A vinil-ipari dimenzió

  A Vinyl Siding egy praktikus és olcsó befejező anyag, amelyet a külső épületek számára használnak. Ez egy bizonyos méretű PVC-panel, amely alacsony burkolási súlyt biztosít (továbbá erősíti az alapítványt), nedvességállóságát és a környezeti hatásokkal szembeni ellenállást, a bioszkópot. Ami az erőt illeti, elég magas (bár ez az indikátorhoz rosszabb).

  Fő beállítások

  A vinil-iparúság segítségével eredeti stilisztikai hatásokat érhet el, mivel a külső panel meglehetősen változatos. Vannak lehetőség, imitáló kő, fa, tégla felületek. Ezenkívül a hasonlóság olyan közel van, hogy csak a közelebbi utánzás felismerése.

  A dobozos panelek rögzítése a láda, Szigetelés használata lehetséges. Ha a falak simasak, és nincs szükség hőszigetelésre, akkor közvetlenül a láda nélkül telepítik őket.

  Az iparvágány olyan panelek formájában készült, amelyek különböző méretűek lehetnek. A profilméretekre vonatkozó szabványok nem léteznek. Minden gyártó bizonyos paraméterek paneleket ad ki. Ezenkívül a méretek függhetnek az iparvágány telepítési opciójától (függőlegesen vagy vízszintesen), annak céljától (homlokzat vagy bázis).

  Hosszúság és szélesség

  Átlagos hossza hossza és szélessége, hogy a vinil-ipari célú:

  • Hossza – 2500 és 3750 mm között;
  • Szélesség (munka) – 220 és 275 mm között;
  • Szélesség (hasznos) – 200 és 255 mm között.

  A műanyag iparvágány hossza és szélessége a felület típusától is függ.

  • Panel “hajótábla” Hosszúság 3000-3390 mm (rövidített opció) és 3660-3810 mm (standard opció). A vágott paneleket egyszerűbb telepítés jellemzi, a dokkolással a kívánt hosszúságot összegyűjti. A fedélzet alatti panelek szélessége 172-232 mm tartományban változik. Néha inkább racionálisabb a szélesebb “táblák” használatához, hogy elkerülje a panel vágásának szükségességét. Szélességük 240 és 255 mm között, azonban megfelelnek és modellek szélessége 305 mm.
  • A karácsonyfa panelek szélessége attól függ, hogy mennyi hullám van benne. Ennek megfelelően az egyetlen “karácsonyfa” megkülönböztethető (egy irodalmi s), kettős (d), hármas (megjelölés – irodalom). Átlagosan az azonos hullám szélessége 114.3 mm, hogy megtudja a kettős és háromszoros “karácsonyfa” szélességét, hogy megszorozza ezt a számot 2 és 3. Amikor “karácsonyfákat” vásárol az USA-ból vagy Kanadából, azt állapítható meg, hogy az egyik hullám hossza hüvelykben jelenik meg. A szabvány szélessége 4-ben.5 hüvelyk, ami 114.3 mm.

  • Raktárkészlet (a naplófelület utánzása) általában 240 mm-es szélessége 3660-3810 mm hosszúságú. A legnagyobb szélességet a Sofit jellemzi a perforációval, amelyet a bottomtonális és a karosszéria tetőfedő talpának kialakítására használnak. Szélessége 305 mm, átlagos hossza 3050 mm. Az anyag paraméterei változatosak, a márkától függően. Tehát az “alta-profil” cég egy 3100×230 és 3660×230 mm-es, 3100×230 és 3660×230 mm-es méretű.

  2 cm szélesebb profilja a Német Márka Docke (“Deek”). A legtöbb dimenziós panel a Grande Line (Grand Line) készül. A hossza és szélességük 3000×238 mm. A Mitten termékek a legkisebb szélességgel rendelkeznek. A gyártó felállásának 178 mm széles profilja van, amelynek hossza 3040 mm.

  Az iparvágány kinevezésétől függően homlokzat és bázis. Az első méretét a fentieknek tekintették. Egyszerűbb alapot, kis téglalap alakú paneleket használnak. A legtöbb esetben méreteik elegendőek ahhoz, hogy megszilárdítják az épület alaprészét egy szélességben.

  A legnépszerűbb alaplapok közül választhat 1140×480 mm és 1135×474 mm-es profilokat. Ilyen méretekben a csempe az egyik vezető gyártóból áll – az “Alta-profil” cég. A kisebb méretű változás az anyag felületi jellemzőihez kapcsolódik. Így a „Stone” kollekció kerül bemutatásra méretben 1135×474 mm, és a gyűjtemény, amely utánozza kőfaragni tartalmazza a kisebb paneleket – 1130×468 mm.

  Fontos megkülönböztetni a munkálkodást és a hasznos ipari területet. A szükséges mennyiségű anyag kiszámításakor csak az utolsó. A szondázó testület figyelembevételével megállapítható, hogy a része perforációval rendelkezik. A későbbi panelek rögzítéséhez szükséges, és a telepítés után el van rejtve a látványból, ezért nem kell figyelembe venni a számításkor.

  Vastagság

  Az iparvágány vastagságából nagymértékben függ az erejétől. A homlokzat panelekhez a standard vastagsága 0.6-2.0 mm. Ma azonban megtalálhatja a panelt vastag 0.4-0.6 mm. Háztartási vagy kínai származásúak. Az európai gyártók profiljai nem lehet vékonyabb 0.6 mm, mivel ezt a paramétert szigorú szabvány szabályozza.

  Javasoljuk, hogy megszerezzék iparvágány, amelynek vastagsága nem kevesebb, mint 0.6 mm. A vékonyabb anyagok nem garantálják a megbízhatóságot.

  A különböző gyártók megváltoztathatják a panelek vastagságát. Például a kanadai vállalati kesztyűtől való kapcsolódás vastagságú 1.02 – 1.2 mm, a termékcsaládtól függően. A déli gyöngyös iparvágányt vastagság jellemzi 1.14 mm.

  Végül az iparvágány vastagságát a kinevezése határozza meg. A sűrűbb paneleket alagsornak nevezik, és úgy tervezték, hogy befejezzék a homlokzat alját. Az ilyen profilok vastagsága több mint 2 mm, és néha elérheti a 4 mm-t. Ez annak köszönhető, hogy az alagsor nagyrészt nedvességnek, fagynak, mechanikai károsodásnak van kitéve.

  A komponensek mérete

  Tekintettel a panelek méreteire, és számuk számítása, fontos tisztázni az alkatrészek méretét. Általában hasonlóak a panelekhez, de ez nem mindig történik meg. Az egyenlő hosszúságú a legtöbb ipari panel rendelkezik J-Trim deszkával, de nem alkalmasak a docke panelekkel való felszerelésre, mivel kisebb hosszuk van.

  A kültéri és a belső szögek hossza 3050 mm, a szélesség megfelel a panel szélességének. A kezdet és a kész csíkok 3660 mm hosszúságúak. A csuklós profilok és a deszkák az ablakplatávok tervezéséhez azonos hosszúságúak, és az üveg lejtők – 3050 mm.

  A szám kiszámítása?

  Számos lehetőség van a burkolathoz szükséges panelek számának kiszámításához.

  • A bolt szakemberei, ahol a külső munkához való anyag megvásárlása történik. Rendszerként a szakosodott vállalatok vezetői képzettek az ilyen számítások előállítására, és rendelkeznek ehhez szükséges számítógépes programokkal. Ugyanakkor meg kell érteni, hogy még egy szakember sem képes pontos számításra készíteni, anélkül, hogy szerkezeti terv lenne, jelezve a paraméterek konkrét számértékeit.

  Ezenkívül meg kell érteni, hogy az eladó érdeklődik a lehető legtöbb anyag értékesítése a burkolat, így a kerekítés, egy nagy mennyiségű állomány, az alkatrészek értékesítése nélkül. Ha visszaállíthatja a fel nem használt (vagy korrigálatlan) paneleket a boltban, biztonságosan bízhat hasonló számításokkal.

  • Majdnem minden speciális üzlet kínál ingyenes műanyag szolgáltatásokat, ha anyagot vásárol. Ez az opció előnyösebb az első, mivel a számítások figyelembe veszik az épület jellemzőit.

  Függetlenül attól, hogy Ön magad gondolkodik-e, vagy bízz bennetekben a szakemberek számára, fontos megérteni, hogy milyen számítások teszik ki.

   A gyönyörű és helyes telepítéshez számos összetevőt kell vásárolnia.

   • A homlokzat és a bázis panelek.
   • Indítsa el a deszkát, amelyből az első sor kijelentése kezdődik. Ez helyettesíthető egy kiindulási profil, amelyet nagyobb tartósság jellemez.
   • Egy dekoratív funkcióval rendelkező vízelvezető sáv, valamint egyfajta dagály működtetése, amikor a szerkezet alagsori vagy kiálló elemére kerül.
   • Csatlakozó deszka vagy H-profil – az elemek elválasztására vagy a több rövid profil dokkolására szolgál.
   • Belső és külső sarkok.
   • A befejezési profil lehetővé teszi a telepítés befejezését, a panelek felső kivágott szélét elrejtve.
   • J-profil dekoratív funkcióval vagy kiálló ablakhoz.
   • A csendes profil a nyílások tervezésére szolgál.
   • Sofit – panel a kötőanyag vágására.

   A panelek számának kiszámításához meg kell osztani a homlokzat területét, amely a panel hasznos területén lesz. Ezenkívül hozzá kell adni a vágási, házassági és raktárhelyi panelek árát – mintegy 7% -a.

   Határozza meg a burkolat területét, amit 2 módja lehet.

   • Szorozzuk meg a szerkezet hosszát és magasságát. Ez a módszer alkalmas, ha az egyik fél szemben van, vagy az épületnek egyszerű téglalap alakú kialakítása van.
   • Pontosabb módszer – számítsa ki az egyes oldalak területét, majd foglalja össze az eredményeket.

   A kapott területről érdemes levonási területet levonni azoknak a felületeknek, amelyek nem zárják be a profilt. Ezek az ajtók és ablaknyílások.

   Hasznos tanácsok: Ha van egy kis ablak a fal falán (például hallás), vagy vannak szellőzőnyílások, akkor könnyebben kiszámítani a területüket, hanem az általános számítások beillesztése. A panelek maradványai jelentéktelenek lesznek.

   Végül, ma az interneten megtalálhatja a számológépek, hogy kiszámítsák a szükséges mennyiségű mellékállomást. Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítsa a felületet és az iparvágány hasznos szélességét. A számológép funkciójától függően lehetséges, hogy a homlokzat területét közvetlenül beállíthatja, vagy a programot a számítások elvégzésére lehet beállítani, jelezve a falak hossza és szélességének lineáris dimenzióit.

   A program hibáinak és hibáinak elkerülése érdekében a legpontosabb eredmények lehetővé teszik a 2-3 független számológép használatát.

   Függetlenül attól, hogy a felhasznált számítási módszer, emlékezni, hogy iparvágány csatlakozik a láda, szerelési ami növeli a hossza a falak, illetve és a homlokzat terület növekedni fog. Ha szigetelést és vinil paneleket használ, a falak hossza a láda után jelentősen növekszik – 4-6 cm-rel.

   A legpontosabb módja a falak befejezéséhez szükséges anyag kiszámításához grafikus módszernek nevezhető. Ehhez egy papírlapra, meg kell rajzolnia a ház minden részét, amelynek befejeznie kell. Az ábranak tartalmaznia kell az épület összes elemét, és megfelelnie kell a valódi objektumot a kiválasztott skálán. Ezután a panelek ugyanabban a skálán vannak rajzolva és vágva. Azoknak a csökkentett példánynak kell lenniük, amelyekre terveznek.

   Az előkészítési adatok befejezése után elkezdi a játékot a “mozaikban”, vagyis a paneleket az épület falához kell alkalmazni, szükség esetén vágja el őket. Ez a módszer jó, mert lehetővé teszi, hogy minimalizálja a termesztés és a házasság számát, és ez azt jelenti, hogy nem lesz szükség egy nagy állományú anyag megvásárlására.

   A soffitok számának kiszámításához a tetőhasznosító hasznos területe (Frontoths és Corbaese duzzadók) a Sofita hasznos területére osztható.

   Megtudja, mennyi kezdő deszka könnyen kell – meg kell mérni a kerülete az épület, hogy levonja a kapott eredmények a hossza a nyílás, ami után a kapott szám van osztva a panel hossza. Átlagosan ugyanez az összegre lesz szüksége leeresztő deszkák.

   A külső és belső szögek száma az építési szögek száma és magassága alapján kerül kiszámításra. Az N-profilokat kézzel kell kiszámítani, ha több profilot kell kiköltöznie. A népszerű paneleket úgy tekintik, hogy a Windows teljes kerületének megosztását (minden egyes ablakra számítva, és az értékeket) a profil hosszára. A kis különbségek az ablak felszerelésének módjától függenek.

   A következő videóban részletes videofelvételt talál a Vinyl Siding holzsiding telepítéséhez Holzplastból.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: