Az alumínium P-alakú profilokról

Az alumínium P-alakú profil egyidejűleg az útmutató, valamint a bútorok és a belső szerkezetek dekorációs eleme. Meghosszabbítja az élettartamukat, konkrét termékeket adva.

Sajátosságok

P-alakú profil, ellentétben a levél vagy a pin, hajlítsa sokkal nehezebb. Ipari körülmények között hegesztett, 45 fokos szögben, vagy hajlított az égő gáz felett. Az alumínium és a sárgaréz hegesztőprofilok rosszul rosszak, amelyeket nem mondhatsz acélból. A hideg profil hajlítása (fűtés nélkül) csak a.

Elérhető a fémszalagba, ahonnan leadott. Az M-alakú profiljával ellentétben, amelyben a fő felületet csak a közvetlen szög szélével helyettesítjük, és az U-alakú, ahol a fő felületnek van egy félkapcsolt vagy félkör alakú, a P-alakú egyenlő és tökéletesen sima arcok. De az oldalak mindegyik oldala szélessége nem mindig egyenlő a fő szélességével.

Ha van egy további közeg, amely egy köztes szalagszalag, akkor a P-alakú profil W-alakúvá válik. DE Lehetőség van arra, hogy egy M-alakúvá váljunk, az oldalak egyike, vagy belsejében hajlítsa.

Az utóbbi esetben lehetséges, ha a fő arc szélessége. Vékony profilok (a falak vastagsága 1 mm-ig) könnyen hajlítható, egyenesítse vissza a lapra (szalag), kanyarja mindkét irányban. Azokkal, akik vastagabbak, ezt sokkal nehezebb.

A vékony acélprofilokat a levélhenger hosszanti hajlításával készítik. Ellentétben acél, amely hajlítható és szétszórt akár többször is anélkül, hogy speciális negatív következmények erő, alumínium és ötvözetei könnyen csökkenthető. Jobb, ha előre megvásárolhat egy alumínium profilt a szükséges méretekkel, mint a Redo, amely nem jutott be a kívánt leszállási helyre a tervezésen.

Bevonási lehetőségek

Kétféle lefedettség van: a polimer (szerves) filmek további metallizálása és lerakása. Eloxált profil – egy bizonyos fém sóoldatában merülő termék. Az edény, amelyben bemutatták, például az acélprofil (és bármely más, azonos fémből származó termék) sóoldattal van kitöltve.

Az alumínium-klorid népszerűséggel rendelkezik. Az elektróda elektródáján az elektrolitikus disszociáció mintáinak megfelelően a fém alumínium kiemelve van. Az ellenkezője – a gáz halmazállapotú kisülés, az alumínium só csak része. Ugyanazt a klórot könnyű meghatározni a szagot.

Hasonlóképpen, például az alumínium profil bőségének (olyan esetekben, amikor a design fragmensek forrasztásával vannak összekötve). Forrasztás – A réz alumínium kombinációjának alternatív módja, kis inferior hegesztés: Alumínium-profilszerkezetek üléséhez, az ólom, ón, cink, antimon és más fémek és félimetalitok alapú, fémkomponensek szilárd kötődésére alkalmas félméteres forrasztók.

A réz- és bronzprofilok eloxizálása a réz és az ón magas költsége miatt kivihető a kis prevalencia miatt.

A P-alakú profil festése (és más típusú fragmensek), például fekete színben, célszerű az alábbiak szerint elvégezni.

 • Speciális talaj-zománc alkalmazása, reagáltatva felszíni oxid fóliával (alumínium-oxid). De mivel az oxid leesője védi az alumíniumot a nedvességtől a száraz időjárás nem rosszabb, mint maga a festék, ezt az opciót ritkán használják. A profil csak olyan esetekben van lefedve, ahol gyakran öntözés víz vagy benne van. A szennyeződések, például savak, lúgok és sók nyomai, az alumínium megsemmisítése: aktívabb még cink.
 • Előzetes csiszolás egy emery körrel vagy fém kefével. Ezt az eszközt egy standard fűrészlemez helyett a darálóra csavarják. Durva és vesztes fényes csillogás A p-profil felülete könnyen festhető festék, egyenletes olaj, amely fából készült ablakok és ajtók.
 • Ragasztás dekoratív filmek. A színezést az Ügyfél választja ki. A munka rendkívül szépen, a széltelen időjárásban és a porból tiszta.

A bevonat típusának és a profil megjelenésének döntése, az ügyfél megtalálja az illeszkedő fragmenst.

Dimenziók

A profil nem az építési és befejező anyag típusa és kilátása, amelyet az öbölbe esnek, és a tekercsekre esik a tekercsekre, mint egy huzal vagy szerelvények. A könnyű szállítás érdekében az 1., 2., 3., 4., 5., 6., 10. és 12. szegmensekbe kerül: Minden a méretek függvénye. Az építőanyagok hazai és behozatali piacán a következő dimenzió tartomány termékei:

 • 10x10x10x1x1000 (a fő és két oldal szélessége, a fém vastagsága és a hossza, mindent milliméterben);
 • 25x25x25 (az egyik és több méter közötti hosszúságú, megrendelésre, valamint más méretekre vágva);
 • 50x30x50 (falvastagság – 5 mm);
 • 60x50x60 (6 mm-es fal)
 • 70x70x70 (5,5-7 mm-es fal);
 • 80x80x80 (vastagság 6, 7 és 8 mm);
 • 100x80x100 (falvastagság 7, 8 és 10 mm).

Utolsó lehetőség – ritkaság. Bár az alumínium az egyik legolcsóbb és közös fém, a cink (sárgaréz profil) gazdaságához kapcsolódik a gazdasághoz. Nemrégiben az alumíniummal rendelkező magnéziumötvözetek is gyakoriak. Súlyos egy ilyen vastag falú profil: több útvonalmérők is elérhetik a súlyokat 20 vagy több kilogrammban.

A méretek és a kezelési profil változhat.

 • Kis P-alakú profilok, amelyeket leggyakrabban bútorok és fürdők számára használnak, téglalap alakú (nem négyzet alakú) keresztmetszettel és a 8, 10, 12, 16, 20 mm-es oldalfalak közötti távolság. Az ilyen elemek dimenziója a felső (fő) és az egyik oldalfal szélessége, például 60×40, 50×30, 9×5 mm. Egy négyzet p-alakú profil, amely hasonló egy promóciós-vágási fal, jelöléseket használnak rejlő proftrubam: 10×10, 20×20, 30×30, 40×40, 50×50 mm-es. Néha egyszerűen jelzi ugyanazt a fal szélességét – 40 mm.
 • A dimenziók négydimenziós jelzése is van, például 15x12x15x2 (itt 12 mm – a szakasz tetejének csíkja, 2 – a fém vastagsága).
 • A méretek háromdimenziós leírása is van, például keskeny oldal és széles főképek esetében. Gyakran vannak paraméterek 5x10x5, 15x10x15 mm.
 • Ha a profil megegyezik a magasságban és szélességben, akkor néha használja a kijelölést, például 25×2 mm-t.

Minden esetben a GOST előírja a teljes méretű méreteket milliméterben. Az árut a lehető legegyértelműbben meg kell adni egy adott sorozat formátumában:

 • A fő rész szélessége;
 • A bal oldali szalag szélessége;
 • A jobb oldal szélessége;
 • Fémvastagság (falak), míg az összes fal ugyanaz lesz;
 • Hossz (öntés).

Nem szabványos méretek készítése (vastagabb felső vagy oldalfal, az oldalsó oldalak és egyéb különböző szélessége), a gyártó azt jelzi, hogy az ilyen ügyfelek egyszerűsített dimenziók.

De ezek az esetek nagyon ritkák: szinte mindig, a gördülőmilliók szigorú méretű egy olyan könyvtárral rendelkeznek, amelynek nincs eltérése.

Hatály

P-alakú profilfelhasználás különböző mezőkben.

 • Bútorvezetőként, amikor a kerekeket elhagyják a profilban, amelyek mindegyike a lábán van. Profil Torpedo fejjel lefelé teljesíti a sajátos sínek szerepét, amelyek nem adják meg a kerekes struktúrákat, hogy eltérjenek félre. Az üveg használható a P-alakú profiltartót, amely keretként működik. A két fél üvegmozgása nem áll rendelkezésre: a csúszó bútorok üvege az S-, és nem a P-alakú profil eleme.
 • Egyetlen fluxusú üveg ablakablak vagy belső ajtó eleme. A kettős dupla üvegezés W-nyaki profil.
 • A Chippers nyilvántartásba vételéhez Matte festék, dekoratív vízálló lakk vagy film “fából” textúrával van elválasztva. A P-profil a fedélzetre van szerelve, a nyomófejű csavarokkal, a sajtóval és a növekedett mosógépekkel (az ellenkező és láthatatlan látogató oldalon).
 • A gipszkarton lapok (GLC) ugyanazt a tervezést használják. A levél maga partícióként van felszerelve, borítva egy gitt (elhelyezett) és víz-diszperziós festékkel vagy nyafogással. De a lapok csatlakoztathatók a P-profilhoz, az összes oldalról a csapágyfalak, a mennyezet és a padló, valamint a végoldal beállítása nélkül. Ha a profil nem haladja meg az 1 mm vastagságot, a fából készült távtartók telepítve vannak ahhoz, hogy megvédjék a screcting síkjait. Ugyanakkor alumíniumot használnak a gipszkartonhoz, de horganyzott (eloxizálva) acél.

Az alumínium profil a sátrak és sátrak konstruktív elemeként, valamint a kerekeken található otthoni elrendezésként használható – ahol az alapítvány szerepét a pótkocsi referenciapázja végzi. Tehát egyszerűbb megkönnyíthető a pótkocsi teljes tömegének megkönnyítése, valamint a benzin, a motor kopásának csökkentése és költsége.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: