A Fugovovaline-Repülőgépek áttekintése és a választásuk

Gyakran a mindennapi életben, és különösen a termelésben egy fát használnak, vagy inkább munkadarabja. Hogy saját személyesen – nagyon fáradékonyan, és sok időt vesz igénybe. Ezért a piacon számos modell és gyártó által bemutatott fugovinális repülő automaták most egyre népszerűbbek.

Ami?

Ez a gép nagyon sokoldalú, mivel két termék magukban van – Fuganok és Pleasmus. Az első fő célja A munkadarab összehangolása. Amikor egy darab tábla vagy fa van oldala, vagy a felszíni bugars és más szabálytalanságok, a vágóelem lehetővé teszi, hogy javítsa meg. A FUGANOK is ki tudja adni a kívánt sarkokat az anyag számára. A reysmaus fő célja, hogy kalibrálja a szélességét és a megfelelő élhallat létrehozását.

Ez a fajta felszerelés több elemből áll. Az első az ágy, amely kiemelkedik az alapot. Ez a rögzített rész nagyon fontos, mivel minden más mechanizmus található. Az ágynak nagyon erősnek és fenntarthatónak kell lennie – pontosan az ilyen követelmények a fő, ha a kiváló minőségű modellek.

A design ugyanilyen fontos része egy asztali számítógép, amelyen a munkadarabot elhelyezzük, annak rögzítési és későbbi feldolgozását. Ez az elem két részre oszlik – tápláló fa és fogadó, ahol a végtermék található.

A főfeldolgozás a tengely rovására kerül sor, amelyen a kések találhatóak. A munka során fontos figyelemmel kísérni a termék ezen részét, mivel a legveszélyesebb és nagyon érzékeny fellebbezést igényel.

A fugovinális repülőtér teljes hajtóereje, amely bizonyos teljesítménymutatókkal rendelkezik. Gyakran fontos szerepet játszanak a berendezések kiválasztásában és megvásárlásában.

A gép elülső vagy oldalán van egy indítógomb és alapvető vezérlők, amelyek lehetővé teszik a paraméterek módosítását a munkadarab és az eredmény, amit kell használni.

Olyan elemek kiválasztása, amelyek a gép kialakítását alkotják. Ezenkívül specifikus termékeket lehet felszerelni más mechanizmusokkal, de már a modell és a gyártó modelljétől függ.

A fajok áttekintése

A fugoval-repülő gépek fő osztályozása az alkalmazás körében történik. Tehát a berendezések a belföldi (amatőr), félig professzionális és professzionális típushoz tartoznak. Mert minél magasabb az osztályosztály, annál drágább lesz.

A háztartási mini-gépek jóak, mert kis költségük van, és gyakran kicsiek, ami egyszerűsíti működésüket, és különösen a helyszínüket és a lehetséges szállításokat. Ezeknek az eszközöknek a funkciója nagyon egyszerű, de meglehetősen alkalmas az adományozásra vagy a hazai workshopra, a függetlenül nem feldolgozza a fát, és nem tölt el sok időt.

A félig profi gépek meglehetősen népszerűek, mivel számos szférában keresnek. A tapasztalt felhasználók otthonra szerzik őket, ha az életet a fa gyakori munkája kíséri, vagy ez egy további bevétel.

Az Alpories egységek egy kis termelés kiváló része is lehetnek, ahol nincs szükség nagy kapacitásra és kötetekre. Ez a fajta berendezés, a fő mechanizmusok mellett számos más elvégzési művelete hatékonyabb és változatosbb. Az ilyen termékek költsége lehet a legkülönbözőbb, de többnyire az átlagos tartományra utal.

A technológia szakmai osztálya magának szól – a legjobb technológiák és funkciók, a széles körű eszközök és a nagy hatékonyság, amelynek következtében a gyártási folyamat lehetővé teszi, hogy sok üres.

Az ilyen berendezéseket csak a termelésben használják, mert ott van, hogy a gépek képesek lesznek festeni magukat a maximális visszatéréssel.

A legjobb modellek értékelése

Költségvetés

BELMASH JT-2 204/210 S091A – jó modell, amely megbízhatóan elvégzi a munkáját. A motornak 1500 W teljesítménye van, ami elegendő ahhoz, hogy a különböző minőségű bilettekkel dolgozzon. A tervező tengely átmérője 51 mm. A tápegység 220 V-os tápegységből történik. A vágóelemet két jól élesített kést képvisel. A tervezés az övátvitelt használja. Maximális tervezési mélység – 2 mm. Hosszúság FUGAKA – 737 mm, járatok – 285 mm.

Súly mindössze 29 kg, telepítés kültéri. Az ágy kiváló minőségű anyagokból készül, és tervezése – a nemzeti csapat. A forgatási frekvencia eléri a 9000 RPM-et, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és haladéktalanul dolgozzon. A párhuzamos hangsúly az alumíniumból készült, egy 7 m / perc sebességgel automatikus anyagellátás van. A munkahely tisztaságát eltávolítható burkolat biztosítja, ahol a por és a fűrészpor felhalmozódik. A lejtés szöge legfeljebb 45 fok, méretek – 785x590x550 mm.

“ZUBR MASTER” SRF-254-1600C – népszerű hazai gép, amelynek fő előnye az egyszerű működésnek. A műveletek megváltoztatása mindössze néhány perc múlva fordul elő, az övtípusának átvitele lehetővé teszi a termék számára, hogy minél hosszabb ideig szolgáljon. Az elektromos motor 1600 W teljesítményű, és túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, amely nagyon hasznos tulajdonsággal rendelkezik a gép gyakori használatával. Két éles vágóelem működésével történő feldolgozás.

Az előző modellhez hasonlóan az automatikus anyagellátás rendszere van, amelynek sebessége 6 m / perc. Stanna hordozható, billet mérete – akár 5 mm vastagságú és 80 mm hosszúságú. A lejtés szöge – akár 45 fok, a mélység mélysége – 3 mm, járatok – akár 2 mm. A tengely forgási frekvenciája 9000 fordulat / perc, gépméretek – 1030x520x440 mm. Súly – 33.5 kg, hogy egy kicsit több, mint más analóg, de egy kicsit a szállítás és a helyszín. A szállítás sorában van egy állvány, nincsenek különleges hibák.

“Enkor Corvette-26 90260” – rendkívül univerzális felszerelés, amely jó megszerzés lesz a házban a műhelyben. Mind a tervezés, mind a repülés feldolgozását végezheti, és az egyik funkcióról a másikra való áttérés a minimális időt veszi igénybe. A gyártó gondoskodott a munkahely tisztaságáról, ezért felszerelte ezt a gépet egy fúvókával, amelynek alján található, ahol a táska található, ahol minden munkavállaló adódik.

Így a por és a szemét felhalmozódása nem zavarja a folyamat koncentrátumát.

Az 1500 W-os kollektor motor kiváló minőségű és megbízható túlmelegedéssel rendelkezik, amely túl hosszú használat esetén kikapcsolja a terméket. Forgási frekvencia – akár 8000 fordulat / perc, és átmérője – 50 mm. Két kést, tervezési mélységet – akár 2 mm, dőlésszög – akár 45 fokig. A feldolgozott rész maximális szélessége – 204 mm, vastagság – akár 5 mm. A tervezési táblázat mérete – 737×210 mm, súly – 28 kg. Ez a modell jó, mert a munkafolyamat a lehető legegyszerűbb, megbízható és biztonságos, mivel ez a gép jó fogyasztói felülvizsgálatokat tartalmaz.

Középosztály

Metabo HC 260 C WNB – sokoldalú termék megbízható és csendes motorral 2200 W-vel. Tápellátás 220 V-os tápegységről, a kialakítás kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a korróziónak. Ez a gép jó csomópontokkal és teljesítményegységekkel rendelkezik, és 5 m / perc sebességgel automata billetellenes rendszerrel is rendelkezik. A kés tengelyének átmérője – 63 mm, a vágóelemek két kések kettős pengével, ami növeli a munkadarab feldolgozási hatékonyságát. Chip picks – 3 mm.

Val forgatási sebesség – akár 6500 fordulat / perc, a biztonsági rendszer magában foglalja a túlterhelés és a túlmelegedés berendezések védelmét. Ez a modell jó, mert megbízható és kiváló minőségű összeszereléssel rendelkezik, és nem igényel állandó szolgáltatást is. A munka időtartama 5 év és több, mivel a technika tartósnak nevezhető. Kényelmes működésben, és kényelmes kialakítású.

A gép minden szükséges, ami szükséges ahhoz, hogy különböző nagy hatékonyságú üres.

JET JPT-10B – elegendő olcsó termék a középosztály többi modellje között. Ebben az esetben technikailag és hatékonyan nem rosszabb, mivel ez a gép minden szükséges egyszerű és kényelmes működéshez szükséges. A motor teljesítménye – 1500 W, a munkadarab automatikus adagolásának függvénye 6 m / perc sebességgel. A feldolgozási mélység elfogyásakor eléri a 3 mm, az indikátor 2 mm. Rotációs frekvencia – akár 9000 fordulat / perc, billetvastagság – akár 150 mm.

A design nagyon univerzális, mivel az asztalra és a padlóra telepíthető, amelyre speciális megállást használnak a konfigurációban. A vágóelemet két, már telepített és biztonságosan rögzített kések képviselik. A dőlésszög 45 fokig állítható, a gép mérete – 980x470x1120 mm, súly – 34 kg. Ez a modell nagyon népszerű, mert könnyen kezelhető, és nem igényel egy felhasználó rendelkezésre állását speciális készségek. A többi géphez képest előnyös volt a szerelvénye és a helyszínei.

BELMASH SDR-2200 – Sokoldalú gép, amelynek fő jellemzője magas feldolgozási pontosság. Ennek elérése érdekében a megfelelő finom kiigazítás szükséges, ami nem lehetséges minden felhasználó. A gyártó úgy döntött, hogy a termék mozgása a lehető legkényelmesebb volt. Az asztal nagyon széles, működési rendszerek vannak. Energiafogyasztás – 2200 W, tengely forgási frekvencia – akár 7700 fordulat / perc, vágás kések – 3, mindegyik jól élesített.

Maximális billet szélesség – 270 mm, vastagság – akár 120 mm. Tervezési mélység – 3 mm, gépméretek – 985x480x496 mm, súly – 73 kg. A funkciók között érdemes megjegyezni az automatikus anyagot legfeljebb 6 m / perc sebességgel, a párhuzamos fókusz 45 fokos,. A teljes készlet tartalmazza a burkolatot a chip eltávolításához. Van egy vonalzó, sablon, toló és más elemek, amelyek egyszerűsítik a termék használatát.

Ennek a gépnek a fő előnyeit nagy teljesítménynek és minőségnek kell nevezni a tervezés minden részének gyártásához.

Prémium

JET JPT-410 HH – Univerzális gép, amelyet gyakran sok nagy fakitermelő és gyártási vállalkozásban használnak a világ minden tájáról. Az összecsukható fugoval asztal és állítható ütközők hagyjuk, hogy igazodjon a készítmény méretei 150x407x225 mm, ami kiváló eredmény, és lehetővé teszi, hogy hívja ezt a modellt körében szokatlan fő versenytársai. Feed Rate – 7 m / perc, különösen erős motor 4500 W, tengely forgási frekvencia – akár 5,500 fordulat / perc. A fugoros leállítás szöge – akár 45 fokig.

A kések teljes száma eléri a 72-et, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy képes legyen a termék különböző lehetőséggel kezelni a meghatározott beállításokat, amelyek meglehetősen sokat vannak. Van egy motorvédő rendszer, maximális tervezési mélység – akár 3.5 mm, gépméretek – 1160x920x1000 mm, az alap kiváló minőségű megbízható anyagokból készül, így a rezgések minimálisak. Súly az összeszerelésben – 330 kg, van egy kipufogócső, amelynek hossza 100 vagy 127 mm az alkalmazott adaptertől függően.

PROMA HP 410B – Prémium modell, amely sok olyan műveletet végez, amely nagyon nagy pontossággal és hatékonysággal rendelkezik. Megbízható design, kiváló minőségű anyagok gyártási anyagai és rendkívül hosszú élettartama teszi ezt a gépet az egyik legjobbja. A technológiai rendszerek lehetővé teszik a legkényelmesebb és automatizált használatát, miközben nem tartalmazza a vékony egyéni beállításokat. A motor teljesítménye 4000 W, amely a tengely 4200 fordulat / perc sebességével együtt lehetővé teszi, hogy sok anyagot kezeljen a legmagasabb minőségben.

A repülés és a Fugovania maximális tervezési mélysége 5 mm. Az asztal mérete 1809×510 mm, a vágóelem három különösen éles kétoldalas kést tartalmaz, a gép működését 380 V-os feszültséggel végezzük, amely megfelel a termelési létesítményeknek. A ház tartós öntöttvasból készül, a vezetőszalag döntése legfeljebb 45 fokos, nagy pontosságú vonal épül. A zsetonok eltávolításához különleges következtetést kapnak, a gép méretei – 1900x850x1100 mm, súly – 377 kg.

Robland NXSD 310 – szokatlan eszközök, amelyek elsősorban a kis és közepes méretű hosszú üres lapokkal dolgoznak, mint az analógjaitól az árkategóriában. A motornak nincs ilyen teljesítménye – 3750 W, a tengely forgási sebessége – akár 5500 fordulat / perc. Összesen 3 kések Használt feszültség – 380 V, Feed Rate – akár 6 m / perc. Asztali méret – 430×310 mm, tervezési mélység mindkét üzemmódban – akár 4 mm. Ennek a gépnek az egyik előnye érdemes egy egyszerű kialakítást hívni.

Modell méretek – 1585x750x1010 mm, a lejtés lejtőjének maximális vége 45 fok, a teljes vezérlőrendszer két gombból áll, így a művelet nem nevezhető túlzottan összetettnek, mert a termék fő előkészítése állítható. Robland NXSD 310 jó, mivel gyorsan és ugyanakkor minőségi módon működik, ezért úgy tervezték, hogy a kis üresek kezelése. Súly – 280 kg, van motorvédelem, a tervező tengely kerítés biztosított.

Választott kritériumok

Mielőtt kiválasztana a fugovinális repülő gépet, lépjen kapcsolatba néhány olyan ajánlásokkal, amelyek segítenek abban, hogy ne tegyenek hibát a vásárlás előtt. Először is figyeljen a tervezési és gyártási anyagok megbízhatóságára. A megfelelő minőségnek kell lenniük, a hátlány vagy a szár elemek nem megengedettek.

A rögzítés sűrű, minden rendben és a lehető legnagyobb mértékben hangolódik – ezek a jó berendezésekre vonatkozó követelmények.

A kiválasztás során ne felejtsük el a jellemzőket, amelyek közül a motorteljesítmény, a munkadarab feldolgozásának mélysége, valamint a forgatás mértéke.

A gépre vonatkozó utasításnak világosnak kell lennie a felhasználó félreértése esetén, kapcsolatba léphet egy megbízható információforrással.

Ami a modelleket illeti, nem szükséges mindig csak a márkara támaszkodni. Érdemes lenne, ha professzionális felszerelést vásárolnak a vállalatból, amely megbízhatónak és igazán magas színvonalúnak bizonyult. Például egy olcsó szegmensnek van egy csomó jó képviselője nem a leghíresebb vállalatoktól, de ez nem rosszabbodik ebből a technikából.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: