A vörösfenyő vágódeszkákról

Elég népszerű anyag az építésben egy vörösfenyő. Számos célra használható. A külső munkához vagy a padló létrehozásához a szegélyezett anyagok típusát használják. Ebben a cikkben vegye figyelembe a jellemzőit, előnyeit és hátrányait, fajokat, valamint a szélezett lemezek felvételét a vörösfenyőből.

A vörösfenyő vágódeszkákról

A vörösfenyő vágódeszkákról

Sajátosságok

A vörösfenyő egy szép fák fajtája, amelyet minőségi és érték jellemez. Ez drágább, ha a fenyő- vagy lúcokhoz hasonlítanak, de sok előnye miatt kiválasztják.

 • Nem fél a magas páratartalomtól. A tábla szerkezete gyantát tartalmaz, így garantálhatja az anyag védelmét a deformációtól vagy rothadásból, még a vízzel való rendszeres érintkezésben is. Szóval, a lombhullató cölöpök évtizedekkel ellenállnak Velencében.
 • Penész elleni védelem. A gyanták jelenléte megvédi a táblát a különböző gombás mikroorganizmusok hatásából.
 • Vonzó megjelenés. A luxus vörösfenyő fűrészáru vonzza az ügyfeleket. Kiválóan alkalmas különböző befejező célokra, bár nem szabad megtagadnia a további feldolgozást.
 • Nem fél az oxidációtól. A vörösfenyő táblák nem oxidálódnak, ezért sokáig nem veszítik el az eredeti természetes színt.
 • Keménység. Mint tudják, a tűlevelű sziklák nem tudnak szilárd szerkezetet büszkélkedni, de a vörösfenyő a kivétel.
 • Megnövekedett kopásállóság. Ez plusz döntő, ha a tábla a padlóburkolat, a terasz vagy a padló létrehozására van kiválasztva.

Ha figyelembe vesszük az anyag hiányosságait, akkor csak megnövekedett költséget lehet elosztani, de a kiváló minőség értéke.

A vörösfenyő vágódeszkákról

A vörösfenyő vágódeszkákról

A vörösfenyő vágódeszkákról

Fajták

A vörösfenyő lapok nagyon népszerűek, de megvásárolása előtt érdemes megfontolni, hogy többféle típus van. Fontolja meg részleteit.

 • Száraz. Ez egy kamra szárító fűrészáru, amely ideális különböző építési munkákhoz. Használható bútorok előállítására vagy a helyiségek belsejéből történő befejezésére. A szárítási folyamat garantálja a megfelelő geometria termékeit. A száraz táblák nem kerülnek blokkolásra, ne deformálódjanak, és ne repedjenek. Különböző terhelések mellett stabilak, beleértve a mechanikai expozíció során. Környezetbarát anyagok. A száraz tábla nagyszerű a homlokzatok, a tájtervezés, a kerítések és így tovább.
 • Tervezett. Ez a fajta jellemzi azt a tényt, hogy a tervezéssel már feldolgozott. Általában befejező anyag formájában alkalmazzák. Két további altípus található: egyoldalú és kétoldalú tervezett tábla.

A vörösfenyő vágódeszkákról

A vörösfenyő vágódeszkákról

Dimenziók

A vörösfenyő táblákat különböző méretek képviselik. Kezdetben, amikor kiválasztásakor figyelmet kell fordítania az 1 kocka költségere, mert a fajta függvényében különbözik. Tehát minél magasabb az anyag anyaga, annál kisebb a hibák, például szuka vagy repedések.

A fajta kiválasztása után már eldöntheti az anyag méretét. Érdemes megjegyezni a magasságot, a szélességet és a hosszúságot. Például a 30x150x6000, 50x150x6000, 50x200x6000 mm a leginkább keresett. Vastagság 50 mm – Kiváló választás. Ha a hossza 6 méter, akkor optimális méretek – 50×150 mm. A 6000 mm hosszú időzítés lehet szélesség és magasság 100, 150 és 200 mm.

A vörösfenyő vágódeszkákról

A vörösfenyő vágódeszkákról

A vörösfenyő vágódeszkákról

Hatály

  A vörösfenyőből származó építőanyagok különböző célokra és szükségletekre vonatkoznak. Meg kell jegyezni, hogy a fajta keresletét mind az otthoni, mind az apartmanok padlót hoz létre. Ez az anyag kiválóan alkalmas egy nyitott teraszra vagy verandára építésére.

  A vörösfenyő tökéletesen illeszkedik a belső térbe. Lehetővé teszi, hogy melegítse a padlót, az erkélyt vagy a loggiát. A fürdő vagy szauna felállításakor is használható. A vörösfenyő tábla lehetővé teszi, hogy into-emeletes vagy mennyezeti padlókat hozzon létre, használható a lépcsőházak összeszerelésére.

  A vörösfenyő vágódeszkákról

  A vörösfenyő vágódeszkákról

  A vörösfenyő vágódeszkákról

  A vörösfenyő vágódeszkákról

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása