Az akkumulátor csavarhúzók jellemzői “ZUBR”

  Csavarhúzó – minden házban szükséges eszköz, különösen, ha a javítás tervezett. De a szokásos eszköz lassú, elég sok erőt kell töltenie ahhoz, hogy megcsavarja a csavart. Ezért az orosz “ZUBR” vállalat kiadott egy akkumulátorcsavarhúzót, amely célja, hogy csökkentse a folyamat munkásságát és csökkentse a működés időtartamát. Mi ez az eszköz, tedd ki.

  A gyártóról

  “Comber” – orosz védjegy, amely több mint húsz éve különböző célból elektromos árut termel. Ő bizonyította magát a piacon, nemcsak Oroszországban – annak képviseleti irodái még mindig 16 országban vannak a világon. E márka szerint a kert és a kert, a vízvezetékberendezések, az elektromos kéziszerszámok, az újratölthető csavarhúzók.

  Jellemzők: előnyök és hátrányok

  Az akkumulátor csavarhúzó “Bison” egy miniatűr csavarhúzó, amely enyhe súlyú, kis méretű, de az ilyen eszköz ereje kicsi.

  Az akkumulátor csavarhúzó “Bison” számos előnye van.

  • Minőség. A magas osztályú szakemberek irányítják a gyártási folyamatot a termelés minden szakaszában. Az eszközök megfelelnek a minőségi előírásoknak, amelyeket nemcsak Oroszországban, hanem Európában is terveztek.
  • Jótállás. Az eszköz garanciális ideje 5 év.
  • Akkumulátor. A legtöbb modell rendelkezik lítium-ion akkumulátorokkal, amelyek jó hatalommal rendelkeznek, nem veszítik el sokáig.
  • A felállás. A TM “ZUBR” gyűjteményében számos lehetőség van a különböző funkcionalitású elektromos forgalomra. Mindenki kiválasztja a modellt a közelgő feladatnak megfelelően.
  • Ár. Az elektromos eszköz ára alacsonyabb, mint az európai analógoké.

  A “bison” csavarhúzók hátrányai is vannak.

  • Elég alacsony nyomaték. De figyelembe kell venni azt a tényt, hogy ez még egy csavarhúzó, nem csavarhúzó vagy fúró, így ez a fajta eszköz elég.
  • A legtöbb modellnek beépített akkumulátor van.

  Hol használható?

  A Comber tészta felvétel ugyanabban az esetben használható, ha az ilyen típusú kézi eszközt használjuk:

  • bútorok összeszerelése vásárláskor vagy mozgatásakor;
  • Háztartási gépek javítása, gyermekjátékok;
  • Kis javítási munka a lakásban: fúrjon egy kis lyukat, hogy felvegye képeket fotókkal vagy órákkal, felfüggeszti a PLAFOF-ot és így tovább.

  A felállás

  A “Bison” akkumulátorcsavarhúzó választékában több módosítást mutatott be.

  ZO-4.nyolc

  Ez egy gazdaságos változat. Ez az elektropaula tartalmaz egy nikkel-kadmium akkumulátort, amelynek kapacitása 0,8 A * H. Transzformáló esete van. A fogantyút vagy közvetlen, mint egy hagyományos csavarhúzó, vagy M-alakú, mint egy csavarhúzó. A bit forgásának sebessége csak 200 fordulat / perc. Van egy visszafordító lépés. Ez az eszköz ajánlott csavarok, csavarok, csavarok. Súlya 400 gr. 8 bites, 3 fúrás, bit kiterjesztés, fém tároló doboz. A modell költsége körülbelül 900 rubel.

  ZO-3.6-Akár kn43

  Ez a csavarhúzó lítium-ion akkumulátorral 1,5 A * H. A bit forgásának sebessége 200 fordulat / perc, míg a nyomaték beállítása. A készülék súlya 400 gramm. A modell fel van szerelve egy kényelmes tárolás és hordozó alkalmas bőrönd, ahol olyan 32 bit, 8 fejek, fej tartó, bit kiterjesztése, 2 fúrók, eszköz töltőkészülék. A módosítás költsége körülbelül 1600 rubel.

  ZO-7.2-li kn

  Újratölthető csavarhúzó csavarhúzóval jellemzőivel. Az eltávolítható lítium-ion akkumulátor 1,5 A * H. Az eszközben lévő bit elforgatásának sebessége 870 fordulat / perc., Maximális nyomaték – 6,5 n * m. Mérlegeli az eszközt 500 gr. A modellt az ügyben értékesítik. A készlet tartalmaz egy további akkumulátort, töltőt, 2 bitet. A módosítás költsége körülbelül 3500 rubel.

  Milyen csavarhúzók vannak még ebben a gyártóban?

  Az akkumulátor csavarhúzók mellett, A “Zub” védjegy alatt számos kéziszerszámot termel, amelyekből elektromos modellek érhetők el.

  • Csavarhúzók készlete Dielektromos “Profi Electric”. 8 rúdból áll, sík és keresztes fogantyúval, gumírozott fogantyúval és egy kis zseblámpával. Minden fúvóka krómovanádium acélból készül, amely egy bizonyos keményedési folyamatot halad.
  • Csavarhúzó a 25622-H20 bitekkel való pontos munkákhoz. Ezt a készletet az elektronika és az elektromechanika precíziós műveleteiben használják. Megfelel a GOST 17199-88. Beleértve 19 különböző méretű bit. Gumírozott fogantyú kényelmesen tartja a kezét.

  • A dinamometrikus csavarhúzók sorozata “szakértő”. Ez az eszköz szabályozott csavaros meghúzást biztosít, ha drága felszereléssel és fokozott érzékenységű kötőelemekkel működik. Az eszköz hibája csak 6%. A készlet 26 bitet tartalmaz.
  • Csavarhúzók dob “auto”. Ez a modell nincs cserélhető bit. A fém rúd áthalad a fogantyún, és a végén hatszög van. Egy ilyen csavarhúzót az elektromos teljesítmény síkjának kulcsával vagy speciális fejével csavarhatja meg. Ezt a módosítást széles körben használják a lakatosoknál.
  • Jelző csavarhúzó bison 59700. Ezzel az eszközzel meghatározhatja a kábeltörés helyét, az elektromágneses sugárzási zónát, megtudhatja az akkumulátor polaritását. A csavarhúzó fényjelzővel és LCD kijelzővel van felszerelve.

  Újratölthető csavarhúzó áttekintés bison zoo-3.6 Nézze meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: