A porcelánlemezről

A csempe rakomány olyan helyzetekben segít abban, amikor a csempe fűrészelés jelentős szövődményekhez vezetne: a csempézett fragmensek elülső oldalától származó zsetonok megjelenését, nagy mennyiségű port emelnek a csempe fényes felületén lévő re-üledékével. Ez az eszköz, mint minden hasonló, kényelmes.

Ami?

A porcelánkönyvek tűzhelye jelentősen több, mint a szokásos bolgár, egy kőből. A kerámia és a gránit olyan építőanyagok, amelyek ellenállnak a magas mechanikai hatások ellen, ellentétben a keménységgel rendelkező csempével, amely fölött csak nagyon tartós acélfajták, győztes ötvözet és gyémánt permetezés. Matte porcelán csempe ellenáll a terhelésnek, amellyel a fa nem fog megbirkózni. Ennek megfelelően a lemez diszkusz követelményei emelkednek: csak a gyémántpermetezéssel ellátott lemezek és vágók alkalmasak kerámiák, gránit és beton vágására. A lemez vagy a kézi vágó élettartamának meghosszabbítása, a vágás előtt és alatt a csempe vizet nedvesíti.

Kézi kályhák felszerelhetők speciális vágófúvókával, amely lehetővé teszi, hogy görbületi vágás, mechanikus – Mans koronák kerek lyukakat készítenek, például a fűtési csövek alatt, vízellátó és szennyvízcsövek alatt. A hagyományos tilecores-ban hátránya van – nem vágják le megfelelően, ha a csempézett fragmentum széléből származó széle 4 mm-nél közelebb van: nincs vágás, de bárányozás, itt van jobb, ha egy gyémántot használó csiszológép használata lemez, csempézett fogó vagy szerszám, amelyben a vágás vízben keletkezik.

Nézetek

A kísérő erőforrás típusával a csempe vágógépek kézi és elektromos. A szabványos csempékkel ellátott támogatási munkák többsége – 600×600 mm / fragmensenként. 1200х600 mm csempe könnyen vágható fel félig.

Kézikönyv

Egyszerű csempe – kézikönyv – csak egy kopott vagy cserélhető vágóhöz van felszerelve, amely hasonlít az üvegvágó pengével. A módszer a csúszó, például, ha vágás a hagyományos késsel puha anyagok, nem vágja a cserép nagy mennyiségben, így az összes kézi kályhák készülnek formájában henger csuklópánttal (néha – a labda csapágyszeparátor), a kereten rögzítve (alapul). Valójában ugyanaz a gyémánt az üveg vágásához, de szignifikánsan nagyobb vastagságú, legfeljebb 10-szeres superior pohár. Azonban ez az eszköz rendelkezik állítható útmutatóval, amely a csempézett fragmentum szélén csúszik, nem teszi lehetővé a vágó a vágott szeletelőtől.

Van egy nagy választék a kézilabda csempe és egy csempe szélesség, akár 600 mm. A csempézett fragmentum hossza elérheti az 1200 mm-t. A vastagabb, annál nagyobb masszív vágó, és vastagabb gyémánt permetezés a szélén (él). A mechanizmus típusának leginkább jellemző nézete – görgő.

Az ilyen kályhák nem tartalmaznak olyan csapágyakat, amelyekre a nagy terhelés kritikus (fokozott erőfeszítés a csempe vágáskor).

Elektromos

Elektromos (mechanikus, elektromechanikus) tűzhelyek – valójában, javult bolgár, Egy nem nyugodt vagy állítható védőburkolattal (különböző lemezek, legfeljebb 30 cm-es átmérőjű), állítható útmutatók, szuszpenzió-lengéscsillapító, rugó és továbbfejlesztett fogantyú, amely elforgatható a különböző munkák kényelméhez, beleértve szűk, feltételek. A hatalmuk elegendő – akár 2 kilowatt, hogy megbirkózzon egy éles csempével, amely vastagsága akár 3,5 cm.

A redukáló csempe nem egyszerű – a sebességváltó alacsonyabb forgalma van a motorcsapágy egységének csökkentése érdekében. A csapágyakban nincs ilyen sebességváltó, de nem ellenállnak túl nagy erőfeszítéssel (nyomást).

Értékelés modellek

A legjobb csempe, definíció szerint a legerősebb és nagysebességű, ugyanakkor a költségvetés (a legolcsóbb). A csempe kezelése nem biztosít hatékony teljesítményt tömegszerkezettel és javítással, valamint egyetlen, de jelentős mennyiségű munkához.

 • Germans Badada – A Rubi csempe gyártása. Modell TM-70 Cuts kerámia és porcelán kőszerek 21 mm-re. A krómozott vezetők a kiváló minőségű acélból és a vágási korlátozó oldalon az oldalán kétszer járnak a vágási vonal mentén, ha szükségtelen egy vételre szükségtelenné válnak, valamint a második szerszámot 45 és 90 fokos szögben végezzük. Alkalmas nagy formátumú csempékhez. A termék költsége és minősége által optimulált Platekores.

 • Mátrix 600 mm-re – olyan eszköz, amely a csempe főként 600 és 500 mm szélességben és hosszban vágja. Egy útmutató az oltár formájában, a vágás mechanizmusa. A playcore kocsi mindkét oldalán lévő útmutató veszi körül. Rögzítő rögzítési mechanizmus. A labda borító egy útmutató, hogy nem ad a szerszámot dia vágáskor csempézett tuskó. Könnyű fogantyú. Alumínium keret – szerszám tüdő a szállítás során.

 • Sigma 3C3M – 1150 kg Súly erőfeszítés a vágás során. A csempe szélességében 72 cm. Ajánlott: komplex megkönnyebbülés és textúra csempe. A golyóscsapágy fogantyúja lehetővé teszi, hogy még nehezen elérhető helyeken simán vágja le a csempét. Az értékcsökkenés növeli a simaságot. Beépített vonalzó központosítással, lehetővé téve, hogy egy csempe jelentős szögben vágjon.

 • Montolit 26pb – Professzionális modell. A kemény alap rendkívül sima. Csempe vastagsága – akár 25 mm. A vágás mélységének beállítása lehetővé teszi pontosan 25 mm vastagságú csempéket.

 • Tartózár 3310-60 – 1,5 centiméteres csempékkel tervezett körkörös vágógéppel ellátott modell körkörös és egyenes vágást eredményez, 3-8 cm átmérőjű, ideális formájú nyílások. Távoli vonal és egyenes szög, 45 fokos négyzet.

 • Alapvető plusz 60 Jön egy bőrönd. Alumínium keretvezetők fogantyúval, ovális keresztmetszettel az útmutatók. A króm-útmutatók csökkenti a súrlódást. A kocsi ki van kapcsolva a polimer bázisból, amely nem igényel kenést. A kiterjesztett fogantyú lehetővé teszi, hogy csökkentse a szorítószerszámot csempe vágáskor.

A fenti kályhák közül néhány a legjobbak tetején lesz.

Gyermek árnyalatok

A Stanna ereje az egyik döntő szerepet játszik a lemezválasztásban. A gyengített keret nem veszi meg a megnövekedett terhelést. A fém vastagság merevséggel van összekapcsolva: az acél nem lehet vékonyabb, mint 3 mm, alumínium – nem vékonyabb, mint 5 mm, különben a keret vezet, és a vágási csempék minősége még a szintezés után is észrevehetően csökken. Győződjön meg róla, hogy elegendő a fogantyú. Ha túl hosszú, akkor a legrosszabb esetben hajlítható, ismételt kanyarokkal, a fogantyú elszakadhat. A fogantyú merevsége egy igazán erős kar előnyeit adja, amelyet a porcelánral való együttműködés lenyűgöz.

A rövidített csempe alkalmatlan a szexi csempék kezelésére: a fenntarthatóság fontos itt, vagy a keretnek mesterségesen finomítania kell, növelnie és kereteket, valamint útmutatókat. Válasszon ki egy foltot azzal a lehetőséggel, hogy egy védőszárnyat telepítsünk, amely nem ad töredékeket minden irányba, valamint vízhűtési funkciót. Ez lehetővé teszi a javítás után kevesebbet, és meg fogja menteni a dörzsölő részek erőforrását, eltávolítva a súrlódáskor bekövetkező hőt eltávolítva.

A csempe vágó sima folyamata meg fogja védeni a varázslót a bunkó kezdetén, és a végén a csempézett üres, ami a vágóvonal forgácsolását és lehetséges eltéréseit eredményezi. Keresse meg a gyártót olyan nem agresszív árképzési politikával, amely nem rendelkezik észrevehető befolyással a hagyományos minőségű megközelítésre. Ne rohanjon az első kínai cégek számára – sokan többek a nyereségre, és nem a hírnév tökéletessége sokéves jelenlétben a piacon.

Javasoljuk, hogy pontosan válasszon pontosan a padlóburkolatot, lehetőleg – vízellátással hűtéshez. Ez univerzális, alkalmas falburkolatokra és csempékekre is.

A Plotcores további egyszerű használata lézerrel ellátott szintmérőt biztosít – lehetővé teszi, hogy jobban ellenőrizze a sima vágást, még akkor is, ha csak a kezdeti és végső “bár” jeleket alkalmazzák, nem pedig a vonal.

Hogyan működik megfelelően?

Húzott henger lehetetlen élesíteni – a Winvest ötvözet és a gyémánt permetezés nem lesz csendben. Ellenőrizze a szerszám munkáját. Használja a szükséges kézi kályhákat a következő utasításoknak megfelelően.

 • Adja meg a kerámia vagy porcelán csempe építési markerrel.
 • Nedvesítse meg a betakarító vizet.
 • Helyezze a csempe fragmentumot a kézi födém platformjára. A vágott szeletelőnek a görgő tervezett útvonala alatt kell lennie. Győződjön meg róla, hogy a csempe széle és a görgő közötti távolság nem kevésbé centiméter.
 • A vonalat a görgővel, ne adja át a csempe- vagy csempe. Ellenkező esetben a repedések különböző irányokban fognak menni, és a munkadarabot dobják. A legfontosabb dolog az üvegezett bevonat vágása.
 • Kattintson a fogantyúra. Csempe szépen, a vágott szeletelő mentén szünetek.

A kerámia vagy porceláncserépek töredékének felesleges részének levágásához elektromos lemezzel tegye a következőket.

 • Futtassa az eszközt: A víz munkadarab öntözőrendszer bekapcsol.
 • Helyezzen be egy fragmenst az etetőplatformra, összpontosítva az útmutatókra. A lemez az üzleti tevékenységhez fordul elő – és csökkenti a csempézett fragmenst.

Nyomon követheti a lemez meghajtót: át kell mennie a marker jelzésen. Ne hagyja abba a motort a folyamatban, amikor a lemez nem tette meg a munkadarabot. Ha vágja le a “looking nélkül”, akkor a vágó megragadhatja az ujjait a munkavállalónál, így nagyon óvatos.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: