A Makita Strokes-ről

A Makita Strokes-ről

A falon lévő barázda létrehozása nehéz folyamat, mert a legtöbb építész használja a strokeSons. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy meglehetősen gyorsan és különleges nehézségek nélkül végezzen munkát. A technika egyik gyártója Makita.

A Makita Strokes-ről

A Makita Strokes-ről

Sajátosságok

A technika azonnali áttekintése előtt fontos megemlíteni a Makita Borozdowels funkciókat.

  • Professzionális minőség. Az aggregátumok elég magas ára elsősorban a teljes minőségű minőségnek köszönhető. Berendezések, üzemeltetés, működés, sokoldalúság – Mindez Ez lehetővé teszi, hogy az egyszerű feladatoktól kezdve bármilyen munkavégzési spektrumot használjon, amely teljes körű felépítéssel végződik. Érdemes megjegyezni, hogy az összes Makita termék nagyon híres a szerszámpiacon, így a fogyasztók tudják, milyen magas a minőség a technika.
  • Biztonság. A kialakítás a labirintus tömítés rendszerének megfelelően jön létre, így a motor és az egyes részek teljes mértékben védettek az idegen szemetetől, ami eltömődhet a hiányosságokba. Ezenkívül van egy speciális alumínium burkolat. Lehetővé teszi, hogy csökkentse a veszély kockázatának kockázatát a szerszámmal való helytelen munkában, valamint részben megvédje a munkavállalót a por- és építési szemétből.
  • Gyárthatóság. A kiváló minőségű strokeSov létrehozásakor a Makita-t használják, amelyet magnéziumötvözetből készült szilárd test jelenlétében fejeznek ki. Lehetetlen nem mondani olyan funkciók elérhetőségéről, amelyek egyszerűsítik a borozdowels használatát. Ezek közül lehet megjegyezni a sima start és az elektronikus rendszerek rendszerét, amelyek szabályozzák a fordulatszám sebességét, és lehetővé teszik számukra, hogy a munkafolyamat során közvetlenül a terhelés alatt csökkentsék őket.

A Makita Strokes-ről

A Makita Strokes-ről

Felülvizsgálati modellek

Makita 4112HS – Nagy és erőteljes Borozdowel, mindent, ami szükséges a kiváló minőségű teljesítményhez. A kényelem javítása érdekében speciális fogantyú és poreltávolító rendszer áll rendelkezésre, hogy megvédje a munkavállalót az inhalációs építési szemétből. A tapasztalatlan felhasználók számára a Super Joint System funkció beépül, amely zökkenőmentes első indítást biztosít a rándulások nélkül.

A Makita Strokes-ről

A motor teljesítménye 2,4 kW-ig megragadja a lyukakat szilárd anyagokban, például téglából és betonban. A fő munkát egy 305 mm átmérőjű egyszeri munkadarab végzi. 100 mm-es maximális vágási mélység, és egy kar segítségével állíthatók be. A kábel hossza 2,5 méter, ültetési átmérő 25,4 mm. Az orsó forgási frekvenciája akár 5000 fordulat / perc sebességgel érhető el.

A berendezés tartalmaz egy caidet a hordozó, védőburkolat, fogantyú és csavarkulcs. Súlya 10,3 kg, ami jelentős mutató a strokesovra vonatkozóan.

A Makita Strokes-ről

Makita 4114HS – modell, amely az elődjének módosítása. A fő különbségeket a műszaki előírások változása lehet. A teljesítmény ugyanolyan maradt, és a lemez átmérője 355 mm-re emelkedett. Ez viszont az orsó forgásának gyakoriságának változásához vezetett. Most 3500 fordulat / perc. Így a nagy eszköz teljesítményére összpontosít.

A Makita Strokes-ről

Maximális vágási mélység 125 mm, ültetési átmérő 25,4 mm. A rendelkezésre álló biztonsági rendszer fém burkolat és kényelmes fogantyú formájában könnyen használható. Ezenkívül lehetőség van a vágás mélységének és a sima indítás funkcióinak beállítására. Súly 10,3 kg, a csomagban csak csomagolás, amely hátrány az előző modellhez képest.

A Makita Strokes-ről

Makita SG-1251J – nagyon kényelmes és kis strokézis, amely a csövek vagy kábelek elhelyezésénél barázda létrehozásával a legjobb. Van egy fúvóka, amelyhez a porszívó csatlakoztatható a munkahely tisztításához por és szemét. A HS modellekkel ellentétben ez a készülék két működőlemezzel van felszerelve, amelyek mindegyike 125 mm.

A Makita Strokes-ről

A kábel hossza 5 méter, a generált horony szélessége 6 és 30 mm között, a leszállási átmérő 22,2 mm. A funkciók között megjegyezheti a sima start rendszer jelenlétét és a terhelés alatt álló folyamatos fordulatszám fenntartásának képességét. A megkülönböztető tulajdonság az orsóforgatás nagy gyakorisága, amely 10 000 fordulat / perc.

A súly csak 4,5 kg, a csomag 2 gyémántlemez és a sistener a gorozdel szállítása és tárolása.

Általánosságban elmondható, hogy ez a modell a legfontosabb, hogy nagyszámú mű, de kis mennyiségű. Hozzájárul a nagysebességhez, az alacsony súlyhoz és a további fogantyúhoz, javítja a kényelmet.

A Makita Strokes-ről

A Makita Strokes-ről

Makita SG 150 – kiegyensúlyozott egység, amely ötvözi az egyszerűséget, a hatékonyságot, a sebességet és a megbízhatóságot. A motorteljesítmény 1800 W-os és 2 működési lemezt, amely átmérője átmérője átmérője átmérője lehetővé teszi, hogy barázdákat hozzon létre a falakon a csövek és az elektromos vezetékek falakhoz. Maximális tartalék mélység 45 mm, horony szélessége 7-35 mm. 22,2 mm-es leszállási átmérő, az orsó sebessége elérheti a 7800 fordulat / perc.

A Makita Strokes-ről

A súly 5,6 kg, a csomag tartalmaz egy csavarkulcsot és közbenső gyűrűket 3 darab mennyiségben. Mint más cserélhető elemek, például a gyémánt lemezek, ezeket külön kell vásárolni.

A Makita Strokes-ről

A Makita Strokes-ről

Tartozékok és tartozékok

A művelet során meg kell találnod, hogy meg kell változtatnia a lemezeket, telepítenie kell az új közbenső gyűrűket, kötött semmit és állítsa be. Egyes modellek esetében a megnevezett elemek szerepelnek a csomagban, de néhányan külön kell vásárolni. Fontos tartozék egy ipari porszívó, amelynek fő célja a munkahely tisztítása.

A Makita Strokes-ről

A stroke alatt a por és az építőanyagok aktívan alakulnak ki a falban lévő lyukak létrehozása következtében. Lélegezzen belélegezni mindez a munkavállaló testére, ezért fontos, hogy egy porszívó, amely nemcsak a környező terület tisztábbá teszi, hanem a felhasználó is biztosítja.

Ne felejtsük el a védőburkolatot, amely a Makita Gorozdlami konfigurációjába kerül. A telepítés segít elkerülni a vágási anyag maradványainak a munkaruhák számára.

A Makita Strokes-ről

A Makita Strokes-ről

Működési tippek

A stroborézis az akkumulátor típusú munkatípusú szerszám, ezért óvatosan győződjön meg róla, hogy a folyadékok nem esnek a készülék belső részébe, mert az elektronika működésében meghibásodhat, majd az egység hibásá teszi. A szerszámot megfelelő feszültséggel kell csatlakoztatni a megfelelő tápegységhez. A huzalt minden egyes munkamenet előtt ellenőrizni kell.

A Makita Strokes-ről

Ne tegyen további változtatásokat a tervezésben, ha ezt az utasítások nem tartalmazzák, például a második fogantyú telepítésekor. A munkahelynek a külföldi tárgyaktól és az emberektől mentesnek kell lennie, mert a falakban a barázdák létrehozása során szenvedhetnek. Használjon speciális ruházatot és személyi védőfelszerelést, mivel megakadályozzák a por és bőr belélegzését.

A Makita Strokes-ről

A Makita Strokes-ről

A cserélhető elem cseréje előtt olvassa el az utasításokat, és olvassa el a pontos végrehajtás pontos információit. Tartsa a strokézist száraz helyen átlagos levegőhőmérsékleten.

A Makita Strokes-ről

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása