A spanyol csempe kiválasztásának jellemzői a fürdőszobában

A legnépszerűbb fürdőszoba befejező anyag kerámia csempe. Népszerűsége a technikai jellemzőknek köszönhető: ellenáll a nehéz terheléseknek, nyugodtan átviheti az összesféle hőmérsékletkülönbséget és a páratartalmat.

Sajátosságok

A Kemény minőségellenőrzésnek köszönhetően a gyártók olyan késztermékekkel rendelkeznek, amelyek vonzó megjelenésűek, kényelmes dimenziókkal rendelkeznek, amelyek alkalmasak bármilyen belső kialakításra, javított jellemzőkkel.

Spanyol kerámia csempe – kültéri vagy falra szerelve – ez a tervező a tervező eredeti elképzeléséhez. Minden gyűjtőgyűjtő a fürdőszobák kerámia burkolólapok építésének megfelelően alakult ki. Ennek köszönhetően bármely fogyasztó képes lesz létrehozni a kívánt belsejét otthon.

Néhány tény, amely megerősíti a spanyol csempék népszerűségét és magas színvonalát:

 • A Spanyolországból származó kerámia csempe szinte 200 országba kerül;
 • Az előállított termékek több mint felét az országból exportálják;
 • A világ összes kerámia burkolatának mintegy 15% -a Spanyolországot gyártott.

A spanyol anyagok sajátosságai közé tartozik a csempe szélei ideális feldolgozása. A termelés ősi hagyományai és a modern technológiák használatának köszönhetően csodálatos anyagot kapunk.

A Spanyolországból származó csempe rezisztensen átadja a hőmérsékletkülönbségeket, Ellenáll a különböző repedések megjelenésének, amely ellenáll a csiszoló és agresszív anyagok festéséhez. Az ilyen tulajdonságok is vannak csempe Olaszországból.

A kerámia spanyol csempe gyártásához a gyártók bizonyos agyagkeverékeket használnak, és rendkívül természetes komponenseket adunk hozzá. Agyaglapok nagynyomásúak, préseltek. Ezután különleges kemencékben nagyméretű hőmérsékleten követi.

A felső réteg esetében a gyártó kerámia mázzal használ.

A spanyol kerámia csempe a megfelelő választás a kiváló minőségű befejező anyagok javára. A gyűjtemények széles választékának köszönhetően minden fogyasztó képes lesz kiválasztani egy anyagot ízlésre és képességekre.

A klasszikus csempe elsősorban 20×20 cm-es méretű. Gyakran márvány alatt készült.

Érvek és ellenérvek

A spanyol csempe jellemző előnyei olyan előnyöket tartalmaznak, mint:

 1. Hatalmas színek, díszek, rajzok kiválasztása. A fogyasztónak lehetősége nyílik arra, hogy kiválassza, hogy a kerámia szükséges legyen.
 2. A gyártók olyan dekorációt kínálnak, ahol a tematikus mintát a kiválasztott tervezésnek megfelelően ábrázolják.
 3. A legmagasabb minőségi anyag.
 4. A kerámia csempe színek és színek telítettsége.
 5. Hosszú élettartam, megnövekedett kopásállóság.

A kerámiatermékek következő jellemzői is a különböző előnyöknek is tulajdoníthatók:

 • Jól tolerálja a vízzel való hosszú távú kapcsolatokat;
 • magas ereje van;
 • SERVICE LIFE – NEM KORLÁTOZOTT;
 • könnyen tisztítható mosószerekkel vagy tisztítószerekkel;
 • jól tolerálja a hőmérséklet-különbségeket;

 • ellenáll a korróziónak;
 • Ellenáll a csökkenő tárgyaknak, nem félnek a nagy teljesítményű bútorok súlyosságától, fürdőszobával;
 • esztétikai megjelenésű;
 • A tervezők jól összehangolt munkájának köszönhetően csodálatos színséma, tervezés és grafika, valamint számos dimenzió választása.

Az olcsó spanyol csempe ideális nem csak a fürdőszobában, hanem a konyhai helyiségekben is. Mindez kiváló specifikációi miatt lehetséges.

A kerámia burkolólapok hiányosságai sokkal kisebbek, mint az előnyök. Sajnos, annak ellenére, hogy a kerámia burkolólapok egyszerűségének és könnyedségének egyszerűsége, a tökéletes és száraz alapon kell elhelyezni, amelyet előre teljesen igazítanak. A cement esztrichet a kültéri csempék elhelyezése előtt kell elvégezni. Egy másik hátrányt lehet rossz hőszigetelésnek nevezni. Sajnos, gyalogos lábak kerámia burkolólapok a padlót elég kellemetlen.

A leggyakoribb hátránya a lehetséges házasság (chipek, repedések és egyéb dolgok) jelenléte.

Típusok és jellemzők

A kerámia csempe működése a fürdőszobában a magas páratartalom stabilitását jelenti, mert először is, a fürdőszobában mindig hosszú távú érintkezés lesz vízzel. A gyakori hőmérsékletkülönbségek miatt a biztonság szerint minden gyártó köteles betartani a csempe előállításához bemutatott különleges követelményeket. Az ilyen követelmények között speciális kiütési mutatók vannak.

A fürdőszobák spanyol kerámiája több rendeltetési hely is lehet, amely különböző anyagok lesznek, amelyekből előállított. A padló és a falak befejező anyagai különleges népszerűséget nyertek.

A porózus felület miatt a spanyol kerámia burkolólapok nagyon könnyűek Bármely felületen, különösen ez a fürdőszoba falaira vonatkozik. A kültéri befejező anyagok alacsonyabb porozitásjelzővel rendelkeznek. Ennek köszönhetően az anyag sokkal hosszabb időt szolgál, mint más analógok.

A kerámia spanyol csempék befejezésére szolgáló exkluzív lehetőségek kiváló lehetőség a fürdőszobában.

A csempe műszaki jellemzői.

 • Az egyik legfontosabb tulajdonság a kopásállóság. Ennek a jellemzőnek köszönhetően a csempe ellenáll a kopásnak, amely hosszú ideig tartó vonzó nézetét tartja fenn. Ez a paraméter PEI, öt osztályozási csoportot tartalmaz:
  • I – Könnyű működés megengedett (a tervezők azt javasolják, hogy az ilyen csempe falak díszítéshez)
  • II – Egy ilyen csempe falak vagy szex a fürdőszobában;
  • III – Alkalmas a lakóépületek belsejében történő felszereléshez;
  • IV – nagyobb teljesítményt nyújt, használható lakóövezetek befejezésére, valamint lépcsőn, folyosókra;
  • V – A tartós és rack kerámia csempe.

  • Víz felszívódását – kötelező jellemző a cserép, mert ezekkel során a bélés medencék és fürdőszoba.

  • Az éles hőmérsékletcseppekkel szembeni ellenállás. Ez a jellemző attól függ, hogy milyen porózus csempe. Annak ellenére, hogy a tüzelés, minden részletnek pórusok jelennek meg a bepárlási maradék nedvesség, a kimenete a különböző gázok során előforduló magas hőmérsékletű kémiai reakciók.

  • Reccsenés. Ez a jellemző azt jelzi, hogy a bevonat kis repedések megjelenése. Sajnos, egy ilyen hiba megmutathatja magát a csempe, amíg elhelyez. Amennyiben a hiba nyilvánult után rakták, azt sugallja, hogy a technológia a hidegburkolás nem volt megfigyelhető, és a fő telepítési követelményeket megsértették.
  • Csúszásgátló ellenállás. Ennek köszönhetően világossá válik, hogy a felület mennyire megakadályozhatja a téma összehangolását. Különösen releváns jellemző a padlóburkolatokhoz, ahol gyakran történik. Sötéten.

  • Kémiai stabilitás. Ez a jelző azt mutatja, hogy mennyi zománc van stabil a kémiagal való érintkezéskor. Kiváló minőségű cserép kell ellenállni a kapcsolatot mosó- és tisztítószerek, amelyek használata szinte minden háziasszony fenntartani tisztaság beltérben.
  • A csempe tónus színe, az egyes anyagok telítettsége, amely eltérhet a megadott attól. Gyakran a gyártó jelzi a hangot betűk vagy számok segítségével minden egyes árucsomagon. Caliber – Valódi méretű termékek. A hiba csak néhány milliméterből engedélyezett. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a csempe előtt közvetlenül szóló adatok véletlen a csomag tényleges méretei.

  • Ellenállás a hajlításhoz. A technikai mutató azt jelzi, hogy mennyi terhelési csempe képes ellenállni a pusztítás nélkül.
  • Szakítószilárdság. Ez a mutató biztosítja a fogyasztói információkat, amelyekről a terhelés képes ellenállni a kerámia csempe ellen. A termék vastagsága itt fontos.
  • Felszíni keménység – megmutatja, hogy mennyi kerámia csempe ellenáll a repedéseknek, károsodásnak vagy karcolásoknak. Egy-tíz skálája van. A Matte termékeknél a karcolások kevésbé észrevehetőek, mint a fényes társaik.
  • Csepp hőmérsékletrendszerek. Ez a jellemző azt mutatja, hogy a zománc felülete mennyire képes elviselni a látható hőmérsékleti különbségeket, és nem repedni.

  Gyártók és vélemények

   A befejező anyagok modern piaca a fogyasztók számára több spanyol gyártó közül választhat.

   Absolut Keramika Cobsa

   Spanyolországból származó gyártó, amely kis formátumú kerámiákat készít. Ideális a viktoriánus kora, az ország vagy a klasszikus stílus stílusában.

   Aparici

   A gyártó cég, aki kizárólag természetes és környezetbarát anyagokat használó termékek előállítására specializálódott.

   Ape Ceramica

   A fürdőszobák elit anyagainak előállítására specializálódott. Ez a márka a befejező anyagok gyártójaként bizonyult a nemes és arisztokratikus tervek létrehozásához.

   Az “Ape Ceramica Allure” leggyakoribb gyűjteményei, “Carpicho de Los Zares”, “Biselado” és mások.

   Aranda

   Népszerű márka az Európai Unióban. Széles választékot kínál porcelánkönyvek és kerámia csempék között a fürdőszobák díszítéséhez.

   Azahár

   Úgy tekintik az egyik leginnovatívabb vállalkozás, amelyet különösen a termékek termelésére szolgáló nyersanyagok.

   Azteca

   Egy negyed egyszer megpróbálja, hogy a fogyasztók új katalógusokkal rendelkeznek a legdivatosabb javaslatokkal a befejező anyagokról. A gyártó minden terméke meglehetősen könnyű megtalálni érdekes és emlékezetes textúrákat és színeket.

   Ceracasa

   Gyári gyártó csempe a fürdőszobákhoz, gyönyörű és könnyen felismerhető nyomatokkal.

   Szintén kiváló minőségű termékek gyártói Csendes-óceáni vállalatok Mainzu, Baldocer, Gaudi, Caledónia.

   A fürdőszoba padlója, amely Spanyolországból készült csempével bélelt, megnövelte a kopásállóságot, és nem fél attól, hogy bármilyen mechanikai sérülést vagy kémiai hatást fejt ki a csiszoló tisztítószerek használatával.

   Hosszú ideig nem csoda, hogy a spanyol kerámia csempe a minőségi termékek színvonalának tekinthető. Az egész szegmens sikeresen található a középső árkategóriában, így az ilyen anyag szinte minden fogyasztó számára elérhető. Az árminőség ideális arányának legélénkebb lehetőségét Cerddy termékeknek tekinthetjük.

   Egy ilyen kerámia csempe elég praktikus, hosszú élettartamú, amelyek előnyösek a többek között a gyártók között. Az egyszerű és gyors fektetésnek köszönhetően egyre több vásárló preferálja pontosan ezt a csempe.

   A kerámiák kiválasztásakor figyeljen arra, hogy ez az osztály – az első, a második vagy a harmadik. Ettól függően, az egységenkénti költségek akár méter négyzetenként változnak. Ha egy apartmanban vagy a házban lévő anyag kiválasztásakor mindig fontolja meg a szoba jellemzőjét, ahol: fürdőszoba, fürdőszoba, konyha. A szobába, ahol elegendően nagy számú látogató lesz (például egy vendégszoba vagy a folyosó számára), előnyben részesíti a mechanikai hatásokkal szembeni kávézókat, és bizonyos zúzódó rezisztenciával is rendelkezik.

   Stílusos példák

   A spanyol csempe saját megkülönböztető jelei és színe van.

   KÜLÖNLEGES DESIGNAL, HOGYAN KÉSZÜLÉKEKRE VONATKOZÓ KÉSZÜLÉKEK VAGY SZÍNES KOMBINÁCIÓKBAN. Ma a bézs csempe nagyon népszerű.

   A legmagasabb szintű minőségi csempe termelés és kiváló előírások.

   Hogyan válasszunk kerámia csempe, nézd meg a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: