A perforált filmről

A perforált film létrehozása jelentősen egyszerűsítette a kültéri reklámgyártók életét. Ennek az anyagnak az egyedülálló jellemzői és annak jó fényvilágítása miatt lehetővé vált a nagy információs telkek expozíciója az üzletek és irodák boltjaival, boltok és reklámállványok nyilvántartása, valamint a metrók ​​használata a metróban és Városi tömegközlekedés.

Ami?

Perforált film (perfochlenka) – Ez egy 3 rétegű vinil öntapadós film, kis lyukakkal (perforáció), egyenletesen készül a síkban. Ez a funkció meghatározza a bevonat nevét. A termék szabálya, egyoldalú átláthatóság a fehér külső oldal és a fekete belső. Ez a fajta film a hirdetési ágazatban jelent meg a bannerek alternatívájaként.

A perfakodás másik jellemzője a jó minőségű kép alkalmazásának lehetősége, amely jellemző és egyedi nézetet ad az objektumnak.

Ezt a képet kizárólag kültéri világítással látja el, mivel a film ragasztott az üveg külső oldalára. Ugyanakkor minden, ami a szobában történik, rejtőzik a csillogó szemektől. Esténként a kép megjelenítéséhez a felületre való megjelenítéséhez külső fényforrásokat vezetnek be. Ha az utcától való belsejét megvilágítja, csak az objektumok sziluettjei láthatóak.

A film által kapott vizuális effektek a ragasztóösszetétel fekete színe és a megfelelő mennyiségű perforáció jelenléte miatt érhetők el. Erős megvilágítás az irodán kívüli nap folyamán, a tároló vagy a kabin szinte eliltja lyukakat a filmen, és nem zavarja a kép észlelését.

Az anyag előnyei:

  • Egyszerű telepítés, az ívelt felületeken való használat lehetősége;
  • A szobahőmérséklet nem növekszik a nap fényes fényében, mivel a film védi a sugárzását;
  • A kép kívülről tökéletesen látható, és nem akadályozza meg a napfénybe való behatolás;
  • Színes kép lenyűgöző képzelet és izgalmas érdeklődés;
  • A film ellenáll a negatív természeti tényezőknek, nagy szilárdsággal rendelkezik.

Nézetek

A perfoplán fehér vagy átlátszó. Ragasztóösszetétel – színtelen fekete. Fekete szín, amely áthatolhatatlan képet készít. A termék egyoldalú és kétoldalú megtekintéssel történik. Perfracting egyoldalas megtekintéssel. A képen kívül van, és az épületben vagy a szállítási üvegen belül úgy néz ki, mint a színezett. A kétoldalú megtekintési perfaking ritkán használatos: rossz képminőséggel rendelkezik. Alkalmazható például az irodában elválasztva a nagy szobát egy üvegpartícióval.

A film perforáció hideg és meleg.

Az első változatban a polietilént egyszerűen áttörték, hogy általában azt jelenti, hogy a perfakozó elveszti az erőt és az integritást. Ezért csak egy nagyon plasztikai anyagot szúrnak le: nagynyomású polietilén, polivinil-kloridfilmek.

A forró perforációs módszernek nagyobb eloszlása ​​van. Ebben az esetben az anyagban lévő lyukak égetettek, amelyek olvadáspontjai lehetővé teszik, hogy a film szilárdságát a kezdeti szinten hagyjuk elhagyni. Bizonyos esetekben a filmet párhuzamos fűtőanyaggal perforálják forró tűkkel. Az ilyen eljárást speciális perforáló eszközökön végezzük, amelyek támogatják a gyógyulást. A fűtőfilm mindkét oldalon készülhet.

Népszerű gyártók

Sok gyártó a piacon.

  • Microporforizált víz alapú film kínai BGS vállalatok. A vállalat öntapadós perforált vinilfilmet termel, nagy fényvilágítási jellemzőkkel. Hirdetési információk alkalmazására szolgál a bevásárlóközpontok, az önkormányzati és személyes járművek ablakai ablakaihoz és más színtelen felületekhez. Oldószerrel, ökoszolvens, UV-írható tintával történő nyomtatásra szolgál. Termékár ésszerű.

  • Orafol (Németország). Az Orafol az egyik legkedveltebb, innovatív öntapadós grafikus filmek gyártásának tekinthető az anyagok fényében. A perforált ablak-grafikus film többsoros vonala. Ezeknek a termékeknek a jellemzői nagyon jóak. A termékek költsége kissé magasabb, mint a hasonló márkák hasonló áruk értéke.

  • Egyirányú látás (Amerika). Az American Company CLEAR FOCUS létrehozott egy kiváló minőségű Perflex One Way Vision, 50% -os átviteli napfény. Ha van egy gyenge fény az épületben, akkor a képet holisztikus, és az utcai belső kialakítás nem látható. A szobából az utca tökéletesen látható. Üveg, mintha tónusú lenne.

Alkalmazási módok

A jó könnyű könnyű tulajdonságok alapján a perfochlenka-t gyakran használják az autók hátsó és oldalsó ablakaihoz való ragaszkodáshoz. Az utcáról, a termék egy teljes körű reklámhordozó, amely vonzza a gyalogosokat, információval kapcsolatos információk: Név, logo, szlogen, telefonos szobák, postafiók, weboldal.

A közelmúltban az ilyen típusú hangolás vált az egyik lehetőség a művészeti színárnyalatok számára. A művészeti filmekhez képest a perforáció lehetővé teszi, hogy a kép teljesen áthatolhatatlan legyen. Általában a kép egy kép csak egy kontúr, és a háttér és a kulcselemek részben sötétek. Csak így nem veszítheti el a szemüveg funkcionalitását.

Azonban a perforáció az átláthatósággal megoldja a feladatot, és több kilátást nyit a tervezési képre.

PerploLane, mielőtt ragasztást kell feltétlenül megvilágítani (jobb öntött laminátum). Az ilyen követelményt úgy határozzák meg, hogy az eső, a mosás vagy a köd hosszú ideig a lyukakba esett nedvesség jelentősen csökkenti a perfoching átláthatóságát. A laminációt úgy kell elvégezni, hogy a laminátum szélei 10 mm-rel átfedjék a csepegő széleit a kontúron. Ez növeli a szélek körüli ragasztás megbízhatóságát, és megvédi a por és a nedvesség elleni lyukasztás. A laminációt egy hideg módszerrel kell végrehajtani, amely nyomás és feszültségbeállítással rendelkezik.

Perfoplane a kirakatokat, üvegezett falakkal vagy ajtó bevásárlóközpontok, hipermarketek, üzletek alkalmasak, ha nem akarja, hogy megakadályozza az áramlás a fény belülről, és ez szükséges használni az alkalmi területek a hirdetési eszköz. A film mind külső, mind beléphet az objektumokon belül, például a kereskedési vagy üzleti központokban.

A matricák különböző méretűek lehetnek, még a padlóról a mennyezetre is.

Az üveg, amelyen a filmet jelöljük, jól kell mosni és zsírtani. Alkalmazzon törlőket alkohol alapon nem kívánatos. A ragasztás felülről lefelé történik. A kiváló minőségű munkához az anyag helyesen kell elhelyeznie. Ebből a célból a ragasztószalagokat alacsony tapadási szalagokkal használhatja, például egy festékszalaggal.

A lyukasztó szubsztrátumból származó hosszirányú sztriptíz finoman illeszkedik az üvegre. A kaparó időközben a pálya mentén kell mozognia a közepétől a szélekre. Ezután zökkenőmentesen eltávolítja a szubsztrátot, folytassa a lyukasztás ragasztását, a kaparót felülről lefelé, és váltakozva átfedő mozgások egy szélére, majd a másikra. Ha az esemény során hibák voltak, és hajtogatások vagy buborékok merültek fel, a félreértéseket azonnal meg kell szüntetni. Részben meg kell őriznie a filmet, és kicserélte azt. Korrigálja a hiányosságokat a munka végén, szinte lehetetlen.

Amikor dolgozik, a fő dolog nem tökéletes tökéletes.

Gyakran vannak ablakok, amelyek területe meghaladja a tekercs határ szélességét. Az ilyen ablakok képei több elemből álló perflexre vannak nyomtatva. A matrica előfordulhat 2 módszer: elvben és sárgaréz. A Vangest jobban néz ki, mert a rajzot szünetek nélkül kapják meg.

A ragadozáshoz egy pontozott vonalat alkalmaznak a rajzra, jelezve, hogy az új fragmentum ragaszkodása szükséges. Amikor az aljzat ragaszkodik, a lyukasztott perflight le lehet vágni. A szaggatott vonal sávon lévő kép egy összefüggő képfragmensen duplikálódik.

A perforált film tulajdonságai és előnyei, lásd a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: