Az elektromos pólusokról

  Az elektromos fájl a különböző felületek feldolgozására szolgál. Az eszköz lehetővé teszi, hogy sok feladatot megoldhasson, így nagyon gyakori a különböző területeken. A kiválasztás során érdemes tanulmányozni jellemzőit, és előnyben részesíti a jól ismert gyártót. A modell akkor van kiválasztva, amelyek alapján a munka.

  Leírás

  Az elektronikus kapcsolat lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen felületet kezeljen. A fúvókát papír vagy szövet csík formájában mutatjuk be, csiszoló bevonattal. A szalag körül van csatlakoztatva, és gyakran végtelennek nevezik. A szerszám használható a nehezen elérhető termékek kézi csiszolására.

  Ribbon elektromos fájl használható otthoni vagy ipari fémfeldolgozás során. Megfelelő modellek vannak a különböző feladatok megoldására. Az elektronikus tipp meglehetősen egyszerű, és nem igényel sok tapasztalatot a mesterhez. Elemezzük a tervezési funkciókat.

  1. Meghajtó mechanizmus. Ez az, aki összeköti a motort és a görgőt. Ez utóbbi felelős az őrlési szalag forgásáért.

  2. Konzol. Ezt az elemet az előzővel rögzítjük a konzollal. Konzol – Planck több hengerrel, ahol egy fő, és a többiek másodlagos. Az utóbbiak szükségesek ahhoz, hogy megváltoztassák a csiszolómozgás irányát.

  3. Őrlési szalag. A szerszám munka része. Számos modellben esetleg csiszolható egy bizonyos keménység, hogy megoldja a konkrét feladatok.

  A csiszoló felület lehet textúra, vékony, durva vagy polírozó. A háztartási fájlok pontosan a fent leírtak szerint vannak kialakítva. Ugyanakkor a modellek lehetnek költségvetési, gyenge motorral. A legegyszerűbb feladatokhoz használják őket. A gyenge motort általában 10-15 percenként kell leválasztani.

  A drágább modellek olyan lehetőségeket tartalmaznak, amelyek kényelmesebbé teszik a munkát. A professzionális fájlok sokáig dolgozhatnak a megszakítások nélkül, ami lehetővé teszi, hogy megoldja a bonyolultabb feladatok megoldását. Sima integráció, sebesség beállítása, a csiszolófelület gyors cseréje lehetővé teszi, hogy a lehető legegyszerűbb és kellemes munkát végezzen.

  A por beszedése meghosszabbítja a készülék használatát, ami jobban kopásálló.

  Népszerű modellek

  Otthon az elektromos fájlokat gyakrabban használják, mint a pneumatikus. Az utóbbi a sűrített levegőtől függ. Újratölthető modellek kényelmesek és mobil. Akkor is használhatók, ha nincs kapcsolat a tápegységgel.

  Érdemes figyelmet fordítani a népszerű modellekre.

  “Encor LME-4 330 457”

  Az orosz gyártó modellje csak 1 kg-ot súlyoz, 330 W-ben. Működés közben a készülék meglehetősen zaj 92 dB. A maximális sebesség elérése 520 fordulat / perc. A porfelvevő rendszert végrehajtották, a porszívó csatlakoztatása lehetséges.

  Cserélje ki a csiszolószalagot meglehetősen egyszerű, további eszközök nem lesz szükség.

  Makita 9031

  A gyártó szalag csiszológépe a szakmai kategóriára vonatkozik. 550 W motor lehetővé teszi, hogy különböző számú fordulatszámot használjon 200-1000 m / perc tartományban. A készülék csak 2,1 kg súlyú. Van egy gomb, amely aktiválja a folyamatos üzemmódot. A modell tökéletes azoknak az eseteknek, ha sík felületet kell kezelnie a tér hiányával. Az utolsó tényező a mozgást tekeri, így a készülék kompakt és pontos.

  A billentési szög akár 100 ° -ig is változhat.

  FEIN BF 10-280 E Start

  Érdemes megjegyezni, hogy az USM-ben lévő fúvókák sorai szerepelnek. Az akvizíció után azonnal elkezdheti a munkát. A kiváló minőségű motor hosszú ideig tarthat stabil számú fordulatszámot. A konzol 180 ° -kal kibontakozik. A szerszám használata és gondozása a lehető legegyszerűbb és világos. A készletben is vannak olyan kerámia szalagok, amelyek lehetővé teszik a varratok hegesztése után. A forgássebesség szabályozása zökkenőmentesen, ugrás nélkül. A szalag szélessége 3-20 mm tartományban változhat. Ez lehetővé teszi, hogy még nehezen elérhető zónákat is kapjon. Szükség esetén zökkenőmentesen kapcsolhatja be az eszközt.

  És a szalagváltás során is magában kell foglalnia az önindító zárat.

  FLEX TRINO FBE 8-4 140

  Állítható konzol használható szalagokkal 520-533 mm méretű. A modell alkalmas mind az ipari, mind a belföldi használatra. Ha a teljesítménycsökkenést újra engedélyezi. És védelmet nyújt a túlterhelés ellen. Az ilyen lehetőség kiterjeszti az élettartamot. A hármas védelem kanyargása jelentősen meghosszabbítja a motor élettartamát, megvédi azt a korai kopásból. A csiszolófej 140 ° -kal telepíthető a kényelmesebb munkához. A sima indítás fokozatos növekedésével egészül ki.

  A tachogenerátor állandó számú forgást tarthat.

  A kiválasztás során fontos, hogy figyeljen az elektromos készülék jellemzőire. A minőségi modellek olyan hermetikus elektronikus modullal vannak felszerelve, amely nem szenved por és nedvesség. Mindig fontos figyelembe venni az elvégzendő feladatok jellemzőit. A ritka otthoni javítások esetében nincs értelme egy drága modell megszerzésére.

  De egy professzionális eszközön nem szabad megmenteni.

  Tippek a választáshoz

  Először figyelhetsz a gyártóra. A híres cégek jobban aggódnak a minőség miatt. Még a népszerű márkákból származó költségvetési modellek nem annyira veszélyesek.

  Szalag angol fájlt kell kiválasztani bizonyos árnyalatok figyelembevételével.

  1. Erő. Közvetlenül befolyásolja az eszköz termelékenységét. A háztartási modellek általában nem erősebbek 600-700 w. A középosztály eszköze 1000-1200 W-os motor lesz. Erőteljes motor lehetővé teszi, hogy gyorsan feldolgozza a felületet. Ebben az esetben kevésbé fűtött, ami azt jelenti, hogy a feldolgozás egy munkamenete, mielőtt kikapcsolódna, sokáig tarthat.

  2. Szélesség-csiszolószalag. Sokkal függ a szerszám használatának jellemzőitől. 60 mm szélességű szalagok elegendőek, ha keskeny részek dolgoznak. A nagyobb termékekhez 100-110 mm-es csiszoló felületeket használnak. A hozzáférhetetlen helyeket speciális fúvókák feldolgozzák, a maximális keskeny munkaterületen 15-20 mm. Általában a nagyobb kényelem és a jobb hozzáférés érdekében állítható.

  3. Hosszanti szalag. A méretet csak figyelembe kell venni az elektromos eszköz modelljének jellemzőit. A hosszú termék hosszabb ideig szolgál, óvatosan elhasználódik.

  4. A forradalmak száma. A munka sebessége ezt a tulajdonságtól függ. Az otthoni használatra szolgáló háztartási modell 150-350 m / perc lehet. Professzionális és ipari fájlok, a felső határ 700 m / perc. A finomabb munka alacsony fordulatszámon történik. Ez lehetővé teszi, hogy rétegenként rögzítse a réteget, elkerülje a hibákat. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy az alacsony sűrűségű anyag gyorsabban polírozott.

  Méretek és súly is számít. A professzionális modellnek súlyosnak kell lennie, mert biztosítja a munka stabilitását és pontosságát. A költségvetési eszközök mindig könnyebbek. Egyrészt kevésbé kényelmes. Ez csak egy egyszerű és kompakt eszköz sokkal könnyebb szállítás és tárolni.

  Hatály

  Az elektromos fájl az univerzális eszközök kibocsátására vonatkozik. Ezért lehet majdnem minden területen használni. Csak akkor érdemes figyelembe venni a modell jellemzőit, valamint a további fúvókák jelenlétét, opciókat.

  Ezek az elektron fő jellemzői.

  1. Hengeres elemek kezelése. Általában számos átmérőjű csövekről szól. A fájlnak szabadon szaggatott szalaggal kell rendelkeznie. Ennek köszönhetően a swing területe több lesz, a munka gyorsabban halad. Szalag, amely megmenthető minden kanyarral rendelkező görbékhez.

  2. Hegesztett varratok csiszolása. Általában van egy mentő szalag. Ez lehetővé teszi a hegesztés után minden típusú varratok feldolgozását, bármilyen formát.

  3. Fémélek előkészítése. Az utolsó sztrippeléssel fontos, hogy eltávolítsuk az összes hegyes zónát, polírozza a síkot. A szalagos elektromos fájl lehetővé teszi, hogy ezt a munkát a lehető leggyorsabban és hatékonyan töltse. Ugyanakkor kiválaszthat egy konzolt az alkatrészek, az üres lapok alapján.

  4. Belső felületek csiszolása. Az összes burr-ek és szabálytalanságok eltávolítása nagy jelentőséggel bír a vágási munkák után. Különösen szépen viselkedik, vékony falakkal rendelkező anyagokkal. Elektronizálás vagy lágy csíkok használata.

  5. Éles. A szalagfájl egyes esetekben nem rosszabb, mint egy teljes körű gép. Mindenféle finom részlet is élesíthető vele. Az elektronika lehetővé teszi a konyhai kések és a halászeszközök élességét.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: