A törött csavarok kiürítése

Amikor a fej felhők a fej, csak az elszívók menthetik a pozíciót a törött csavarok csavarozásához. Ez a fajta lámpatest egyfajta egyfajta boraxy, amely segíthet a felesleges hardver kivonására. A jellemzői a választás a szerszám és hogyan kell használni a készlet, hogy távolítsa el a csavarokat tépett szélű, érdemes beszélni részletesebben.

A törött csavarok kiürítése

Sajátosságok

Az építőipari és javítói által használt népszerű lámpatest egy kitűzött csavarok kivételével Szerszám, amely eltávolítja a rögzítőelemeket szakadt arcokkal vagy más kivonással kapcsolatos egyéb problémákkal. Sikeresen működik a legnehezebb esetekben. A Bora és a farok részének speciális kialakítása kényelmet biztosít a törött csavarok és csavarok eltávolításakor.

A törött csavarok kiürítése

Az eszköz használatának hatálya azonban valamivel szélesebb, mint amilyennek tekinthető. Például jól működik, nemcsak az acélhardware. Alumínium, Kalenny és még a polimer opciók is jól illeszkednek ilyen hatással. Fontos, hogy figyelembe vegye a velük való munkavégzés néhány finomságát. Például a Kaneylene csavarok mindig előmelegítik, fémszabadságot végeznek. Így könnyebb fúrni.

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

Az elszívók segítségével végezze el a következő típusú munkát.

 1. A pontos és törött csavarok mozgatása az autómotorblokkból. Ha az alacsony minőségű hardverek részleteinek szétbontásakor ne engedje, hogy megbirkózzon a feladathoz, érdemes egy speciális eszköz segítségével.
 2. A kötőelemek rögzítése a hubból. Egyes autók egyes modelljeiben a kerekek rögzítéséhez használt diófélék vannak. A szigorításkor a kalapok nem olyan ritkán vannak. Az extractor előnye az időben, elkerülheti az egész hub cseréjét.
 3. Kötőelemek eltávolítása a hengerfejfej kupak nélkül. Ha van egy garázs és készenlét a független javításra, az elszívók nagyon hasznosak lesznek.
 4. Methome gőzölése egy beton monolit szakadt sapkával. Ha valami rosszul történt a munka során, akkor a deformáció történt, a rögzítő összeomlott, csavarja le a lyukból.
 5. Eldobható (antivandál) csavarok fogadása. Ők jól ismerik az autósokat, mert a gyújtási vár rögzítésére kerülnek. Ha ezt a blokkot kicserélik, akkor a szétszerelés nem lesz szétszerelve.

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

Az extrakció elvégzéséhez – Távolítsa el a Methols-ot a menetes rögzítésből, bizonyos előkészítő munka szükséges. A csavar testében fúrjon egy lyukat, amely megfelel a segédeszköz spirális részének átmérőjének. Ez be van helyezve, és az extraháló munkagépe belsejében van rögzítve. Az extrakciót egy csavarral vagy csavarkulccsal, hexagon segítségével végezzük.

A törött csavarok kiürítése

Az extrahereket olyan esetekben alkalmazzák, ahol a csavarok más módon nem működnek. Például, ha a metiza teljesen megszakította a kalapot, csak a csapot. Más helyzetekben, még akkor is, ha egy szálszünet, kézi Visks-t alkalmazhat, vagy egy töredéket rögzíthet egy másik eszközzel.

A fajok áttekintése

A csúcs típusától függően a törött csavarok kivonására szolgáló extraktorok különböző típusú munkákhoz készültek. Kültéri – A farok eleme leggyakrabban hatszög vagy henger alakú. A különböző típusú sérült hardverekhez ki kell választania az eszközbeállításokat.

A törött csavarok kiürítése

Ék alakú

Az ilyen típusú termékek a munkafelület területén egy faceted kúp alakja van. A törött vagy szakadt metomában a lyuk előzetes előkészítésével van felszerelve, egyszerűen a fém vastagságába vezetve. A kívánt meghajtású szint elérése után, kilépve egy csavarkulcs segítségével. Az ék alakú kitartókkal való munka során nagyon fontos, hogy helyesen válassza ki a formable lyukat, különben a kockázat nagyszerű, hogy megtörje az eszközt. Távolítsa el a sérült csavart, ha a forgatási tengelyek egyébként megjelennek.

A törött csavarok kiürítése

Rúd

Elég egyszerű a kezelőszerszám típusában. Építése tartalmaz egy rúdot, rontja és megragadta a csavart. Az ilyen extraktorok jól illeszkednek a kulccsal a metizációban való találkozás után. A probléma később következik be: A szerszámot a munka után nehéz eltávolítani a fémtermékből. A rúd kivonóknál a munkakörnek észrevehetően rövidebb. Az egyenes arcokat itt kiegészítik a merőleges résidők. Külsőleg a szerszám hasonló a csapához, amellyel a fémanyák és az ujjak menetvágását végzik.

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

A rúd szerszámból szigorúan az óramutató járásával ellentétes irányban.

Spirál csavarok

A leghatékonyabb megoldás, amely lehetővé teszi, hogy könnyen bekapcsoljon szinte bármilyen csavarokat, függetlenül a törésük összetettségétől. Az ilyen extraktorok kúp alakú csúcsuk van egy előre alkalmazott bal vagy jobb szálral. Megkülönböztető jellemzőjük a csavarozás, és nem vezet a csavarba a kapcsolat telepítésekor. Amikor az eszközzel dolgozik, ez nem csavarkulcs, hanem kézi gomb. Ezt figyelembe kell venni: A készlet megvásárlásakor általában a készletben szerepel. Ellenkező esetben külön-külön meg kell szereznie egy további eszközt.

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

A spirális csavarhúzók érdekesek abban, hogy alkalmasak a csavarok és a bal oldali szál típusú csavarok kivonására. Ugyanakkor a tükörképen maga a szerszámra vonatkozik. Azaz a jobb oldalán a bal szál. Ha dolgozik, egy ilyen eszköznek jelentős fizikai erőfeszítéseket kell tennie.

Hogyan válasszuk ki?

Amikor kiválasztja az extrahort, hogy a csavarok nagyon fontos, hogy pontosan tudják: milyen gyakran működik. A Home Master jobb vásárolni külön eszközöket, figyelembe véve a csavarok leggyakrabban használt átmérőjét. Szakemberek, amelyek gyakran hasonló problémákkal találkoznak, alkalmasak a törött hardverek elfordítására. Az ilyen készlet előnyei között megjegyezhető.

 • Különböző átmérőjű vagy típusú extrahálók jelenléte. Kiválaszthatja a legmegfelelőbb pontot, és nem pazarolja az időt.
 • További összetevők rendelkezésre állása. Ezek közé tartoznak a ligetek és csavarkulcsok, fúrók a lyukak kialakulásához, házak központosításához és kulcsokhoz.
 • Kényelmes tároló tároló. Az extraktorok nem veszik el, ha szükséges, használhatók. Ha tárolják, a készlet egy kis helyet foglal el, kényelmes szállításra.

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

Függetlenül attól, hogy a készüléket vagy egy különálló extrahort választják-e a használatra, fontos, hogy tartós és tartós, képes legyen ellenállni a jelentős terheléseknek, mechanikai feszültségnek. Optimális lesz kiválasztani egy szerszámot edzett vagy krómozott acélból.

Tipp tipp

Ha kiválasztja az extraher design típusát, emlékeznie kell erre A munka legmegfelelőbb a csavaros spirális eszközök. Egy kicsit rosszabb, mint a mag. Wedge – a legolcsóbb, de összetett használat, rosszul szétszerelve a szétszerelt elemet a csúcsról. Helytelen akciók esetén a kockázat az, hogy az eszköz csak megszakad. Az ék alakú extraháló haszontalan azokban az esetekben, amikor a működő felülethez való hozzáférés korlátozott, vagy a felületen nem lehet ütéshűs.

A törött csavarok kiürítése

Ha a törött csavar a helyszínen található, ahol lehetetlen dolgozni, mint fúró, használnia kell egy rúdfúvót. A farokcsúcs hexuális formájának köszönhetően közvetlenül a patron fúróba vagy csavarhúzóban konszolidálhatók. Ebben az esetben, ahelyett, hogy megrongálódnának, az extrahálót alkalmazzák. A fémbe történő lekapcsolás, az ellenkező forgást alkalmazhatja, és a csavarral együtt telepítheti.

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

Vásárlási hely és más pillanatok

A termék típusával való döntés, érdemes választani a megvásárolni kívánt helyet. Például a készletek jobbak a nagyméretű hipermarketekben. Egyetlen termékek találhatók a kis üzletekben. De továbbá meg kell vásárolnia egy gombot és ujjú, míg a készletben valószínűleg a teljes költségben szerepel. Ne válasszon egy kivonatot a kínai webhelyen: itt az eszközök gyártásához gyakran használják lágy és törékeny ötvözeteket, a termék lebontásának kockázata a működés során nagyon magas.

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

Hogyan kell használni?

Csavarja ki a csavart az elszívó segítségével nem olyan nehéz. Elegendő ahhoz, hogy megfeleljen a munka elvégzésére vonatkozó bizonyos eljárásnak. A fém felületének megrongálódott csavarozásához meg kell jelölnie a Kerner és a kalapács elkészítését. Fontos, hogy szigorúan megfigyeljék a termékközpontot, hogy figyeljen a helyes pozicionálásra. A címke elhelyezése, a fúráshoz mozoghat, a jövőben lévő lyuk átmérőjének meg kell felelnie az elszívó munkakörének méretének.

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

Ha van egy sor eszköz, akkor könnyebb megbirkózni. Ha nem, akkor egyszerűen használhatja a vezetőhüvelyt, amely fúróközpontot biztosít. Gondosan kell dolgoznia, jelentős fúróbullet nélkül. Ezután telepítheti az elszívót, miközben egy királynő és kalapács segítségével mélyebben lógott. Forgassa el a szerszámot mélyebben, a termék kialakításától függően, egy csavarkulcsot vagy egy speciális csapgombot.

A törött csavarok kiürítése

Amint a stop fog elérni, folytathatja a következő lépést – csavarja be a törött csavart vagy megragadt frizrapinokat. Ehhez a szerszám forgása a tengely irányában. Fontos megfigyelni a megadott központosítást, egy extraháló bontás lehetséges, ha elmozdul. Miután a csavart kiderül, hogy kiderül, hogy szépen eltávolítják, nem próbálják károsítani az eszközt. A csavaros kivonóból, a legegyszerűbb módja annak, hogy csavarja be a csavart papachatokkal vagy kulcskal. Ez egy alapvető, univerzális technika, de előfordulhat, hogy nem alkalmas, ha a methis roncs nem szabványos, ebben az esetben egyénileg következik.

A törött csavarok kiürítése

Önmagában is elkészíteni kell a munkát. Mielőtt elkezdődik, össze kell egyesítenie a csapok grooveit és a vezetőeszközöket, eltolva, amíg el nem éri. Ezt követően a persely a rész felületére változik. Az elszívó hátsó részén, az állítható kulcs vagy csomó. A hardver kitermelésének befejezése után a csúcs eltávolítása szükséges, hogy eltávolítsa a törmelékét – erre az alelnökre és kapukra, a szerszám forgása óramutató járásával ellentétes irányba.

A törött csavarok kiürítése

A leggyakoribb nehézségeket részletesebben figyelembe kell venni.

 • A csavar a sík alatt van. A sérült hardver ezen elrendezésével a rész vagy a termék felületén lévő mélyedésbe kerül, egy hüvelyt helyezünk el, amely megfelel a lyukátmérőnek. Ezt követően a kívánt mélységbe történő fúrás szükség esetén kisebb átmérővel kezdődik, és fokozatosan növelheti azt. Ezután meghajthatja vagy csavarhatja az elszívót.
 • A törmelék a rész síkja felett van. A munka sorrendje hasonló lesz – először telepíti a megfelelő ujját, majd egy kezelést vagy fúrást hajtunk végre. Az extrahálót csak az előkészített lyukba helyezzük a csavar testében, elegendő rehabilitációval.
 • Feküdt a gépen. A munka 2 szakaszban történik. Először kivonja a törött metizáció felső részét, majd az összes művelet megismétlődik a lyuk belsejében lévő elemhez. Ne siess. Kivonja a kivonó csavart, pontosan segíti a pontos jelölést, az előzetes hódolást, a megfelelő választás a munkához.

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

A törött csavarok kiürítése

Számos hasznos technika létezik, amely lehetővé teszi, hogy megbirkózzon azzal a feladattal, hogy gyorsabban és hatékonyabbá válik a törött csavart. Köztük – a csavar vagy hajtanyag fűtése a lyukban. A fém termikus bővülésének hatása alatt az ügy gyorsabb lesz. Ha a csavarmenet átkapcsolódik, a hagyományos hatszög képes megoldani a problémát – a kulcs a metrikus részére támaszkodva. Az elszívó használata előtt hasznos lesz a kenőanyagot a csavar tetejére. A pontos, a rozsdás csavar a csatlakozásban acetonnal vagy más oldószerrel kezelhető úgy, hogy könnyebben távolítható el a szálfalaktól. Ha ez nem segít, a hardver továbbra is rögzül, kissé leteszi, majd megverheti a kalapácsot. Több ponton kell szelepet készítenie – legalább 4 helyet.

A törött csavarok kiürítése

Egy eszközzel dolgozik Fontos, hogy kijavítsa a kiválasztását. Például az ék alakú kitartók nem tudnak nagy törékeny anyagokat használni. Még az ütközőterhelés alatt álló acélrész is deformálódhat. A rúd opciók univerzálisak, de ritkán találkoznak. A spirális csavaros kivonókkal való munkavégzés során elő kell fúrni a lyukat, ha nincs ilyen lehetőség, érdemes választani egy másik típusú eszközt a sérült csavarok eltávolításához.

A törött csavarok kiürítése

Az extraszkók használatáról a törött csavarok kiürítéséhez lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása