A szigetelő fűrészpor jellemzői

Annak ellenére, hogy a lakó- és gazdasági helyiségek ipari szigetelésének bőségessége ellenére a fűrészpor még mindig nagyon népszerű a magánfejlesztőkkel. Az ilyen természetes hőszigetelő anyag segítségével jelentősen csökkentheti az építés költségeit, és a házat jó hőszigetelés biztosítja. A hőszigetelő rétegek minden egyes munkája önállóan hajtható végre.

A szigetelő fűrészpor jellemzői

A szigetelő fűrészpor jellemzői

Érvek és ellenérvek

A modern körülmények között a válság fa fűrészpor kiváló alternatíva lehet a drága hőszigetelő anyagok számára, amelyeket nagy számban mutatnak be a piacon. Az új vagy régi ház fűrészporral, fürdők vagy más gazdasági épületek fűrészporral jelentősen csökkenti a költségeket.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  Annak ellenére, hogy az anyag termikus vezetőképessége jelentősen alacsonyabb az ilyen szigetelésnél, mint ásványgyapot vagy hab, a fűrészpor nagy számú előnye, amelyhez:

  • Az optimális páratartalom fenntartása az év során a helyiségben, mivel az ilyen anyag megjeleníti a házban felhalmozott nedvesség feleslegét;
  • Kiváló gőzáteresztő képesség, amely nem rendelkezik más ipari gyártású hőszigetelő anyagokkal;
  • A magas páratartalom és a kondenzátum ellenállás, amely különböző felületeken jelenik meg, amikor a hőmérséklet csökken;
  • Képes elnyelni és előállítani párok vissza, ha túl száraz levegőt kényszerítenek beltérben.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  Ez egy természetes környezetbarát anyag, amely segíti az egészséges légkör kialakítását a házban, miközben fenntartja a hőt és a páratartalom szintjét a szobában. A fűrészpor, ellentétben más hőszigetelő anyagokkal, ne blokkolja a párologtatás folyamatot, és ne engedje, hogy a magas páratartalom házában jöjjön létre.

  Még a nedvesség sem képes teljesen elrontani egy ilyen anyagot, ha igaz, hogy kiválassza az összetevőket. Például a MinVat nem rendelkezik olyan tulajdonságokkal, és azonnal elrontja a nedvességet.

  Ez egy olyan környezeti anyag, amely egészséges mikroklímát hoz létre a házban. A fűrészpor nemcsak nem szabad mérgező anyagokat adni, hanem kényelmes mikroklímát, amely a fitoncidek miatt, amelyek különböző fajták fából állnak rendelkezésre. Egy ilyen természetes szigetelés kiválóan alkalmas az allergiára.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A fűrészpor előnye az alacsony költség az ipari szigeteléshez képest. Kívánt esetben eltávolíthatók a fűrészárutól vagy a famegmunkáló műhelytől, csak a szállítási költségekért fizethetők.

  Ez egy megbízható hőszigetelés, amely hosszú ideig szolgálhat, ha használat előtt használja, a fűrészpor elleni fűrészpor, amely védi őket a kártevők, rothadás, penész és gomba.

  Ez egy univerzális szigetelés, amely az egész épület szigetelésére használható. Ha a fűrészporral dolgozik, akkor nem kell speciális eszközöket használni. Az anyag meghibásodása bármely nehezen elérhető helyen hajtható végre, így jó hőszigetelést biztosít a kontúrban.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  Nagyszámú előnyökkel a fűrészpor számos hibával rendelkezik:

  • nagyfokú gyúlékonyság;
  • Az ömlesztett szárazanyagokban élő rágcsálók vonzása;
  • A hajlam, amelynek eredményeképpen az üresség a hőszigetelés helyén alakulhat ki.

  Ezek a mínuszok könnyen átalakíthatók pluszokká, ha használat előtt kezeli a faveráló készítményeket. Annak érdekében, hogy a fűrészlemezeket ne fodorodják, összekeverik azokat a kompozíciókat, amelyek támogatják a kezdeti térfogatukat. A rágcsálók ellen használt bórsav és hajú mész.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelés típusai

  A fa kezelés alatt a hulladék különböző frakciókat kapunk. Van egyfajta finom csövek, amelyek a szárítási folyamatban vannak. Fából készült zsetonok, amelyek egy fát terveznek. Fűtőberendezésként előnyben kell adni a középső frakció kialakítására.

  Használat előtt egy fából készült zsetonokat előre meghatározottak a kompozíciók, amelyek védik őket az égés, rothadás és learing. Általában azok a komponensek, amelyek növelik a zsetonok tartósságát a száraz keverékhez, és nem fogják megragadni. Ha a szigetelést folyó szigetelési technológiával végezzük, a fűrészpor karos mészvel, agyaggal vagy vakolattal keveredik.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  Az ömlesztett szigetelés mellett szilárd hőszigetelést használnak. Ez a cementhabarcs alapján készült. Az egyik faj arbolit. Először a száraz összetevőket összekeverjük egymással az Opil 9 részének és a cementnek 1 részének arányában. Ezután egy kis mennyiségű vizet fokozatosan adunk hozzá. Az ilyen fűtés könnyű és tűzálló. Hogy a hőszigetelés hosszú ideig szolgáljon, a blokkokat vízszigetelő anyaggal borítják.

  A réz-erõvel kezelt olvadékból készült fa-blokk és a cement 8-100 arányban. A száraz keverék elalszik olyan keretes válaszfalakba, amelyek belső és külső falat képeznek, borított vízszigeteléssel, és szabotázs. A fűrészpor száraz keverékének tömítése során a vizet megkülönböztetjük, ami cementel keveredik, és a hőszigetelőegységet adja.

  Az Opilk beton a fűrészpor, cement, homok és víz blokkok formájában történik. Először készítsen száraz keveréket a fából készült zsetonok 8 részének 8 részével, a homok 1 részét és a cement 1 részét. Minden alaposan összekeveredik, majd a víz fokozatosan hozzáadódik.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  Hogyan melegítsünk helyesen?

  A fűrészpor szigetelés típusának kiválasztása attól függ, hogy melyik anyagot építették. A választás során fontos figyelembe venni a kötőanyag sajátosságait és a munka keverék arányát. Ha fűrészpor keveredik a mész, vakolat vagy cement, akkor jobban használja őket a tető számára. Külső falakra vagy fürdőre, fűrészporra, amelynek kötelező összetevője, amely képes ellenállni a légköri jelenségek hatásainak. A mennyezeten kevésbé specifikus súlyú és fokozott nedvességállóságú összetevőket kell használni.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A megfelelő arányok és az erősítő anyagok kiválasztása csökkenti a hőveszteséget minimális költséggel. A fűrészporban mindig lime-t kell elhelyezned a padlóra, amely rágcsálókat fog megijeszteni, nem adja meg a penész és gombák megjelenését.

  Padló

  Általában a padló szigetelt az első emeleten egy vidéki házban, hogy a hideg ne húzza az alagsorból vagy az alapítványtól. Pál szigetelhető száraz háttérrel vagy cement-ópium oldattal.

  Amikor egy száraz módszert alkalmazzuk, szükséges, hogy száraz forgács és keverjük őket egy szőrű mész aránya 1 rész aukció 10-15 részein a opil.

  A padló töltése előtt bármilyen szigetelési módszer, akkor vízszigetelő filmet kell okozni, és biztosítja a szellőzőrendszert.

  A “száraz” technológia keverése előtt a fából készült csövet a bórsav oldatával kell kezelni, amely védi a rothadásból. Ezt követően az Opilnak megszáradnia kell.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  Száraz frusztráció két rétegben. Először is, az alsó zsetonréteg 10-15 cm, vastagsága 10-15 cm, utána van. A sekély frakciókat öntjük rá, hogy kitöltse a maradék ürességet a zsetonokban. A létrehozott réteg gondosan tömörítve van. Ennek eredményeként a hőszigetelés vastagsága 30 cm-nek és így tovább kell lennie. A fekvés után szigetelést kell adnia két napig. Biztosítani kell, hogy a szellőztető távolság a hőszigetelés és a padlóburkolat között maradjon.

  A padlóból származó hideg védelme érdekében cement-oprotikus oldatot használnak. Kötőelemként is használható cement agyag helyett. Amikor először dolgozó megoldást használ a fűrészporról, alapul, meg kell hoznia egy párnát a homokból. Ezután készítsen dolgozó megoldást, vegye 10 részét az Opile, a cement 1,5 részét és a víz 1 részét. Mindent alaposan kevert száraz formában, majd fokozatosan hozzáadjuk a vizet.

  A megoldás gyúrásakor is hozzáadhat réz erőt, mint antiszeptikus.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  Ezt követően az oldatot egy homokos párnán helyezzük el a lagok között, 10-15 cm vastag réteggel. Meg kell adnia a készítményt, hogy szárítsa meg, miután lehetséges egy dugattyús padlóburkolat lefektetése.

  Mennyezet

  A mennyezeti padlók egy emeletes magánházban szigeteltek mind száraz fűrészárut, mind tömítéssel keverhetők. Először készítsen a mennyezeti bázist, és tegye a táblákkal a lakásból. Ezután zárja be az összes repedést a mennyezet tetőtéri alapjain az összeszerelőhabával.

  A következő lépést a hőszigetelő réteg kialakítása. A száraz keverék elmulasztása több szakaszban történik. Minden réteg alaposan villamos. A hőszigetelés magassága egy szintnek kell lennie az átfedések magasságával. Ezután a fűrészporra vékony rétegként kerül elszámolásra, amely megvédi őket a penész és a gomba. Ugyanazon technológia szerint a fűrészpor keveredik a vakolat, agyag vagy cement. A viszkózus készítmény is halmozott, fokozatosan, hogy ne alakuljon ki ürességet. Minden réteg villamos. Amikor a szigetelés keményíti, a gőzszigetelő anyagot helyezzük rá, és rögzítse az átfedések gerendáihoz egy építési tűzőgép segítségével. Aki a padlás tetőtérképét akarja készíteni, a plakkoknak a hőszigetelés tetején kell lenniük.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A faház hőszigetelésének elvégzése során a szigetelőanyagot a padlás végzi, jól szárított Opil használatával.

  Amikor a keveréket fűrészpor, vakolat, agyag vagy cementből alkalmazzuk, akkor jól szárazra kell szárítani. 30 napig tarthat.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  Falak

  Meleg függőleges felületek általában keretben fából készült házakban. A használat előtti fűrészpor jól kell száradnia. Az ilyen szigetelés meghibásodása a keretszerkezetek falainak belső és külső partíciók között történik. A hiba száraz lehet, és tömítéssel. A száraz töltés előtt a partíciók belsejéig kell lennie a vízszigetelés létrehozásához, amely nem ad nedvességet a fűrészporba.

  Száraz technológia a előállítva, 90% -a és 10% Opila hazed mész, ami megijeszt rágcsálók, véd a penész és a gomba. A partíciók közötti helyet fokozatosan száraz keverékkel töltjük. Minden réteget gondosan meg kell adni. Amikor a száraz smink adja az üledéket, fel kell emelnie a falakat, és ragasztja a készítményt, hogy elkerülje a üregek kialakulását.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A zsugorodás elleni védelem érdekében a szigetelő keverékeket keményítővel használhatja. A szilárd szigetelés előkészítéséhez 8 és fél darab fűrészpor, gyűlölt lime – 10 darab, gipsz – 5 rész.

  A száraz komponensek keverednek, majd fokozatosan hozzáadjuk a vizet. A megoldás elhelyezése szakaszokban történik. A réteget el kell indítani és megfordítani.

  A szigetelés teljesen szilárd anyagok után kell lezárni a falat.

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szigetelő fűrészpor jellemzői

  A szokásos fűrészpor használata, amely gyakran a fűrésztelepen ingyenes, csökkenti a tűzifa, a szén vagy a gáz vásárlási költségeit. Az ilyen természetes szigetelés nagyszerű a falak hőszigeteléséhez, a nemektől és a mennyezethez. Még egy olyan személy is, aki nem rendelkezik építési tapasztalattal rendelkezik a száraz és folyékony backfill technológiájával. Helyesen szedje az adalékanyagokat olyan anyagokhoz, amelyekből egy házat vagy fürdőt építettek, jó hőszigetelést hozhat létre saját kezével, pénzt költeni rá.

    Tudjon meg többet arról, hogyan kell megfelelően készíteni a szigetelő fűrészpor, nézd meg a következő videót.

    Kamat cikk
    ( Még nincs értékelés )
    Ossza meg barátaival
    123
    Megjegyzés hozzáadása