A Kraft Jacks-ről szól

A hosszú kerek kirándulásoknak még nem is mászhatnak Jack nélkül, mert bárki megtörténhet. Lépjen kapcsolatba a szervizállomásról is, nem mindig kényelmes, néha egyszerűen nincs a közelben. Leddery kerék nem lesz probléma, ha van egy jó jack a törzs a Kraft. Emelje fel az autót, hogy kényelmes dolgozni.

Sajátosságok

A Kraft Jack nem csak kiváló minőségű, hanem megfizethető is. A népszerű vállalat alkatrészeket gyárt a hazai autók számára. A német technológiák lehetővé teszik a gyártó számára, hogy igazán magas színvonalú terméket végezzen. Széleskörű aljzatok Különböző fajok lehetővé teszik a megfelelő eszköz kiválasztását.

Nézetek

Jack lehetővé teszi, hogy emelje fel az autót a szükséges magassághoz és javítva ebben a helyzetben. Szerszámfajták lehetnek ilyenek.

 1. Rombikus csavar. Hosszú csavaros beállítva átlósan egy négyoldalas keretben. Meg kell forgatni az emelésre. A keret teteje közelebb kerül, de ingyenes eltér. Ennek eredményeként a mechanizmus részei az autóban és a földön pihennek.
 2. Hidraulikus teleszkópos (palack). A mechanizmus dugattyúval, szelepével és folyadékkal rendelkezik. A kart használva az anyagot a kamrába szivattyúzza, és felemeli a dugattyút. Az utóbbi két részből állhat. Elég ahhoz, hogy lefordítsa a szelepet az ellenkező helyzetben, hogy csökkentse az aljzatot.
 3. Hidraulikus alhálózat. Széles bázis a görgőkkel az autó alatt kell elküldeni. A dugattyú szögben nyomja meg a megállást. Ennek eredményeképpen a készülék mélyebben belép az autóba, emelve. Ugyanakkor a mechanizmus maga nem különbözik az előző verziótól.
 4. Állványkar. Hosszú keret lyukakkal kiemeli ezt a csatlakozót többek között. Ez a rész az autó oldalán van felszerelve, a felső fogantyúk tartásával. Egy autót akaszthatsz egy horogra vagy kerékre. A mechanikus tengelykapcsolót a kar aktiválja, és az emelő részt a keret mentén mozgatja.

Felülvizsgálati modellek

A Kraft a modellek széles skáláját kínálja az autótulajdonosoknak.

 • CT 820005. Ellenáll 3 tonna. A testet simán és pontosan emeli a megfelelő magasságban. A rúd típusú hidraulikus aljzat biztonsági kábel rendelkezik. A maximális súly meghaladásakor a készülék nem fog megtörni. Jack olyan vajjal dolgozik, amely télen nem fagyasztott. Emelési magasság körülbelül 39 cm.

 • 800019. A hidraulikus függőleges csatlakozó legfeljebb 12 tonna ellenállhat. A horog magassága 23 cm, ha emelést emel 47 cm.
 • Elektromos csatlakozó csavarkulccsal. Az eset megkönnyíti a készüléket a csomagtartóban. A maximális súly 2 tonna. A készülék lehetővé teszi, hogy simán emelje fel a rakományt. A modell könnyen használható és hosszú élettartammal rendelkezik.

 • 800025. Mechanikus Rhombic Jack. A maximális terhelhetőség 2 tonna. A horog magasságát mindössze 11 cm, ami meglehetősen kényelmes, az aljzat 39,5 cm-rel emeli az autót.

 • Kt 800091. A Rack Jack 3 tonna terhelés ellenáll. Az emelési magasság 135 cm, ami kényelmes dolgozni. Az egyszerű kialakítás teszi a Jacks megbízható és kopásálló.

 • Fő. Egy egyszerű rombikus szerszám lehetővé teszi, hogy felemelje a súlyt, ami 1 tonna. A pickup magassága kicsi, csak 10 cm. A készülék gumírozott platformot kapott, ami nagymértékben leegyszerűsíti a használatát. Az emelési magasság 35,5 cm, a modell hőmérséklete -45 ° C-ig.

Választott kritériumok

Jack választását gyakran szem előtt tartják, és hiába. Az ilyen eszköz a leginkább inopportune pillanatot hozhat. Már sokan tudják, hogy a támogatásnak megbízhatónak kell lennie, és az emelő talajnak gumi béléssel. Vannak más fontos kiválasztási árnyalatok is.

 1. Terhelhetőség. Odin a legfontosabb jellemzőkből. Kezdetben kiszámítani a gép hozzávetőleges súlyát, figyelembe véve a kabinban és a csomagtartóban lévő dolgokat. A személygépkocsi esetében egy csavaros eszközt vehet igénybe, maximális terheléssel 1,5-3 tonna. Podcast vagy palack nézetek 3-8 t-t – opció SUV-k számára. A teherautóknak lenyűgözőbb jellemzőkre van szükségük.
 2. A pickup magassága. Szükséges a gép eltávolításától. A teherautók és SUV-k tulajdonosai általában 15 cm-es állományt tartalmaznak, nincsenek problémák merülnek fel. De a személygépkocsik számára érdemes felvenni a gördülő vagy csavarokat.
 3. Emelési magasság. Talán az érték 30-50 cm-es tartományban van, ez elég ahhoz, hogy kicserélje a kerekeket és a kisebb munkát. A rohanás aljzatok felemelkednek, akár 100 cm-ig. Ez egy jó döntés, ha terepjáró utazás.

A Kraft Rhombic mechanikus aljzatairól lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: