A HEX csavarhúzó jellemzői

A tulajdonos szerszámkészletében biztosan van egy hex csavarhúzó. Ezt az eszközt különböző munkákban használhatja: Bútor, Villamosmérnöki, Javítási munka és egyéb otthoni események összeszerelése során.

A hatszög egy fémszerszám, amely egy hatszög formájában van. Pörget és csavarja ki a kötőelemeket. Ez a típusú csavarhúzók nagy nyomatékkal rendelkeznek, amely magasabb, mint mások, például keresztek.

A HEX csavarhúzó jellemzői

Eszköz

Az ilyen csavarhúzó használatához legalább minimális információra van szüksége, ismerje meg eszközeit és típusát.

A klasszikus nézet három részből áll: rúd, fogantyúk és csúcs.

 • Kar. Gyártása során különböző nyersanyagokat használnak: fa, fém, gumi, néha műanyag. A kényelmesebb fogantyú egy tömörített tenyér alakú, csúszásgátló hatású.

A HEX csavarhúzó jellemzői

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Tipp. Tartós, rozsdamentes fémből készült. A forma attól függ, hogy a rögzítőelem elmélyülésétől függ, amellyel szükséges. A csavarhúzók modelljei mind a legegyszerűbb keresztes hadjáratokkal, mind pedig komplexekkel (csillagok formájában, speciális fúvókák formájában vannak, amelyek a megfelelő szögben élesítettek).

A mágneses hatszögek nagyon népszerűek, ami sokkal könnyebben dolgozik vele.

A HEX csavarhúzó jellemzői

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Kernel. Gyártásával, a legmagasabb szilárdságú acél, mivel a csavarhúzóval történő működés során az összes terhelés pontosan ezt az elemet. Még a gyártó után is a rúd átadja a fém keményedését.

A HEX csavarhúzó jellemzői

Nézetek

A Hexagon eszköz néhány faj, amely különféle munkákban működtethető a kötőelemek különböző elemeivel. A csavarhúzók átmérője a legkisebb (0,7 mm) és nagy (46 mm) között változik. A munka elvégzéséhez szükséges bizonyos méretet is választhat.

Az alábbiakban ismertetett csavarhúzó tartalmazhat.

 • G-alakú rúddal. Van egy nyomatéka, amely 10-szerese a többi csavarhúzó beállítások pillanatában. Gyakran találkozik a bútorszerelvényekhez.

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • T alakú rúddal. Azokban a helyzetekben, ahol sok erőfeszítést kell csatolnia, ha csavarja vagy csavarja be a különböző kötőelemeket. Ilyen készletben általában használt rögzítőelemek általában, például 2, 4, 8, 16 és 20 mm.

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Univerzális típus. Több dimenziós változatban kapható, segít a különböző típusú munkákban, de különösen a lakatosban értékelhető.

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Csavarkulcs. Ez a hexagoncsúcs neve, amely két csap formájában készült. Háztartási készülékek javításakor használják.

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Belső hatszögű. Ez a csavarhúzó nagy nyomatékhoz (magasabb 20% -kal magasabb) van kialakítva, amelyet erősen rögzített kötőelemekkel dolgoznak. Tartsa a HEX csavarokat bármilyen helyzetben.

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Végső fejjel. Ez a modell szükséges a kiálló mélyedésekhez – hatszögek. Segít olyan helyeken, ahol nehéz lehet.

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Csillag. A kis részletekkel kell dolgoznia, a kontextusban a csillag nézete. Gyakran használják a mobiltelefonok és a rádiótechnika javítását.

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Csavarhúzó egy bittartóval a végén. A bit egy hatszögletű fúvóka, amelynek végén egy működő felület. A bitek olyan speciális tartókba helyezhetnek be, amelyek különböző szerszámokhoz alkalmasak. Az ilyen fúvókákkal való munka nagyon kényelmes és praktikus.

A helyettesíthető bitekkel ellátott csavarhúzók igény szerint magasan képzett mesterek.

A HEX csavarhúzó jellemzői

A bitek típusai

 • Standard slot rh jelzéssel Ez egy kereszt alakú alakú hosszabbító a szerszámszár, szögben 55 fok, a különböző átmérőjű, amely eltér egy kis PH0 (alkalmas javítási kisebb berendezések) a nagy pH 3. Ez az opció szükség van a vékony fém csavarok csavarozására.

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Standard PZ. Ez egy kereszt alakú nyílás, amely ugyanolyan vastag élű, szög 50 fok. Lehet különböző méretek: PZ1, PZ2 és PZ3. Gyakran használják az univerzális csavarok csavarodását, amikor felszerelik a bútorokat.

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Közvetlen SL. Ez egy lapos slot, amely különböző szélességű. A jelzés után megadott számjegy a milliméter szélességét jelenti. A lapos alakú csavarok csavarjait.

A HEX csavarhúzó jellemzői

 • Torx. Az ilyen módosítás úgy néz ki, mint egy hatpontos csillag. Olyan esetekben, amikor erőfeszítésre van szükség a rögzítések meghúzáskor. Ritkán használják a mindennapi életben.

A mobiltelefonok és az elektromos berendezések javítása során a szervizközpontok és az elektromaster szakemberei használják.

A HEX csavarhúzó jellemzői

Használati feltételek

A hexagon forgó- vagy csavaranyaga nem igényel nagy erőfeszítést. Ha ilyen eszközt használ, akkor mindig tartsa be a biztonságot, és ne verte meg a csavarhúzót, ami nagy szilárdságot hoz létre a kart.

A HEX csavarhúzó jellemzői

Hogyan kell használni?

Először is meg kell választani a fajokat, a hatszög méretét, amely megfelel az elem rögzítésének méretének.

 • Ezt követően meg kell adnia a kívánt méretű csavarhúzót a rész nyílásába oly módon, hogy elfoglalta az összes helyet.
 • Ha M-alakú típusot használ, kívánatos egy rövid oldalt használni.
 • Ezután fokozatosan növelni kell a szerszám terhelését, amíg el nem éri a nyomatékot.
 • Ugyanígy kell cselekednie, ha csavarodik.

A HEX csavarhúzó jellemzői

A kötőelem hexade elég kényelmetlen, ha nincs speciális eszköz. De néha ez megtörténik, hogy anélkül, hogy a legtöbb eszköz lenne, cserélnie kell valamit sürgősen, promóció, javítás otthon. Ebben az esetben keresnie kell a hatszögletű alternatívát.

Az alábbiakban több tanács van erre.

 • Először megpróbálhat bármely más típusú csavarhúzót, de megfelelő méretű. Ugyanakkor az ellenkező irányba kell pihennie az arcán, és megpróbálja megfordítani a csavart, és fordítva.
 • Csavaros csavarokkal. A szálon bevonhatók, a hatszögbe helyezve.
 • A meglátogatott fájl alkalmas a megfelelő méretre vagy ugyanazon csillagra.
 • Ha a termék javításra kerül, akkor kis lyukat készíthet egy lapos csavarhúzó alatt.

A HEX csavarhúzó jellemzői

A HEX csavarhúzó jellemzői

Hogyan válasszuk ki?

Ahhoz, hogy jó eszköz legyen, megfelelő csavarhúzót kell vásárolnia minden alkalomra. A mai napig sok olyan eszköz van, amelyek eltérnek az ár, a minőség és a kompozíció. De mielőtt valamit vásárolna, meg kell ismernie a választott szabályokat.

 • A professzionális tevékenység folyamatos használatra való felhasználására a készleteket úgy kell megválasztani, amelynek részeként legalább 10-12 típusú csavarhúzó. A rendes otthoni használatra elegendő 3-5 faj van. Nem lehet megvásárolni őket készletekkel, de külön.
 • A kiváló minőségű hatszögek speciális instrumentális acélból készülnek. Az ilyen eszköz élettartama sokkal hosszabb, míg nem deformálódott.
 • Ha a vásárlást nem szabad megmenteni, mert a jó minőségű hatszög, bár költséges, de kiváló minőségű fémekből áll.

Az olcsó kínai eszközök kiválasztásakor nagy kockázatot jelent, hogy elrontják a javítófelületet, felszerelést vagy bútorokat.

A HEX csavarhúzó jellemzői

A HEX csavarhúzó jellemzői

A HEX csavarhúzó jellemzői

Torx bit áttekintés Lásd az alábbi videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása