A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A tapasztalt mesterek tudják, hogy az egész fűrészárut köbméterben mérik.

A különböző vastagságú és hosszúságú táblák száma egy köbméterben jelentősen változhat. Hogyan lehet, ha szüksége van egy bizonyos számú negyven táblák, vagy tudod, hogy a szükséges számú csak négyzetméter, hogyan lehet kiszámítani a szükséges mennyiségű fát, azt fogja mondani, ebben a cikkben.

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

Nézetek

40 mm vastagságú tábla, negyven emberekben nagyon népszerű a fűrészáru építőktől. Leginkább az állványzat és a szerelési lépések gyártásához használják, de kiválóan kiválóak a padlóeszközökhöz. Ehhez használjon száraz, tervezett élpapírt.

A szélezett testület fő különbsége a umbertől – a szél jelenléte a kéreg az utóbbiban. A legénység fűrészáru tiszta arccal és azonos szélességgel rendelkezik az egész hosszúság felett. A leggyakrabban a fából készült kerítések és kerítések, a tetőfedés, a háztartások és háztartási épületek építése.

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

Anyagok

Az erődítményhez használt fő anyag fenyő. Az a tény, hogy a fa fenyő elég erős és rugalmas, a táblák ellenállnak jelentős terhelés. Ugyanezzel a céllal, az evett testületek.

A vörösfenyő kevesebbet használ, de a fa tulajdonságainak köszönhetően úgy van kiválasztva, amikor a padló kádban vagy más magas páratartalom mellett van.

Tölgy, nyír fűrészáru ideális padló, bútorkészítés, van egy szép textúra, és alkalmasak a termékek, és a szobákban minimális páratartalom.

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

Dimenziók

A negyvenes évek vastagsága mindig ugyanaz – 40 milliméter. A testület szélessége változhat. A standard szélességek 100 mm, 120 mm, 150 mm, 180 mm, 200 mm és 250 mm-es paraméterekkel számíthatók. A hossza általában 4 vagy 6 méter.

Hány 1 kocka?

A köbméteres darabok számának kiszámításához a következő képletet használjuk – 1 köbméter szélességre, hosszra és magasságra osztható. Így kiszámolhatja mind a szegélyezett, mind a szélezetlen tábla, az utolsó szélesség a tábla közepétől a paraméterek irritációja miatt történik.

Például, Megtanuljuk a 40×100-as kockás fórumok számát: Ehhez az 1-től 0,04-ig terjedő megosztásra az eredmény 0,1 és 6. A kapott szám – 41,667 kerekítve az egészre, azaz akár 41. Hasonlóképpen a négy méteres tábla hangerejét kiszámítják.

Az egyértelműség érdekében adjon adatokat táblázatos formában. Amint láthatja, megtudhatja a megfelelő számú köbméter, tudva, például az alapterületen. Board szabvány hossza – négy méter és hat méteres.

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A tábla méretei, mm Szám, számítógépek

A táblák négyzetében 1 köbméter, m2

40 * 100 * 4000 62 24.8
40 * 120 * 4000 52 25
40 * 150 * 4000 41 24.6
40 * 180 * 4000 34 24.5
40 * 200 * 4000 31 24.8
40 * 250 * 4000 25 25
40 * 100 * 6000 41 24.6
40 * 120 * 6000 34 24.5
40 * 150 * 6000 27 24.3
40 * 180 * 6000 23 24.8
40 * 200 * 6000 húsz 24
40 * 250 * 6000 tizenhat 24

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

Milyen önmintákat öltek?

A negyvenességek számára az optimális csavarok, amelyek hossza 50 milliméter. A tapasztalt mesterek által használt fő trükk az, hogy a megbízható szereléshez, az öntapító csavart a fedélzet vastagságának egyharmadával kell csavarozni a fő felületre. Így kapunk egy harmadik millimétert körülbelül 13 milliméterrel, ezért az optimális használata 50-55 milliméter csavar.

Titkos rögzítéssel szem előtt kell tartani, hogy az anyagok teljes vastagsága körülbelül 5-7 milliméternek kell lennie, mint az önnyomó hossza. Ellenkező esetben egy kis tubercle fog felmerülni a melléklet helyén.

Azért A táblák felszerelése érdekében önálló csavarokra van szükségünk, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy fával dolgozzanak. Az univerzális és azoknak, akiket a fémgel dolgoznak, megkülönböztetik a nagyobb menetes lépést és egy éles tippet. Az ilyen termékek jobban vannak összekötve a fa, és nem olyan deformálódott csavarozáskor.

Figyelembe kell venni azt is, hogy a készterméket használják, hogy megértsük a csavarokat, hogy milyen fémre van szükség. Elegendő páratartalommal, krómozott, oxidált vagy horganyzott csavarokkal van szükség – ellenállnak a korróziónak és nagyon lassan rozsda. Száraz helyiségek esetén a hagyományos foszfatált önzáró csavarok alkalmasak lesznek.

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

Hogyan válasszuk ki?

Az igazgatótanács minősége számos paramétertől függ, de a fő szintek a páratartalom, a körutazás, az állapot és a fa fajtája továbbra is a fő. Tekintsük ezeket a tényezőket.

  • páratartalom. A kezdő mesterek és építők gyakran elfelejtik a zsugorodást és az alvást, amikor fa szerkezetekkel dolgoznak. Sokan úgy vélik, kezdőknek, hogy nyugodtan dolgozni a „téli” tábla, motiváló ez a tény, hogy télen a folyamat mozgását juice a fán lelassul, és a fa nedvességtartalma csökken. Az ilyen fűrészáru nedvességtartalma azonban magasabb, mint az ajánlott goszt 22%, és a munkafolyamat során az anyag deformálható. Megbízható vásárolni már száraz fórumon. A szárítás természetesen vagy speciális kamrákban történik. A száraz tábla sima, hajlítás és csavarás nélkül.
  • Faállapot. Gyakran nincs csak egy élő fa, hanem száraz, és ha a fa meghalt kártevők, akkor szükség van egy ilyen anyagot óvatosan. Rendszerint az ilyen fa az usach vagy az aradochka bogárának ülőjét szolgálja, és sötét rothadásnak van kitéve. Tudja meg, hogy milyen fa az anyag elég egyszerű – a száraz színű tábla szürke és súlyosan könnyebb.
  • Fafajta. Mivel már írtunk, a táblák mind a tűlevelűek, mind a keményfa. A tűlevelű fajták a legmegfelelőbbek, miközben ellenállnak a rothadásnak és az antiszeptikus hatásnak. Hatékony fajták ideálisak a belsőépítészethez.
  • Zsúfolt. A tűlevelű fűrészáru 5 fajta, lombhullató – csak 3. A hívás befolyásolja a megengedett hibák számát, a mikrokráciak különösen veszélyt jelentenek. Meghatározott anyag lehet kiválasztani, ahol a hibák kisebb része megengedett, hogy nem lehet kritikus. Az első osztály a tűlevelű és lombhullató követelményeknek megfelelően változik. Barna vagy kék helyek normalizálódnak, repedések megengedett hosszúságúak. A második fokozatban a kisebb hibák megengedettek a normán belül. Harmadik fokozat – keményfa, kis gombás fröccsenés és különböző foltok megengedettek, a hibák részei meghaladják a normát. A negyedik osztály nagyszámú hibát tartalmaz, amelyek közül néhány nem normalizálódott. Ötödik fokozat – szinte alacsony minőségű áruk.

Az asztalos munkavállalás a táblák használata nélkül lehetetlen elképzelni, és itt meg kell fontolnod mindent – és a fórum fogyasztását, valamint annak minőségét.

Ismerve a méret a tábla, akkor nem lesz nehéz kiszámítani az köbtartalom a szükséges fát, és a fogyasztás a magas minőségű táblák gyakorlatilag 100%, különösen akkor, ha megvásárolja az első osztályú, és a csavarok „helyes” hossz.

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában

A negyvenes évek típusai és száma Kubában az alábbi videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása