A sigma csempeiről

  Sigma di Sergio Ambrogiani & C. A SAS egyike a kevésbé világméretű vezető márkáknak a testmozgás területén a csempékkel végzett munkákhoz. A cég Olaszországban található, és 1964 óta ismert. SIGMA nyújt a sikeres megoldás a legnehezebb feladat egyáltalán bármilyen típusú csempék, beleértve a porcelán lapok.

  Sajátosságok

  Speciális titok az olasz csempe népszerűségében a Sigma No márkából:

  • a szerszám megbízhatósága;
  • Széles választék (szakemberek és kezdő);
  • gazdag funkcionalitás;
  • Viszonylag költségvetési árcédula;
  • A kerámiák talán az egyik leggyakoribb anyag a befejezéshez.

  A kerámia csempe praktikus, tartós, kiváló terméknézetben van. Sokoldalúsága ismert: úgy néz ki, mint bármely helyiségben, tökéletesen kombinálva más anyagokkal, és ez nem olyan drága. Helyezze el a csempe saját, és ugyanakkor bizonyos készségek, minden varázsló egyetért azzal, hogy a csempe határozottan egyszerű és elengedhetetlen a kerámiákkal való együttműködés folyamatában.

  Azonnal tájékozódjon az egyik olyan tulajdonságra, amelyet fontos figyelembe venni az eszköz kiválasztását. A választáskor a csempe minőségi jellemzőire kell összpontosítani, így először is meg kell vásárolni, majd folytassa a meglévő anyag feldolgozására szolgáló konkrét eszközkészlet kiválasztását.

  Kezdetben figyelmet kell fordítania a gyártóra. Ebben az értelemben Sigma termékei megfelelnek a legjobbnak.

  A felállás

  Helyezze ki a legfontosabb sorozatot.

  Vonalak: 3, Max és Klick Klock

  Közös alapvető paraméterek, de különböző fogantyúk, amelyek árnyalatokat hoznak létre az egyes szerelvényekből.

  • 3. sor. Reza Scheme – “magadra” (görgő Ø12 mm, teljesítmény – 1050 W).

  • Maximális vonal. Vágó áramkör – “magadtól” (görgő Ø19 mm, teljesítmény – 1200 W). A fogantyú és a fejlett vágó speciális rotációs rendszer lehetővé teszi, hogy nagyon simán működjenek, valamint feldolgozzák a vastag és göndör csempézett struktúrákat.

  • Klick Klock sorozat. Vágási séma – “magadtól” (görgő Ø15 mm, teljesítmény – 1200 W). Az átmeneti kerámiák szétválasztására való áttérés folyamata az étkezési gombával történik, amely ezután speciális keménységű csempékkari elválasztóként működik.

  Az összes említett sorozat felcserélhető (ideje, hogy cserélje ki körülbelül 20 másodpercet). Más szóval, a 3-as sorozat maximális és fogantyúja a legjobb megoldás a professzionális professzor számára, aki megfelel a különböző típusú csempe termékeinek tevékenységében. Ezt megerősíti a gyártó képviselőinek számításai.

  Tecnica sorozat

  A szakmai vonal modelljei mindkét típusú vágás. A “magunktól” sémát meglehetősen népszerű Oroszországban. Működés közben formálja, további erővel, amely nagyobb vastagságú kerámiatermékeket biztosít. A “önmagában” séma jellemző a külföldi Európa országaira. A “önmagában” mozgást nagyobb tisztaság jellemzi, biztosítva a nagy pontosságú vágás végrehajtását.

  Átlagos teljesítmény (legfeljebb 800 W), magas színvonalú elemek, átgondolt mérnökök használata, nagy pontosságú részek, alacsony súly, tömörség, a PROFModlee költségek költségvetése érdekében a sorozat legmegfelelőbb lehetősége részt vesz a befejező műveletekben. A Sigma modellek sora meglehetősen széles. Ez bemutatja a kézi, elektromos és professzionális modelleket és módosításokat saját jellemzőikkel és előnyökkel. Tekintsük néhányat többet.

  Platekorez 2G Serie 3

  Ez a modell kézi eszköz opciót jelent. A sík 15 mm-es vágás magasságát biztosítja, és a hossz 37 cm. A kialakítás mozgatható elválasztóval van felszerelve, görgősvágóval (6-12 mm) átmérővel. A készülék nagyon könnyű és kompakt, vágására szerint a rendszer „magunkat”, amely lehetővé teszi, hogy végre pontos manipulációk Bevágásokkal világos és gyorsabb. 15 mm vastag csempe nem jelent problémát, mivel a vágást 600 kg-ra irányuló erőfeszítéssel végzik.

  A kompakt hubbon méretek lehetővé teszik a vágás tisztességes mélységre, így a készülék nagy méretű csempékre alkalmas. Ezenkívül a beépített mérőszalag, amely közel áll a munkavállalóhoz, jelentősen leegyszerűsíti a teljes vágási eljárást. Két mérleg és kényelmes rögzítő. A forgatás sarkai -45 és + 45 ° közötti tartományban változhatnak. A kényelem az, hogy az eszköz előkészítése a szállítás előtt, könnyen rögzítheti a mérőeszközt a lemez házán.

  3bm modell (professzionális opció)

  Ez az eszköz nagyon erős – a tartalék erőfeszítés eléri a 1150 kg-ot. Ugyanakkor a legalacsonyabb erőfeszítés a vágóból van rögzítve, így nagy pontosságú vágást eredményezhet. A készülék képes megkönnyebbülni, valamint szilárd és vastag anyagokat vágni. A nagy teljesítményt és a simaság és a sima vágás kombinációját egy speciális fogantyúval biztosítja. A vágási hossz 60 cm, és diagonális – 42×42 cm.

  Vágási séma – “magadtól”. A készüléknek van egy speciális gombja, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan rögzítse a vonalzót a jobb sarkoknál. A vonal kényelmes mozgásához a sínek mentén rögzítve van a platformon.

  PlateKorez 2D4

  Szakmai kézi alkalmazkodás, amelynek hossza a vágás eléri a 610 mm vastagságát 22 mm. A készülék a TECNICA sorozatra vonatkozik, 22 mm vastagságú csempe vágására szolgál. A 800 kg-os elválasztó erő és a vágási séma – “magunktól”.

  A forgó mérőelem kettős skálán van felszerelve, nagyon pontos. A 2D4 termék 16 mm-es görgős és korlátozóval van felszerelve a soros műveletek elvégzéséhez. A Spring-Loaded Desktop további szolgáltatásokat hoz létre az eszköz működtetésekor.

  Tippek a használathoz

  A csempe kézi kályhák segítségével történő vágási folyamat nem igényel különleges készségeket. De az eszköz a művelet megkezdése előtt ellenőrizni kell a lehetséges károkat. Például a vágási rész könnyen és szabadon forog. Felületének lekerekített konfigurációjával kell rendelkeznie, a hibáktól és a burrstól függ. A kocsi munkáját zökkenőmentesen hajtják végre. Ebből a célból a modellekben speciális sugárirányú csapágyakat használnak. Fontos, hogy ellenőrizze és az ágy, amelynek tisztasága a minőségi végzett művelet kulcsa. A kapott terméket a megadott paramétereknek megfelelően helyezzük el.

  A csempe az ágyra kell helyezni, hogy a jelölés egybeesik a kocsi mozgásával. A lemez szélétől a lemez szélétől körülbelül 10 mm, különben a tiszta vágás nem működik. A szállítást pontosan a jelölésen és egy bizonyos erővel kell elvégezni, amelynek intenzitása érzékenynek és ellenőrzöttnek kell lennie. Fontos, mert a csempe nem nehéz eladni, és a máz a vágáshoz fontos.

  A görgővágó áthaladása a felületen egyszer történik, különben a vágás nem lesz teljesen helyes. A fogantyúnak a munkahelyzetben kell lennie, majd meredeken kell dobnia – a billet a vázolt vágás mentén törekszik. A lemezvágó alkalmazása előtt ajánlott kivonni a kerámiklitot, mert nagymértékben egyszerűsíti a vágást. A vágás vonalánál az olajcseppek alkalmazzák, ami a nagyobb simaság és könnyűség kiigazításának munkaképességének előmozdítását adja.

  Van is egy kézi stovetur (Sigma 7a Sigma), amelynek célja a vágás és porcelán lapok, és a kerámia, amelynek szétválasztó erő legfeljebb 500 kg. A készülék vágásának magassága 12 mm, a vágás hossza – 33 cm. Modell változó átmérőjű görgősvágók – 6-12 mm. A vágók titán alapot tartalmaznak. Helyezett eszközt kényelmes esetben.

  Ezt a Tileture-felhasználóknak szem előtt kell tartaniuk, hogy a “önmagában” vágási sémával rendelkező márkájú eszközök esetében Ø12 mm-es vágókat használnak, amelyet kizárólag egy üvegalapítványt tartalmazó termékek vágására terveztek.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: