A kréta festék gyártásának finomsága megcsinálja magát

Van egy nyilatkozat, hogy a javítási vállalkozás költséges és zavaró, de ma és ez a folyamat lehet érdekes, sőt lenyűgöző, különösen, ha valamilyen munkatípus csinálja magát. A helyiség belsejét átalakíthatja a Chalk festékkel, amelynek saját funkciói és előnyei vannak a befejező anyagok többi részében.

A kréta festék jellemzői

Az ilyen típusú festék egyik jellemzője egy meglehetősen tartós bevonatot képez a felületen egy matt. Festék, a bevonat típusától függően stylist vagy texturált lehet. A festék fő előnye a kopásálló felület kialakulása, amely szappanoldattal kezelhető, nem is beszélve a kréta mintázat eltávolítására.

A kézműves festék az univerzális befejező anyagokra utal, mivel az anyagok nagy részében jól megy, legyen ez fa, fém, kő vagy üveg. Ezzel átalakíthatja bármely bútor felületét, Végtére is, meglehetősen egyszerűen alkalmazza, és a rögzített réteg nagyon gyorsan szárad.

Nem számít, hogy milyen felületet alkalmaznak a kompozíció, a képződött réteg segít a meglévő hibák és a fán és a fémen.

A festék környezetvédelem biztonsága kétségtelenül. Nem mérgező, és nem osztja ki a károsodást a környező térbe. Tűzálló anyag, így bármelyik szobában díszítheti a felületeket. De érdemes emlékezni erre A festékfesték a csak belső munkákra használatos fajokra utal.

A kréta kompozíció színezése bármely rendeltetési hely helyett lehetséges, függetlenül attól, hogy ez egy gyermek, konyha vagy bejárati terem. A gyermekek számára egy stilizált felület képes megmutatni a tehetségét, mert rajzolhatja rá. A konyha egy másik szoba, ahol a stitiális felületnek kell lennie. A konyhai fülhallgató szekrényein, az asztali vagy fal területén, A kréta festékkel borított felület segít recepteket írni, emlékeztetőket hagyni háztartások, menü vagy bevásárló lista.

A folyosó szintén kiváló hely a sitűhű felületekhez. A felszínen írt emlékeztetők nem engedik elfelejteni, hogy mit kell vinned, elhagyja a házat, vagy sürgősen írja a telefont.

A krétafesték segítségével szinte bármilyen elemet díszíthet: egy tálca, a gabonafélék, a vágódeszka, a tartály, növények és egyéb dolgok, amelyeket alá kell írni.

A stílusos festékeket széles körben használják, nem csak otthon, hanem a közintézmények befejezésére is használják: kávézók, bárok, éttermek, irodák.

Nézetek

A fajok egysége a festék összetétele és a réteg alkalmazása következtében kapott felület összetétele miatt történik. A British Designer 1990-ben hozta létre, a kréta festék volt az eredeti összetétele és a Chalk Paint márkanév alatt értékesített. A kompozíció receptje eddig nem kerül közzétételre, ezért sok másolatot készítenek a piacon lévő komponensek széles skálájából. Minden festéknek vízalapja van, És a jelen lévő adalékanyagok megadják a megfelelő neveket a Chalome-nak.

A gyanta gyantát természetes vagy szintetikus eredetű összetételében gyantát tartalmaz. A szilikátok ásványi fajokban vannak jelen.

A tejfestékek további összetevője a kazein, és az olajok tartalmaznak lenmagolajat. Ezen színek közül bármelyik használható üveg, fém vagy fa művészet festéséhez, a legfontosabb dolog az, hogy kiválassza a megfelelő opciót.

A kész kréta-készítmények bankokban vagy dobozokban kaphatók. A leghíresebb ma a finn gyártó, amely széleskörű festékeket és lakkokat termel, beleértve a lopott festéket is. A kréta festékkel kialakított bevonat különböző felületekkel rendelkezik: Sima, alkalmas rajzolásra és egy hiba, megkönnyebbülés.

Svéd vagy finn festékek, amelyek sima vagy szerkezeti felületet alkotnak, különböző típusokhoz tartoznak, és egyes összetevők különböznek, amelyek ezeket vagy más tulajdonságokat az alkalmazott réteghez adják. A texturált vagy elavult festék alapja akril, szilikon vagy latex (gumi) emulzió.

Ahhoz, hogy a stylist felület mágneses tulajdonságait egy latex emulzióba adjuk Adjunk hozzá kis fémrészecskéket. Festék mágneses tulajdonságokat adnak. Mágneses festék, hogy jól járjon bármilyen anyaghoz, és a kialakult felület jó segítséget nyújt a gyerekek képzési osztályában.

Emulziók, amelyek létrehozzák a stylist tábla hatását a felületre, általában sötét színekkel rendelkeznek: fekete, szürke, fémes, sötétzöld, burgundi és barna. Szükséges annak érdekében, hogy a kréta rajzoljon, hogy észrevehető legyen a felszínen. Színtelen bázis is rendelkezésre áll, amelyet bármely árnyékolásra lehet adni, kaliber hozzáadásával a tartályban vagy színfelület festése.

Az egyes tételek díszítéséhez és festés falához gyakran használják a gyöngyfestéket. A fehér színt leggyakrabban a mennyezet felületének befejezéséhez használják. A mennyezeti hőmérsékletet készen állt készítményekként lehet elvégezni, így otthon főzzük. Hővel, speciális hőálló vagy tűzálló készítményekkel ellátott anyagok esetében.

Annak érdekében, hogy a rajz a felszínen tartsa, ameddig csak lehetséges, a díszített elemet a sütőben lévő tüzelésre küldjük. A hosszú hőmérséklet-hatás lehetősége a kréta kompozíciók magas hőállóságának köszönhetően lehetséges. Ezek közé tartoznak az üveg vagy kerámia festéséhez használt festett festékek.

Mit kell a főzéshez?

A kréta szerkezeti festék elkészítéséhez több összetevőt kell készítenie. Az alap, mint általában a “csillag” befejezett akril vagy latex összetétele. Az akrilfesték örökkévaló klasszikus és alapja az összes típusú kréta kompozíciónak.

Hogy egy buggy felületet kell kitölteni. Számos anyag töltőanyagként használható: kő morzsa, kvarc por, szintetikus szálak és egyéb komponensek, amelyek a festett vonzó megkönnyebbülést adják. Ezeket az alkatrészeket a részecskék méretétől függően osztályozzák: durva szemcsés (legfeljebb 2 mm), finom szemcsés (≥0,5 mm) és közepes részecskék.

Ismeretes, hogy az akril kompozíció gyorsan megszárad, de ez a festék tulajdonsága nem mindig pozitív. A művészi és dekoratív munka megvalósítása során a gyors szárítás nem előnyös, ezért az elkészített oldathoz szárított retardert adunk. Rögzítő komponensként rögzítőt használnak. Ez nemcsak kréta felszíni hatást eredményez, hanem adhéziós kompozíciót is tartalmaz az anyaggal.

A hagyományos köpés, a vakolat vagy a habarcsok használata felületi szilárdságot és mechanikai expozícióval szembeni ellenállást biztosít.

A textúra-festékek összetevői szilárd részecskék, és oldószert adunk a kívánt konzisztencia összetételéhez. A hígítóalkotások és latex komponensek vízét használják.

A készítmény alkalmazása különböző eszközöket használhat. Bizonyos eszközök használata a festmény összetételének vastagságától és a használat helyétől függ. Folyékony készítmények alkalmazásához permetezőt használnak, és vastag konzisztenciájú festékekhez keféket, görgőket és szivacsot használunk.

Receptek

A krétafesték elkészítése érdekében nem szükséges sok összetevők. A legtöbbjük ismerős mindenkinek, és a személyesen előkészített kompozíciók költsége sokkal kisebb, mint a kész festékeké.

Számos recept van, amellyel egy síkhatással rendelkező felületet kaphat. Az egyes receptek alapja az akrilfesték, amely a munka alapján van kiválasztva. A homlokzatfestéket külső munkához használják, és egy másik összetételt használják a helyiségeken belüli felületek festésére.

 • 1. receptszám. 200 gr-et kell keverni. akril kompozíció két cementkel. Tiszta cementet vagy keveréket használhat.
 • 2. receptszám. Ez a recept alkalmas kis felületek festésére. A keverék összetétele a három részt foglal magában, a festék egy része a akril matt lakk, egyik része a cement, nyárson, vagy csempézett habarcs, és egy része a víz.

A krétfelület beszerzéséhez ilyen összetevőt használhat a szokásos élelmiszer-szóda formájában. A színező készítmény 2/3-án a szóda 1/3-át lesz szükség. A szóda helyett keményítőt használhat. Az összetevők aránya megegyezik, de a víz hígításra van szüksége egy kicsit.

Annak érdekében, hogy a legjobb kompozíció, amely leesik a sima réteg, nem igényel csiszolást és öltönyt Bármely anyagra való alkalmazásra, el kell állítania a kalcium-karbonát (kréta) és a festékek keverékét. A kalcium-karbonát por tömege hasonló arányú festékkel keveredik, mint szóda. A kréta a festési felületekhez egy kor régi hagyomány, így ez a recept a leggyakoribb és kereslet.

Az optimális lehetőség az épület gipsz, amely festékkel keveredik az arányban 3: 1. Különböző alkatrészek Add hozzá a kompozíció megkönnyítéséhez. A választásuk a várható hatástól függ.

A Texture Velvet felületet fém fűrészpor és kvarc homok hozzáadásával lehet elérni a főösszetételhez. Ez a kompozíció kiváló megoldás a fali dekorációhoz.

 Festési technológia

A texturált vagy stylist alap színezése bizonyos felületi előkészítést és eszközöket igényel. A lopott réteg alkalmazása esetén szükség lehet ecsettel, ha a felület kicsi, és a görgő, ha a felület jelentős méretű. Egyszerű vagy fogaskerék spatulák, sablonok, kemény kefék és szerkezeti görgős szivacsok használhatók a textúra festékréteg alkalmazására.

A szerszám választása a tulajdonos vágyától és a várt hatástól függ.

A festés előkészítését el kell kezdeni a régi bevonatok tisztításával. A szemétfesték rétegének alkalmazása érdekében meg kell mentenie a felületet a szabálytalanságoktól, és csiszolópapírral políroznia kell, különösen akkor, ha az alap szilikon. A texturált bázis felületének festésével távolíthatja el a nagy hibákat, és szükség esetén előrehaladást. A festék tökéletesen tökéletesen lesz a beton, a tégla, a kő és a vakolat felületén, Anélkül, hogy igényes fárasztó igazítás.

Annak érdekében, hogy a pilon (marker) és a szerkezeti festék sima réteget helyezzen, alaposan keverjük össze a készítményt, és csak azt követően, hogy az előkészített tartályba öntjük. A felületi színezést keményen elérhető helyekkel kell elkezdeni, fokozatosan a fő felületre. Az első réteg alkalmazása után várni kell a teljes szárítást, és csak akkor alkalmazza a második réteget.

Hasznos tanácsadás

  A felület festése és későbbi szárítása egy meghatározott mikroklímával ellátott szobában kell átadnia, a levegő hőmérsékletének legalább 10 ° C-nak kell lennie, és a páratartalom nem haladhatja meg a 85% -ot. A nap folyamatos hatású felületét karbonát-kalcium-krétával kell kezelni, puha körkörös mozdulatokkal dörzsölve.

  A festett felület nem működtethető, mint két nap. Meg kell várni a réteg teljes elutasítását. A készítmény előkészítése a felület színéhez, ki kell számolnia a költség kiszámításához. A textúra festék nagyobb, mint a stylist, a költségfogyasztás. Az 1m²-es festéshez legalább 600 grammra van szüksége.

  A kréta festék a saját kezével segít jelentősen megmenteni a költségvetési alapokat, és lehetővé teszi, hogy mindenki úgy érzi, mint egy tervező.

  Mester osztály a recept a sima kréta festék saját kezével, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: