyt a márciusban.

  Segítségével:

  • Fa betakarítás;
  • a héjak tisztítása;
  • Az akadályok eltávolítására használják;
  • Alkalmazza a fűrészelt műanyagot, fából készült és lágy fém tárgyakból.

  Egyesek olyan terméket használnak, mint egy tál. Egyéb felhasználási terjedelem – különböző csapdák.

  Érdemes azt mondani, hogy a stringfűrész az egyszeri eszközökre vonatkozik, így a karakterlánc megszakítása után nem javítja meg.

  Az erőforrás nagymértékben függ az indikátoroktól:

  • Fémminőség;
  • fordulatok száma;
  • Típusú acél.

  Az amerikai verzióban a fogantyú speciális szorítóval van felszerelve, amelynek köszönhetően lerövidítheti a fűrészek karakterláncát, ha hirtelen megszakad. Benne mindig további karakterlánc van.

  Működési szabályok

  Rugalmas és elég erős, egy ilyen fűrész könnyen használható, és nem igényel különleges készségeket a felhasználóból. Elengedhetetlen asszisztens lehet az országban. Használja a terméket egyformán kényelmes mind a nők, mind a férfiak, és erre nem kell sok erővel rendelkeznie, vagy készíteni kell. Bármely fűrészesítéssel dolgozik, hogy ne rohanjon és nagyon óvatosan, függetlenül attól, hogy mechanikus vagy elektromos.

  A felhasználó érdemes tudni, hogy mit kell tennie lehetetlen:

  • erősen melegíti a munkahelyet;
  • A vágást meg kell nyitni, és nem fordítva: Ez lekvárhoz vezet;
  • tegyen egy sztringet szögben;
  • éles mozdulatok.

  Ezenkívül a fűrésznek mindig feszített helyzetben kell lennie. Ha nem követi a tanácsot, a karakterlánc egyszerűen megszakad. Időszakosan munka megáll és várja, ha a fém lehűl.

     A Törlés egyszerűen vághatja le a naplót, ha a támogatást és az alábbiakban kezdte elkezdeni. Így kevesebb erőfeszítést igényelhet, elegendő csak a ruhát húzni.

     Ha a szuka le van vágva, akkor a fűrészt felülről tartják, így a felhasználó olyan lehet, mint egy karakterlánc, amikor egy fán dörzsöli. A karakterláncot az ágra húzhatja, és hacksaw-ként használhatja, de ebben az esetben biztosan megfelel az egységes feszültségnek, különben nem lesz lehetséges a teljes termékforrás használata.

     Videó felülvizsgálata és vizsgáló vezetékfűrész az alábbiakban.

     Értékelje a cikket
     ( Még nincsenek értékelések )
     Megjegyzések hozzáadása

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: