A spax csalókról

A különböző kötőelemek fontos szerepet játszanak az építési munkák elvégzésében. Az ilyen elemek lehetővé teszik, hogy biztonságosan rögzítse a külön alkatrészeket, hogy erős keretszerkezeteket hajtson végre. Jelenleg számos hasonló bilincs van. Ma beszélünk a spax által gyártott önminták sajátosságairól.

Sajátosságok

Az öntapító csavar egy speciális rögzítő, amelynek egyfajta fém vékony rúdja akut háromszög alakú szál. Az ilyen részletek kis fejük van.

Az öntapító csavarok egyre inkább kicserélik a körmöket. Kényelmesebbek lehetnek. Ezenkívül megbízhatóbb és tartós rögzítést biztosítanak. Az ilyen részek segítségével kötődhet a fa, a fém tárgyak és sok más anyag.

Az öntapító csavarok különböző fémekből készíthetők. Leggyakrabban különleges, kiváló minőségű szénacél, rozsdamentes acél, sárgaréz. A fentiekből ezek a részek további védőkészítmények vonatkoznak. Az ilyen anyagokként foszfatált és oxidált komponenseket alkalmazunk.

Az öntapító csavarok jelentősen eltérhetnek bizonyos konstruktív tulajdonságokban. Tehát az ilyen fémalkatrészek csúcsa éles és vezethető. Az első fajtát lágy felületekre használják, a második lehetőség jobb dolgozni fémtermékekkel.

A Spax önbizonyítványoknak olyan fontos jellemzőkkel is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy az anyagi rögzítés a lehető legnagyobb mértékben és megbízható legyen.

Így, Ezek az elemek a legtöbb esetben egy tetraédi verzióban jönnek létre, amely lehetővé teszi, hogy gondosan eltávolítsa a fa szálakat, anélkül, hogy károsítaná a felületet, és nem rontja külső kialakítását.

A gyártó termékei enyhén hullámos alakúak. Ez a design lehetővé teszi, hogy az elem egyensúlyosabb csavarozását az anyagba hozza. Ehhez szükséges a minimális erőfeszítés alkalmazása.

Ezeket az öntapító csavarokat leggyakrabban egy vágójával felszerelt csúcsokkal állítják elő. Az ilyen kötőelemek lehetővé teszik az alkatrészek javítását a mélyedések előzetes fúrása nélkül.

Ezen túlmenően a vállalat termékei között megtalálható önzáró csavarok egy fejjel enyhe torzítás alatt. Ezek a fémelemek teljesen az anyagban lesznek, nem pedig a felületeken.

Választék áttekintése

Jelenleg a Spax gyártója nagy számú különböző típusmintát eredményez. A vásárlók körében a legnépszerűbb a következő lehetőségeket is tartalmazhat.

  • Önzáró csavar a teraszos táblákhoz A2 Torx. Ez a modell kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, az elem feje henger alakú, az anyag hasítása nélkül. Az önnyomás csúcsa olyan éles, amennyire csak lehetséges, a külső szál az egész felület fölé kerül, kivéve a középső részt. A mintákat fából készült táblák rögzítéséhez használják, bélés. Az alkatrészek faragása lehetővé teszi, hogy szorosan nyomja meg a felső lapokat. Lehetővé teszik, hogy minimálisra csökkentsük a tervezés után a tervezés után, miközben gyönyörű megjelenést biztosítanak – az ilyen eszközök nem rontják el a fa szerkezet teljes kialakítását.

  • Önkönnyű homlokzati vágás. Ez az opció speciális lencsefejjel van felszerelve. Rozsdamentes acél öngyilkos. Kiváló lehetőség lesz a homlokzatok rögzítésére, Plaquena. Ezek az elemek jelentősen csökkenthetik a fa csomagot. Gyorsan és könnyen belépnek a fából készült felületekbe, anélkül, hogy kis fűrészpor és más szemetet képeznének, amely a különleges őrlési bordák miatt érhető el. A részleteket a korróziógátló védőoldatok létrehozásakor fedezik, így a jövőben nem fognak rozsdásodni és elrontani a teljes tervezési tervet.

  • Univerzális önállóság A2, Torx teljes szál. Ez a rögzítő tartós rozsdamentes acélból készül. A CONTHER SHODE RÉSZLETEI. A modell képes jelentősen csökkenteni a csomagot és a fafelület felosztását. Pusztán fából egy őrlési szálba helyezhető. Leggyakrabban az univerzális típusú fa használatra kerül, de képes lesz más anyagokra közelíteni.

  • Öntapító csavar a padlólapokhoz és a tetőfúvókához. Ezt a modellt kettős élesített szálból állítják elő. A létrehozáskor mindegyikük egy speciális összetételű WiXox által lefedett. Ez maximális ellenállást biztosít a korrózió kialakulásának. Ezenkívül az ilyen alkalmazások nagy szilárdságot és keménységet biztosítanak. Gyakran az ilyen mintákat a kerítések rögzítésére használják. Az öntapító csavarok rögzítési faragását oly módon tartják, hogy az alelnök hatását. Az ezeken a bilincsek által kötött tervezés csúszása minimalizálódik. A fej őrlési élekkel van felszerelve, amelyek nagymértékben egyszerűsítik az anyag mélynyomásának elmélyítését. Lehetővé teszik, hogy a táblák olyan szorosan és határozottan illeszkedjenek össze. A modell is speciális 4CUT-vel rendelkezik. Nem ad felületeket a rögzítőelemek rögzítésénél.

  • Önfák a masszív fapadlóhoz. A modellt parkettára, bélésre, időzítésre használják. Az előző verzióhoz hasonlóan a WiROX összetételével van lefedve, további korrózióvédelmet biztosítva. Ez a megoldás környezetbarát és biztonságos az emberek számára és egészségéért. A kompozícióban nincs króm. A fűrészeket szokatlan geometria és egy speciális vágott csúcs jellemzi, az ilyen szerkezeti funkciók segítenek elkerülni a fa csomagot.

Hogyan válasszuk ki?

Az ilyen elemek megvásárlása előtt különös figyelmet kell fordítania néhány kiválasztási kritériumra. Győződjön meg róla, hogy megnézze a fej típusát. Titkok lehetnek – ilyen opciókban a fej a telepítés után teljesen elmerül az anyag, ez nem fog teljesíteni a táblák felett. Van egy félig lábfej is, sima átmenet a központi rúdból. Az ilyen modellek a rögzítés után teljesen elmerülnek mind a külső részből, mind a belső részből.

A félkör alakú fejű minták meglehetősen nagy nyomású felülete van. Ez lehetővé teszi a leggyorsabb és biztonságos rögzítést a felületen. A sajtómosó segítségével félköríves fejek lesznek a legjobb megoldás a lemezanyagok rögzítéséhez. Eltérnek a kissé kibővített felületre és csökkentették.

Ön kúpos futófelületeket használnak fémszerkezetekhez vagy gipszkartonhoz. Általában az ilyen modelleket speciális foszfátvédő alá tartozó. A csavarok hatszögfejei csak erőteljes elektromos készülékekkel rögzíthetők fúvókákkal. A hengeres termékek csak egy kicsit fúrt mélyülést okozhatnak. Vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy megnézze a szálat. Ritka lehet, az ilyen modelleket lágyabb anyagokhoz használják. Gyakrabban ezek az öntapító csavarok a fa, azbeszt, műanyagok esetében használják. Az átlagos faragás egy univerzális lehetőségnek tekinthető, amelyet beton bevonatok rögzítésére hoznak, ebben az esetben az elemek eltömődnek egy dübelbe.

Az öntapadós csavarok modelljei is használhatók fém vékonylemezek csatlakoztatására, nincs szükséged egy dübelre. Az aszimmetrikus szálat, amelyek a bútorok összeszerelése során jobban alkalmazzák. De ugyanakkor szükséges lesz a lyuk előzetes fúrása.

Ne feledje, hogy az ilyen önminták különböző modelljeit különböző terhelésekre tervezték. Tehát speciális üzletekben láthatjuk egyedi mintákat a parketta, a teraszos struktúrák rögzítéséhez, egy masszív tábla számára, egy keringető táblához.

A következő videóban azt mondják a spax önálló lépcsőkről.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: