A Metabo csiszológépekről

Csiszológép Metabo – Elég népszerű eszköz az asztalosipari szakembereknek. De a mindennapi életben használják. Mi jeleníti meg ezt az eszközt, milyen típusú metabo köszörűgépek léteznek, és hogyan lehet ezt az elektromos kéziszerszámot választani – értsük meg.

A gyártóról

Metabo – a múlt század elején alapított védjegy. Most a világ egyik legnagyobb vállalkozása, amely különböző otthoni és kerti felszerelést kínál, amely magában foglalja a 25 leányvállalatot. A Metabo világszerte saját kereskedője, többek között Oroszországban.

E márka alatt hatalmas elektromos szerszámok széles választékát állítják elő, köztük – csiszolók.

Jellemzők: Előnyök és hátrányok

Kézi csiszológépek A Metabo-t úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék az ebédfelületet sok nehézség nélkül, távolítsa el a régi festékeket, távolítsa el a fajegyeket. Ezenkívül egy másik anyagból származó termékekre is használhatók, például a kő polírozását, a műanyag feldolgozását, a vakolatréteget illeszkedjék.

A Metabo csiszológépek számos előnye van.

 • Minőség. A német minőség önmagáért beszél. Ez az eszköz megszakítás nélkül lesz, hogy szolgálja Önt.
 • Jótállás. A gyártó a technológia ingyenes karbantartását legfeljebb három év alatt állapítja meg. Ez a jótállás érvényes, hogy a készüléket magának használja, és ne használja kereskedelmi célokra.
 • Hatótávolság. A Metabo Gyártó A termékcsalád széles körű csiszológépekkel rendelkezik. Mindenki kiválasztja a szerszámot a kívánt funkcionális függvényében.

A csiszológépek hiánya Metabo, talán az egyik nagyon magas eszközköltség. De a kiváló minőségű és garancia 3 év alatt igazolja azt.

Nézetek

Metabo gyártó gépek több faj.

Rezgés

A felület polírozása ezzel az eszközzel a rezgés miatt történik. Ez az, hogy a munkaállvány egy kis lépéssel ellátott, de nagyon nagy sebességgel jár.

Ezenkívül lapos oktikulipálisra oszthatók, ahol a gép munkafelülete egy téglalap, és a deltachipherális, a platform háromszög formájában készült.

Excentrikus vagy orbitális

Itt a felület polírozása a csiszolókerék forgása miatt következik be, amely egy speciális referenciatáblához van csatlakoztatva.

Szalag

A szalag által készített csiszolóanyag a szállítószalagon. A platform itt ugyanaz, mint a síkban az sanssal gépek, egy téglalap alakú, de a csiszolóanyag csak egy irányba mozog.

A munka módjának különbsége mellett a csiszológépek megkülönböztetik a kapcsolat típusát.

A gyártó többféle csiszolót is kínál.

 • A hálózaton dolgozik. Ez az, hogy a készülék 220 V-os tápegységhez van csatlakoztatva.
 • Az akkumulátorral. A gyártó telepíti a lítium akkumulátor eszközt, amely rendszeres töltést igényel az elektromos hálózatból.
 • Pneumatikus. Egy ilyen eszköz a légáramlás hatásától a tok belsejében telepített pengékre lép. A munka esetében az ilyen eszköznek továbbá kompresszort kell szereznie.

Hogyan válasszuk ki

A Metabo csiszológép kiválasztásához Szükséges figyelmüket több szempontra.

 • Az eszköz használatával végrehajtandó munka típusa. Tehát, hogy a feldolgozott anyag nagy területével végzett munkák, sík sanssal, szalag vagy orbitális gépek alkalmasak legyenek. Ha olyan kis részletekkel kell dolgoznod, amelyeknek sarkai és szabálytalanságai vannak, akkor jobb, ha egy delta-darálót vásárolnánk.
 • Elérhetőség a villamosítás helyén. Ha a csiszolókat távol tartja a hálózati feszültségektől, vagy gyakori teljesítményszakaszokkal rendelkezik, akkor a legjobb megoldás az akkumulátor modell megvásárlására.

 • A készülék tömege és ergonómia. Tartsa a köszörűgépet. Kényelmesnek kell lennie dolgozni. De tekintse meg azt a tényt, hogy ha például azt akarja, hogy például a fali eszközt őrölje, akkor a könnyű eszköz prioritásban lesz itt. Ha Bo?A daráló a munkapadon fogjuk használni, a készülék kiterjesztése csak az eszköz nagyított súlyát játssza le.
 • Nehéz hatalom, munka sebessége. Ezek a mutatók befolyásolják az eszköz teljesítményét. Ami magasabb, annál kevesebb időt igényel a felületkezeléshez.
 • További lehetőségek. A fordulatszámok, a porgyűjtő, a hordozható caidok beállításának képessége plusz egy metabo csiszológép vásárlásakor plusz lesz. De általában többfunkciós autók és többet költenek.
 • Ár. Az eszköz ára utóbbi szerepet játszik. Ha korlátozott a költségvetésben, akkor a háztartási csiszológépet a legkisebb funkciókészülékkel vásárolhatja meg. De ha a pénzügyi helyzete lehetővé teszi, hogy jobb vásárolni egy professzionális eszköz, amely könnyen polírozza a fa, és az is Betonfúrók.

Népszerű modellek

Metabo csiszológépek modelltartománya, De számos lehetőség van, amelyek különleges igényeket élveznek.

 • Bae 75. Ez egy szalagmodell modell. Ennek a készüléknek a nagy teljesítménye, amely 1,01 kW, valamint a szalag forgása sebessége, akár 450 m / perc eléréséhez, lehetővé téve, hogy minél hamarabb működjenek munkát. A készülék fel van szerelve a sebesség beállításának lehetőségével, valamint a terhelés alatt álló sebességtartó gomb. A hálózatból működik, súlya 4,7 kg. A modell költsége körülbelül 16 000 rubel.

 • SXE 3125. Ez a gépi csiszológép háztartási modellje, amelynek kapacitása csak 350 W. A szűrővel ellátott porkazetta van felszerelve, ahol az összes por feldolgozás közben összegyűjtésre kerül. A csiszoló meglehetősen könnyű, ez csak 2,5 kg, így kényelmes lesz a mennyezeten még a mennyezeten is. Működik a hálózatból. További funkciói vannak a forradalmak számának beállításához és a terhelés alatti teljesítmény növekedéséhez. A módosítás költsége 14.500 rubel.
 • SRE 4350. Ez a hálózat típusának legnépszerűbb excentrikus modellje, amely 310 W-os motorral van felszerelve. A fordulgatívok száma, amely az eszközt adja, 4000 fordulat / perc. Van egy zsákos porgyűjtő, a munkahely tiszta marad. Univerzális porszívó csatlakoztatható a szerszámhoz, ha szükséges. Súlya ez a csiszoló csak 1,5 kg. Legfeljebb 7000 rubel költsége.

Vélemény

A Metabo csiszológépek többnyire jóak. A tulajdonosok a kiváló minőségű eszközökről beszélnek, a nagy funkcionalitásról a gépek költségvetési verzióiról. A hátrányok csak egy magas árat tartalmaznak, különösen az újratölthető modelleken.

A következő videóban megtekintheti az Orbital Excentric csiszológép metabo SXE 450 TURBOTEC áttekintését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: