A Thermobrusról

Építési anyagpiac kínál vásárlókat széles körű termékek. Mindegyik lehetőségnek egyedi jellemzői, előnyei és hátrányai vannak, attól függően, hogy melyik felhasználók választanak. Külön figyelmet érdemel egy termikus rozsda, amely széles körben elterjedt.

A Thermobrusról

A Thermobrusról

A Thermobrusról

Sajátosságok

A meleg fűrészáru relatív újdonságnak számít, miközben sikerült keresnie a legtöbb vásárlót. DBármilyen típusú fűrészáru rendkívül alkalmas az alacsony emelkedésű épületek építésére, különösen akkor, ha a lehető leghamarabb befejezni kell a munkát. A hőtakarékos anyag lehetővé teszi a magas minőségű házak építését. A bár komplex kialakítású. Ez fa lamellák és egy speciális szigetelés réteg. Minden elemet ragasztó kompozíciókkal biztonságosan összekapcsolják. Ha a gyártási technológiát teljes mértékben megfigyelték, az eredmény megbízható kapcsolat, szinte monolitikus.

Az ilyen típusú építőanyagok kidolgozásakor a szakemberek figyelembe vették a ragasztott fűrészáru és a tömör fás tömb hiányosságát. A fát aktívan használják a helyiségek építésében és befejezésében, miközben alacsony hőmérnöki tulajdonságokkal rendelkezik. A sikeres alternatíva keresése volt a Thermobrus. Kiderült, hogy két fából készült lamella és expandált polisztirolt magként csatlakoztunk. Az innovatív fejlesztés miatt jelentősen csökkenthető az építés során használt természetes fa mennyiségének jelentős csökkentése. Ez jelentős megtakarításhoz vezetett.

Ha összehasonlítja a projekt költségeit egy szilárd vagy kompozit építőanyagból, akkor a különbség körülbelül másfélszeres lesz.

A Thermobrusról

A Thermobrusról

Érvek és ellenérvek

Mivel a fő előny, a szakértők ünnepelték a pénzt és az időtakarékosságot. Az első minőséget már megjegyezték a cikk első részében. A meleg sáv kis súlya megkönnyíti az építési folyamatot, ezért a munka gyorsabban áramlik. És szükség esetén egyszerűsíti a szállítást és a szétszerelést is. A munkához nincs szükség speciális emelőberendezésre. A könnyű súly lehetővé teszi, hogy egy masszív alapot, amely pénzt és időt takarít meg.

A tömb építése során ne tegyen további szigetelés nélkül. Szükséges, ha a ház a hideg évszakban használható. A ThermoMrus használatakor a szigetelőanyagok szükségessége eltűnik, ami miatt a hiba során a hiba teljesen kizárt. További pluszként megjegyezheti, hogy télen épülhet.

A Thermobrusról

A Thermobrusról

A Thermobrusról

A következő pozitív jellemző – az anyag tökéletesen hőt tart, még a kis vastagsága ellenére is. A meleg sáv használatával a szigetelés használata nélkül tehető, különösen akkor, ha a régióban puha és rövid tél. A kemény fagyok alatt csak a hőforrás a hőforrás. Szakértők, akik nem az első évben dolgoznak egy melegített seprűvel, jelölje meg jelentéktelen zsugorodását (kb. 0,5%). A falak hosszú évek alatt megtartják az űrlapot. És figyeljen a stabil geometriára is. Ennek a jellemzőnek köszönhetően a kommunikáció felszerelése közvetlenül a ház építésének vége után történhet.

Egy másik előny – esztétikai tulajdonságok. Az anyag megjelenése különösen fontos a lakóépületek építésében. Az épületek olyan bájos, mint a házak a MassiF-től. A magas dekoratív tulajdonságok hosszú ideig tartanak fenn.

A helyiségekben a lehető legkényelmesebb lesz, különösen akkor, ha csak a fali feldolgozáshoz használható. És egy kellemes és természetes légkör uralkodik a házban.

A Thermobrusról

A Thermobrusról

A Thermobrusról

Lehetetlen megkerülni a hiányosságokat. Az első mínusz, a mag magas gyúlékonysága. A hiányosság javítása érdekében a gyártók speciális anyagokat kezdtek használni, amelyek G1 osztályú G1 osztályúak. A plaszticitás hiánya is mínusz. Ez a jellemző egy hab töltőanyagra utal. A hőmérséklet és a páratartalom szintje miatt az építőanyag megváltoztathatja az űrlapot. Ez gyakran a sávon belüli repedések megjelenéséhez vezet. Az építés folyamatában a problémák merülhetnek fel a beállításkor. A helyzet kijavításához szakemberek segítségével kell igénybe vennie.

Sok szakértő megjegyzi a csökkentett terhelést a tömörfa vagy ragasztóanyag-építőanyaghoz képest. Ez azonban nem tekinthető lényeges mínusznak. A falon lévő terhelés szigorúan a függőleges tengely mentén történő tömörítésével csökken. Problémák fordulhatnak elő, ha a terhelést helytelenül kiszámítják vagy elosztják. A technikai és működési jellemzők jelentősen függenek az anyag minőségétől.

Ellenőrzött védjegyek, amelyeket a termékek szintje követ, megbízható sávot kínál.

A Thermobrusról

A Thermobrusról

A Thermobrusról

Hogyan?

A hőveszteség előállításának folyamata fafeldolgozással kezdődik. A szélezetlen tábla szárításának megkezdéséhez (tűleveles osztályok aktívan használják). A hőfeldolgozást speciális kemencékben végezzük, maximum 65 ° C-os hőmérsékleten. A tábla 10-12% -os páratartalomtól ment. A következő válik. A külső rétegek esetében válassza ki a legmagasabb minőségű fát. A kisebb esztétikai vaktákkal ellátott belső eszközökhöz. Miután a lamella üresek (vastagságuk változik) és a betétek. Két fadoboz van rögzítve egymástól és összekötve. A lamellák között a magot a habosított poliuretánból helyezték el. A gyártási szakasz vége alatt a termék éles. Megadják a szükséges simaságot. Az anyag szükségszerűen profilnak kell lennie. Ezeknek a lépéseknek világos geometria eléréséhez szükségesek.

A fából készült alkatrészeket speciális védőkészítményekkel kezeljük. Ezek eltávolítják a természetes anyagot a tűz és a negatív környezeti hatás. Ahelyett, hogy poliuretán hab, néhány védjegyei használjon más készítmények, például extrudált polisztirol hab, eco-hús, hab és sokkal. Az építőanyag hőhatékonysága meghatározza a fűtőberendezésként használt terméket. Minden lehetőség rendelkezik egyedi műszaki előírásokkal. Különös figyelmet fordítanak a fából, ahonnan a lamellák teszik. A gyártók választanak a nagy sűrűségű nyersanyagok mellett. Az Angarsk fenyője 570 kg / m³, és a szokásos – 450 kg / m³. Bizonyos termékek kombinálják több fafajtát.

A Thermobrusról

A Thermobrusról

A Thermobrusról

Nézetek

Bár a szigeteléssel, a piacon bemutatott, sok paraméterben változhat. Az egyik jellemző – dimenziók.

  • Magasság. Ez a mutató lehet 145, 160 vagy 200 milliméter.
  • Vastagság. Az érték 120-240 milliméterből változik.
  • Rétegszigetelés. Ezenkívül különböző vastagság is lehet – 40-100 milliméter.

A gazdag választék közül kiemelje a szabványos anyagot. Alapméretek – 160×160 milliméter. Helyezzen be vastagságot – 80 milliméter (töltőanyag típusa – extrudált polisztirol hab). Ez a változatnak van a szükséges ellenállás – ro = 3,69 (m²??C) / w.

A Thermobrusról

A Thermobrusról

A Thermobrusról

És az építőanyag különálló fákra osztható. Tűlevelű fák elsősorban azonban, lombhullató fajták előállításához alkalmas fűrészáru töltőanyaggal. Nem csak az ár, hanem az esztétikai, működési jellemzők is a természetes nyersanyagok minőségétől függ. Egy másik különbség a töltőanyag lehetősége. Mint már említettük, a poliuretán habos rúd nagyon népszerűséget használ, de más fajok is használhatók – equata, hab és még sok más.

A gyártók az anyag fizikai mutatóinak növelésére szolgálnak, valamint biztonságosabbá és megbízhatóbbá teszik. A termobrus előállításának folyamata nem ér véget a gyártásával. Érdemes megjegyezni, hogy ezt az anyagot a Domocal formátumban értékesítik. A részleteket hosszan és repülés után mérjük. Az összekötő tálak készülnek. Vártípus – Szél.

És meg kell fúrnia az összes szükséges lyukat és más elemet is.

A Thermobrusról

A Thermobrusról

A Thermobrusról

Hatály

Az anyagtervező hatóköre – építés. Érdemes megjegyezni ezt Az ilyen típusú termék formájának tényezője szabványos. Ugyanakkor használják az építési technológiát, amelyet egy profilsorra használnak. A munka a ház komplexum összeállítása, amelyet a gyárban gyártottak. Egyes építők speciális specifitást alkalmaznak. A sáv heterogenitásán alapul. És figyelembe veszi az építőanyag változásait a környezet és más külső tényezők hatása alatt. A termék alkalmazásának egyik jellemzője a barmás szigetelés nélküli bár használatának elfogadhatatlanságában rejlik. Az ilyen típusú tervezésnek nincs elegendő ereje.

Teljesen építsen egy épületet csak egy thermobrus segítségével, nem lesz sikeres. A ház egyes elemeinek megépítéséhez szilárd fűrészárut vagy ragasztott fűrészárut kell használnia. Tehát az építés megkapja a szükséges megbízhatóságot és stabilitást. A további anyagok használata egy dugó szerepét játssza le, amely védi a magot a romboló légköri hatásból. A meleg bár jellegzetes jellemzői miatt azonnal elhelyezhető azonnal az építési és befejező munkák vége után. Ugyanakkor az ízületek és egyéb hibák nem alakulnak ki a koronák között.

És az ilyen típusú anyagok használatakor is, a fa épületének vastagságára telepített korlátozások körül is eljuthat.

A Thermobrusról

A Thermobrusról

A Thermobrusról

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása