Alumínium radiátor profilok

Az alumínium az egyik igényelt fém az iparág különböző területein. A legszélesebb körben használt alumínium radiátor profilok.

Ami?

Az alumínium profilokat extrudálással (forró préselés) készítik az alumíniumötvözetekből a keresztmetszet meghatározott méretéhez és alakjához.

Ennek a fémnek az előnyei az alacsony súlyban és képesek elég nagy terhelés ellenállni. Tartós, nincs nedvesség fél, jól tolerálja a magas hőmérsékletet, nem deformálódott, és nem osztja ki a káros anyagokat, azaz környezeti. Felkészült és hosszú ideig megtartja funkcióit (átlagosan 60-80 év).

Az alumínium radiátorprofil hatékonyan hűvös és eltávolítja a felesleges hőt az elektromos és rádiókomponensekből, hegesztőgépekből, különböző teljesítményű LED-től. Ez a magas hővezető képesség miatt történik, amely lehetővé teszi a munkagép-hőből kapott profilot, hogy a külső térhez adjunk.

A levegőben előforduló konvekció lehűti a radiotechnikai részt, ezáltal fenntartva a normál üzemi hőmérsékletet, kiterjesztve az élettartamot és biztosítja az egész eszköz zökkenőmentes működését.

A terveket úgy tervezték, hogy hatékony hőelvezetés mind passzív üzemmódban (hűtőventilátor nélkül) és aktív (kényszer hűtés esetén). Ez az eredmény olyan szokásos felületet ad, amely jelentősen növeli a hőcserélő területét.

Az elektromos profil az alkatrészek gyártására szolgál hőcserélők, légkondicionálók és egyéb berendezések főként ipari vállalkozások számára.

A gyártás jellemzői lehetővé teszik, hogy profilokat hozzon létre bármilyen formában. Az adott elem termikus vezetőképességének növelése érdekében speciális rajzot fejlesztettek ki. A ház hűtési folyamatának hatékonyságát a hőelvezető terület határozza meg radiátorral és a levegő sebességével.

Az alumínium radiátorprofilok felső, szögletes, felfüggesztettek és beágyazottak. A gyártók óriási profilformákat kínálnak: négyzet, téglalap alakú, kerek, N-alakú, T-alakú, W-alakú és mások.

Standard ostorhossz 3 méter. Lehet bevonat vagy eloxált, valamint fekete. A profiljelölés megjeleníti a szélek mélységét és a hűtőborda elemek méretét. Minél nagyobb a bordák magassága, a hatékonyabb hőcserélő.

Hatály

Az a tény, hogy az alumínium gyenge mágneses anyag, elektromos profilokat használnak elosztóeszközökben, processzorok vezérlő mikrokrokuit. Minden olyan eszközön, amely a működtetés során felosztja a hőt, a hűtési radiátorok felszerelése szükséges.

Ez a csoport számítógépes berendezéseket, teljesítményerősítőket, hegesztő invertereket tartalmaz.

Alumínium profilokat használnak:

  • chip hűtés;

  • Bármely LED-rendszerek telepítése;

  • Az áramforrások passzív hűtése, beleértve a járművezetőket és a feszültségstabilizátorokat.

A LED-ek legszélesebb körben használt radiátorprofiljai. Bár a LED szalagok hideg fényforrásoknak tekintendők, nem. Fűtésük elég nagy ahhoz, hogy a lámpa sikertelen legyen. Az alumínium profil passzív hűtőbordaként működik, növeli a hőátadás területét és csökkenti a fűtést.

A szalagok telepítése a profilon növeli az élettartamot. A LED-szal gyártók ajánlottak, hogy minden szalagot 14 wattos teljesítményt szerezzen egy alumínium radiátoron.

A radiátorprofilt a belső fény, a világítás terráriumok és akváriumok létrehozása során használhatja, amely a növénynövekedés javítása érdekében fitosvetleteket hozhat létre.

Szerelési lehetőségek

A telepítés többféle módja van. Leggyakrabban az univerzális ragasztó vagy szilikon tömítőanyagon befejeződött. Az öntapító csavar telepítése is lehetséges. A LED-szalag csatlakozik a ragasztóréteghez a hátoldalán.

A központi és grafikus processzorok rögzítéséhez rugós rögzítők és csavaros mechanizmusok használhatók. Maga a radiátoron a ventilátor fújásra van felszerelve.

Harmadik módon – a termoclay rögzítése. A hálózati átalakító tranzisztorok telepítésére szolgál (ha nincs lyuk a táblán). A ragasztót a tranzisztor felületére alkalmazzuk, 2-3 órán át átlagos erőt tartalmazó radiátorot nyomunk.

Ugyanakkor az akvárium felszerelést használhatja LED lámpákkal. LED-ek Csatlakozzon a profilhoz. És a hővezető paszta révén is rögzíthető. Szükség esetén csatlakoztathatja a rajongókat, ahol a profilbordák találhatók. Ebben az esetben a hűtés sokkal hatékonyabb lesz.

Az alumínium radiátor profil egy olyan tervezési anyag, amely szükséges és hasznos az iparág különböző területein.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: