A műanyag sejtekről

A KELMA (vagy a TROWEL) szokásos, hogy hajlított fogantyúval hívjon egy kézi pengét. A segítségével az építők téglákat vagy köveket helyeznek el, tedd a csempe, kezelje a varratokat. E szerszám egyes típusát a vakolat, folyékony tapéta, oldat, csempe ragasztó alkalmazására és igazítására használják.

Mi történik?

A gyártás anyagával a sejtek megkülönböztetik:

 • rozsdamentes acél;

 • akril;

 • Plexiglasból;

 • Műanyag.

Műanyag műszerek A rétegvastagság és az egyenletes eloszlás beállítása lehetséges. Manőverezhetőek és kis súlyúak.

A műanyag sejtekről

A műanyag sejtekről

A műanyag sejtekről

Műanyag sejtek formájában általában több típusra oszthatók.

 • Négyszögletes. Egy átlátszó téglalapot képviselnek egy műanyaggombdal, amely a fogantyú vagy a plexiüveg egyik oldalához csatlakozik. Átlátszó KELMA lehetővé teszi, hogy a keverék eloszlását, valamint a szabálytalanságokat és az anyag megszakítását észleljük.

 • Trapéz. Ezek a trapéz alakú műanyagok.

 • Ovális (vagy kerek). Szerszámok műanyagból ovális formájában, kevésbé gyakran kör.

A műanyag sejtekről

A műanyag sejtekről

Mire van szükség?

A KELMA a vakolateszközökre utal. Elengedhetetlen, ha a vakolat vagy a gitt felszínén forgalmazza. Nagyon kényelmes, ha folyékony tapétával dolgozik, amely ideális a falak díszítésére, rajzok, panelek, festés.

Ezzel az eszközzel gyorsan és simán simogathatja az alkalmazott folyadék tapétát. A szakemberek szerint a KELMA sokkal kényelmesebb, mint egy spatula.

A műanyag sejtekről

Jelenleg a KELM a folyékony tapéta és a dekoratív bevonatok alkalmazására nagyon változatos. A folyékony háttérképek részét először közvetlenül az eszközre alkalmazzák. Meg kell tudni, hogy a folyékony tapéta vannak elosztva a felületet könnyű és sima mozgások sokoldalú irányban. Ez lehetővé teszi, hogy károsítsuk őket. A befejező stroke-t körkörös mozgásokkal kell elvégezni az óramutató járásával megegyező irányban.

A műanyag sejtekről

Hogyan válasszuk ki?

Helyesen kiválasztott KELMA lehetővé teszi, hogy sok erőfeszítés nélkül alkalmazza a keveréket azoknak, akik először foglalkoznak folyékony tapéta és dekoratív bevonatokkal. Annak érdekében, hogy biztosítsuk a választást, ajánlott a szakemberek tanácsát használni.

 • A műanyag Kelma munkatartalmának eléggé elasztikusnak kell lennie ahhoz, hogy a keveréket kényelmes legyen. Kattintson az alapra, támaszkodva a falra, ha az eszköz túl rugalmas, akkor nem érdemes megvenni.

 • Meg kell tudni, hogy a kezdőknek, a talp mérete nem haladhatja meg a 30 cm-t.

 • A műanyag formák műanyag formájának kiválasztásakor meg kell jegyezni, hogy a keverék egyenletes és sima felületen történő eloszlására a négyszögletes eszközöket javasoljuk. A KELA-t trapéz formájában használják olyan területeken, amelyek pontosságot igényelnek az alkalmazásban: ahol kapcsolók, aljzatok, lejtők, ívek jelen vannak. Az ovális szerszámok elengedhetetlenek a lekerekített struktúrák, a konvexitások vagy a mélyedések közelében.

 • Óvatosan ellenőrizze az eszközt a vásárlás előtt. A munkaterületen nem lehet hibák és hibák.

 • A kiváló minőségű műanyag sejtek szélei nem rugalmasak kívül, rendelkeznek egységes vastagsággal a teljes hosszban.

 • Vásárlás előtt értékelni kell a fogantyú kényelmét. A legjobb megoldás az, hogy kezelje a sűrű gumi betéteket, nem fog működni a kezekből, amikor dolgozik.

 • A műanyag sejtek rendelkezésre álló árai miatt kívánatos, hogy több különböző formájú eszközt vásároljon a feldolgozott felület helyétől függően.

A műanyag sejtekről

A műanyag sejtekről

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása