A háztartási gumi kesztyűkről

Minden nő tudja, hogy a háztartási mosószerek használatával kapcsolatos házi feladatok ellátása során, amely vegyszereket tartalmaz, a kezek és a körmök bőrének nagymértékben szenvednek. Éppen ezért a háztartási gumi kesztyűk ma nagy igényűek. Ebben a cikkben feltétlenül megtalálhatja az egyes védelmi ügynökök összes információját: Jellemzők, típusok, gumi kesztyűkre vonatkozó követelmények. Azt is elmondjuk, hogyan kell helyesen választani és használni.

A háztartási gumi kesztyűkről

A háztartási gumi kesztyűkről

Jellegzetes

A gazdasági gumi kesztyű kötelező attribútum a ház tisztítási folyamatához. A műszaki termékek védelme a helyes kiválasztással alkalmazható különböző típusú munkák elvégzése során. Az edények mosására, például könnyű és vékonyabb termékekre. És ha közelebb kell lennie a fürdőszobába, a legmegfelelőbb a hosszú ragasztott kesztyű használata.

A minőségi gumi kesztyűt jellemzi:

 • erő;
 • megbízhatóság;
 • kopásállóság;
 • Nagy ellenállás az agresszív környezet hatására.

Továbbá, a kesztyű nem dobja ki a mozgásokat, kényelmes, kényelmes, feszes kezek és megtartják érzékenységüket. Természetesen sok előny is van, de vannak hátrányok is.

A legfontosabb, hogy a gumi kesztyű bőrét nem lélegzik, az izzadás növekszik. Ezenkívül az allergiák megnyilvánulása van.

A háztartási gumi kesztyűkről

A háztartási gumi kesztyűkről

Nézetek

A háztartási gumi termékek választéka, amelyet ma a fogyasztói piacon bemutatunk, meglehetősen változatos. Mindegyik különböző jelek és tulajdonságok különböznek, de a fő jellemző a gyártási anyag. E paraméter alapján gumi kesztyű ilyen.

 • Valódi gumiból. Ez a fajta termék latex, gumi. Latex termékek zökkenőmentesek, ami biztosítja a kezek bőrének maximális védelmét, és növeli a termék erősségét és megbízhatóságát. Ezeket kiváló szakítószilárdság és kopásállóság jellemzi. Ami az ilyen típusú termék hátrányait illeti, érdemes megjegyezni a Syln-koncentrált vegyszerekkel szembeni alacsony ellenállást. Latex ujjatlanok a legjobban használnak otthoni tisztításkor, mosogatók. Ezek szintén elengedhetetlenek a festékmunkák elvégzése során.

A háztartási gumi kesztyűkről

A háztartási gumi kesztyűkről

 • Mesterséges gumiból. Vinil és nitrilt használ. Az ilyen kopásálló termékek, tartós, kiváló ellenállással rendelkeznek mechanikai hatásokkal és vegyszerekkel. Mivel a mesterséges anyagok a kesztyűk tökéletesen ellenállnak az agresszív vegyszereknek, használhatók padlók mosására, tisztító WC-tál, csempe- vagy vízvezeték-eszközök.

Ezek a termékek hátrányai is vannak. Amikor Ha az integritása megtört, biztosan megtörnek. Ülj jól, de Az érzékenység elveszett.

A háztartási gumi kesztyűkről

Számos gyártó, aki elsősorban az ügyféllel, az egészségét, a háztartási igényekhez fűződő gumikesztyűk gyártásának folyamatában, a termék belső felületének gyapottermesztését. Az ilyen pamut lerakódással rendelkező kesztyű csökkenti az allergiás reakciók és a különböző irritációt a bőrön való megnyilvánulásának kockázatát.

A modern technológiáknak köszönhetően a személyes védelem előállításának folyamata során lehetőség van a fogyasztó maximalizálása a gumi termék fizikai-műszaki paramétereinek biztosítására, javítása érdekében.

A háztartási gumi kesztyűkről

A háztartási gumi kesztyűkről

Követelmények

A háztartási gumikesztyű gyártásának folyamata törvény által szabályozott. A termelés, műszaki paramétereit és tulajdonságait normázza ilyen dokumentumot GOST 20010-93 „Rubber Műszaki kesztyűk. Műszaki feltételek ». Ez a szabályozási dokumentum egyértelműen megírta az összes követelményt, amelyet a terméket konfigurálni kell, nevezetesen:

 • A hossznak legalább 30 cm-nek kell lennie;
 • A terméknek kétrétegűnek kell lennie;
 • A szín eltérő;
 • A kesztyű felülete egész, hibák, hibák, csomó nélkül;
 • Minden egyes készterméken meg kell jelölni, ahol a védjegy, a név, a gyártás dátuma, a szabványos, lejárati dátum, üzemeltetési szabályok és tárolás szabályai vannak.

A háztartási gumi kesztyűkről

A GOST is előírja:

 • A feltételes erő együtthatója legalább 16 MPa;
 • Relatív kiterjesztés szünetben – legalább 800%;
 • A savas mennyország együtthatója – legfeljebb 1 ph.

Abszolút minden gazdasági gumikesztyűt kell felelnie egy laboratóriumi vizsgálatok számának, ami után a tulajdonságok és műszaki paramétereket határoztuk meg.

A kutatás után is a szakembereknek azt kell következtetniük, hogy a termék teljesen biztonságos, nem tartalmaz káros anyagokat a készítményben.

A háztartási gumi kesztyűkről

A háztartási gumi kesztyűkről

A választási szabályok és használat

Csak vásároljon gumi kesztyűt, helyesen kell választani a maximális védelmét. Tehát, amikor választják, a következő pontokat kell figyelembe venni.

 • A gumi típusa, amelyet kesztyű gyártására használtunk – természetes vagy mesterséges.
 • Milyen vegyi anyagok lépnek kapcsolatba a termékkel. A koncentrált kémiai készítmények, akkor jobb, hogy válasszon egy terméket mesterséges gumi, és a termékek a természetes gumi lesz alkalmas detergensek, semleges kémiai összetételét. Megállapítható, hogy ideális lesz a különböző kesztyűk vásárlására vonatkozó döntés.
 • A méret. Figyelembe kell vennie a pálmaparamétereket és a mandzsetta hosszát. Fel kell tüntetni a terméken. Az S méret alkalmas egy kis kézzel, kis tenyérrel, m – a közepes méretű karokkal, az L és XL méretei a férfiak számára készültek.
 • Hossz mandzsetta. Minél magasabb a kesztyű, a nagyobb biztonság lesz a kezed.
 • Gyártó.
 • Ár.

A háztartási gumi kesztyűkről

A háztartási gumi kesztyűkről

Arra is szükség van, hogy vegye figyelembe a műszaki paramétereket, amelyek közül a legfontosabbak a kémiai stabilitás és képes ellenállni nyújtás, erő. Azt is kívánatos, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nincs allergiás gumi. A jó bevásárló kesztyűnek hosszú távú működési ideje van. De ez a paraméter közvetlenül a termék megfelelő tárolásától és használatától függ.

A következő szabályokat kell követnie:

 • a kesztyű elhelyezése előtt tiszta és száraz;
 • Ne használjon újra eldobható kesztyűt;
 • Minden használat után tisztítsa meg a terméket.

A háztartási gumi kesztyűkről

    Annak érdekében, hogy a kesztyű ne szakítsa meg a hosszú körmöket, javasoljuk, hogy pamutgolyókat helyezzen be az ujjakba. Ha egy kis lyuk megjelent a felszínen, húzza ki ezt a helyet, és írja be a szálat. A gumi kesztyű szappanoldatban mosható vagy mosható, kézzel eltávolítva. A víz hőmérséklete nem haladhatja meg a 40ºС-ot. Ezután törölje le a törülközőt és adjunk hozzá természetesen.

    Amikor a kesztyűt teljesen megszárítják, kívánatos, hogy keményítővel vagy talkummal megszórjuk, majd nem ragasztják őket. Tárolja száraz helyen – a megnövekedett páratartalom csökkentheti a teljesítmény jellemzőit.

    Tippek a kesztyű kiválasztásához.

    Kamat cikk
    ( Még nincs értékelés )
    Ossza meg barátaival
    123
    Megjegyzés hozzáadása