A KITS KITS és a választásuk jellemzői

Az eszközök bármely termelés szerves részét képezik. Azokat az amatőr munkák és a szakember számára tervezték. Clups – elengedhetetlen dolog az építésben. Ezek alkalmasak kiváló minőségű vízellátás vagy szennyvíz.

Kilátás és felszerelések

Ennek a készüléknek a fő feladata a szál rajza. A Clups alkalmasak az új csövek kezelésére, valamint a régi javításra. Használat előtt nincs szükség előkészítésre.

Egyesek összehasonlítják a felhőket meghalni, mivel ugyanaz a cselekvési elv. De még mindig vannak jelentős különbségek közöttük.

A csővezetékek sajátossága az, hogy a kezdeti vágóknak nincs ilyen erős elmélyítése, mint a többi. Ez a helyzet lehetővé teszi, hogy lágyítsa és előkészítse az első résidőket, és ez szükséges a helyes beállításhoz és a szál helyzetéhez, hogy ne menjen. A későbbi vágók fokozatosan elmélyítik a kiemelkedést.

A műszer fő feladata a kemény munka és a magas színvonalú végrehajtás megkönnyítése.

A piac különálló clushes-t és teljes készleteket mutat be a csövekre vágott szálak vágásához.

Az eszköz két kategóriába sorolható.

 • Helyhez kötött. Lásd a teljes körű gépet, elég nagy teljesítményű. A menet átmérője és a cső maga eltérhet: a legkisebbtől a nagyra. Ez speciális fúvókák segítségével érhető el.

 • Menetvágó hordozható készletek. Nem különböznek nagy dimenziókban. Ezek könnyűsúlyosak, és nem kötődnek egy bizonyos helyre. Egy speciális műanyag tokban tárolva különböző fúvókákkal és alátétekkel. Ilyen készletekben a szálak nem olyan nagyok, mint a helyhez kötöttek. Van egy kis lépés 2 hüvelyk. Leggyakrabban használt vízvezeték-szerelők és otthon.

Ezután a pipels vannak osztva a menet típusa, ami fontos, hogy válasszon rendesen, mert mindegyikük alkalmas egy bizonyos fajta munkát. A száljelölés hüvelykre és metrikára oszlik.

 • Hüvelyk. Az ilyen hornyos szög 55 fok. Általában ezek a modellek megtalálhatók az európai és amerikai piacokra szánt csöveken vagy csavarokban.
 • Metrikus. A terápia szöge 60 fokos. A mérési lépést milliméterben kell kiszámítani.

Sok gyártó nem osztja meg a felhőket néhány fajta fajhoz, mert valójában ugyanazt a funkciót végzik.

Csak a gyártás anyaga, a fúvókák száma és a menetmozgás változása megváltozik.

A piacnak kétféle munkatársa van.

 • Kéztípus. A legszebb és ismerős szerszám bármilyen vízvezetékhez. Egy ilyen klub megtalálható bármely boltban és nagyon kedvező áron. Nagyon kompakt és kisebb munkára szánták. Vezethet egy szőnyeget egy csőre, egy anyára vagy csavarra, és a szuperkonok cseréjére, nyúlására vagy korrekciójára is használható javításra. A fő mínusz, amelyet a leggyakrabban a szakértők megjegyeznek, az, hogy hatalomra van szükség ahhoz, hogy a fogantyút helyesen tartsa és húzza meg a fúvókát. Népszerű menetes modellek – ez 1/2 és 3/4 hüvelyk. A nagy átmérőjű csövek készségeket és teljesítményt igényelnek. A készletek speciális fúvókákat mutatnak egy egyszerű tartóval. És olyan készletek is léteznek, amikor az utóbbi rácsos vagy adapterrel van felszerelve. Ha a vágó kopott, akkor új lehet egy új. Szükséges egyszerűen csavarni egy csavart és megváltoztatni a vágási részt. Ha nincs fogantyú vagy tartó a készletben, használhat egy kulcsot, bármelyik kulcs “krokodil”.

 • Eklektikus típus. A professzionális eszközökre vonatkozik, és az ipari konstrukcióban használják. A teljesítmény 700-1700/2000 W. Így az otthoni használatra vagy az eldobható alkalmazásra, hogy megvásárolja ezt a készüléket, nem tekinthető megfelelőnek. A készlet tartalmaz egy 6 vagy több fejet, amelynek átmérője 15-50 mm. Ugyanazok a készletek találhatók hüvelykben. A fő plusz technikus az, hogy nem szükséges alkalmazni a spin erőt. A működés rendkívül egyszerűsített és gyors, így az idő megmenti az eltöltött időt. Alkalmas keményen elérhető helyeken, vagy ahol a cső a fal közelében található. Hátrányok: Nem használhatod az utcán és rossz időben. Az eszköz teljesen használhatatlan villamos energia nélkül.

Népszerű gyártók

Számos különböző készlet jelenik meg a piacon. Tekintsük a legnépszerűbbeket.

 • Zit-ky-50. Gyártó ország – Kína. A költségvetési lehetőség, amely alkalmas egy szálra különböző csövek rajzolására 1/2 és 2 hüvelyk közötti átmérőjű. Kompakt, minden műanyag tokban van. Heads száma – 6. Magában foglalja a kenőolajat is. A lehetséges fordított funkció. A mínuszok közül az alacsony teljesítményű, aktív használat esetén a vágó gyorsan kizárásra kerül.

 • Partner PA-034-1. Kínában gyártott. Az előző verzióhoz hasonlóan a Költségvetési osztályra vonatkozik, csak ebben az esetben a Krappa Manual. A legtöbb futó fúvókák közül csak 5.

 • “Zubre szakértője” 28271 – 1. Gyártó ország – Oroszország. Ezt a modellt a megbízhatóság és a kiváló minőség jellemzi. Tartalmaznak több műszakos fej. Menetirány – jobb. Teljesen fémből készült. Súly – 860 g.

 • RIDGID 12 – R 1 1/2 NPT. Gyártás – Amerika. 8 fejrészben. Minden kiváló minőségű fémből készült, kis műanyag szegélygel. Alkalmas mind amatőr, mind szakmai. Lehetőség van egy speciális fogantyúba vagy racsnisbe helyezhető. A szerszám tömege 1,21 kg. Most a készlet egyenlő a középosztálynak (a valutaárfolyam miatt).

 • Voll V – Cut 1.1/4. Gyártó ország – Fehéroroszország. A készletnek van egy fogantyúja és racsnis, valamint 4 feje mérete 1/2, 1, 1/4, 3/4. Önmagában tartós műanyagból készült. Súly – 3 kg. A funkció az, hogy könnyen megváltoztathatja a fúvókákat, és könnyen szabályozhatja a racsnetet. Valamint a fogantyú meghosszabbítható vagy megdöbbenthető.

Gyermek árnyalatok

Mivel a piac különböző készletek nagy választékát mutatja, számos kritériumnak kell megfelelnie egy jó termék megszerzéséhez.

 • A vásárlás előtt meg kell ismernie a csomagot, valamint a lehetséges munka elejét, különösen akkor, ha az eszköz otthoni használatra van kiválasztva. Számos fúvóka nem lesz garanciavállaló minőség, valamint néhány közülük soha nem használható.
 • Teljesítmény, ha az elektromos clusp van kiválasztva. Ez az egység ipari munkákra alkalmas.
 • Méretek és súly. Ha az eszköz nehéz – ez nem jelenti azt, hogy jobb lesz károsodás. Ez csak a fém minőségét szolgálja. Tehát vásárlás előtt meg kell csavarni az eszközt, hogy megértsük, hogyan fekszik a kezében, és kényelmes lesz, ha működés közben működik.
 • Menetirány. Két irány van: jobb és balra. Leggyakrabban az összes készletnek megfelelő mozgása van.
 • Építsen minőséget. Érdemes figyelmet fordítani a vásárlásra is, hogy a Jazbin alkalmazásakor az eszköz nem volt nyomás alá.

További információ a Klupp készletekről, lásd az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: