A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A hidraulika szignifikánsan nagyobb lehet, mint a mechanika: a magasabb hozam, amely akár 90% -ot, és valamivel magasabb, finom, finom moduláció, a mesterek “úgy érzi” az aggregátumokat, akik “tiszta” mechanikát váltottak ki, amelyek kizárólag a fogak és csapágyakon vannak.

A hidraulikus présekről

Ami?

1795 g-tól különálló eszközként ismert. A hidraulikus sajtó a folyadékoszlop létrehozásának lehetőségét alapul, amely jelentős nyomóhatású hatású anyagként van. Erősség (kilogramm, erőfeszítések a munkadarab négyzetmentiméterenként) pusztán mechanikus sajtó észrevehetően vesztes a hidromechanikus: a mechanika hatékonysága 60-80%. Az összesített eszköz és elv az alábbiak szerint történik.

  1. A nyomás méréséhez a hidropress tartály egy nyomásmérőhöz van csatlakoztatva, amely tükrözi a folyadék valódi nyomását. Alapvetően ipari vagy átviteli olajat alkalmazunk ilyen folyadék – analógok a fékfolyadék, mint például a fékbetétekben.
  2. A vízszintes vágás során egy egyszerű sajtó tartalmaz két jelentéstevő hengeres edényt. A dugattyúk átmérője ezen hajókban különbözik. A legegyszerűbb esetben a hengereket vízzel töltjük, de a tartósság növelése érdekében (az acél, mint a fő anyagot, a rozsda, az olaj (fék, átvitel, ipari vagy transzformátor) használják (fék, átvitel, ipari vagy transzformátor) ).
  3. A Pascal által meghatározott minták alapján a következők irányítása: A rögzített folyadékkal töltött tér bármely pontján lévő nyomásnak nincs különbsége, és a dugattyúkon működő erők aránya az utóbbi területeivel. A hibák nélküli hidropress további erõvel rendelkezik a dugattyús területek arányával. A kis dugattyúknak kitéve, az olaj által továbbított erőfeszítés mindkét dugattyú alatt nyilvánul meg.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A formázásnak alávetett alkatrészek összenyomása.

A legegyszerűbb esetben a hidropress az üres anyagok gyártására szolgál. Például, a használata HYDROPRESS az élelmiszeriparban magában hatálya szilárd napraforgómag összekeverjük cukorral minta, külön blokkok – Mandula. “Masloby” Nyomja meg használni, és ha az olajat az ugyanazon napraforgómagból nyomja meg az olajat. A fémmegmunkálás, e, például, hogy megnyomva a szintereit magas hőmérsékleten az acél por (például, van csatlakoztatva a blokk a legkisebb hulladék után fúrás, fűrészelés, riforation acél alkatrészeket).

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

Nézetek

A vulkanizálás sajtója az alábbiak szerint működik. A készülék munkaterületén megnyomja az űrlapokat, amelyekben a nyers gumit behelyezi. A platformok nyomják az anyagot, miért kapnak zárt pozíciót. Nyers gumi a vulkanizált eloszláshoz képest a formában a nagyobb folyékonyság miatt. Ezután a préselési űrlapok felmelegednek, és a gumi felmelegszik velük – a keményedés, a saját már nem változatlan alakja van. A termelési rés végén, amely alatt gumi termékek készülnek, felszabadítják a “szinterezett” tartalmat. A sajtóberendezések munkájának kezelése számítógépes technológiák segítségével történik. A nyers gumi elhelyezése és a kézhez való felvétel.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

Ipari sajtó, például a napraforgómagból származó olajnyomáshoz csavarhúzóval rendelkezik. Itt a fő működési mechanizmusa, továbbá a négyzet alakú, kerek vagy négyzet alakú lapok, kell tekinteni az útmutatók, amelyek a mozgó platform leengedjük egy rögzített és emelkedik vissza, valamint egy vagy több erős csavarok, csúszó befogadására ujjak kapcsolódnak nekik. Az utóbbi lehet megvalósítani ugyanazt a hatékony csapágyak hogy sima csavar forgási, hogy nem engednek be lehet csavarni a lemezt is. De a sajtó tehető alapján a csatlakozó, a fő szabály – a préselés eszköz beszerzésének folyékony termékek gyártási úgy kell elhelyezni, hogy a mozgatható és fix lemezek párhuzamosan a föld horizontja, és a préselési kamra volt egy kimeneti , amelyből a kimenet (tapintatlan) csatorna áll.

A hidraulikus présekről

Padlónyomás – általában, nem nem, Amelynek szállítására (az eszköz javítása, termelési vagy egyéb) autót igényelnek.

Tegye a földre vagy egy erőteljes munkapadra – általában előre elkészített alapon, amelyet meg kell erősíteni.

A hidraulikus présekről

Csomagolás – csomagoláshoz létrehozott eszköz, például a hulladék. A garázskondícionáló aljzat alapján gyártották. A műanyag palackok (kisállat tartályok) ártalmatlanítására használják. Csomagolás Nyomja meg a hulladékpapír, a csomagolás és a csomagok hulladékpapírát, csomagolását és csomagolását, amely az idejét műanyagból és gumi játékokból, kopott gumiabroncsokból és a kamera sok helyén lyukasztották.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A szelepprés egy szelepmotorral felszerelhető, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan használhassa. A szelepmotort a legerősebb – tíz kilowattól vesszük, és elsősorban a termelési szállítószalagra használják, ahol a termékek volumene a legmagasabb. A motorfordulók negyede elég ahhoz, hogy nyomást gyakoroljon a kívánt erővel rendelkező dugattyúkra, és azonnal elérte a szükséges hatás.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A fémből és ötvözetekből készült alkatrészek gyártására használt vágás (vágott, bélyegző) egység forró és hideg bélyegzés módszerével. Az alábbiak szerint van elrendezve: A mobil (és rögzített) lemezek olyan mélyedésekkel és kiemelkedésekkel vannak felszerelve, amelyek fémlemezeket képeznek egy profil nyitott (bejövő keresztmetszete) formájában, minden olyan komponens, amelynek nincs sok hossza. A vágó sajtó segítségével egy hajlított P-alakú profil, zárójelek, nyakkendők, acél tömítések technológiai hézagokkal, tetszőleges (meghatározott) formában.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A hengerek helyével

A hengerek függőleges helye (olajtartályok), amelyben a dugattyúk kölcsönös mozgást tesznek a mellékelt erőtől függően – a végrehajtás klasszikus változata. A függőleges henger ilyen eszközökbe van felszerelve, mint a felső vagy alsó.

A hidraulikus présekről

A dugattyúk vízszintes helyzetét például alacsony mennyezetekben használják, A sajtógép normál működéséhez szükséges hely tetején korlátozott körülmények között. A horizontális prések előnye – rezgésszerelés, a legjobb manőverezhetőség a tömörítésben. A hengerek szögletes helye függőleges és vízszintes hengerekkel rendelkezik.

A hidraulikus présekről

A hengerek számával

A hidraulika sajtója nincs több henger. Azonban a gyakorlatban az “öngyilkosságok” használatánál túlnyomórészt egy és kéthengeres egységet használnak.

A termelési egységeknek fejlettebb jellemzői vannak – például három vagy négy henger jelenléte.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

Építéssel

Keretszerkezet – a sajtó zárt különböző része, amely alkalmas egy kis keresztmetszet (szélesség és magasság) krimpelő részeire. A nyitott keret alkalmas nagyméretű részekre – például egy acéllemez megnyomására 1 m szélességű, komplex profilban (bélyegzés).

A hidraulikus présekről

Az oszlopprés egy mozgó szerkezetre emlékszik, amely négy kerek szakaszos útmutatóban mozog. Az oszlopok lehetnek egy vagy két csoport – bizonyos mértékig egy teleszkópos kialakításhoz hasonlítanak. Két oszlop (4) készlete két mozgatható platformot igényelhet, amely lehetővé teszi, hogy nagy üres. Megállíthatja a mozgatható mechanizmust bármikor – technológiai szünetekre van szükség egyes szakaszokban.

A hidraulikus présekről

A zsidó design hasonló a több tíz és több százszor egy krimpelő szerszám, amelyben a felső rész – vagy mindkét rész – mobil. Az állkapocs sajtó hasonló a gigantikus átjáróhoz, de sima rögzítő arcokkal. Azonban a bélyegző prések a bélyegzett termékek fajtáktól és fajtáitól függően.

A hidraulikus présekről

Típusú meghajtó szerint

A kézi meghajtó hagyományos csavarral aktiválódik egy kapuval vagy karokkal. Az elektromechanika továbbadást továbbítja a hidraulika számára egy motor használatával. Például egy léptető vagy szelepmotor, amely az elektronikus kapcsolóasztalon alkalmazott impulzus-konstans feszültségből, bizonyos tekercsekhez használatos. Azok, amelyek bizonyos pillanatban mágneses mezőt állítanak elő, kölcsönhatásba lépnek a saját mágnesekkel a rotoron. Ennek eredményeképpen a forgórész a kívánt szögre forog, vagy bizonyos számú fordulatszámot tesz, amelynek energiája a dugattyúkat egy bizonyos magasságra mozgatására használják.

A hidraulikus présekről

Az elektromos motor helyettesíthető a motor folyékony üzemanyagon.

A motorfogadások és a dízelmotorok előnye nagy teljesítményű – tíz kilowatt – viszonylag kis üzemanyag-kiadásokkal.

A hidraulikus présekről

Alkatrészek és alkatrészek

A karbantartás (és javítás) esetén a sajtógép az alábbi pótalkatrészeket és alkatrészeket használja, amely cserélje ki az összetevőket. RAz emisszemet a pótalkatrészek cseréjével állítják elő, hasonló körvonalakkal, résekkel, méretekkel.

A sajtó legegyszerűbb alkatrészei közé tartoznak a dugattyúk tömítésekkel, rugókkal, csavarokkal, anyákkal, tollak préseléssel és rothadással, karokkal, elektromos motorral, sebességváltóval (kombinált présekben). Mivel az univerzális sajtó összecsukható – könnyen felszerelhető, és egy másik helyre szétszerelhető és átkerül, majd a nyomasztó lemezeket, az útmutatókat leválasztott részek formájában végzik. Szilárd (hegesztett) Csak vázkészítés, a fennmaradó csatlakozások és tartozékok az M-14-től m-20-ig terjedő csavaros vegyületek alkalmazásával hajthatók végre. Nem ajánlott használni a kisebb méreteket (a csavar munkaterületének átmérője, mivel az M10 és M12 csavarok legfeljebb 30 tonna súlyú erőfeszítés esetén egyértelműen nem elegendő, és a készülék rendszeresen sikertelen lesz A leginkább “betöltött”, felelős pillanatok.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A házi készítésű prések karbantartásához és javításához (komponensek cseréje), egy aljzat használható – teljes egészében a sajtó alapja, és az előző csatlakozó sikertelen, például egy henger tört vagy megtört egy rudat. Az aljzat részleges javítása is lehetséges, például az olajcsere, a dugattyús tömítések változása, a szelep nyomása.

Az ipari prések rendkívül speciális részeket igényelnek: tüskék, mátrix, szelepek, tippek hengerekhez, olajátmérő mirigyek, gombok karokhoz, kerethüvelyek, szivattyú fogantyúcsatlakozók és kész (egyszerű) javító készletek. Az elmúlt években 20 a legtöbb sajtó egyesítése és szabványosítása, javítási kompatibilitásuk biztosított – például a mirigyeket és a csatlakozókat több gyártó modelljeihez közelíthetjük meg.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

Tippek a választáshoz

Nyomja meg a – Superhalled Tool és Mass, és a létrehozott nyomás. A sajtó prototípusa az alelnök és a bilincs, de általában a gyakorlatban nem biztosítja a párok tonalmainak erőfeszítéseit. A kezdethez a sajtó 10, 12, 20 tonna erőfeszítéséhez alkalmas. A termelési műveletek továbbfejlesztése során a termelési pont kapacitásának növelése érdekében érdemes eladni ezt a sajtót, és megvásárolhatja a beállítást 30, 40, 50 vagy 100 tonnával.

Egyes mesterek egy nyitott keretrel rendelkező sajtót használnak – Kingpiece gyártásához, újraértékeli a csapágyelemeket.

A berendezés méretét a termelési hely értéke határozza meg.

Például egy 36 m2-es méretű garázs (a tér egy és műhely), akkor 30 tonna erőfeszítéssel megvásárolhatja vagy összeszerelheti a sajtót, amelyen több négyzetméternyi helyre van szükség (a telepítés) Maga azt jelenti, például 2 m2 – 1×2 m).

A hidraulikus présekről

Hatály

A hidraulikus sajtó a következő típusokra, típusokra és típusokra vonatkozik:

  • Sürgető csapágyak;
  • Hulladékok brikettálása – fűrészpor, szintetikus szemét, hulladékpapír, fa (zöldség) hulladék;
  • Spin étel, gyümölcslevek;
  • Lyukasztó lyukasztáshoz – például egy alumínium vagy műanyag billetre van szükség, hogy nyomja meg az (eladási) lyukakat szigorú szekvenciában, amely megkönnyíti a monoton, azonos típusú másolás;
  • Profilok kialakítása, Formázó profilok, zárójelek forró és hideg módszer.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

Vannak több tucat fajta munka, ahol a sajtó nélkül nem könnyű megtenni, de egyáltalán nem. Mindegyik fajtáknak saját sajátossága van. Például, egy spin növényi olaj tart átlagosan 12 perc ülésén, és a legtöbb házi telepítés alatt az idő alatt a fél préseljük 7 kg nem várt (illegális) nyers magvak.

Hogyan kell használni?

A sajtó használata előtt ellenőrizze a jelenlétét és az olajszintet. A telepítésbe esett légbuborékok meg kell jelölniük – az olaj nem tartalmazhatja őket. Ha elhagyják őket, az általuk gyakorolt ​​nyomás messze nem lesz a számított – különösen azon a beállításoknál, ahol a dugattyú merülés mélysége nem szabályozza a gépkezelő, és a motorvezérlő CNC-vel (vagy számítógépes vezérlés nélkül). Ha nem teszik ki a levegőt, ne adjunk hozzá olajat, akkor a rögzítőerő elégtelen lesz, annak ellenére, hogy a sajtó nyomásmérője szignifikánsan kevesebb nyomást mutat.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A sajtó bekapcsolása és tesztelése előtt a gépirányító külső ellenőrzése lehetővé teszi a károk azonosítását. Például lehetetlen dolgozni a sajtóban, amelyen hirtelen a kereten (elégtelenül laza kabát) megjelent. Az erőfeszítések kidolgozásakor felrobbanhat, és az üzemeltető manuálisan működik a kart (kézi) típusának nyomására, nagy valószínűséggel a hirtelen ellenőrzési veszteség miatt megsérül.

A Használat nagyobb használatához, ha a rögzítőelemeket rögzítjük. Részletek, amelyeken a működési nyomást előállították, valamint a gép mozgatható elemeit litolral vagy szolidollal borítják. A csúszkák és a szelepek tömítéseit szünetek és repedések esetén tesztelik, szükség esetén újak. Lehetővé teszi az olajszivárgás elkerülését. Maga az olaj évente egyszer változik.

Cső csatornái, például az üzenet az olaj henger konténerek, úgy lettek kialakítva, az üzemi nyomás körülbelül 400 Pa: ezek szolgálnak a másfél év, akkor a fáradtság okozta, csere kezdett ki kell cserélni.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

Az olaj cseréjének megmentéséhez tisztítsa meg a betétekből: a hiányzó kötet egyszerűen hozzáadható – a helyzet szempontjából. Töltse ki az olaj teljes mennyiségét nem ajánlott: minden liter a számlán, és az új gépolaj nem. Az olaj rendszeresen szűrt – évente legalább egyszer. Az acélrészecskékből való tisztítást mágnesekkel ellátott csővel végezzük: egy idő után ezek a részecskék ragaszkodnak hozzá.

Ne kezdjen munkát a sajtóval, ha nem minden munkadarabot kell feldolgozni. Az alkatrészek felek feldolgozása felgyorsítja a gyártási folyamatot, nagy visszatérést ad. Ne nyomja meg a részletek következő részét, anélkül, hogy eltávolítaná az összes előzőt: az újbóli bélyegzés rúghat néhányat. Általában a közelgő munka bármely funkciójával kövesse a sajtó leírását. Például nyomja meg a forgatáshoz való gombot nem alkalmas részek bélyegzőjére: Ehhez a sima cserélhető lemezeket profilozott helyettesítjük.

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

A hidraulikus présekről

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása