A fenyő vágódeszkáról

  Az építési területeken mindenféle fából készült anyagot alkalmaznak. Ezek a telepítési munka elvégzése során népszerűnek és leginkább univerzális lehetőségnek számítanak. Jelenleg számos különböző fa táblák széles választékát állítják elő, a szélezett fajokat gyakrabban használják. Tudnia kell, mint a fenyőből készült ilyen anyagok közötti különbség.

  Előnyök és hátrányok

  A fenyőfürdő minőségének és tulajdonságainak minden követelménye a GOST 8486-86-ban található. Az ilyen fűrészáru számos előnnyel büszkélkedhet.

  • Erő. Ez a tűlevelű fajta viszonylag nagy szilárdságjelzővel rendelkezik, a tábla ellenáll a nagy terheléseknek és a sokk expozíciónak. Gyakrabban az ilyen anyag egy speciális angarsk fenyőből készült.
  • Alacsony költségű. A fenyőből készült termékek bármilyen fogyasztónak minősülnek.
  • Rotting ellenállás. Ez a tulajdonság fenyőben érhető el a megnövekedett gyanta miatt, amely megvédi a fa felületét az ilyen folyamatokból, valamint a rosszindulatú rovarokból.
  • Tartósság. A borovi fűrészáruból készült minták, amelyek hosszú ideig tarthatnak. A megbízhatóság és a tartósság növekedni fog, ha a fenyővédőt védő impregnálással és lakkokkal kezeli.
  • Vonzó megjelenés. A fenyőanyagok világos színűek és szokatlan természetes mintázattal rendelkeznek, így néha bútorok létrehozására és a homlokzatok befejezésére szolgálnak. Ezenkívül a szegélyezett táblák alaposabb kezelést adnak, nem rendelkeznek szélekkel, amelyek elrontják a designot.

  A hátrányok közül csak akkor lehet kiválasztani a túlzott kést, valamint viszonylag alacsony a páratartalom ellenállását.

  Melyek a táblák?

  A borovi szélű táblák mérete eltérhetnek. A leggyakoribbak az 50x150x6000, 25x100x6000, 30x200x6000, 40x150x6000, 50x100x6000 mm értékekkel rendelkező fajták. És 50-150, 50×200 mm-es mintákat gyártott. Az ilyen típusú táblák külön csoportokba sorolhatók, és a fenyőfajtától függően. Minden fajta különbözik a minőség és a költségek tekintetében.

  Nagy fajta

  A fenyőből származó fűrészáru a lehető legmagasabb és megbízható. A táblák még nincsenek kis csomók, szabálytalanságok, repedések, karcolások. Számukra, abszolút elfogadhatatlan.

  1 gréder

  Az ilyen száraz tárgyak a legjobb megoldás a különböző formatervek létrehozásához. Kiváló erővel, megbízhatósággal, ellenállással és tartóssággal rendelkeznek. Az anyag nedvessége 20-23% tartományban változik. A fűrészáru felszínén nem megengedett, a zsetonok, karcolások és egyéb szabálytalanságok jelenléte (de megengedett a kis és egészséges szuka jelenléte). És a rothadás nem lehet. A termék minden oldala teljesen sima, kár nélkül. A végső részek repedései lehetnek, de a számuk nem lehet több mint 25%.

  Az első osztályhoz kapcsolódó modelleket gyakran használják a Rafter rendszerek, a keretszerkezetek és a befejező munkák kialakításában.

  2 fokozat

  A fenyőfűrészek a felszínükön csontok lehetnek (de legfeljebb 2 havonta). Lehetőség van OBOL-ra is, ami nagymértékben elronthatja a termék megjelenését. Smithing csokrok, a gomba kis nyomai is, a két fajta testületek felszínén lehetnek.

  3.4.5

  A fajhoz tartozó modellek a legalacsonyabb költséggel rendelkeznek. A felületükön nagy számú jelentős hiba lehet. De a rothadó helyek jelenléte nem megengedett. A táblák magasabb szintű páratartalmúak lehetnek az előző opciókhoz képest (A nedves anyagok szignifikánsan alacsonyabbak a száraz termékek szilárdságával és ellenállása miatt).

  Hatály

  Napjainkig a fenyő vágódeszkát széles körben használják az összeszerelési folyamatokban. A kültéri és falra szerelt szilárd bevonatok létrehozásakor használják, a homlokzatok felállításakor, kerti veranda.

  Ez a fórum jó lehetőség lesz a különböző bútorok gyártásához. Ezt néha használják a készülék tetőfedése.

  A legmagasabb fokozatú anyagokat szabályként használják az autóiparban és a hajógyártásban, beleértve azokból a hajóoszlopok, fedélzetek.

  Bizonyos esetekben az ilyen szélezett modelleket elit és kiváló minőségű bútorok létrehozására használják.

  A 3.4.5 fajták táblái konténerek gyártásához használhatók, ideiglenes világítási struktúrák, padlók.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: