A lekerekített napló kókusza

A lekerekített napló kókusza – fa-hengeres naplók rendkívül szoros, minimális résekkel. A hiányosságok nagyságát az erdei betakarítás jelenlegi szabványai határozzák meg.

Mit kell tudni a kockára?

Kerekített napló – normál kerekítés, amelynek egyik oldala eltávolítja a faanyagot. Összehasonlítva egy egyszerű lekerekített termékhöz, hosszirányú nyakával, amelynek formája megismétli a kör ívét. Ennek köszönhetően a naplófülke megbízható, folyamatosan rögzítve egymásra, a tökéletes függőleges falra rakva.

A lekerekített napló kókusza – a célmennyiség értéke, de állandó tömeg nélkül.

Ez a fő érték a kölcsönös településekhez az erdőt értékesítő szervezet vagy vállalat (napló) egy bizonyos áron. Költségkockás mérő napló, annak ellenére, hogy az anyag hasonlósága, változik például egy hagyományos tábla köbméterével. Több fa (a köbméter szerint), gondosan szárított.

Hogyan számíthatjuk ki az asztalra?

Mielőtt az asztalra számítana, mennyi a rönkök “kocka”, tisztázza a fajtát, a fajta fajtáját és mértékét. A nyers napló birkózás nehezebb, mint a száraz – a víz százalékos aránya, vezetve, elérheti az 50 tömeg%. A fát sűrűbbé és keményen teszi. A számítás egyszerűségére, a leggyakrabban feltárt naplók (hosszúságú, átmérője és felületi területe) legfeljebb több tucat értéke. Az OCB 1 méteres rönkjét az asztal tartalmazza.

Átmérő, lásd

Paz, lásd

Kötet, köbméter

Naplófelület, négyzet. M

A köbméteres naplók száma (pontos érték)

tizennégy

7

0,09

2.84

11,1

tizenhat

nyolc

0,12

3.05

8,29

18

kilenc

0,17

3,44

6,55

húsz

10

0,19

3,83

5.31

22

tizenegy

0,23

4.22

4.39

24

12

0,27

4,61

3,69

26

13

0,32

öt

3,14

28

tizennégy

0,37

5,4

2.71

harminc

tizenöt

0,42

5,79

2.36

32

tizenhat

0,48

6,19

2.07

34

17

0,54

6,59

1,84

36

18

0,61

6,99

1,64

A lekerekített naplók megrendelése előtt a jövőbeli létesítmény tulajdonosa kiszámításra kerül, hány fordulóra van szükség a jövőbeli konstrukcióhoz. Javasoljuk, hogy pontosan annyi példányt rendeljen, amennyire elég ahhoz, hogy falakat építsenek ajtókkal és ablaknyílásokkal.

A képlet kiszámítása

A formuláris számítás elsősorban a kiváltott. A kéreget eltávolítják tőlük, majd kihúzzák a fűrészképzőt vagy az ipari frissítőt a tökéletes kerek állapotba. Ezután a feldolgozott (kalibrált) naplóból egy “crescent” réteg formájában van vágva, amely felelős a helyes függőleges fekvésért egymásra.

A hengeres napló hosszának normálját 6 méteres hosszban fogadják el. A 3, 4, 5 m-es szegmensek észrevehetőek lesznek, és a napló megvásárlása gazdaságilag jövedelmezővé válik.

BRICA több mint 6 m hosszúságú, szintén nem sokkal nyereséges az ár / kiterjesztés szempontjából.

A lekerekített napló szigorúan egyetértett. A hossz és a napló sugarát figyelembe veszik. A napló által elfoglalt kötet egyenlő a 3.1415926535 számú … (hozzávetőleges – 3,1416) termékével, a sugar értékének négyzetét a példány hosszára. A képlet nem veszi teljes mértékben figyelembe a hangerőt a fa vágás formájában egy félhold – célszerű annak kiszámításához külön és levonja az értéket. Például egy 220 mm átmérőjű naplót (hossza 6 m-ben) több mint 4 darab számú.

Megvásárolta a kalibrált naplót, anélkül, hogy egy példányt tartalmazna egy példányra más értékekre, a térfogat bizonyos értéke az ilyen naplók számára változik. A feldolgozatlan szakasz ovális szakasza (neokuláris a tökéletes állapot a naplófülkén) felkéri a becslést, amelyre több és kisebb átmérőjét hozzá kell adnia, és a kapott szám kettőre oszlik. Az átlagos érték a sugár közelítő minősítését fogja adni – itt nem veszik figyelembe a hordó szabálytalanságait, amelyekből a kérget eltávolították.

A naplók nagy tétele nem biztosítja az egyes naplók által elfoglalt kötet pontos számítását. Ha a felhasználó készen áll a túlfizetésre, akkor egy kalibrált (élesen, hogy tökéletes kerekítés) napló.

A munka költsége magában foglalja az ipari marás vagy fűrészpárkányok munkáját, a munka és az üzemeltető ellenőrzését és a kopásköltség költségeit. Ennek eredményeképpen az ügyfél tökéletesen feldolgozott cskijegyeket kap – a kért darabszámban – ahol a mérések és számítások hibái szinte kizártak.

A választott “kaliberű” naplók számának számát egy köbméterben elméletileg kiszámítják és megerősítik a találmány szerinti vizsgálatok eredményei. A fajta szabálytalanság nem garantálhatja az erdei kocka kiszámításának magas fokát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: