A legjobb Platekores áttekintése

Az építőipari gépek piacának széles választékát kínálja a gyártók és termékeik. Gyakran, mielőtt egy adott terméket vásárolnánk a fogyasztóknak, kérdések merülnek fel, hogy mely modellek megbízhatóak és jobbak. Ez vonatkozik a stovetures elválasztó függően az alkalmazás módjától, a tervezés, az árak és egyéb szempontok, fontos a kiválasztás előtt beszerzési.

Manual Slabcores minősítése

A mechanikai modellek népszerűek a könnyű működés és jellemzőik miatt, nagyon elegendőek az otthoni szabálytalan használat részeként.

1 hely

MONTOLIT MASTERPIUMA 63P3 – Univerzális erőteljes asztal, amely minősége és érthető használatáról ismert. A feldolgozott anyag a kültéri és fali típusú csempe. A design fő eleme egy lebegő fogantyú, amellyel a vágási mechanizmust hajtja. A zökkenőmentes mozgás során a konfigurált mélységben levágott nem karmametria. A Masterpiuma 63p3 egy széles lépcsővel ellátott görgős rendszerrel van felszerelve, amelynek köszönhetően a magas csempe vágási sebesség érhető el.

A kézi tűzoltószerkező használatához kényelmesebb és pontosabb volt, a gyártó egy vonalzóval és egy rotációs horgászral rendelkezik. Szintén van egy kenőanyag a görgők számára, nagyon egyszerű a kapcsolatában.

Montolitnak sok hasonló terméke van, de ez a modell, amely bizonyította magát a legjobb oldalról.

2. hely

A Battipav Super Pro 900 egy másik professzionális modell, amely jó megszerzés lesz a minőségi munkákhoz csempe és porcelán. A termék fő előnye egy nagy vágási hossz, amely eléri a 900 mm-t. A átlós vágást 635×635 mm lapon végezhetjük. A kocsi kilenc golyóscsapágyú, így kiváló minőségű és gyors szerszámmunka.

Ahhoz, hogy a vágás kényelmesebbé váljon, a munkaterület kialakítása rugókkal rendelkezik. A design fa tartós fémből készült, ez a tűzhely ugyanilyen kényelmes mind a jobbkezes kezelő, mind a balkezesek számára. A Super Pro 900 pontosságának javítása érdekében a hangsúly javítása, a jelöléssel ellátott elrendezéssel van felszerelve. A 22 mm átmérőjű vágóhenger tartós volfrámkarbidból készül, amelynek következtében a lehetséges vágóvastagság 5-19 mm. Érdemes megjegyezni egy jó funkció jelenlétét, így a felhasználó képes lesz megosztani a munkadarabot bármilyen feldolgozott helyen.

3. hely

Rubi Star-61 – a mindennapi élet legelőnyösebb modellje. Ennek a költségvetési lemeznek a kifejezett előnye mások előtt egy nagyon kis költség, amely teljes mértékben indokolt a nem megfelelő működéssel. A kialakítás nem különösebben nehéz a kis méretek és az egyszerűbb gyártási anyagok miatt. A vágás hossza 630 mm, mélység 12 mm. A nagy üres lapok feldolgozásához csúszó oldali támogatások vannak. A nyertes vágó speciális élesítésének köszönhetően kiváló minőségű vágást biztosítanak. Rubriness és Stabilitás Rubi Star-61-et érnek el több szalag miatt.

Lehetetlen, hogy ne vegye fel a jelenlét jelenlétét, amely jelentősen bővíti a műszer funkcionalitását. A szerkezet ezen részével a felhasználó a leginkább helyesen helyezheti el a munkadarabot, ezáltal csökkentve a hiba kockázatát. Az útmutatók rendkívül tartós acélból készülnek a korrózióellenes feldolgozással. A jelölés és a vágás a közvetlen látómezőben van. Súly mindössze 4 kg, és méretei 845x323x340 mm, így a szállítás és a tárolás nem igényel különleges feltételeket. A csempe mellett az Esmaled gres feldolgozhatja. Átlós vágott anyag 45×45 cm. A RUBI STAR-61 különbözik a többi lemezektől, azzal a ténnyel, hogy nagyon kompakt és olcsó, ezért az ilyen helyzetekben alkalmasak, ha a vevőnek szüksége van a szerszám használatára csak javítások során, amely szabályként , ritka.

4. hely

“ENKOR 3660” – Egy egyszerű és hatékony olcsó modell a hazai társaságból. Ennek az eszköznek a fő iránya a kerámia burkolólapok vágása. A folyamat végrehajtásához a design jól élesített görgővel van felszerelve. A bázis speciális átfedésekkel zárva van, így a működő anyag megbízhatóan rögzített és nem csúszott. A vezetőcsatorna hosszanti széle van, amely a tervezett helyen a próbabábú csempékhez szükséges.

A design fémből készült, és a gyártó képes volt megtalálni az egyensúlyt az erő és a kis súlya 2 kg, amelynek következtében “Enkor 3660” nagyon könnyen kezelhető. Méretek 630x100x170 mm, mélység és vágás hossza 6 és 400 mm. A 15 és a 6 mm-es görgő külső és belső átmérője. Megbízható hordozók és tartós kezelésére, amely jó építési stabilitás különleges lyukak biztosítják fix munkaeszközök.

A “ENKOR 3660” tökéletes a kis és közepes volumenű egyszerű munka megvalósításához, miközben végzi a funkcióját minőségi.

A legjobb elektromos készülékek

1 hely

DEWALT D24000 – nagyon produktív eszköz, sok előnye más elektromos modellek felett. A gyártó úgy döntött, hogy hangsúlyozza a vágás általános minőségét, ezért ezt a terméket hatékony vízhűtő rendszerrel felszerelték kettős fúvóka formájában, amely két oldalról folyadékot szállít, és lehetővé teszi, hogy tisztítsa meg a munkahelyet a porból. Gyémánt bevonatlemez, feldolgozási pontosságot két útmutató biztosítja. A design nagyon stabil és tartós anyagokból készült. A platform elegendő ahhoz, hogy megtalálja a nagy födém.

A D24000 más termékektől való jelentős megkülönböztetését olyan szögfeldolgozásnak kell tekinteni, amely nem korlátozódik 90 és 45 fokra. Pontosan úgy konfigurált görgőt állíthat be pozícióban 45-22,5 fok, ezért a tapasztalt felhasználó könnyen szembesül fakely.

A tartós védőburkolat a lehető legkényelmesebbé teszi a működést, míg az útmutatók zökkenőmentes mechanizmusai nem regisztrálnak sok fizikai erőfeszítést. A D24000 1600 W-os erőteljes motort telepített, köszönhetően, hogy a vágásokat gyorsan elvégezzék, ezáltal lehetővé téve a kis termeléshez hasonló munkamennyiséget.

Súlya körülbelül 32 kg, lemez átmérője 250 mm. Ez a csempe csak két hátránya van, amelyek nem befolyásolják a munkák minőségét. Az első egy jelentős ár, a második az eladók körében kicsi elérhetőséggel fejeződik ki. De ha a tapasztalt felhasználónak lehetősége van arra, hogy megkapja ezt az eszközt, akkor ezzel elvégezheti a legkülönbözőbb összetett és méretű csempéket.

2. hely

Husqvarna ts 66 r – elég drága csempe rakomány, amely jó eszköz lehet azok számára, akik folyamatosan dolgoznak az építés és javítás területén. A kezdethez érdemes megjegyezni a legkisebb részleteket. Az asztal a lábakon van, hogy a felhasználó a lehető legkényelmesebben helyezze el az anyagot. Platformszélességek elég nagy lemezek feldolgozásához. A Ts 66 R szállítására egyszerűbb volt, a Husqvarna összecsukható lábakkal volt felszerelve. Ugyanígy tárolhatja a tűzhelyet, hogy kevesebbet foglaljon el.

Nagy teljesítményű hatékonyság lehetséges a termék által használt több technológia miatt. Először is, ez egy vízhűtő rendszer, amelyhez tágas 15 literes tartály áll rendelkezésre. A kiváló minőségű gyémántlemez vágása szilárd élvel sima.

Lehetetlen, hogy ne mondjam el a hajlított feldolgozási funkciót egy szögfej jelenlétének köszönhetően. A munkavállaló biztonságának javítása érdekében a TS 66 R gumi burkolattal van felszerelve. Két alumínium sínek vágása, így a feldolgozás a legpontosabban áthalad.

IP54 elektromos védelmi osztály, amely védi az elektromos rendszerrendszer feszültség-ugrását. A feldolgozási mélység eléri a 40 mm, hossza – 660 mm. Átlós vághat egy csempe 466×466 mm, feszültség 230 V. A 800 W-os motor nagymértékű munkát végezhet, mivel a lemez tengelyének maximális sebessége elérheti a 2800 fordulat / percet. Méretek 950x480x490 mm, súlya 41 kg.

HUSQVARNA TS 66 R A sok szakember által ajánlott, mivel megfelel az összes olyan fő paraméternek, amely lehetővé teszi a csempe széles választékát.

3. hely

DEWALT DWC 410 – Ez a kis modell képes lesz mindenkinek segíteni – egy újonc, amatőr és még a szakemberek számára is. A csempe vágó fő pluszja a kis méretek és súlyok megnevezése, amely megkönnyíti a működést. A vízvágás lehetővé teszi, hogy ne csak növelje a folyamat hatékonyságát, hanem tisztítsa meg a munkahelyet a porból. A kialakítás rendkívül tartós acélból készül, megbízhatóan védi az összes termékmechanizmust.

A DWC 410 nagyon univerzális, és porcelán kőből, csempe, üvegből, kerámiák feldolgozására használható. A vágólemez lehetséges lejtése 90 és 45 fokos. A felhasználók nagy hatékonyságot és egyszerűséget jelöltek, amelyek nagyon jól vannak kombinálva a csempe kis méretével. A kefékhez való hozzáférés egyszerűsödött a korábbi modellekhez képest. Lehetetlen, hogy ne vegye fel a motort 1300 W-on, mivel a feldolgozás elég gyorsan előfordul, mert a forradalmak száma eléri a 13 000 percet percenként.

4. hely

Stanley STSP 125-B9 – nagyon népszerű olcsó modell, amelynek felhasználói megjelöli a megbízhatóságot és a munka minőségét. Ez az eszköz nagyon hatékony a jól élesített gyémántlemez miatt. Ezzel a tűzoltóanyaggal sok anyagot feldolgozhat, mivel az erőteljes motor nagyszámú fordulatszámot képes kialakítani. Ennek eredményeképpen az él kiapcsi, a forgácsolás és a házasság nélkül. Ez a termék meglehetősen univerzális, mivel egyszerre többféle anyagot kell feldolgozni egyszerre – kerámia, csempe, burkolólapok.

A designnak van egy kis súlya 3 kg, a kefékhez való hozzáférést megkönnyítették, mivel a berendezés előkészítése észrevehetően egyszerűsített. Lehetetlen, hogy ne mondjunk olyan hátrányokról, amelyek a szögletes vágás és a vízhűtés hiányával járnak. Ha a munka nem rendelkezik hosszú folyamatos folyamatot, akkor az STSP 125-B9 kiváló beszerzés lesz.

Tippek a választáshoz

A technika helyes kiválasztása érdekében fontos, hogy megfelelően rendezze el a prioritásokat, hogy milyen célból fogja megszerezni. Ebben a tekintetben a lemezeket elektromos és kézi modellekkel lehet lemeríteni. Az első, mint általában, gyakrabban magában foglalja azokat az eseteket, amikor a kiterjedt javításon vagy az építési területen jelentős mennyiségű csempe feldolgozására van szükség. A második lehetőség jobban megfelel a mindennapi életnek, mert nincs szükség nagy mennyiségű munkára.

Fontos kritérium az az ár, amely többnyire kisebb kézi analógokkal. Ne felejtsük el, hogy az eszközt tárolni kell, ezért figyeljen a méretekre és a súlyra. Kívánatos, hogy a tűzoltók a lehető legegyszerűbbek legyenek, és ez a tétel mind a lehetséges feldolgozóanyagokra, mind pedig a hasznos funkciók jelenlétére vonatkozik, például egy 90 és 45 fokos szögű feldolgozás, nedves vágási rendszer és egyéb tervezési szolgáltatások.

A legfontosabb jellemzők a feldolgozás mélysége és hossza.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: