A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

Mindegyik vállalkozás, amelyen a mérgező káros anyagokkal, például porból, gázok, festékek és lakkokhoz kapcsolódik, az alkalmazottaknak egyedi védelmi eszközökkel kell rendelkezniük – ruházat és kiegészítők.

Az emberi egészség védelme a káros anyagokkal való munkavégzés során a teljes körű maszkok segítik. A Siz eleme az e cikkben megvitatásra kerül – meghatározzuk a jellemzőket, a fajokat, a legnépszerűbb és megbízhatóbb modelleket, kiválasztási kritériumokat.

Jellegzetes

A teljes körű maszkot egy rendes légzőkészülék alapján hozták létre, amelyet az ipari vállalkozások alkalmazottai a légzőszervi hatóságok védelme érdekében használtak.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

Nagyon gyakran összehasonlítja és zavarja a légzőkészülékkel, de ez rossz. A modern védőoldali maszk természetesen javul, és különbözik az eredeti forrástól.

A teljes szűrő maszknak ilyen jellemzői vannak:

 • Szorosan illeszkedik az arcra, teljesen zárva;
 • A maszk arcrésze szellőztetett film vagy szilárd, tartós üveg;
 • ellenáll a hőmérsékleti hatásokkal és cseppekkel, hőt sugárzással, gyújtás;
 • nagy ellenállási együtthatója állandó légáramlással;
 • kopásálló;
 • Tartós.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

A maszkok használatához Kivételesen kiváló minőségű, biztonságos és tartós anyagok, amelyek képesek ellenállni a káros anyagok állandó hatására. A teljes értékű maszk feltétlenül szűrővel, a fő feladata, amelynek célja, hogy megakadályozza a bejegyzést a káros és agresszív elemek és részecskék a szervezetben.

Ez a tartozék helyes választásával és működésével rendelkezik Maximális védelmi szint. Az attribútum termelése, üzembe helyezése speciális hatóságok és szabályozási dokumentumok, KZOT.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

Minden olyan maszk, amely a vállalkozásba esik, elsősorban számos laboratóriumi tesztet halad, amely után minden szabályozási követelményt állapít meg.

Alkalmazás

A mai napig meglehetősen széles a teljes körű maszkok használatának hatálya az emberi egészség védelmére. Ezt a személyes védelmi eszközöket használják:

 • Ha olyan festékekkel, lakkokkal, oldószerekkel érintkezik a javítás során;
 • A famegmunkáló gömbben – annak köszönhetően, hogy a termék teljesen bezárja az arcot, a fa részecskék nem juthatnak be a szemébe;
 • az építőiparban;
 • Káros gázokkal dolgozik.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

Az ilyen maszk olyan tökéletes tartozék, amelyet még a tűzbiztonsági dolgozók és a vészhelyzeti felszámolók is előnyben részesítenek.

Nézetek

A mai napig többféle személyi védőfelszerelés létezik.

 • Maszk – gázmaszk. Ez egy teljes körű maszk, amelynek központi része tartós üvegből készült, és az alsó részen van egy gázmaszk. Az ilyen termék tökéletesen védi a légzőszervi szerveket, a bőrborítót, a káros kémiai elemektől és azok összekapcsolásától. A termék elsősorban tűzoltókat használ a munkájukban és a sürgősségi szolgálatok alkalmazottaiban.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

 • Ipari maszk. Az elülső részből álló egyrészes kialakítás (lehet egy film vagy üveg), rögzítőelemek és szűrők. A panorámás maszk jó láthatóságot megakadályozza üti mind a kis és nagy részecskék agresszív anyagok a légzőszervek, a szemek. Megvédi a bőr arcát. Az emberi egészségre emelkedett veszélyekkel rendelkező vállalkozásokban használják.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

A maszk újrafelhasználható személyi védő.

És bármilyen maszkot használsz a munkájában, emlékezzen rá Megfelelő működése és a védelem maximális szintje csak akkor érhető el, ha a működés és az ellátás minden szabálya ellenáll.

Modellek

Tekintettel a relevancia, az ilyen termékek szükségességének szintjére, ma a személyi védőfelszerelések piaca széles választékot és különböző gyártók teljes körű maszkjait mutatja be. Az alábbiakban a legmegbízhatóbb, kényelmes termékek minősítése.

 • Mag-3. Gázmaszk alapján készült maszk. Magas szintű védelmet biztosít. Modern, megbízható és hitelesített anyagokból készülnek. Munka a maszk kényelmes, szellőző, nem fakul.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

 • Mag-2. A termék fő feladata a tiszta levegő folyamatos ellátása a légzőszervek számára, az arc bőrének védelme, vizuális szervek a káros anyagok hatásáról. Panorámás üveg tokból, egy gumi tömítés kettős durvas, szelepdoboz, tárgyalási eszköz, fejpánt és egy géppapír.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

 • Mag-4. Tervezett és fejlett vállalatok “szorbens”. Használt. Garantálja a tiszta levegőt, és megakadályozza a káros anyagokat a légzés szervek számára. Gyártása érdekében nagy szilárdságú, megbízható anyagokat alkalmaztak az agresszív anyagok ellenállására. A terméknek számos előnye van, köztük érdemes megemlíteni egy nagyszerű látómezőt, egy kis légzési ellenállási arányt, tartósságot, megbízhatóságot.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

Választás

A védelmi eszközök kiválasztásakor figyelembe kell venni az összes ergonomikus tervezési funkciót, a fizikai-műszaki paramétereket, a termék tulajdonságait. Az előnyben részesített legismertebb gyártók. Nagyon komolyan kell megközelíteni, mert az élet a szó szerinti értelemben függ.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

Érdemes figyelmet fordítani a következő tényezőkre.

 • Célja. Győződjön meg róla, hogy fontolja meg, hogy milyen munkákra van szüksége attribútumra. Vannak olyan modellek, amelyek festményre szolgálnak, vannak olyanok, amelyek védik a port. Malyary például használjon speciális festészeti maszkot munkájukban, amelynek fő célja a légzőrendszer védelme.
 • Tervezési funkciók – Ez a paraméter az alkalmazás körétől is függ.
 • A szűrő jelenléte és védelmi osztálya.
 • A termék gyártása.
 • Könnyen használható.
 • Anyagok és gyártó.

A teljes hatótávolságú maszkok jellemzői

Vásárlás előtt teljes körű maszk, Tegye azt, győződjön meg róla, hogy a méret alkalmas, a rögzítés funkció is, a láthatóság magas, és a termék maga szorosan ugrik. Továbbá a vásárlás előfeltétele a dokumentumok és a minőségi tanúsítványok rendelkezésre állása, amelyeket megerősítenek, hogy a terméket a törvénynek megfelelően gyártják.

Nézd meg az eltarthatóságot. Annak ellenére, hogy az újrafelhasználható felhasználás terméke, eltarthatósági ideje van. Ezt az információt a gyártó jelzi a Passport Passport-ban.

Bővebben a teljes körű maszkokról Megtudhatja az alábbi videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása