A fenyőpengyáról

A Planken egy univerzális befejező anyag egy természetes fához, amelyet innovatív technológiák alkalmazásával kezelnek. Külső és belső felületű munkákhoz használják. Európában ez a befejező anyag több mint 50 éve ismert, hazánkban viszonylag a közelmúltban jelent meg, de már nagy keresletben élvezi.

A fenyőpengyáról

A fenyőpengyáról

Sajátosságok

A kiváló minőségű fórum a Plaquena termeléséhez jön. Ennek eredményeként, egy elit befejező anyagot kapunk formájában dashs kezelt minden oldalról, beleértve az oldalsó és homlokoldalai. A táblák lefagyottak és lekerekített oldalszakaszok. És bár a Planken úgy néz ki, mint egy bélés, jelentős különbségek vannak közöttük.

 • Deszkolt tábla van Víztaszító tulajdonságok.
 • Anyag nincs horony, Ha a telepítés nem igényel képet, amely önállóan lehetővé teszi a telepítést, csak alaposan tanulmányozta az utasításokat.
 • Könnyű tervezés megkönnyíti az egy tábla helyettesítését a másikba, anélkül, hogy szétszedte a felület szomszédjának területét. A panelek gyorsan vannak felszerelve, a hosszú évek nem igényel további feldolgozást.
 • A Planken Dekoráció más Kopásállóság és tartósság.
 • A szerelt paneleknek a felületek közötti rések vannak, mert mi történik Állandó szellőzés, amely garantálja a kondenzátum hiányát. A Planken vastagsága 1-2 cm, nincs szabványok hossza, de általában a gyártók 2 és 4 m-es anyagot kínálnak.

A fenyőpengyáról

A fenyőpengyáról

A homlokzati munkákhoz a plakkot elsősorban az autoklávokban kezelt fenyődobozokból használják. Az ilyen termikusan feldolgozott fenyőfa gyakori neve – Heatmoss. Különösen népszerű, mint nyersanyag a fogadó Planken, vörösfenyő Angarskaya. A fűtőtestből származó Planken ideális befejező anyagnak tekinthető külső befejező munkákban, mivel a tábla fűtési technológiája a rúdsejtekben a fák felső rétegeiben a gyantákat keményíti. Ennek eredményeképpen az arcú anyag nem fogja kiemelni a gyantát forró időben a megfelelő napfény alatt.

A fenyő házakban vagy apartmanokban töltik a szobát vékony tűlevelű aromával, kedvező mikroklími és könnyű fertőtlenítést hoznak létre a légkörben. Tölgy panelek – mindig rangos, drága, hűvös és szép. Az ilyen panelek homlokzata évtizedek óta nem veszít egy reprezentatív nézetet. Lipa, Bükk, Dakhoma és más fák van egyfajta rajz és illat.

Ezt különböző kompozíciók, impregnálás és más fa felületkezelő termékek hangsúlyozzák. A gyártók azonban egyidejűleg próbálnak megtartani és a természeti szépségüket.

A fenyőpengyáról

A fenyőpengyáról

Ezt a Planken előnyei kellene jelölni.

 • A fedélzet feldolgozása megtörténik Az automatizált vonalakon Fafeldolgozó ipar. Közbenső területeken biztosítják a minőségellenőrzést és a pontosságot.
 • Forable definiált fajták teljes mértékben megfelel a megadott előírásoknak. A termelés és az állandó kontroll folyamatában az anyagot még kis eltérésekkel is elutasítják a szükséges paraméterekből.
 • A fa előállítása során Eltávolítja a mocsárat, a szuka és más hibákat. A gazdag árnyék és texturált paletta lehetővé teszi, hogy a plakkot egy másik minőségű felületekkel és anyagokkal kombinálhassák.

Az anyagfeldolgozás technikailag előfordul a legkiválóbb rések előfordulását a felületek között a telepítés során, ami természetes szellőzést eredményez. Ez biztosítja a fal és a homlokzat közötti hőszigetelő réteg biztonságát, mivel a lélegző panelek nem teszik a kondenzátumot, a rothadás előfordulása.

Az épületekben, a plaquene-vel, mindig friss levegővel, speciális mikroklímával.

A fenyőpengyáról

A fenyőpengyáról

Nézetek

A modern piac számos fajtát kínál a planken, Amely a fa fától, a fedélzeti geometriától, a telepítési módszerektől, a ferde vagy a közvetlen konfigurációtól függ.

 • Színkülött fenyőplank, még ferde vagy rombusznak nevezik, egyetemesnek tekinthető. Mind belső, mind homlokzati munkákban használják. Vizuálisan a vége hasonlít a parallelogramra. A ferde nézet nem rendelkezik hornyok vagy tüskékkel, amely nem teszi lehetővé, hogy belemoshatjuk monolit, de rendelkezik egy állandó szellőzés hatását. A fedélzeten levő tábla kívülről lefelé haladva nem teszi lehetővé a vízcseppek behatolásához. A homlokzat oldaláról, Diabuse-ból készült, hasonlít a tömörfa tömbjére.

A fenyőpengyáról

 • Közvetlen pleken Tiszta oldalszakaszokkal rendelkezik, emlékeztetve a bélés megjelenését. Az antiszeptikus összetételű és lakkozott felületű felület a skandináv stílusú fajokból áll.

A fenyőpengyáról

Az esztétikai vonzerővel rendelkező közvetlen típus csökkentette a teljesítményt. Az egyes arcú elemek fedett ízületei gyorsan eltömődnek a sárral. A hornyokkal egyenes plakkok hatékonyabbak és megbízhatóbbak. Az ilyen megoldás felületi védelmet teremt a behatolástól egy agresszív környezetbe.

A festett planken egy fedélzetre kész. A gazdag paletta lehetővé teszi, hogy különböző stilizált megoldásokat hozzon létre.

A fenyőpengyáról

A fenyőpengyáról

Az árkategória 5 fajta ezzel a befejező anyaggal rendelkezik.

 • “Külön”. Leggyakrabban a besorolást a lakossági és nyilvános helyiségek belsőépítésére használják. Gyakorlatilag nem rendelkezik hibákkal, a tábla ugyanazon külső és technikai mutatókkal van kiválasztva.
 • “Prima”. Ebben a fokozatban nem több, mint két különféle hiba. A nem lakóövezetek, valamint a fürdő, szaunák, vendéglátóipari területek befejezésében.
 • “AB”. Ez a fajta természetes vagy mechanikai típusú hibákkal rendelkezhet, ha megfelelnek a DIN-68126 követelményeinek. Szabadtéri munkában.
 • “Nap”. Ugyanezek a hibák megengedettek, mint az előző fajta, de korlátozások nélkül.
 • “VAL VEL”. A legalacsonyabb minőségű, csak technikai célokra használják.

A fenyőpengyáról

A fenyőpengyáról

HASZNÁLT?

Pine Planken használják nem csak a homlokzati felületet anyag, hanem a belső befejező munkálatok loggiák, erkélyek, padlás, lakáscélú helyiségek, fürdő. Édes szerkezete sok éven át vékony lucfenyő szagot tárol.

Ezt az I. használja A kerítések építésében. Ezenkívül a tervezők dekoratív előzményeket, ömlesztett paneleket és még bútorokat hoznak létre. Az alkalmazás hatóköre hatalmas – mindez a vágytól és a fantáziától függ.

A fenyőpengyáról

A fenyőpengyáról

Beépítési

A homlokzati táblák telepítésének megkezdése előtt egy végzet elkészítése. A nagy vörösfurák antiszeptikus, erősítik a falakon a szigetelő réteg tetején csavarokkal vagy csavarokkal. A késések egymástól 1 métertől távol vannak. A homlokzat bevonatának irányába merőleges lag helyszín. Ha a tábla le van vágva, akkor végeik egy antiszeptikát is lefedik, mint minden más. Ha a homlokzatot tervezik festeni, akkor a külső oldal nem terjed ki a készítményre, mivel meg fogja sérülni a kiváló minőségű festményt.

A PLAQUENA második sorát először lefektetik. Ez azért történik, hogy a munka további kényelme – az első sor rake helyén található helyen van. A Reiki pozícióját feltétlenül ellenőrzi egy lézer vagy vízszint – Az igazgatótanácsnak szigorúan vízszintesnek kell lennie (Hacsak persze, a projekt nem más helyen van). A Start Rack ezután eltávolításra kerül, és az első sor a helyére van szerelve.

A fenyőpengyáról

A fenyőpengyáról

A végvégek derékszögben vannak kiömlöttek, és a sarok – 45 fokos. A rögzítőelemeket a hátsó oldalra kell felszerelni – jobbra és a középvonal bal oldalán. A táblák sorai között telepítse a műanyag eszközöket a szükséges rés szélességének beállítására, mivel a tábla az idő múlásával bővülhet. Ahogy a készülék telepítve van, az eszközök felszabadulnak és használják a következő sorozathoz. Ugyanígy a harmadik és a későbbi sorok összeszerelve.

A vezérlés egyszerűsítése érdekében több címkét alkalmazunk a sminkre a teljes magasságra. A második sor után és a fenti rangok rögzítve vannak, a kiindulási sín el van távolítva, és az első sor be van állítva. Ehhez a plakkot behelyezzük a felszabadított helyre, a felső rögzítőelemek a második sor alatt mozognak, és az alsó rögzítéssel rögzítve van. Ily módon a burkolatot a homlokzat egészében folytatják.

A fenyőpengyáról

A fenyőpengyáról

Arról, hogy mi a PlAquena előnyei a tűből, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása