A fűrészáru meleg sarkai

A faház minősége attól függ, hogy mennyire jól van a szerelvény. Minél több hermetikusan összeszerelték a házat a bárból, annál hosszabb ideig tartják fenn. A bárházak összeszerelésénél a meleg szög technológiáját használják, amely elkerüli a repedések és repedések kialakulását.

A fűrészáru meleg sarkai

Leggyakrabban olyan helyek, ahol a hő a faházakban megy a sarkok. Ahhoz, hogy hozzon létre egy tömítő kapcsolatot a fa, egy speciális szerelvény technológiát alkalmazzák, amely egy sűrű dokkoló a koronát. Azok, akik a házat a bárból fogják elhelyezni, meg kell vizsgálniuk a különböző típusú ültetési típusokat a meleg szöget, hogy tartós és meleg faház építsenek.

Leírás

A bárból származó meleg szög a nyírcsatlakozások speciális technológiája a tüskék és a hornyok bizonyos módon. Csak ennek a technológiának van kitéve, hogy elkerülheti a “hideghidak” megjelenését, amelyen keresztül a hő a házból fog menni, és nedvességet alakíthat ki a fa.

A fűrészáru meleg sarkai

Egy meleg sarok összeszerelése különleges felszerelés a sáv végein, amelyek a koronák elhelyezésekor szorosan alkalmasak egymásra. Ahhoz, hogy hozzon létre egy házat egy fától, számos fontos szabályt kell betartani:

 • vegye figyelembe az egyház és a tető teljes tömegének arányát;
 • A külső tényezők hatása nedvesség, szél, hőmérsékletkülönbségek formájában;
 • a sáv páratartalmának szintje, amely nem haladhatja meg a 20% -ot;
 • a zsugorodáshoz szükséges idő;
 • Megfelelően testreszabhatja az összes mélyedést és kiemelkedés, hogy a résidők nem alakulnak ki közöttük.

A fűrészáru meleg sarkai

A koronák összeszerelése után lehetőség van a természetes higroszkópos anyagok szögének további szigetelésére:

 • Pacles;
 • juta;
 • moha;
 • flanitin;
 • gyapjú érezte magát.

A fűrészáru meleg sarkai

A fűrészáru meleg sarkai

A fűrészáru meleg sarkai

A fűrészáru meleg sarkai

A helyes csiszoló sarok összeszerelése számos előnnyel jár egy faházhoz:

 • A naplóház olyan erős lesz, hogy nem lesz szörnyű talaj, földrengések és más külső terhelések;
 • A további szigetelés és az építkezés mentése nélkül tehető meg;
 • A penész és a gombák nem alakulnak ki, a kártevők nem jelennek meg;
 • A kötőelemek költsége csökken – egyszerűen nem kell.

A fűrészáru meleg sarkai

A fűrészáru meleg sarkai

A szerelvény különböző módon történik, amelyek saját jellemzői és a fa aljzatai vágásának módszerei. Az ilyen technológia megfelelő használata lehetővé teszi, hogy tartós és légmentesen záró házat építsen, amelyben a tervezetek nem fognak “járni”, és nedvesnek tűnnek.

A jól szárító fűrészáru egy megfelelően létrehozott meleg szöggel kevésbé hajlamos a deformációra és gazdaságosabb működésre.

A fűrészáru meleg sarkai

A vegyületek szünetei

A csatlakozási módszerek mindegyike saját mechanizmusa van, és több verzióban is elvégezhető: a maradékkal és egyensúly nélkül. Tekintsük típusukat:

 • “Tál”;

A fűrészáru meleg sarkai

 • “A mancsban”;

A fűrészáru meleg sarkai

 • téglalap alakú furnérral;

A fűrészáru meleg sarkai

 • “fecskefark”;

A fűrészáru meleg sarkai

 • “Oblom”;

A fűrészáru meleg sarkai

 • A végcserélés használata.

A fűrészáru meleg sarkai

A legegyszerűbb az egyoldalas reteszelő rendszer a fa összekapcsolására. Ezzel a találmány szerinti eljárással keresztirányú feliratok a profilozott fából felülről. A horony négyzet alakú vagy téglalap formájában történik. Néha használható rögzíteni.

A fűrészáru meleg sarkai

A kétoldalú kapcsolat összetettebbnek tartható. A felső és az alsó részen vágjuk a sáv vastagságán. Az ilyen kapcsolat a naplófülke tartósabbá teszi, és lehetővé teszi, hogy teljesen elkerülje az elmozdulást. Ezt a kapcsolatot csak egy sávon használjuk, csak a hibák és a szuka nélkül.

A leginkább hermetikus és legtartósabb a négyoldalas vegyület, amelyet nem használnak olyan gyakran, hogy az a tény, hogy a gyülekezés előtt komplexebb edzést kell végeznie.

A fűrészáru meleg sarkai

A leggazdaságosabb és egyszerű a maradék nélküli kapcsolat, amelyben a bár többlete nem teljesíti a falat. Az ilyen vegyület hátránya az alacsonyabb szilárdság a maradékkal való kapcsolathoz képest. Az ilyen kapcsolatok számos típusát használják.

 • Fa egy fában, amikor a bruss dokkot elvégzik, 50% különböző oldalakon vágva. Ilyen meleg szénnel a RAM után a rakás megerõsítése a várakozással erősíthető.
 • “A mancsban”, amikor a hüvely egy összetettebb technológián történik, és a szög tartósabb.
 • SPONS, amelyeket csak a fa tömör sziklákon használnak. A kopogások elvégzik a hornyok béléseinek funkcióit. Így az oldalsó oldal és a sáv vége kötődik. A kardok a fecskék farainak formájában tartósak, de csak szakemberek készülhetnek.
 • Jack, ha nem kell vágnia a fát. Ebben az esetben a profilozott naplók végei zárójelek, bilincsek, négyzetek segítségével rögzítve vannak. Az ilyen szerelési technológia használatakor a létrehozott ízületek további szigetelését igényli.
 • Tüske, Ha legfeljebb öt tüske és horony használható. A gyülekezés során a hornyokban azonnal elhelyezi a juta vagy a természetes higroszkópos anyagokból.

A fűrészáru meleg sarkai

Több időt fogyasztanak a közvetlen és hosszirányú dokkok. Ebben az esetben komplex típusú rögzítéseket használnak, amelyek speciális előkészítést igényelnek. Kosy zárakat használnak, ha nagyon ritkán keletkezik, mivel ez a technológia nagyon drága.

A fűrészáru meleg sarkai

Hogyan készítsünk magad?

Amikor a kész 150×150 vagy 100×150 mm-es késztermékes rúdból szerelhető össze. Ha a sáv zárolási mélyedések nélkül, akkor a sablon helyesen be kell tenned a kívánt méretet. Ha a vágást először végezzük, egy sablonon vagy sablonon végezzük, hogy a hornyok mérete ugyanaz legyen.

A fűrészáru meleg sarkai

Azok, akik nem tudják, hogyan kell a fejszékként dolgozni, meg kell húzniuk a hornyokat, rajzokkal vezetik. A munka megkezdése előtt meg kell őrizni a “Grooves in the Grooves in Groovery” technológiáját a koronában. A lefekvés előtt kis előkészítést kell végeznie, ellenőrizni kell a rögzítőelemeket és az ízületeket. A munkadarabok, amelyekből az SCB-t készítik és fonották, egy antiszeptikus és szárított feldolgozva.

A fűrészáru meleg sarkai

A fűrészáru meleg sarkai

A fűrészáru meleg sarkai

A legmagasabb három koronát, a szuka és más hibák nélkül, egy geometriával, amely ideális egy szalag alapítványhoz.

A kezdő asztalosok, akkor a legjobb, ha a legegyszerűbb módja annak, hogy hozzon létre egy meleg szög, amelyben nem kell inni guba és tüskék.

Ebben az esetben a fa egy másik napló oldalsó felületén helyezkedik el. Szögletes dokkokban, fém-konzolok vagy csapok, amelyek használat előtt olajjal kell lefedniük.

A megbízhatóbb lesz zárócsatlakozás, ha egy tüske be van helyezve a horonyba. Ebben az esetben tartósabb és lezárt. Ezt megelőzően sablonok segítségével a bár, a hornyok és a tüskék végein, amelyek akkor kötődnek a koronák sarkaiba. Annak érdekében, hogy a varratok jobban lezárták, meg kell kötned a szigetelés használatával, a naplók között. A hornyoknak teljesen meg kell felelniük a tüskéknek, hogy a falazat például 18×180 mm hermetikus volt.

A fűrészáru meleg sarkai

A fűrészáru meleg sarkai

A fűrészáru meleg sarkai

Először egy fából készült sablont kell készítenie, amellyel a profilozott naplók végein végzett jelölések végrehajtásra kerülnek. Minden bárban a létrehozott stencilek, hornyok és tüskék. A bár elhelyezésénél a rajzot kell használnia, amelyen a kastélyszegmensek váltakozása lesz jelezve. Ezért rajzolnia kell egy diagramot, amelyben:

 • a korona sorszáma;
 • a végén használt kapcsolat típusa;
 • A nyílások helyzete az összegyűjtött falban.

A fűrészáru meleg sarkai

A fűrészáru meleg sarkai

A fűrészáru meleg sarkai

A koronák alpontjai

Az összekötő szegmensek erősségének és sűrűségének növelése érdekében a fa kulcstól kell használnia a fát. Az ízületek rögzítése a zárral, váltakozó golyók tüske, és furcsa – horony.

A fűrészáru meleg sarkai

Az első szögletes kapcsolatot egy natív tüskés “polterev”. A következő koronák kapcsolódnak az öltözködési technológiához a legalacsonyabb bárral – akkor szorosan fekszenek a kastélyban. Miután a kapcsolatot meg kell erősíteni egy fűtőberendezéssel az alsó és felső.

Az első fából, a tüske 1/3-kor a sáv szélességétől. Az ékek hátralévő részében a hajó szélességének meg kell egyeznie a horony szélességével.

A 6×9 méteres méretű rúd összekötésének vázlata: A és C betűk falakat, D és B-keresztirányú falakat, belső partíciót jelölnek; 1. ábra – Stous ízületek.

A fűrészáru meleg sarkai

Amikor a koronákat építették, el kell kerülni a sávot és a sáv hosszirányú csatlakozását, ami nem lesz erős. A kezdő ácsók szakemberei Válasszon egyenes tüskét egy bruse kapcsolathoz.

Ahhoz, hogy használja, létre kell hoznia egy sablont, ahol 5 mm-es réseket kell biztosítani a szigeteléshez. Megmostam a tüskét, amit az oldalról kell előállítani, amely a napló belsejében fog kinézni. A tüskék más falai a bal és a jobb márciusban kell lenniük. Ehhez csak forgassa el a mintát a hátoldalon.

Megerősítheti a vegyületet egy fából készült hajlított segítségével, amely átlósan sétálhat a külső szög szélén.

A fűrészáru meleg sarkai

Ha meleg szöget hajt végre egy vidéki ház vagy a fürdő építése során egy olyan cselekmény tulajdonosaihoz, amely nem rendelkezik asztalos élményt, akkor érdemes egy kész fát, amely olyan hornyokkal vagy tüskékkel ér, amelyek többet fognak fizetni, mint a szokásosnál. Felhívhatod a szakképzett mestereket is, amelyek végzik a végek feldolgozását a “Groove-Spike” rendszer mentén, és technikai hibák nélkül felépítik a naplóépületet.

A fűrészáru meleg sarkai

A következő videóban megtudhatja az innovációkat a profilozott fa sarkában.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása