Áttekintés fúrók “Enkore”

A fúrók a különböző építési munkák elvégzéséhez szükséges eszközök. Vannak olyan hasonló elemek széles választéka, amelyek lehetővé teszik bizonyos anyagok feldolgozását, különböző mélységű lyukakat. Ma beszélünk az “Eckor” fúrókról, a fő jellemzőikről.

Áttekintés fúrók "Enkore"

Sajátosságok

A “Enkor” fúrás olyan speciális vágószerszámok, amelyek lehetővé teszik a különböző átmérőjű lyukakat az anyagokban (fa, fém). Különböző építési fúró típusok készíthetők mindenféle szárral (hengeres, kúpos) és munkagépek (spirál, gyűrű, szökőkút, korona). A fúrók kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek. Néha további összetevők adnak hozzá egy ilyen alapot, hogy a terméket a lehető leghosszabb és megbízható üzembe helyezze.

Áttekintés fúrók "Enkore"

Áttekintés fúrók "Enkore"

Választék áttekintése

Jelenleg az “Enkor” cég számos építési fúrómodellt termel.

Áttekintés fúrók "Enkore"

Áttekintés fúrók "Enkore"

Lépési modellek

Az ilyen termékek részletek, egy kis csúcs, amelynek kúp alakú. Azzal, hogy A felülete különböző átmérőjű fémfázisból áll, de ugyanolyan vastagság (szabály, csak 13 ilyen elem egy fúróval). Sokkoló fúvóka vége. Egy ilyen fúrót lehet használni, hogy mélyedések különböző átmérőjű nélkül átrendeződés a vágóegység. Az eszköz minden szakaszában különleges címkézés van.

Áttekintés fúrók "Enkore"

Áttekintés fúrók "Enkore"

A lépcsős modellek szárának kis hazugságai vannak, védik a készülék patronjában való csúszás ellen.

Fúrók fémhez

A termékválaszték leggyakrabban spirálos munkadarab kialakítású fúrók. Nagy sebességű nagy teljesítményű acélbázisból készülnek. Fémfúrók ebből a gyártóból, általában 2 csatornás spirál típusú, a chipek időben történő független vízelvezetéséhez és 2 vágóélek számára. A fémmodellek többségét vékony henger formájában lévő szárral állítjuk elő.

Áttekintés fúrók "Enkore"

Áttekintés fúrók "Enkore"

Fúrás forgalmazó

Az ilyen fúrók fémszerkezettel rendelkeznek, amelynek középső részén a széle. Merőleges, hogy élesített pengét helyezte el. Ez egy zigzag alakú vágó. Forster fúrót gyakran használják a fa kezelésére. A munka folyamatában a termék első erős vágás egy fából készült felületre, szabadtéri irányba, majd körkörös csatornák vannak – nem engedik, hogy a fúvóka megváltoztassa pozíciójukat. Csak azt követően, hogy a vágó elkezd mélyebben a felszínen. A szárat általában hengeresek.

Áttekintés fúrók "Enkore"

Áttekintés fúrók "Enkore"

Konkrétan

A betonszerkezetek feldolgozására szánt vékony fúrók gyakran kis átmérőjűek. Munkaterületük spirális formában történik. Ezek a fajták jobbak a fúrókhoz, amelyek ütés funkcióval rendelkeznek. A szokásos eszköz nem képes tartós betont kezelni. A standard fa- vagy fémmodellektől eltérően ezek a részletek kis támadásokkal rendelkeznek keményfém anyagokból, amelyek a terminuszon találhatók. Ezek a kiegészítő elemek szükségesek ahhoz, hogy konkrét felületeken átnyúljanak, ugyanakkor jelentősen növelik a vágási rész élettartamát.

Áttekintés fúrók "Enkore"

A betonon lévő összes fúrót különálló winwood surfacing borítja (beleértve a kobalt és a volfrám). Csak a termékek fejét alkalmazzák. Egy ilyen készítmény teszi a forgácsolási zónában több tartós és megbízható, ez lesz kopásálló a fúrási folyamat.

Fúrók a Zenkerrel

Az ilyen modelleket gyakran teljes készletekkel értékesítik. A fából készült tárgyak feldolgozásakor használják őket. Senkers egyfajta kis fúvókák, amelyek különböző kis vékony pengeből állnak. Az ilyen elem lehetővé teszi, hogy szükség esetén kúpos és henger alakú mélyedések létrehozását. A Zenkerrel való fúrások enyhén növelik a már elvégzett lyukak átmérőjét az anyagban. Ugyanakkor jelentősen növelik a felület minőségét anélkül, hogy még kis szabálytalanságokat és karcolokat alakítanak ki.

Áttekintés fúrók "Enkore"

Madártoll

Ezek a minták vékony vágók, amelyek két vágóéllel és középpontos hegyekkel vannak felszerelve. Finger termékek fúrására előállítása általában egy hatszög szár, ez biztosítja a legmegbízhatóbb rögzítést a patronban fúró. A munkafolyamat során a chipek kell rendszeresen eltávolítani függetlenül. Az ilyen fúrások 110 milliméter hosszúságú mélyedésre képesek. A lyukak átmérője 6-40 milliméter. Ezek a fajták jelentős hátránnyal rendelkeznek: nagy sebességgel járulnak össze, ezért az ilyen eszközzel való munkát a lehető legkisebb és folyamatosan ellenőrizze.

Áttekintés fúrók "Enkore"

Áttekintés fúrók "Enkore"

Tippek a választáshoz

Megfelelő Encor Drill vásárlásakor figyelembe kell venni néhány fontos szempontot. Győződjön meg róla, hogy fontolja meg az eszköz kezelésére tervezett anyagok típusát. Végtére is, mindegyik fémmodellek, beton, fa. Ma különleges modellek állnak rendelkezésre az üveg és a kerámia számára is. Tekintsük a fúró méretét. A pontosabb és vékonyabb munka érdekében a kis átmérőjű mintákat leggyakrabban kiválasztják. Ha a szilárd és tartós felületeket jelentős vastagsággal feldolgozza, akkor előnyben kell adnia a tartós fúrógépeket speciális fúvókákkal és nagy átmérővel.

Áttekintés fúrók "Enkore"

Vásárlás előtt figyeljen a szár típusára. A kúpos csúcsmodellek a legnépszerűbbek a felhasználók között – kiváló központokat biztosítanak, lehetővé teszik, hogy az eszköz ne ugorjon a folyamatba, biztosítsa a maximális fúrási pontosságot.

Előzetesen célozza meg a felületet. Teljesen sima, zsetonnal, karcolásokkal és repedések nélkül kell lennie. Ha az eszköz hasonló hibákkal rendelkezik, akkor a munka minősége alacsony lesz, és a lyukak egyenetlenek és nem pontosságúak.

Áttekintés fúrók "Enkore"

Áttekintés fúrók "Enkore"

Hogyan kell megfelelően fúrni a “Engor” lépcsőfúrókkal, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása