A táblákon lévő minták leírása és a belső térben

Képek a táblákon – Ez egy újabb részlet a belső térben, amely segít a szobában hangulatos. Teszi őket különböző anyagokból és különböző stílusokban. Ezenkívül létrehozhat egy festményt.

Előnyök és hátrányok

A fa paneleknek sok előnye van. Mivel kiváló minőségű anyagokból készülnek, tartós és tartós. A vászon helyett természetes táblák használata hozzáadja az eredeti példányt. Szép textúrájával és további megkönnyebbüléssel rendelkezik. A fából készült táblákon létrehozhat egy képet különböző anyagokról. Ez lehetővé teszi a legkülönbözőbb fantáziák megvalósítását a valóságba.

És végül a festmények önállóan lehetnek. A polírozott régi táblákon ebben az esetben nagyon egyedi lesz. Az ilyen festmények hátrányai csak abban az esetben lehetnek abban az esetben, ha bizonyos hibák történtek. Tehát a szín nem lehet túl fényes. Vagy a kép nem egyezhet meg a kívánt képhez.

Hogyan működik a festmények?

Ebben a folyamatban a legfontosabb dolog az anyag előkészítése. Mivel az alap általában finom száraz táblák. Használhat könnyű paneleket is. Ha vannak szabálytalanságok vagy chipek az anyag felületén, akkor jól kell lengyelni. A felületnek sima kell lennie. Miután megadta a kívánt textúrát, a Brash-t elvégzik, vagyis a lágy szálak mintája. Annak érdekében, hogy a kép hosszabb ideig tartja a vonzerejét, az arcrészét védőeszközökkel dolgozzák fel.

Ezt követően kell dolgozni a képhez. Sokféleképpen rajzolhat egy képet a táblán. Ön lehet dolgozni vajjal vagy akril. Azok, akik képeket készítenek eladásra a nyomtató segítségével. Később a kép manuálisan finomítható. Dolgozzon mesterségesen árverésen vagy világosabbá. Utolsó lépés – A védőszer munkaterületének lefedése.

Ez lehet matt vagy fényes, mindkét lehetőség jó – a választás csak egy adott személy preferenciáitól függ.

Variety opciók

Mint a szokásos képek, a táblák rajzai különböző stílusokban végezhetők.

Absztrakció

Ez az elmúlt években az egyik legnépszerűbb úti célpont. Úgy tűnik, implicit módon egy gradiens festészet, amelyet több azonos színű árnyalat készítenek. Egy másik népszerű lehetőség – geometriai rajzok. A kontrasztos színek használata szokásos. Gyönyörűen nézze meg a fehér háttér kombinációját ezüst vagy arany festékkel.

String művészet

A szálak és a körmök biztosan nem olyan anyagok, amelyeket a legtöbb ember a kreativitáshoz kapcsolódik. De a fantáziát és ezeket a márkás anyagokat használva néha nagyon érdekes munkákat kaphat. Az ilyen képek meglehetősen csak.

A jól feldolgozott tábla egy színű festékréteggel van lefedve. Ezután a kép alapja. A körmöket a kontúr mentén hajtják. Mindegyiknek ugyanolyan szinten kell lennie. Az egyetlen kivétel – ha ez megköveteli a koncepciót. A szövés megkezdése után. Az ábra csak a szál miatt van kialakítva. Ily módon ábrázolhatja a virágokat, az állatokat vagy csak néhány absztrakt számot.

Textil

Természetes fa tökéletesen kombinálva egy ruhával. A textilfestmények nagyon egyszerűek a létrehozásban. A szövet tábláiból és szegmenséből készültek, gyönyörű mintával vagy valamilyen teljes rajzgal. Ez az anyag egyszerűen szigorítja a táblát, és az éleit körmök rögzítik. Sűrű szövetek használata, mint az érezhető vagy flanel, érdekes kompozíciókat hozhat létre az “Arthaus” stílusában. De a fonat és a csipke tökéletesen kiegészíti a szelíd képet. Például egyfajta táj vagy tavaszi tulipán kép.

Moduláris

Két vagy három részből álló punk, nagyon érdekesnek tűnik. Az egyik rajzot azonnal 2 vagy 3 előkészített lapra alkalmazzák. A képbeállítások itt sok lehet. A moduláris mintákon a városokat, a tájakat és az egyszerű absztrakciókat ábrázolják. Hasonló munkák tökéletesek a helyiségben vagy a modern helyiségekben.

Fényképek nyomtatása

Ahhoz, hogy tökéletesen átadja a kívánt képet, a legjobb, ha kinyomtatja. A kép kiváló minőségű és nagyon pontos. Bármit is kinyomtathatsz – a kedvenc sarkaidról a Földre néhány motiváló kifejezésre. A kép tovább módosítható, ha fényességet ad, vagy éppen ellenkezőleg, hogy matt.

Öko-festmények

Azok, akik közelebb akarnak lenni a természethez, még egy nagyvárosban is élni, élvezni a természetes anyagokkal készült eredeti ökológiai festményeket. A fából készült bázis szárított növényekkel díszíthető, kompetensen belépve őket egy közös tájba. Eredetileg egy nagy panelt néz, díszített, zavartalan moha. Ha a növények színeket és más részeit használják, lassan kell megszáradnia őket.

Expressz szárítás megfosztja azokat a kötetet, így a kép nem olyan érdekes.

Klasszikus festmény

Érdekes képek létrehozásához a táblákon, több ismerős anyagot használhatsz – vaj vagy akril. Az elkészített fafestékek esnek, valamint a vászonra. A Scripture A kép minden telkeket továbbít. A táblákon legalább egy medve látható az erdőben, legalábbis valamilyen városi történet. A készterek a táblákon kiegészíthetők háttérvilágítással vagy keretekkel, hogy még érdekesebb és szebbek legyenek.

Hogyan lehet magad?

Ahhoz, hogy hozzon létre minden képet, amire szüksége van a saját módján. Végtére is, a technológia nagyon eltérő, a kiválasztott anyagoktól és stílustól függően. Leggyakrabban az otthoni művészek úgy döntenek, hogy írjanak egy képet olajról, vagy egy sablon segítségével.

Olajfestmény

Évszázados opcióval ellenőrizte – az olajfestés írása. Az olajfestékeket különböző pigmentekkel összekeverik mák- vagy lenmagolaj keverésével. Ők tartósak, jól esnek a felkészült fórumon, de hosszú ideig. Igen, és a táblák előkészítésének folyamata hosszú időt vesz igénybe.

Először az összes tábla vízben kell szidni. A folyamat körülbelül 6 órát vesz igénybe. Gondosan ellenőrizni kell, hogy ne rontja a munkadarabot. Ezután a testületek nedvességét el kell őriznie, miközben in vivo.

Tartsa fél évente évente évente. Csak így lesz a bizalom, hogy a kész rajz nem fogja megrepedni az idő múlásával, és meghiúsul.

A teljesen szárított táblákat primerrel kell lefedni. A szakaszokban is megtörtént. Minden réteget alkalmaznak, majd óvatosan szárítjuk és őröljük. Ismétlődő eljárás 2-3 alkalommal. Ha a kép alapja készen áll, elkezdheti a rajzot.

A folyamat sok időt vesz igénybe, de minden a kiválasztott rajz összetettségétől és a művész készségeitől függ. Az olajfesték több hónapon belül szárítják. Utolsó lépés – Cover Pattern Layer védő lakk. A színeket rögzíti és megvédi őket a külső környezet negatív hatásától.

Stencil által

Az a személy, akinek nincs különleges képessége és készsége, megpróbálhat egy képet a táblákon egy stencil segítségével. Először fel kell vennie a stencilemet, festékeket és elkészíteni az alapot. Gyönyörűen kereső kontrasztfestmények. Például, ezüst vagy arany színű fekete vagy fehér háttéren rajzolva.

Hozzon létre egy ilyen képet nagyon egyszerű. A stencilt óvatosan hagyja el az elkészített és kezelt kártyára. Szükség esetén az élek rögzíthetők. Miután a szabad tér lefedi a kívánt szín festékét. A számot a szárítás befejezéséhez kell hagyni, hogy véletlenül ne rontja el. A stencil szépen eltávolították. A kész képet védőanyag réteggel lehet lefedni. Gyönyörű és elegáns munkát végez.

Használja a belső térben

Az eredeti festmények a táblákon bármilyen belső térre választhatók.

  • Klasszikus. A klasszikus stílusú szobát tökéletesen kiegészítik az olaj által készített egyszerű és tiszta festmények által, vagy megrendelésre nyomtatják.

  • Padlástér. A modern loft stílusú szobák szokatlanok magukért. Ezért a képeket kell kiválasztani. Megfelelő munka az absztrakció vagy az eredeti öko-panel stílusában.

  • Modern. A tágas szoba tökéletesen megjelenik egy moduláris képet a táblákon. A falra vagy partícióra helyezhető.

Képek a táblákon – ez minden bizonnyal érdemes figyelmet fordítani a kortárs művészet conoissesaira. Az ilyen munka megválasztása óriási, és mindig van lehetőség arra, hogy megtalálj valamit ízlésnek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: