A körkörös mini fűrészekről

A professzionális kézműveseknek elvégzik az asztalos munkadarabok lenyűgöző mennyiségét. Ezért sokkal kényelmesebb a rögzített lemezfűrészek használatához. Ami a házi mesterekeket illeti, akik ritkán szembesülnek az ilyen jellegű munkákkal, akkor nem kell a megadott eszköz, és sok hely van. A legnagyobb igényben ma használja a tiszta körkörös mini fűrészeket.

Érdemes részletesebben figyelembe venni, hogy mennyire jól átgondolt és gyakorlati eszközök vannak olyan tulajdonságokkal és jellemzőkkel.

Leírás

Jelenleg mind a szakemberek, mind a szerelmesek szerszámok választéka nagyon gazdag és csodálkozik a sokszínűségükkel. Mielőtt a fogyasztók a legszélesebb választéka a gyakorlatilag bármilyen munkához.

A Mini formátumban készült körfűrészeket viszonylag közelmúltban külön résszel emelték ki. Az Orosz Föderáció területén az ilyen érdekes és funkcionális eszközök először a Rotorazer márkanév alatt jelentek meg. A megadott név és ma az elektromos eszközök hasonló osztályára vonatkozik.

A kompakt körfűrész népszerűsége nem vár meg.

A gyors növekedés a kereslet miatt nemcsak az eszközök kiváló funkcionális és műszaki jellemzői, hanem szerény méretük is, amelyek nem igényelnek sok szabad helyet. Tartsa meg őket otthon.

A Rotorazer keskeny szerszám. Egy új generáció képviselője és Az egyszeri klasszikus körfűrész vagy csiszolással helyettesíthető. Hasonló eszközök relevánsak az otthoni és szakmai munka szempontjából. Gyakran a rotorizátor használata különböző műhelyekben használható, ahol a soros bútorok lesznek. Kis körfűrész is helyettesítheti a nagyméretű berendezést, mivel ez nem kevésbé funkcionális.

A mini fűrész közötti különbség – számos olyan fontos eszköz helyettesíthető, amelyeket gyakran különböző munkákban használnak. Gyakran a professzionális gépek cseréjeként választják ki.

Ezenkívül ez a multitasking eszköz nagyon kényelmes. A legmodernebb mini fűrészek kényelmes fogantyúkkal és más kirándulásokkal vannak felszerelve, hogy biztosítsák a mester kényelmét.

Kevés emberek tudják, hogy a felfedező a háztartási eszközök új generációjában volt a márka Rockwell néven. Több mint 15 évvel ezelőtt azt mondta, a márka bemutatta az első körkörös mini-fűrészt Versa vágott. A komplexum nagyrészt hasonló volt a régi jó csiszolóhöz. A Rockwellből származó lemezfűrészt számos funkcionális modell képviseli. Mindegyiküket figyelemre méltó kapacitás és biztonság jellemezte. A készletben jó puszta volt egy szilárd típusú.

Egy ilyen modell segítségével lehetőség volt különféle anyagok csökkentésére, hogy komoly hatással volt az ilyen eszköz népszerűségére. Hamarosan hasonló eszközök találtak niche az európai piacon, de a Worx márka alatt.

Egy idő után kis körkörös fűrészek kezdtek megjelenni a világ minden táján. Az áruházakban általában különálló polcot különböztetnek meg, mivel ezek az ilyen termékek külön résszel reprezentálják.

Konstruktív jellemzők

Az ideális körfűrész kiválasztásakor, amely megfelelne az Ön igényeinek, fontos figyelembe venni a tervezési jellemzőit. Érdemes ismerni őket több részletet a megfelelő lemezfűrész példájáról.

A speciális fűrészlap fogakkal jár, mint a népi eszköz fő munkagépe. Egy kis elektromos motor miatt mozog. A legtöbb modern eszközön a megadott lemez az egész tervezés elején található.

A jelenlegi gyártók lemezeket készítenek a különböző acélbélyegek fűrészeléséhez. Mindegyikük rendelkezik a szükséges fogakkal. A szabályok és szabványok formájának meg kell felelniük a feldolgozásra tervezett anyagnak.

A fa számára nem lehet, mint a fém. A miniatűr körkörös, hogy vágja le a szilárd szerkezet anyagait, vannak speciális karbid támadások a fogaiban.

Ennek eredményeként minden munkamódszert gyorsabban végzik. A vágott vonal ugyanakkor kissé egyenetlen.

Annak érdekében, hogy a Master elvégzéséhez az összes munkálat teljesítésének folyamatában a Mester súlyos sérülést biztosítson, a fűrészlapot egy speciális burkolat védi. A legtöbb esetben a doboz teteje a maximális értékre van rögzítve. A lezárási folyamat során az alsó rész elkezd emelkedni. A készülék motorja egy miniatűr tokban található, simán áthalad a fogantyúba.

A kis minták általában műanyag házban történnek. Számos gumírozott alkatrész mindig jelen van.

A készülék kis kezdési gombbal van felszerelve. A legtöbb esetben a fogantyún található. Nagy aggregátumok fogantyúja a tetején, a mini körkörösen – a hátsó. A megadott fogantyú megtalálható egy kicsit láthatják és könnyen közlekedhetnek.

A lemezfűrészek másolatát gyakran kiegészítik egy speciális támogatási platform. A berendezésnek köszönhetően a mester nem tarthatja meg a szerszámot a súlyon, és a fűrész elhelyezése ebben az esetben pontosabb és igazolt.

Nézetek

Ne gondolja, hogy a mini fűrészeket csak egy szabványos modell képviseli. Tény, hogy az értékesítés ma találkozhat sok különböző típusú eszközzel. Vedd fel a tökéletes opciót, képes lesz bármilyen munkát megtartani.

Érdemes megfontolni részletesen, hogy milyen kis kör alakúak léteznek, és mit különböznek egymástól.

Kézikönyv

Ezt az eszközt meglehetősen bonyolult kialakítás és eszköz jellemzi. Jellemzően az ilyen típusú eszközöket meglehetősen vékony és rugalmas anyagokkal tervezték.

Használata, megengedett a következő feladatokat:

 • fűrészelés a fát, mozog a szálak mentén;
 • láttam egy fát a szálakon;
 • A fa különböző alfajok színezése (olyan anyagok, mint az MDF, laminált és forgácslap);
 • Vágja a fém vékony és lágy szerkezetet.

Az ilyen eszközöket a következő jellemzői jellemzi:

 • Nagyon szerény méretűek, amelyek megkönnyítik és a helyről a helyről helyezhetők;
 • alacsony tömegű (ez a jelző rendkívül ritkán haladja meg a 2 cm-es jelet);
 • Általában ezek a modellek alacsonyak;
 • A lemez mérete a kézi fűrészekben kicsi;
 • Az eszköz áramlásának mélysége nem különbözik nagy mélységben.

Szerszám hasonló felsorolt ​​tulajdonságokkal és funkciókkal ajánlott vásárolni egy vékony fa, valamint puha fém. Ezen anyagok esetében az ilyen eszköz tökéletesen illeszkedik. Ami a sűrűbb nyersanyagokat illeti – egy kis kézzel körkörös, valószínűleg nem fog megbirkózni, és komoly károkat okozhat.

Korong

A lemez mini fűrészt is meglehetősen bonyolult kialakítás jellemzi. Ennek az eszköznek a fő része a különböző anyagfűrészekhez tervezett lemez. Ez az elem speciális fogakkal rendelkezik, és az elektromos motor futtatása. Az ilyen eszközök jóak abban, hogy általában olyan további funkciókkal rendelkeznek, amelyek bizonyos munkákban vagy más munkákban nagyon hasznosak.

Ezek a kiegészítések a következők:

 • Képesség a propil mélységének beállítására – Ehhez lehetőség van eloszlatni a lemez vágási felét a készülék ellenállása tekintetében;
 • Por eltávolítása és zsetonok – számos eszköz modell van egy speciális cső csatlakozáshoz szükséges ipari típusú porszívó (ilyen finomítás különösen fontos, ha jön a nagyszabású javítási munkák, hogy megakadályozzák a por lerakódása más bútorok elem);
 • Véletlenszerű leállítási védelem – gyakran egy lemezfűrész kezdeményezésére, amely a két gombot egymás után nyomja meg;
 • Állandó üzemmód (megszakítások nélkül) – Ez a hasznos kiegészítésnek egészen az úton kell lennie, ha elég hosszú szakaszokat tervez, amelyek sok időt vesz igénybe.

Asztali

Ellenkező esetben egy ilyen körfűrészt álló helyhez kötött. Ez különbözteti meg a többfunkciós és nagyon kényelmes használat. Ráadásul egy hasonló gépet lehet elvégezni saját kezével, és sok házi mesterek foglalkoznak. biztos, A megadott egység több szabad helyet foglal el, De funkcióiban produktívabb lesz.

Ezekkel az eszközökkel való együttműködés kényelmesebb, mert ugyanakkor a kezek nem fáradtak. A mester sokáig meg lehet vágni a szükséges részleteket, anélkül, hogy támogatást keresne.

Újratölthető

Mivel a modern nagykapacitású akkumulátorok lenyűgöző méretűek, egy kis mini körkörös esetben, amelyek nehézségekbe ütköznek. A tágas akkumulátor ilyen formában nem illeszkedik. Figyelembe kell venni azt a tényt, hogy Ezeknek az eszközöknek a működtetése jó, mert nem maradhat olyan helyek mellett, ahol a villamosenergia-források jelen vannak.

Az akkumulátor modellek jóak és az a tény, hogy a tulajdonosuk további akkumulátort készíthet. Ez utóbbi lehetőséget ad arra, hogy meghosszabbítsa az aggregátum működési idejét.

Az akkumulátorok csak az a tény, hogy a működésük ideje korlátozott. Mindenesetre az akkumulátort egyszer meg kell vetni, különösen akkor, ha a technikát túlságosan aktív a maximális beállításoknál.

Felülvizsgálati modellek

A mai napig számos olyan népszerű és produktív modell található, kis körfűrészek. Nagyon népszerűek, mivel különböznek a funkcionalitás és a kis méretek. Érdemes megfontolni a legnépszerűbb modellek kis minősítését.

Skil

A Skil márka alatt a költségvetési osztály jó eszközei készülnek. Ezek eltérnek a 10 mm-es ültetésben, és a fűrészárcsa nagy átmérőjű (89 mm). Ez a népszerű eszköz finoman ellenállhat lenyűgöző terhelésekkel, mert a legmagasabb teljesítményminőség jellemzi.

A Skil termékek biztonságosan összehasonlíthatók a jól ismert és nagy márkákból származó drága mintákkal. Nem csak a hazai, hanem komolyabb felhasználásra koncentrálnak.

Sok bútorgyártó az ilyen eszközökhöz fordul, mivel a legmagasabb teljesítményt mutatják, és nem igényelnek folyamatos javítást.

Az egyik legnépszerűbb márka modell Skil egy példány az 5330 címkével. Ez az eszköz tökéletes, mint profi.

Azonban ilyen mínuszok vannak:

 • lenyűgöző súly;
 • Nem a legjobb ergonómia;
 • Magas költségek bizonyos – még a legegyszerűbb fűrész esetében is, akkor nem kevesebb, mint 2 ezer. dörzsölés.

Makita

A Makita HS300DWe egy kis körkörös az Univerzális kategóriájából. Ezt a hasonló hasonló technikáktól külön tervezték. Ez a tökéletesebb és szakmai szabályok külön kiegészítése. Ez a példány kis súlyú – körülbelül 1,5 kg.

Ami a Makita HS300DWE erejét illeti – az átlag az átlag eléri mintegy 1,400 fordulat.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a modell nagyon népszerű. Nem rendelkezik dühös véleményekkel a hálózaton, mint más hasonló példányok. Megszerzése makita hs300dwe nemcsak a szerelmesek, hanem a professzionális mesterek is. Ennek a modellnek a hatalma és minősége lehetővé teszi, hogy különböző munkákban használják.

Dremel

A DREMEL SAW modell beállítása Max DSM20 univerzális. Alkalmas fém, csempe és még fa is. Az üzletekben ilyen technikát találhat különböző készletekben. A Dremel Saw Max DSM20 igényelt modellje a vásárlókat megbízhatóságával, tartósságával és ragyogó minőségével vonzza. Ezért vásárolnak sok híres mesterek.

Ami az erőteljes eszköz mínuszát illeti, a következőket kell tartalmaznia:

 • a kiegészítő berendezés szerény méretei;
 • A különleges gonoszság hiánya (ajánlott univerzális alkatrészek használata).

“Rotorizáló”

A “Rotorizer” kompakt fűrészek a legnépszerűbbek és keresettek. Ők lettek a hasonló technikák sok más modelljének népszerűsítésében. Ezeknek a másolatoknak a fő előnye, hogy demokratikus költsége és kis súlya van. Ezek egy helyről a másikra blokkolhatók, és nem tesznek extra erőfeszítést.

A “rotorizáló” lemez mérete is eltérő lehet. Például a leggyakrabban talált modellek közül néhányat figyelembe vesszük, amelyben ez az elem átmérője 55 mm. A leszálló aljzat körülbelül 11 mm, és a súly 1,3 kg.

Sok “rotorizáló” modell (Kína) sokkal olcsóbb, mint az analóg. Az alacsony súly, az irigylésre méltó funkcionalitás és a széles körben elterjedt, ezek a modellek egyedül hívhatók a legkeresettebb.

Ezeket a példányokat azonban nemcsak pluszok, hanem mínusz is jellemzik. Ez utóbbi a következő mutatókat tartalmazza:

 • Kis lemezek – ezeken a modellekben vannak olyan kis sugarak törött lemezek, amelyek gyors és elkerülhetetlen kopásnak vannak kitéve;
 • A vágás kis mélysége – Ez a jelző csak 12 mm (nem lehet megfelelően levágni az LDSP levelét);
 • Modest Power Level – hasonló opciókban ez a paraméter lenyűgözőbb (kb. 2-3 alkalommal);
 • A megadott modell esete és tartozékai nem tudnak kifogástalan teljesítményt elérni.

Minden felsorolt ​​hátránya úgy tűnik, hogy néhány fogyasztó alapvető fontosságú és visszataszító a vásárlásból. Ha objektíven megfontoljuk az ilyen modelleket, akkor egyszerűek az átlagos “kínai”.

A hasonló termékek véleménye többnyire pozitív. Vásárlók, mint a jó minőség, a végrehajtás és a végtermékek költsége. Ezenkívül elterjedtek és megfizethetőek.

A lemezek kiválasztásának kritériumai

A mini körkörös lemezet helyesen kell választani, és számos kritérium fontos.

 • A szegfűszegek száma. Tartsa nyomon a lemezfogak számát. A számuk befolyásolja a vágott részek minőségét és a vágási sebességet. Minél kevesebb a fogak, annál hosszabb ideig vagy a munka kerül megrendezésre. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy a 20 mm átmérőjű teljesítmény optimális (modellek akár 85 mm-ig).
 • Az anyagparaméterek, amelyeket vágnak. Ha a sűrű nyersanyagok elválasztását tervezik, javasoljuk, hogy a karbid-harcosok által kiegészített lemez. Az ilyen adaptációk drágábbak, de hosszabb ideig működhetnek nagyobb teljesítmény mellett.

 • Lemeztípus motor teljesítménye alapján. A motor teljesítményszintje hatással van a megfelelő lemez kiválasztására. Például a “csúcs” alatt működő berendezéshez javasoljuk, hogy negatív saroklemezeket vásároljon nagyszámú fogakkal.
 • Külső lemezméret. Ügyeljen arra, hogy kövesse a kiválasztott lemez ezen paramétert. Ez a jelző nem haladhatja meg a lakásmutatókat. Ha ez a szabály megtört, akkor egy kis eszköz kevésbé kényelmes lesz, és ha szükséges, akkor nagyon nehéz lesz javítani egy speciális lemezen.

Hogyan lehet magad?

Mini körfűrész készíthető a saját kezével. A házi készítés nem lehet kevésbé hasznos és praktikus, ha helyes. Nagyon fontos, hogy először készítsen jobb és pontos rajzokat az összes meghatározott méretű és paraméterrel. A raktáron már a kész rendszer, egy kis fűrész gyártása nagyon egyszerűnek és gyorsnak tűnhet.

Készítsen ilyen eszközöket különböző eszközökből, például egy fúróból.

Ahhoz, hogy önállóan hasonló eszközt készítsen a ház számára, kövesse a következő munka sorrendjét:

 • Kövesse az acéllemezeket (3 mm), kivágja a 45×50 cm-es kvadricleset;
 • Keresse meg az ablakot a fűrészlemezhez 25×200 mm méretű; Csúsztassa azt egy csiszoló segítségével, és illessze be a széleket egy fájllal egy fájllal;
 • Készítsen 4 kör alakú lyukat, míg az átmérőnek körülbelül 6 mm-nek kell lennie ahhoz, hogy a technikát a táblagéphez rögzítse;

 • Szerelje be a lapot a lapra az ablakkal, majd helyezze el, és helyezze 2 lyukat a fűrészek telepítésére;
 • 5 mm-es lyukak a fűrész rögzítéséhez és a szálak készítéséhez;
 • Biztosítsa a hajtűket oly módon, hogy az elülső oldal szélétől körülbelül 1 mm-ig maradjon; Most az elülső részben hegeszteni őket;
 • Ezután további 4 lyukat kell tenned minden fémlemezen, hogy rögzítse az állványokat; Az utóbbi esetében nem szükséges a szálak elvégzése, a csapok csak a fémbázis tetejére hegesztenek;
 • A földszinten található fémlemezhez csatolja az anyákat mindkét oldalra;
 • Tegye a “bárány” támogató elemeit a profilcsőből, amelyhez a vonal csatolódik;

 • Megengedhető, hogy egy vonalat 32 mm-es szögből és egy pár acélcsíkból 40 mm-es szélességű csíkok;
 • Csíkok, hogy a grooves a “Barashkov”;
 • Hegesztsük a csíkot a hegesztés szögletes részéhez;
 • Győződjön meg róla, hogy az összes részlet a mi helyünkben van; Szétszerelje a designot, majd a festéket.

Ennek eredményeképpen kiderül, hogy a kis méretű asztali kör alakú. Ne cselekedjünk sietve. A túlzott sietség komolyan zavarhatja az ilyen munkát.

Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a tervezés minőségét a munka során a munka során, hogy megszüntesse bizonyos hibákat időben.

A fúró körkörös minifűrészelésének módjáról lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: