A Stroborez csinálja magát

Stroborez – A vágószerszám típusa, amely tökéletesen lehetővé teszi a hornyokat a kábelvezetékben, az acél gumiabroncsok földeléséhez és t. D. Ez egy nélkülözhetetlen dolog azok számára, akik szeretnék elrejteni a “mérnöki” -et a falban.

Bolgár gyártás

Stroborez, kezével egy sarokkocsiból készült, ragyogóan egyszerű. A hornyok gyors és kiváló minőségű vágása a falon a rejtett vezetékek alatt, bizonyos műveleteket kell végeznie.

 1. Készítsen két azonos lemezt beton, kő és tégla.
 2. Távolítsa el a burkolatot a csiszolóból, és rögzítse az első lemezt a szokásos anyával. Ne felejtsük el a Bulgár tengelyének elején (a lemez alatt), hogy viseljen rögzítő távtartót.
 3. A rendszeres anya tetején (lemez után) tegye a második lemezt – és rögzítse a második anyával. Ha nincs tartalék teljes anya – vásárolni vagy megrendelés a Turner készen, tökéletesnek kell lennie a tengely faragásának.

Győződjön meg róla, hogy mindkét lemez megbízhatóan rögzíthető-e a véletlenszerű anyák kiküszöbölésére és az EMS-vel történő öblítésre. Javasoljuk, hogy szélesebb védőburkolatot vásároljon – vagy húzza ki (akár a marógép megrendeléséhez). Mindkét lemez nem érinti, ha dolgozik.

Ügyeljen arra, hogy védő lőszereket használjon: a durva szövetek, légzőkészülékek. Ha burkolat nélkül dolgozik – szigorúan szükséges védő sisakot hordozó védőszalaggal, további védőszemüvegekkel, csizma, kesztyű, durva és vastag ruhával. Az a tény, hogy a stroke a nagysebességű por forrása, amely az arcába repülhet, eltömíti a szemüket, a fülét és a légzőrendszert. A gyémánt részecskék szétválasztása, ha a kő és a beton üzemmódban lévő lemez túlmelegedése veszélyes lehet a szemek visszafordíthatatlan eltömődésének formájában.

Hogyan készítsünk egy fúrógépet?

A kézi elektromos fúró meghajtója nyomaték, valami emlékeztető. Fúró és perforátor, a motor mellett, a sebességváltó forgalommal van felszerelve. A perforátor mechanikája szintén sokk-vibrációs mechanizmust tartalmaz.

Hogy üreges legyen a horony beton, kő, tégla vagy cement, mozgassa a perforator “csak ütőpont megsemmisítés, rotáció nélkül”. Hátrány – alacsony minőségű stroke egy egyenetlen horony formájában, amely jelentős mélységbeli különbségekkel rendelkező csatorna. Ezek a cseppek nem teszik lehetővé például a kábelcsatornát a falban (kábel doboz) – megkövetelik, hogy a kevésbé mély szakaszok növekedjenek a kívánt vágó merülési szintre. A téglalap alakú doboz vagy hullámosított cső elhelyezésénél a master rendszeresen alkalmazza azt a csatornára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a teljes hossz mentén belépett a falba.

Az egyenetlen ütések miatt a kábelcsatorna vagy a hullámosságok elhelyezése után az építőanyagok nagyobb fogyasztása szükséges egy új vakolathoz, mint a “két-kibocsátás” gép vágása esetén.

Körfűrészmodell

A körfűrész általában, és emlékezteti a csiszoló mechanikáját – egyenes vagy sebességváltó mechanizmussal is rendelkezik. A készlet tartalmaz egy felszerelést a fűrészlap rögzítéséhez a tengelyen és a zároláson. A bolgár a ház mögött és a fogantyú mögött van, és egy rögzített rögzített anyagot készítünk a további elválasztáshoz és fűrészeléshez. Kör alakú vagy fűrészgép, rögzített mozdulatlanul a munkaasztalon. A fűrészárut (sarokprofil, acélcsík és t. D.), amely, amint csökkent, a munkaterületbe tolja, ahol a lemez elemelt Revs-en forog. A körkörös strokézisből származik, szükség van 4 lépésre.

 1. Távolítsa el azt az esetet, amely védi a munkavállalót a fűrészpadozó anyag nagysebességű részecskéinek elválasztásától. Valószínűleg nem fog megfelelni – legalább kétszer olyan széles lesz.
 2. Tegyen egy szélesebb fedelet – két fűrész alatt.
 3. Tegye az alkatrészeket egy ilyen sorrendbe: a szerelési rögzítő, az első lemez, egy vagy több távtartó alátét, a második lemezt, a zárótengelyen – a meghajtó tengelyen.
 4. Csatlakoztassa a kipufogógáz-siphon hullámzáshoz vagy porszívó tömlőhöz.

A fedél gyártása számos intézkedés fokozatos végrehajtását jelenti.

 1. Távolítsa el a rendszeres borító mérését (a fűrész kerek munkaterületének átmérőjét). Készítsen rajzot, figyelembe véve a jövőbeli körkörös Stroborza követelményeket.
 2. A régi serpenyőben (az acél zománcozott kis kapacitású kis méretű optimálisnak tekintett számítva részek 2-3 élelmiszer fogadások személyenként) Vágjuk a fogantyúkat (ha van ilyen).
 3. Csúsztassa a lyukat a serpenyő alján, kissé átméretezőbb, mint a körkörös tengely.
 4. Mi hegesztettük a kerek kerek tartó vagy a gyűrűs csapolás kerületét, amely szigorított bilincset képvisel. Hasonlít a lefedettségre, amely része a csiszoló védőburkolatának, és megnyomja a szerelési hüvelyt, amelyben a tengely forog. Szükség esetén, ha a bilincs nem található, akkor a standard körkörös torta leszállási helyének alakjában hajlítható. A sajtócsavar segítségével rögzítve van.
 5. Vágjon a serpenyő serpenyőjét, amely elegendő ahhoz, hogy a forgó lemezek képesek legyenek a falvágásba merülni a “stroker” -re.
 6. A serpenyők borításából készítsen rögzítő részét a fedél. Így a munkavállaló fogja védeni magát a részecskék repülnek ki nem csak a forgási a lemezeket, hanem az oldalsó rész, ahol a kerekek vannak telepítve, és eltávolították. Az a tény, hogy a blokkok nagysebességű morzsák, a fűrészpor és a zsetonok a burkolat belső falából ugrálhatnak. A zárak lehetnek – zárak formájában (tüske-hornyok típusa), széles körben használják, például a fogyasztói elektronikában. Néha csavarkulcsokat kell alkalmazni egy csavar és anyacsavarok, melynek gravírozó alátéttel – az anyát egy speciális szárnyú, ívelt szélekkel ellátott felületre helyezik. A mester választhat bármilyen típusú és különböző reteszeket.
 7. Személyszigetelő fúvóka szervezése. Tetszőleges helyen (nem számít) Vágja le a lyukat egy meglévő acélcsőre (vagy egy régi fűtőelemből származó sgon). Húzza meg ezt a helyre, ellenőrizze a kapott kapcsolat feszességét.

Ellenőrizze az összegyűjtött strokézist az ügyben. A részecskéknek csak egy keskeny patakra kell repülniük – az érintkező lemezek érintkezési pontján áthaladnak a vágott anyagokkal. Nem szabad elrepülni a rajongót, minden irányban. Csatlakoztassa és futtassa a porszívót – a részecskéket visszahúzódó csővel fogják felszívni, és nem repülnek ki.

Házi kiegészítő tartozékok

A kiegészítő komponensek, kivéve a burkolatot, a sajtómáterek és a tanácsadás, amely a teljes csomag által kibővíthető, fontos komponens a műszaki por.

Burkolat

A megfelelően gyártott burkolatnak olyan ömlesztett hengernek kell lennie, amelyet két forgácsoló tárcsa, amely a záró anya és a stagnáló alátétek alapján csatlakozik. Szükség esetén rugó (gravírozó) alátétet lehet használni, amely további szigorításként szolgál, amely nem ad egy gombot, csavarja le, és eldobja a lemezeket és az alátéteket – repülni. Még akkor is, ha a lemezek gyémánt részecskéinek szétválasztása, egyetlen lemez kiömlése vagy chipje (vagy mindkettő azonnal), az összetevők áramlása – a burkolat átveszi a csapás erősségét (és a rezgés bekövetkezése). A folyó komponensek vagy a repedt lemez megsérülhetnek.

Ellenőrizze, hogy elegendő-e az acél vastagsága, amelyből a burkolatot készítjük: az értéknek legalább 2 mm-nek kell lennie.

Porszívó

A porvédő kinevezése – nem hagyja, hogy az elpusztult építőanyag, amelyből a fal épül. A cement gipsz jelentős kopás: szeme, fülei és légzőrendszerei veszélyesen. Műszaki porszívó csatlakoztatva a motorháztető csővezetékhez, bármilyen anyagot okozó anyag: betonrészecskék, téglák, habblokkok, gázcsomagok, homok-cement gipsz, gipsz, alabástrom, mész, festék és t. D.

A porszívás régi otthoni porszívóval, egy olcsó robot porszívóval, amely kompakt. Craftsmen Rewind Robots porszívók műszaki por. Kapacitációjuk kicsi – legfeljebb 1 l. Ez elegendő ahhoz, hogy a cipőt vágja a port és a szemetet – gázszilikátban vagy téglában – 1-3 m hosszú. Konténer (vagy táska) a por összegyűjtéséhez, rendszeresen üresen – a porgyűjtő löketjelző jelének megfelelő jelével.

Hogyan készítsünk egy stroke-t a saját kezével, nézd meg a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: