Az AutoProfi Jacks-ról

Jacks AutoProfi – a legkeresettebbek közül néhány különböző fajok. Meg kell érteni, hogy mit különböznek és hogyan lehet a helyes választást.

Sajátosságok

A TD “Autobrophi” mechanizmusai autószállításra szántak, kiváló teljesítmény jellemzői, kényelmes használni. Az értékesítésre benyújtott lehetőségek közötti kulcskülönbség Terhelhetőség.

Nézetek

A gyártó aljzatai:

  • üveg;

  • alhálózat;

  • Mechanikus (csavar és teleszkópos).

A palackozott és gördülő a hidraulika kategóriájához tartozik.

Podcast nagyszerű járművek számára, Az ilyen eszközök minimális működési magassága 135 mm.

Szinte minden modern autó alkalmas Teleszkópos és Csavar Módosítások. A terhelési kapacitás paramétere 1-2 tonna. Ez elegendő a gépek számára egy osztály, szedánok és hatchbackek. Csavarok is hívják rombikus, Rendszeres és gumi lehetnek.

A legmegbízhatóbb a csavarral felszerelt mechanikai modellek. Bármilyen körülmények között dolgoznak. És az ilyen eszközök költsége demokratikus. Nem tudják felemelni, kivéve azt a masszív autókat.

A teleszkópos aljzatok egy hosszúkás karral vannak kitöltve, és a konfiguráció hasonló a palackhoz. Nincsenek folyadék, hogy felemeljük az autót, amit cselekedni kell. Az ilyen modellek terhelési kapacitása 2 tonna.

Felülvizsgálati modellek

Hidraulikus eszközök működtetésekor 25% -ban túlterhelhető. Például, Modell DG-02 2500 kg-ot emelhet, de meg kell felelnie a technikai útlevélben meghatározott emelési kapacitásnak, amely 2 tonna.

A védelem jelenléte nem teszi lehetővé az emelési súlyt. Ha szükség van a több mint 2,5 tonna tömegére, DG-02 nem fogja ezt megtenni. Az ilyen védelem minden hidraulikus termékben elérhető az AutoProfi-ban 2-20 tonna.

Külön kell mondania a teleszkópos modellről DT-04. A dugattyú 2 szakasza van, a fő jelölése 35 cm-rel történik, és a második további 3 cm.

A közlekedési üveg módosítása függőlegesen kell lennie, különben az olaj szivárgás lesz. Megfelelő használatával a kenés cseréje és átterjedése nem igényli. Ha az olajváltozás még mindig szüksége van, akkor kiürítjük a bypass szelepet, a régiet, és mossuk a tartályt. Az új dugattyú öntéskor ki kell hagyni. A szivattyúzás után a kenés mennyisége csökkenhet.

AutoProfi Carpentry betöltési kapacitás 2 tonna. Módosítások DP-20H K, DP-20K és DP-17K Gyakorlati eset. Minden eszköz műanyag fogantyúval van felszerelve. Ez egy kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnek elrontani az autóval a garázsban.

Választott kritériumok

Jacket a jármű felszerelésével összhangban kell kiválasztani. Ez az ábra több mint 100-200 kg-ot tesz lehetővé a megbízhatóság érdekében.

Egyesek megszerzik a rakomány áthelyezésére szolgáló mechanizmust, amely még kevesebb autó tömegét mérlegeli. A legtöbb esetben az emelés nem minden autó, de csak a része elég ahhoz, hogy kicserélje a kerekeket. De ezzel a megközelítéssel a kárfogyasztás valószínűsége növekszik.

Mielőtt megvásárolná az egyik vagy más fajtát, meg kell vizsgálnia az eladott modelleket, érdemes lesz elemezni a többi autótulajdonosok véleményét a vállalat áruk használatával

A gépkocsi-csatlakozó kiválasztásakor nem csak annak típusát kell figyelembe venni, hanem Maximális magasság, termékköltség. Ne feledje, hogy ez az eszköz a gép felemelésére szolgál, és nem tartja meg. A csatlakozóval való munka sík felületen kell lennie, hogy ne károsítsa az autót.

Bővebben arról, hogyan válasszunk ki egy autót, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: