A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

A tölgy természetes tömbjéből származó bútorok mindig többet értékelnek, mint minden analógjait. Teljesen környezetbarát, és tartós. A MassiF gyakran ajtókat, lépcsőket, fából készült paneleket használnak a befejező munkákhoz. Bármely tölgyfa bútorok nem száz évig szolgálnak fel, ezért olyan gyakran megszerzik azokat, akik egy családi fészket több generáció kiszámításával szeretnék felszerelni. kívül, A tömb nagyon tekintélyes anyagnak számít, amely megengedheti magának, hogy nem minden. Ebben a cikkben részletesebben elolvashatunk egy tölgy tömb, színtartománya, gondozási irányelveinek, természetesen a gyönyörű belső stílusokat.

A tölgy tömbjáról

Sajátosságok

Oak hegység – elég drága anyag, amelyből a különböző gyártó teszi bútor elemek, beleértve a konyhai headsetek, asztalok, szekrények, hálószoba és még sok más elrendezése a házak és lakások. A tölgyből származó termékek többsége kellően térfogati és nehézkesnek tűnik, ezért a kis helyiségekben rendkívül óvatossággal kell rendelkezniük.

Az Oak Massif egyedülálló és felismerhető textúrával és mintával felismerhető a világ minden táján, amelyek gyakran utánozzák mindenféle felületen.

A fa tömb nagyon tekinthető gyakorlati anyag, valamint tartós, tartós és kopásálló.

A megfelelő feldolgozás során nem szörnyű még nedvesség, gyakran csírázó fát.

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

Tölgyből származó bútorkészítmények Környezetbarát és biztonságos az emberek és az állatok számára, nem okoz allergiákat, és nem különbözteti meg a káros anyagokat a légkörbe. Még néhány évtized után is megmentheti az ősi fényűző nézetét.

Egy hatalmas tábla segítségével kiváló padlóburkolatok vannak, amelyek képességeikben jobbak, mint a szokásos laminátum. De természetesen egy tömb ára meglehetősen magas.

A Massif termékek mindig a divatban lesznek, A legfontosabb dolog, hogy kompetens gondoskodjon, és olyan optimális körülményeket hozzon létre, amelyek lehetővé teszik, hogy megtartsa eredeti megjelenését.

Általános szabályként a tölgyfa bútorok nem szeretik a nagyon magas hőmérsékletet és a magas páratartalmat.

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

Színes spektrum

Ma a természetes színskála széles körben népszerű. Azonban, amikor a bútorok megrendelését választják, a tömb bármilyen árnyékot adhat, amely az ügyfelet kívánja.

Sok vásárló nagyon gyakran “vadászat” a bútorokhoz, ajtókhoz és padlókhoz egy tömbből Fehér dub. Fehér tölgy van néhány árnyalatok, a legnépszerűbb, amely tekinthető az Atlanta tölgy, sarkvidéki és tölgy Belforte. Könnyen árnyalatok is népszerűek a Sonoma és a Tej Oak.

A bútorgyártás során használt tényleges színárnyalat tölgySalisbury. A Wenge szín leggyakrabban a padlóburkolat és az ajtók előállítására szolgál. A tölgy színskálája is tartalmaz arany tölgyet, nagyon hasonlít a természetes, valamint a sötét és a fekete. Eredeti szín az Oak Marsala.

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

Milyen stílusokat használ?

A tölgy tömbből származó bútorok és befejező anyagok szinte bármilyen belső stílusban használhatók.

A tölgy tömbjáról

A legnépszerűbb stílusok azonban:

 • Ország;

A tölgy tömbjáról

 • Provence;

A tölgy tömbjáról

 • klasszikus;

A tölgy tömbjáról

 • Skandináv;

A tölgy tömbjáról

 • Földközi-tenger;

A tölgy tömbjáról

 • Angol;

A tölgy tömbjáról

 • padlástér;

A tölgy tömbjáról

 • Falusias.

A tölgy tömbjáról

A konyha és az alvó fejhallgatók számára a világos színsémában történő használatához szükséges országos stílusok vagy Provence számára. Ugyanez vonatkozik a Rustik stílusára, amelyben az egész bútorcsoportok gyakran telepítve vannak.

A klasszikus és az angol stílusok különösen egy kis konyhát nyernek egy tölgy masszívából a színes megoldások széles választékában, valamint a szekrények bútoraival. Általában a konyhák vannak jelen a homlokzatokon; van egy szál, vagy hajlított és rácsos.

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

A skandináv és a mediterrán stílusok esetében a tervezők gyakran választják az alvó fejhallgatókat egy tömbből, amelyben nincsenek extra és rost részletek, amelyek elvonják a figyelmet.

A tetőtéri stílus releváns a konyhák sorrendjében a természetes színsémában.

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

Hatály

A tölgy tömböt gyakran nemcsak a bútorok gyártására, hanem különböző befejező anyagok létrehozására is használják. Vele gyakran készítsen falpaneleket, és lépcsőházat hozzon létre magántulajdonban.

A tölgy tömbjáról

Bútor

Tölgy tömb készít különböző méretű és formákat, elit konyhát és alvó készleteket, valamint különböző falakat a nappali és csarnokok számára; Gyakran megrendelheti, hogy kiváló minőségű folyosót készítsen egy tölgy masszívából a legszokatlanabb tervezésben.

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

Padlók

Sok gyártó hatalmas táblát kínál a padlóburkolatok létrehozásához. Ezzel létrehozhat egy környezetbarát padlót, amely nem igényel sok gondot. De fontos megérteni A szobában lévő páratartalomnak irányítani kell. Nagyon gyakran létrehozni egy szabadtéri bevonó tervezők választani tölgy rusztikus fajtát, amely fényes rajz van.

Speciális olajok, festékek vagy viaszok Az élet kiterjesztése a padló védelmére.

A tölgy tömbjáról

Fali bevonatok

A masszív táblát gyakran használják, és falfedőként. Jellemzően a falpanelek speciális eszközökkel vannak lefedve, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jobban ellenálljanak a különböző hőmérsékleti különbségeknek.

A falpanelek lehetnek szilárdak, edzettek, és tölgyileg magányos partíciók is gyakoriak, amellyel dekoratív fali formaterveket vagy a helyiségek zónáit lehet előállítani. A tölgy falpanelek különböző fajokból származnak. A kész végrehajtásban javasoljuk, hogy figyelmet fordítson a falpanelre megvilágítással.

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

Gyártók

A modern piac lehetővé teszi, hogy válasszon egy tölgy tömböt mind a külföldi gyártók, mind a hazai.

Ami a konyhát és az alvófejeket illeti, nagyon népszerű Európa gyártói, különösen Olaszországból és Franciaországból. De érdemes megérteni, hogy az ilyen termékek árai nagyon magasak. Ezenkívül minden tengerentúli bútornak több hónapig kell várnia. A legtöbb áru általában megrendelésre kerül.

Ami a hazai termelés, sok orosz márkák az elmúlt években kiváló étkezési csoportok természetes tölgy Massif. Jellemzői és megjelenése során nem lesz rosszabb, mint a külföldi analógok, és az ár valószínűleg elégedett. Ugyanez vonatkozik a tölgy kültéri és falburkolatok gyártóinak.

Termékeik félelem nélkül lehetnek, hogy megszerezzék otthonukat az elrendezéshez.

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

A tölgyfa-ablakok, lépcsők, bélés és padlóburkolatok sorrendje közvetlenül közvetlenül a saját termelésükkel rendelkező gyártókból származik. Így lehet menteni, hogy tisztességesen megtakarítsák, miután kiváló minőségű termékeket kapunk egyszerre.

A bútorgyártás részt vesz:

 • Gomeldrev (Fehéroroszország);
 • Willian Bútorgyár (Fehéroroszország);
 • SMANIA (Olaszország);
 • “Orimeks” (Oroszország).

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

Top Massive Board gyártók:

 • Amber Wood (Oroszország);
 • Sherwood parketta (Egyesült Királyság);
 • Ashton (Kína és Szlovénia).

A tölgy tömbjáról

A tölgy tömbjáról

Gondozási szabályok

A MassiF-ből készült bútorok rendszeres gondozása hosszú időt biztosít a fényűző megjelenésének megőrzésére, valamint a korai helyreállítás elkerülésére.

A bútorok tisztítása speciális bútorüzletekben.

 • Bútorok védő lakkokkal borított bútorok, törlés lágy anyag használata, Ha van egy szál az ajtókon vagy homlokzatokon, használhat egy pályázati kefét.
 • Tervezett bútorok Meg kell tisztítani puha anyag használata.
 • A por eltávolításához Ajánlott használni Porszívó speciális fúvókával, De ne bántalmazza ezt, mint egy vagy két alkalommal néhány héttel.
 • Erős szennyezés Tiszta segítséggel szappanoldat, utána a felületet megijeszteni kell.
 • Ha a tömbből származó bútorokat gyászol, vagy különleges viasz, akkor A különleges ellátás gyakran nem szükséges. Kivétel a tervezett felületfrissítés. Általában az a munkalapokra vonatkozik, amelyek lefedettségét frissíteni kell a gyakori használat miatt.

A tölgy tömbjáról

Gyönyörű példák

Nagyon szépnek tűnik, a konyha stílusa Provence stílusban egy krémes árnyékban. A fejhallgatókat arany vízvezetékkel, valamint beépített krémszínű technikával egészítik ki. Kiváló lehetőség a Provence vagy az ország kialakításához.

A tölgy tömbjáról

A klasszikus hálószoba belső illeszkedik az egész hálószoba a színe a Golden Oak, amely magában foglalja egy ágy, egy szekrény tükörrel, valamint egy fésülködő asztal. A padlót természetes tölgy parkettából készíthetjük színes fülhallgatóban.

A tölgy tömbjáról

Gyakran egy tölgy tömb gyártók termesztik folyosókat. Különböző konfigurációkból lehetnek. Különösen kitűnően nézd meg az opciókat a bőr díszítéssel és a kocsi nyakkendővel kombinálva. Egy ilyen bejárati csarnok tökéletesen illeszkedik angolul vagy klasszikus belső térben.

A tölgy tömbjáról

Az elmúlt években népszerű, hogy a fali 3d panelek háttérvilágítását készítsenek. Használhatók bármely szobában, de különösen sikeresek nagy nappali és hálószobákban. És különböző létesítményekben találhatók, például éttermekben és elit irodákban.

A tölgy tömbjáról

A OAK-tömb, mint szabadtéri bevonat, nem csak a klasszikus, hanem a modern belső tér számára is használható. A sötét színben lévő tömb parketta sikeresen kombinálva fekete-fehér konyhával.

A tölgy tömbjáról

Ami a tölgy-hegység lépcsőit illeti, javasoljuk, hogy figyelmet fordítsunk a faragott díszítéssel rendelkező lehetőségekre. Szabályként a nem szabványos méretű létrák az egyes vázlatok és mérések alapján készültek.

A tölgy tömbjáról

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása