Az Artu fúró áttekintése

A fúrógépet olyan vágószerszámnak nevezik, amely úgy van kialakítva, hogy különböző anyagokban lyukakat készítsen. Minden egyes konkrét objektum esetében speciális típusú fúrók vannak, amelyek különböznek egymástól a munka és a farokrészek kialakításával. A fúrót be kell illeszteni egy fúróba vagy perforátorba – ezek az eszközök megadják a szükséges forgási teljesítményt. Jelenleg elektromos meghajtású és könnyen kezelhető.

Az Artu fúró áttekintése

Az Artu fúró áttekintése

Sajátosságok

A Német Artu 1979-ben jelent meg. Gyorsan nyerte a népszerűséget a vásárlóktól, és kiváló minőségű és ütésálló eszközöket gyártott. Ez a márka kopásálló univerzális fúrókat hoz létre fémhez, üveghez, betonhoz, tömör kerámiához. A termékeket a volfrámkarbiddal készítik, amely tulajdonságai meghaladja a műszaki gyémántot. A felső szerszámok nikkel-kromomolybdénnel vannak borítva.

Artu fúrók nagy Revs-en dolgozik – körülbelül 3000-3200 per perc. Ezek fúrás közben használhatók. Az eszközöknek a vágóél negatív vágási szöge van, a munka kezdeti pillanata stabilizálódik. A teljes erőforrás körülbelül 5000 lyuk van betonban.

Ezenkívül az ARTU márkás termékek érthető és részletes utasításokkal vannak felszerelve.

Az Artu fúró áttekintése

Választék áttekintése

Az Artu fúrókat egyetlen és különleges készletek értékesítik. Több lehetőség a legnépszerűbb.

 • A fúrók sorozata koronázás a karton csomagolásban (33, 53, 67, 83). Ez az opció kiváló minőségű és alacsony árak kombinációja. A készlet ideális működés esetén, ahol a különböző átmérőjű korona fúrók szükségesek. Ezeket a karbid morzsák feldolgozzák a volfrámból és a szénből, ami megakadályozza a megszórást és növeli az élettartamot. Ez a készlet elengedhetetlen az építési és telepítési munkákhoz kábelekkel, csövekkel, a kimenetek telepítésekor.

A készlet több elemet tartalmaz.

 • A 33, 53, 67 és 83 mm átmérőjű fúrók.
 • Centering fúrás szilárd ötvözetekből, amelynek átmérője 9 mm. Szükséges, hogy pontosan meg kell dolgozni egy korona eszközt, hogy sima lyukat kapjon.
 • Az ültetvény karima, amely a koronázó fúrók bármelyikét a meglévő átmérőjének, valamint a központosításban állítja be.

Az Artu fúró áttekintése

Az Artu fúró áttekintése

 • 67 mm átmérőjű fúrógép. Egy ilyen eszköz segítségével nagy átmérőjű lyukakat lehet keresni a kerámiák, csempék, hab beton, téglafal, gipszkarton, márvány, cement lemezek. Alapja egy szilárd volfrámkarbid ötvözet, szilícium, titán. Ennek köszönhetően az eszköz nagy szilárdságú és kopásállóvá válik. Az aljzatok, cső tömítések, csővezetékek, vízelvezető vonalak.

A fúróban lévő korona modell az ülőperem és a központosító fúró segítségével van felszerelve. A szerszám hossza 13 mm, szélesség – 11 mm. Súlyozza a terméket 173 g.

Az Artu fúró áttekintése

Az Artu fúró áttekintése

 • Állítsa be a spirális fúrók CV PL (15 darab, fémben). Az ütésálló fúvókákból áll, amelyek még a vasbeton és a gránit is verhetnek. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a munkatábla high-tech forrasztással van rögzítve 1300 ° C feletti hőmérsékleten, a szerszám erős fűtéssel (legfeljebb 1100 fokos) működik, anélkül, hogy elvesztené a munkarendjeit. A készlet 15 különböző átmérőjű fúrót tartalmaz: 3; 3.5; 4; 4.5; öt; 5.5; 6; 6.5; 7; 7.5; nyolc; 8.5; kilenc; 9.5; 10 mm. A csomagolt termék súlya 679 g.

Az Artu fúró áttekintése

A választás és a működés titkai

  Annak érdekében, hogy válasszon ki egy kiváló minőségű fúrógépet, és helyesen használja, gondosan olvassa el a szakemberek ajánlásait:

  • Az Univerzális Artu fúrógép használható különböző keménységű anyagokkal való munka;
  • Betongal való munka közben azt kell szem előtt kell tartani, hogy az első élszerkesztés 60 fúrt lyuk után történik az eszköz teljes hosszához;
  • A sárga titán bevonattal ellátott fúrók, a fekete, ellentétesek a 200 fokos hőmérsékletnek;
  • A konkrét fúrásához a perforációs módot és az alacsony fordulatszámot kell használni – 700-800 fordulat / perc;
  • Ha vannak szerelvények a beton anyagban, akkor a fúrót a perforációs módból fúrási módba kell váltani, majd térjen vissza az előzőhöz;
  • A szerszám éles fordulószöge azt jelzi, hogy a lágyfémek kezelésére szolgál, és nagyon szilárd fémek esetében a szög 130-140 fok.

  Az Artu fúró áttekintése

  Az Artu fúró áttekintése

  Ellenőrizze és tesztelje artu fúróját a következő videóban.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása